60878
  • TDC Geronimo
    Főleg, hogy a játék egyáltalán nem mondható csúnyának, legalábbis annyira biztos nem, hogy emiatt ne játszanám. Hozzáteszem nekem is nagyon tetszik a graf és totál rendben van.
  • j0nNyKa
    ha tényleg nagyon vártad, akkor a játékot vártad, nem pedig a grafikáját (továbbra is tartom, hogy én szeretem a grafikát, nagyon szép lett), szóval nekem ez picit furcsa..

mondjuk hogy elfogadom, hogy valaki láthatja.. csúnyának a játékot: a játékélményt nem más faktorok határozzák meg?
  • Bigblind
    Hidd el nagyon örülnék neki ha én is úgy látnám mint te! Nagyon régóta várom már az swtor-t, és próbáltam szemet hunyni a graf felett, de sajnos nem megy! Ez van! :(((
  • j0nNyKa
    nekem nem tetszett ennyire a dcuo kinézetre, mellesleg tényleg jól futott, de ez is ugyanúgy jól fut

viszont ha te egy konzolos mmo-hoz akarod hasonlítani az swtort, valóban jobb is, ha elkerülöd :)
  • j0nNyKa
    pontosan olyan hófehérke lesz piros szemmel, mint kotorban soksok éve (ami így leírva gáz :D), annyi az új, hogy kapott fekete ránc-szerű valamiket a karakter

#19186-ban a 2. kép az Dark V, igaz a chiss szar példa, mert a kék bőrrel sokat nem csinál, illetve annak alapból piros a szeme
  • Gyogyito
    Maximálisan egyetértek veled! Ebből a játékból nagyon gyönyörű dolgokat lehetett volna kihozni.
  • Bigblind
    Igen nekem is a fő szempontom a grafika volt az abbahagyásra.A hero engine-es motor helyet nyugodtan használhatna a játék unreált, (amit ugyebár meg is vett a lucas arts, csak sajnos nem az swtor miatt) a DC universe is azt használja és nagyon szép, ráadásul gyönyörűen fut, még nagy harcok közben sem esett az fps-em 40 alá, 1680*1050-es felbontással high level beállításokkal. Az swtor is csodálatosan működne az unrealos motorral!
  • Bhalage
    aha, meglatjuk hogy alakul, de amugy igy is joo :D
    (kotorban volt ilyen ott is fasza hofeherkem lett rancokkal es voros szemekkel a vegen, hogy a kis full renegade shepardomrol ne beszeljunk) like
  • TDC Geronimo
    3* szoptam be az 5-7 seces CCt PvPbe egymás után megint. 10-15 secig meg se tudtam mozdulni. Ma már sokadjára. A jelenlegi immunitys megoldásuk egy kalap szart se ér. Ha launchra nem is, de utána egyből örülnék, ha ezt megváltoztatnák, mert nem leszünk így jóba.
  • Tababo
    igen a béta miatt egy nagy piros pont.
    consular kezdő gyönyörű lett pl. tényleg vannak olyan helyek ahol megállok és csak bámulok. zenét gondolom nem kell részletezni.

az ugrás az valami szörnyű viszont.
    harc közben meg untam magam sokszor. pvp alatt sem jöttem izgalomba.
  • Gyogyito
    Bennem is elég vegyes érzelmek alakultak ki a játékkal kapcsolatban. A BW hozta a remek RPG hangulatot, de pl a grafika számomra csalódás, valahogy többet vártam. Ez nem feltétlenül a játék hibája, lehet, hogy nekem voltak túl nagy elvárásaim. Vasárnap még nyomom a tesztet, aztán meglátjuk, hátha megszokom :)
    Egyébként a teszt lebonyolításáért grat a BW-nek, szerintem szép munkát végeztek!
  • j0nNyKa
    mondjuk ez éppenséggel az ő hibájuk, mert a hype-pal tényleg ilyen.. isteni magasságokba rakták a mércét saját magukkal szemben

ha úgy ülsz le vele játszani, hogy egy "feelgood" játékot akarsz, bioware módon elkészítve, akkor hatalmas élmény
  • mnorbi
    engem teljesen lenyügözött! Egy dologtol félek csak , hogy nem adjék ki idén.... eltolták a diablo 3 at juniusra ... most mar nem kell sietniuk, és lehet tul sok bug reportot kapnak ...... remélem nem lesz igazam , mert nagyon várom !
  • Witcher
    sztem egyszerűen csak túl sokat vártam tőle.
  • j0nNyKa
    mit hiányolsz a játékból, vagy melyik része nem jó szerinted?
  • V43 1105
    Van élsimítás most meg bugos, rofl
  • Witcher
    mit mondjak én se vagyok tőle elájulva!
  • j0nNyKa
    ez nem elképzelhető, hanem pontosan így van :)

ha nem tetszik, ki lehet kapcsolni valahol a preferences-ben
  • Bhalage
    elkepzelheto, hogy a karimnak mas lett a szeme szine miutan megdingeltem az elso dark szintet ? most vagy en emlekszem rosszul, de sztem zold szemu karit inditottam, most meg sargaa szeme :GG
  • Bigblind
    Számomra ez egy óriási csalódás, 3 éve talán még megállta volna a helyét de most.... és itt most nem csak a szánalmas grafikáról beszélek. Pedig próbáltam megszeretni, 4 órán keresztül hátha valami megfog benne, mert imádom az SW univerzumot, de egyszerűen nem bírtam tovább, már meg is kapta az uninstallt. További jó játékot mindenkinek!
  • [HUN]Crassus
    Több "hiba" is van a képen ki mennyit ismer fel?

• Zeboo
    Nálam dettó, narancssárga pixel de csak a játék közben. Én is kipróbáltam mindenféle hátteret. Akkor valószínűleg nem a monitor :)
  • j0nNyKa
    Stuck in queue? Good news! We are opening two more US-West Coast servers! "The Jedi Exile" and "The Hot Prospect"
  • j0nNyKa
    nálad sokkal kontrasztosabbnak tűnik a játék... hmm, hogy csinálod?
  • j0nNyKa
    Quesh és Hoth, kb. festménybe illenek:

• TDC Geronimo
    Itt van ez a 2 kép tegnap nem tudom átsiklottál-e felette. Itt is van AA és látszik is rajta nem is kicsit.

• TDC Geronimo
    Nem tudom ki szerezte már meg a saját hajóját, de brutál hangulatos a bolygók közti utazás vele. Próbáltam egy space combatot is, nekem az is tetszett.
  • j0nNyKa
    ja igen meg nyilván ez mozgás közben jön ki nagyon, amikor a recék vibráló hatást keltenek - AA-val pedig nyilván se rece, se vibráló hatás

btw ha valakit érdekel a datacronok száma (helymeghatározás nélkül):
    http://jonny.frogz.hu/upload/datacron.txt (a GH egy codex bejegyzést jelent)
  • Torzonborz
    jahm az lesz , azért köszi. jó kis cucc lesz ez , remélem az end game content-et sem cseszik el és mindkettőre ( pve/pvp ) ugyan olyan hangsúlyt fektetnek majd.
  • TDC Geronimo
    De, olyan sokat jelent. Amit jonny berakott még annyira nem is látni, de olyan helyeken, ahol a geometria összetett sokat dob rajta nagyon
  • j0nNyKa
    mondjuk ez 4-5 builddel ezelőttről, de:

AA:

no AA:

illetve nézd a haját
    AA:

no AA:
  • Dns5000
    Nezzuk mar egy kepet AA val meg AA nelkul lehetoleg ugyanarrol a tajrol
    Nem hiszem hogy olyan sokat jelentene full hd felbontas mellet.
  • j0nNyKa
    passz, várjuk meg, amíg "hivatalosan" berakják, hátha akkor megjavul

gondolom tesztelték, és az ilyesmi esetek miatt nincs még bent normálisan
  • Dns5000
    6perc alatt 100 mar csak 100 van hatra
    ha lefegy belepeskor ....%$%@!!!
  • Torzonborz
    igen én is ini-be írtam be. a nélkül elindul , ha ezt beírom crashel :( legfrissebb driver.
  • j0nNyKa
    én már futtattam 4-es szériás atival úgy, hogy beírtam inibe az aa-t, ott nem volt baj
  • j0nNyKa
    preferences.
  • Torzonborz
    hmm s ez milyen kártyán müxik ? mert 4870nel beírtam settingsbe de play után kliens crashelt egy szépet. a nélkül meg megy.
  • GAthersw
    Nekem 1 narancssárga pixel van fixen a képernyő közepétől kicsit balra-le játék közben.

Key binding menüt/gombot hol keressem?
  • Dns5000
    100at mentem 10 perc alatt, hmm hmm akkor meg 20 perc