60877
-
srácok hiába van 2 társam csak 3 craftskillem lehet összesen ugye? tehát nemlehet minden companionnak 3-3-3? -
Laroa #19248 -
SkyLand #19247 Béta teszt végén törölni fogják a karikat?
Pve és pvp server között mi is pontosan a különbség még kezdö vagyok :) -
Kéne egy kis segítség a black talonba a végénél amikor futunk a hajóhoz a legvégén, befagy a játék a haveromnak mindig ugyan ott és kiesik a mapról utána ez wtf?? -
Ja. Azokra a pillanatokra gondoltam, amikor nem lagol. De valóban, warzonekon szinte mindig lag van -
Laroa #19244 Néha a warzone-ok borzasztóan laggolnak. Nem jó dolog úgy pvp-zni hogy megnyomok egy gombot és majd 3 mp múlva reagál rá. -
Laroa #19243 Questeket kéne csinálni. -
Hát már lépek aludni. Amúgy brutál mód élvezem a merceneryt. Most már semmi se tud erről a classról lebeszélni. PvPt is imádom a gázos CC rendszer ellenére is. Azt megoldják és boldog leszek :p -
Evoluti0N #19241 Nekem is ATI van, akarom mondani AMD és szépen fut. -
Sziasztok! Sith warrior vagyok, de 10es szinten sem és most sem (12) nem tudok beszélni az advanced trainerrrel, hogy subclass-t válasszak. Vmi ötlet esetleg? Köszi előre is. -
Ati kártyám van, 60 fps alá még nem esett a frame rate. -
Cantina, hajód stb. Ahol jár rested xp, ha kilogolsz. Amúgy megjelenik feje felett háromszög, ha beszélni tudsz vele. -
Bhalage #19237 ha a companionom privatban szeretne velem dumalni azt hol vagy hogy tehetem meg ? -
Tomy Lee #19236 Na ezt én se tudtam,profi.
Grafika nekem se tetszik de kezdek úgy lenni vele,hogy nem is érdekel mert maga a játék mint mmo jól sikerült.Hangok is durvák,harc anim.full SW stílus.Grafika miatt nem adnék rá 10 pontot:)(hozzáteszem DC universe most nálam magasra tette mércét graf.ügyileg unreal motorral).
Párbeszédeket most bétán átugrom de ha élesbe menne game akkor nem tenném mert az is tetszik.
Main karakterrel kapcsolatban változott az álláspontom mivel Smuggler-el már többet játszok mint JC.-al és Trooper-t is akkor holnap ki fogom próbálni.
Lag nincs,gépet nem kell újítanom hozzá,high-ba megy pár dolgot azért leveszek.
L1-10ig unalmas utána beindul de valahogy már nem igazán tud érdekelni szintezés semelyik játékban.
Holnap rámegyek pvp részére is:)
Ha pénztárcám bírni fogja természetesen előfizetője leszek swtor-nak. -
Ariakus #19235 ATI-soknak nem fut annyira jól mind Nvidia-soknak? -
hát hogy nyomjuk együtt, mert egyedül Hoth túl.. nagy -
hm csak 150es van most. Beálltam sorba. Miért kell amúgy? Lassan lépek aludni, holnap meló reggel -
Nem, mert most léptem ki és 400as sor van :D
Miért kéne eljutnom amúgy? Át tudtam volna repülni. -
juss már el Hothig a régi eu eng szerveren, mondjuk úgy 5 perc múlva
menni fog? -
heh nem is tudtam, hogy kedd reggel 7ig tart a beta hétvége. Azt hittem már hétfőn reggel vége lesz. Mondjuk nekem mindegy a general beta acc miatt, de lehet nektek nem :) -
-
Hát nagyon sokan kérik. Remélem lesz. -
Chat buborékok lesznek a játékban? Nagyon nehéz követni így, hogy ki ír. -
én minden karakterrel (a beállítások után) rögtön a general chatet tüntetem el a picsába :D -
Én egyáltalán nem olvastam chatat. Problem solved :D -
Fórumokon pedig azt is olvastam, hogy "janky" meg "sluggish" a combat animok. Akkor ez se igaz? :( -
Bhalage #19223 ja ami viszont istenesen GECISZAR: az a general chat :d minden jottment senkihazi agyhalott baszabadult, ugye ilyen a jatekban nem lesz :o) no mind1 ki lehet kapcsolni, de nagoyn durva volt delutan amit nyomtak -
Bhalage #19222 lvl11 sith jugger - sztem ez egy kurva jo jatek, es eleg epikusnak tunik, bar meg csak full az elejen vagyok.
combat anim istenes
tuti vetel lesz!!!! -
gosumofo #19221 Aha -
Hát ha olyan helyen is szarul fut, akkor ott a géppel van valami probléma. Esetleg ATI kártyád van? -
gosumofo #19219 Hidd el nem a kezdő spawn melletti tömegben hasonlítgatom.. azt legfeljebb Dalaranhoz :)
Egy alap üres barlangban is ahol pár NPC van nagyon rosszul fut bármihez hasonlítva. Talán majd egy driver segít rajta, de az gondolom a megjelenés után lesz kész jövőre. Engem egyszerűen zavar combat közben hogy nem tudom olyan szabadon mozgatni a kamerát meg kicentizni a mozgásom mert kicsit lemarad, beakad meg ilyenek. -
ha te mondod
btw semmi baja -
login szerver nem megy :(
-
+1 :DD
de a bf3 akkor is jobban fut a maximum 64 karakterrel, és a megfelelő méretű pályákkal
ÉRTSED, hogy ennek is legalább úgy kéne futni többszáz karakter, spell effect, és baszottnagy nyitott világ mellett
NA.
-
A másik amit imádok, amikor egy MMOt ilyen BF3 meg skyrim/witcher 2 féle játékokhoz hasonlítanak. Hogy bezzeg az milyen jól fut és hogy néz ki. Egy szinten wow-val? Ne legyünk már komolytalanok... -
gosumofo #19214 Én úgy érzem hogy kb. egy szinten vannak. A WoW textúrái azért nem maiak, valamikor 10 éve kezdték rajzolgatni az alapokat.. de az újabb spell effektek, színorgia az új területeken, meg a víz stb. feldobják annyira hogy jó legyen ma is az összehatás az MMO mezőnyben.
Mondjuk úgy hogy az SWTOR csúnyácska a mai mindenféle játékok között, de a gépigénye sajnos nem ezt tükrözi. Nem tudom mennyit akarnak még a megjelenésig optimalizálni, de azért a BF3 ultra beállításoknál rosszabb framerateket kapok 4 magos gépen köépkategórás VGA-val úgy hogy ebben fel se húztam a látótávot se az alap beállításáról, és ez az igénye túlságosan felülmúlja amit a látvány nyújt. Néha rossz körbefordulni annyira belassul, persze lehet lowon játszani de akkor tényleg egy homályos folt a játék, ami meg már nem élmény. -
vagy koreai csicsamicsa szarokkal, aminél más nincs csak graf :D -
Imádom a grafika buzikat. Nem tetszik? Menj Battlefield 3-azni... Ez egy mmo, ahol nagyon nem számít a grafika, teljesen másodlagos. Akik ilyeneket írnak egyáltalán nem játszottak még normális mmo-val, csak valami free szarral, ez 100%! -
Mondjuk én olyan postokat is látok más fórumokon, hogy a wow szebb. Ezek után nem lepődök már meg semmin. Ezek nem tudom, hogy trollkodnak-e vagy csak tényleg ennyire vakok -
Főleg, hogy a játék egyáltalán nem mondható csúnyának, legalábbis annyira biztos nem, hogy emiatt ne játszanám. Hozzáteszem nekem is nagyon tetszik a graf és totál rendben van.