60880
-
Nekem 1 narancssárga pixel van fixen a képernyő közepétől kicsit balra-le játék közben.
Key binding menüt/gombot hol keressem? -
Dns5000 #19171 100at mentem 10 perc alatt, hmm hmm akkor meg 20 perc -
nekem meg pont az a bajom hogy a Dark V is kevés, legalábbis a chiss-en nem olyan sokat változtat.. -
óóó elértem dark side I-et és a szép kék szemem átváltozott vörösre :(
Bár ahogy nézem ki lehet kapcsolni ezt :) -
oké, köcce, majd megnézem
amúgy másik érdekessége a játéknak... textura quality mediumon volt..feltettem high-ra, azóta tök elmosódottak a menüben a betűk... -
akkor jó :D -
Dns5000 #19166 fel ora alatt 700at mentem elorrebb 1050re kozdtem akkor mar csak negyed ora :P -
Chat ablaknál van fent bal felső sarokba. Új buildel jött ficsőr :D
Mindenkinél van -
preferences. -
érdekes..játék közben észrevettem egy piros pixelt.. folyamatosan piros volt, mintha pixelhibás lenne a monitorom...mondom wtf, kiégett egy pixel vagy mi van? de csak és kizárólag a játék közben látszik..alt-tabot nyomtam, és nem látszik sehol a "hibás" pixel..direkt indítottam egy photoshoppot, végigpróbáltam egy csomó háttérszín-variánst, de sehol a hiba... vissza a játékba, ott a piros pixel... ki érti...
amúgy subtitles-t elő lehet csalni valahogy ? -
Jim79 #19162 a 2x ctrl+u reseteli az UI-t, de a map nem jön helyre :S:S -
Dns5000 #19161 azt hiszem hiba volt kilepni -
jólvan, 7-nél áll a queue pont, lehet én sem tökölök vele -
Kivártam queuet, de 7nél megállt és ott állt 10 percig kb. Aztán kinyomtam. Majd ha vége hétvégének megnézem -
Feldobtam mindent maxra és ... hát..:(( -
szerintem ki kéne nyomniuk, mert azért 1-2-3-4 durva bug mindig előkerül az újításokkal, azoknak nem kéne release-nél bent lenni
és most tényleg csak a durva bugokról beszélek, amik kifejezetten csúnyán befolyásolják a játékélményt
apró bugok lesznek, ez alap, naivitás lenne mást gondolni, de azért az ilyen nagyobb hibák tényleg előfizető vesztéssel járhatnak
btw 40+-os szerverre sikerült bejutnod? nekem disconnectel feszt, pedig tele van.. -
Dns5000 #19156 queue estimated wait time 1 day 02hours oO -
kb 1 hónap meló lesz még a mostani build meg a launch build között. Szerinted kinyomják még azt a "day one" patchet a testereknek release előtt? Kíváncsi leszek rá, de ha abból indulok, ki hogy a mostani build mennyit fejlődött az előzőhöz képest, akkor biztos jó sokat csiszolnak még rajt. Mondjuk szerintem a beta hétvége után összekalapálnak majd egy nagyobb patchet a testereknek.
Ez most nem a grafikás dologra ment, hanem úgy általában. -
De az. Mi olyan elmosódott rajta? AA meg sokat dob ám rajta. Nem értem ezeket a problémákat a graffal. Néhol azt is olvasom, hogy szarok az animációk. Noooormális?! Ilyen folyékony animációs rendszert nem sok játékba látni, főleg nem MMOba. -
jaja, ~18 nap alatt újra fognak mindent textúrázni
-
Nagyon remélem ez nem a végleges grafika ..
A textúrák szörnyen elmosódottak, az élsimítást még nem állítottam, félek hogy nem birok visszamenni, ha már elsőre sikerült bejutnom XD -
azért kérdeztem, mert valószínűleg az általad leírt módszer a sima 11.11-et szedi, a 11.11a hotfixet nem
ellenben a program, amit adtál (megintcsak tipp) leszedi a hotfixet, és (újabb tipp) lehet, hogy a hotfix megoldja a problémákat
legalábbis nálad úgy tűnik, ez volt a helyzet -
de amúgy mint mondottam, most már megy az auto-detect által leszedettel :) -
hát, rámentem, hogy desktop graphics - radeon hd - 5xxxx - win7 64 bit... amit ott adott... -
Fekete képernyősöknek:
1. lehetséges megoldás (felhasználótól):
For Win 7, right click launcher shortcut > compatibility Tab > disable desktop Composition> Okay. This worked for me.
2. lehetséges megoldás (bioware-től):
Greetings all,
We are aware that there is an issue with this and are working on resolving it as soon as we can.
In the meantime, please ensure that you have tried the following troubleshooting steps in order to attempt to solve this issue:
- First of all, please be advised that the initial loading of the game can take some time depending on your system specifications. For higher end computers it can take anywhere up to 15 minutes for the first load to complete, for machines approaching or below our recommended minimum specifications (available at http://www.swtor.com/preorder ) it may take much longer. In order to allow initial loading to complete successfully, we would request that you refrain from clicking on the screen, or using the keyboard (including alt-tabbing away from the client to do something else on your system), as this will interfere with the process and generate misleading Windows error messages.
- Your graphic card drivers are updated.
- You are running the game as an administrator.
- You added swtor.exe and launcher.exe as your firewall exceptions.
- You do not have any third party software running in the background (antivirus, peerblocker software, etc.).
-
milyen verziót szedtél le kézzel? tudtommal a legújabb a 11.11a, nekem az is van fent, és flottul megy is vele -
először feltettem a legújabb catalyst drivert, amit az ati oldaláról szedtem le...az nem segített...aztán feltettem azt a progit, amit linkeltem...ahogy mondod, autodetect-es... ez is catalyst drivert szedett le, igazából fingom nincs, hogy mennyivel másabbat, de müxik vele -
titani #19145 Megvan..csak key bindingnél kerestem, nem a game lapon
-
feltettél egy programot, ami szól, ha új driver van, és megjavult? nem.. az új drivertől javult meg? -
nyah, sötét képernyő ellen ezt találtam a hivatalos fórumon:
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx
feltettem és müxik -
az egér érzékenység beállítását eldugták a készítők a beállításokba. tiszta parasztok ezek
-
Tababo #19141 ez most komolyan megkérdezted? -
be lehet állítani, hogy a companion cuccait is mutassa összehasonlításnál -
be lehet állítani, hogy a gomb lenyomásakor, vagy elengedésekor menjen a spell, alapból lenyomáskor megy, emiatt úgy tűnhet, hogy hamarabb sebez, mint kéne
állítsd át elengedésre, és szerintem neked úgy lesz jó -
titani #19138 Üdv
Mouse sensitívet hol lehet állítani a játékon belül?
/túl gyors/ -
Gondolom most mindegy melyik szerverre megy az ember, oda érdemes ahol a legkisebb a várólista ... nem? -
Na működik? :) -
engem is csak sötét képernyő fogad a radeon 5870-emmel -.-
driver-frissítés nem segített... -
ctrl+u
2* megnyomod és reseteli az UIt -
Ez érdekes volt, kidobott szerver választó képernyőre, utána beakartam lépni és a töltőcsík felénél visszadobott karakterválasztóra, de vagy 6x. Ki kellett lépnem az egészből és újra 600-as sor. :(