60877
  • bajsz
    Megoldottam a gondot köszi!
  • DummyBoy
    Tegnap este én is bohóckodtam egy keveset, sajnos nem sok időm volt, kipróbáltam egy BH-t és egy SI-t (lvl 5-ig ...) ...

Én már most utálom :( Kár volt kipróbálni, felkeltem az volt az első gondolatomn, hogy gyorsan elindítom, hogy ne kelljen majd sorban állni :)

A történet orientáltság miatt egyszerűen engem is megvett kilóra ... nem vagyok nagy MMO fan, de ez egy olyan game, amire még én is előfizetnék!

Grafika: NE BF3-at hasonlítsátok ehhez ... aki hisztizik, ott az ARMA vagy bármelyik komolyabb szim, ahol nagy térben sokmindent kell mozgatni ...

Nekem tetszik eddig, kiváncsi vagyok meddig fogok tudni eljutni vele ...

Egy gondom van csak ... nem tudom, melyik karaktert folytassam :)
  • [HUN]Crassus
    Áááámegvagyok halva az űrharcos mini game-ért:P
    Aki anno volt játékteremben és látta élőben a SW szimulátort amibe
    bekellett ülni nah ez annak a koppintása ,de leszarom nagyon élvezem és egy valag XP pikk-pakk

• Boncmester
    Hajót akarok végre! :)
    Ez a játék állati jó gyerekek! :)
  • j0nNyKa
    ctrl + u kétszer, illetve béta fórum-on van már lehetséges megoldás leírva
  • bajsz
    akkor az any...t nem tudok belépni? :D
  • Yed
    Szevasztok valaki járt úgy hogy fekete a képernyő és csak az interface látszik ? És esetleg van valami tipp hogy lehet orvosolni a problémát?
  • Laroa
    Security key...lol
  • j0nNyKa
    security key-e valóban senkinek nincs.
  • bajsz
    Nincs é valakinek felesleges kódja ,mert annak piszkosul örülnék!
    Kaptam meghívót ,le is tudtam tölteni a cliens-t ,de a security key-t nem igazán kaptam meg!

Jó lenne meglesni a játékot ,mert így nem valószínű ,hogy megveszem!
    Ha nincs senkinek akkor mind1!
  • j0nNyKa
    megnéztem most én is AA nélkül, háááááát.. so-so:
  • j0nNyKa
    sörért megmondom: sehogy
    dolgoznak rajta
  • maniac001
    Nekem is ATI kártám van és bekapcsolétam az AA-t de nem láttam olyan gondot hogy más textúra megváltoziott volna. De ha valaki megmondja hogy lehet a V-sync-et aktiválni, kap egy raklap sört. A menüben be van kapcsolva, a kártyán is bekapcsoltam de nem működik.
  • TVelvet
    Igazából csináltak egy wowot, amihez adnak rengetek pluszt.

De amúgy nekem is tetszik. :D Minden szépen leszinkronizált, látni hogy van benne meló rendesen. A történet orientáltság meg valami el képesztő. Olyan mint valami brutál Coop game. :)
  • j0nNyKa
    játszál. addig úgysem fogsz elmenni a kezdőbolygóról, amíg nincs companionod
  • csokicsiga #19274
    11 vagyok,de még nem csatlakozott hozzám senki :)
  • j0nNyKa
    igazából nem nagyon van beleszólásod, csatlakozni fog.
  • nowan
    Melyik kaszt? :)
    De mindegy is, még a kezdőbolygón csatlakozik az első. Persze ha te is akarod.
  • csokicsiga #19271
    Companion-om, mikortól lehet, és hol tudom megszerezni?
  • TDC Geronimo
    ATI kártya meg a fasza driverjei. Megjelenésre biztos lesz driver swtorra meg bio is javít rajta. Nem véletlen nincs bent hivatalosan
  • Vagrant
    duelt nem neztem
    10 es szintol tudsz menni amolyan battlezone-okra
    ezek atlag 10 percesek, 2 csapat harcol egymas ellen mikozben valami feladatot teljesitenek.
  • j0nNyKa
    van.
  • kovalik
    pvp ebben a játékban hogy működik ?
    van e pl. duelre lehetőség ?
  • Kazagor
    Hát nem tudom, ATI kártyám van, 11.11a driverrel, beállitottam az AA-t. Az élsimitás az ok, azon javít, de minden más szarabb. Ha ez igy marad, akkor én inkább nem használom az AA-t, mert rengeteg részlet elvész.
    Nézzétek meg a képeket:

NO-AA - Imperial Agent karakterszerkesztő képernyő

AA:

NO-AA - Smuggler karakterszerkesztő képernyő

AA:

• Braikingboss
    Voidstar-nál még mindig kifagy a gépem:D Hiába új driver meg ki be kapcsolok mindent :D Akkor fagy ki csak ha az elejétől dob be mert ha pl már ment a warzone harc akkor már nem fagyott ki. Mind1 remélem valahogy megoldódik majd :D
  • a.carkey
    Általános probléma. Tegnap 4x estünk le, mire elértünk a hajóig. Jön egy shuttle, becsapódik, és onnantól jön a szopás/fagyás/leesés. Kinek mi ...
  • Omlás
    Most tartom az első szünetet tegnap du 5 óta :D

Hát engem megvettek kilóra :] hibák ide hibák oda EPIC lett hangulatra is meg úgy összességében az egész :) na megyek is vissza tolom tovább :D
  • Vagrant
    Hát személyes véleményem:
    A játék maga jópofa, szépen összerakott.
    A gépem sajnos nem elég jó neki pve ben kint 30-80 fps, pvp ben 10-40 nálam.
    Pve része tetszett, de a pvp az nem. 68 as ms el 1-2 sec delayem van.
    A ranged karakterek egyenlore eleg nagy elonybe vannak.
    akarmien cc-t kapok mire kijovok belolle a skillemel amin 2 perc cd van vagy meghalok, vagy kapom a kovetkezot.
    lvl 16- ig vittem, guardian par heavy armor mar befigyel de nemigazan erzem hogy strapabirobb lennek barmely masik classnal.
    Ha valaki felhuzza a karakteret 20 + ra az kérem menjen 1 pvp -meccset es irjon velemenyt.
  • [HUN]Crassus
    és a hangeffektek is eltűnnek....
  • [HUN]Crassus
    A VAnguard tudja majd magát healni azon a 20 perc Cd-s csak companionnel működő gyíkságon kívül?:P
  • Evoluti0N
    Most csináltam meg az első Flashpointom. Ez a játék nagyon hamnyamnyamnyamnyam
  • hanta
    A szint meg van, küldim meg csak egy van, hogy fogjak egy hajót. Gondolom akkor az küld el.
  • [HUN]Crassus
    lvl 10 és majd elküldenek:P
  • [HUN]Crassus
    a FAQ-ban nem volt egyértelmü...de őgy néz ki csak 3om:P mondjuk így lesz értelme a kereskedésnek btw
  • genRob
    Igen, rájöttem. Köszi. :-)
  • hanta
    Hol lehet a trooperrel felvenni a vanguard klasszt?
  • j0nNyKa
    nem nagyon van ilyesmi, talán.. 1 companionnal
    Vette pl hisztis picsa marad végig
  • Bhalage
    companiont hogy lehet corrumpalni es a sotet oldalra csabitani ?
    egyelore Vette van, ozt nyakonbasztam parszor elektroshokkal, de egyelore meg mindig optimista ?D:
  • Bhalage
    EZ A JATEK HATALMASSSS!!!!!

jugger leszek amugy ugy nez ki :G
  • Bhalage
    tenyleg? :o arra szamitottam h majd lehet :D