60876
-
Tyrpak #19408 szerver újraindítás.
épp flashpoint utolsó része, a vissza és leadnál tartottunk, amikor kidobott :))) -
Megy most a szerver srácok? Mert nekem login service unavailable-t ír:/ -
Én 10ig toltam azt, de BH nekem a favorit most minden tekintetben. -
Bhalage #19405 lofaszt :D
fu amugy nagoyn komoly a sith tortenet :DDD eszeletlenul magaval ragado, de nm akarok fanboikodni, engem megvettek kilora D: -
BHnak szebb bibibi :p -
wow szebb!!4 -
Bhalage #19402 na meglett a hajoo istenem de gyonyoruuuuuuuuuuuu
:DDDD (sith jugger tie rombolo:D) -
Remélem most, hogy vége lesz a béta hétvégének (amiről teljesen le is maradtam) most már képesek lesznek rá, hogy megoldják ezt a Security Questions problémát mert nem szeretnék új accountot kreálni :\ -
gondolom találkoztál olyan... véleményekkel, hogy 30 felett "teljesíthetetlenül nehéz" a játék, és hasonlók ?!
most csináltuk végig a Hoth heroicokat úgy, hogy egy marauder (!) tankolt :D
.. semmi baj nem volt, simán toltuk
ez meg továbbra is a legszebb:
-
Mást is nagyon sokszor kidobál errorral? -
BH a best :D legeslegeslegjobb -
Nem szívtam vele semmit. Ez az egy problémám volt, de 3 perc várakozás után megoldódott -
BH-t 16ig húztam, nagyon beteg, hajós móka is szerintem jópofa, pvp érdekes.
Jedi Sentinel-t is kipróbáltam most, igaz csak lvl 12-ig de szerintem sokkal gyengébb mint BH, hangulatban viszont nagyon ott van.
Bug van jó pár, optimalizálatlan iszonyatosan de ezek mind javíthatóak valószínüleg.
Őszeségében fasza kis játék, de a szaladgálással már most tele van a hócipőm :D -
én érzem úgy,hogy aki kitalálta,hogy Joci bejön lvl 10-en kap 12k Hp-t és nyomogat 2 alap spellt ellenem aki vagyok perpill. 22.szintü ugyanennyi HP-val és kb 11 féle képességel ,hogy van esélye??
Szép és kedves az ötlet csak életképtelen és illúzióromboló...fölösleges
Lehetne 10 szintenként külön PVP....na mind1 -
Light 2 de nem néztem fényesedett-e a kari:D -
Bhalage #19393 nekem mind2 jatek poccre indul :o)
meglett a dark II - karimnak befeketedett a szaja es a szeme korul ;D -
furcsa olvasni ,hogy míg nekem pöccre indult a játék mennyien szívtok vele.....hihetetlen,hogy nekem meg BF3 volt szoppedli ez meg megy babán -
várjál egy jó 20 percet, amikor áll a töltőképernyőn, észhez fog térni
ne is alttabolj le, mert akkor adsz a szarnak egy pofont :) -
Hallod neked hogy oldódott meg a probléma miután "ottragadtál" a high lvl serveren, de nem engedett be? Rámentem most mert nem volt sor de nem töltött be. alt f4 volt de most meg egyből azt a szervert hozná be szerintem és megáll az egész a töltőképernyőn a legelején, amikor bejön a kliens. -
RaKmaTakaTa #19389 Sötét képernyő, csak az interface látszik. (ATI 4850, driver frissítés megtörtént a 11.11-re, de mivel javult a helyzet kipróbáltam több verziót is. Mindig ugyanaz).
Ötlet? -
Na ez már tetszik :
-
Na ja, de ahogy Gero említette, jó lenne egy fasza sw zene. :)
Vagy 30x ctrl+u-tam és csak rosszabb lett. Eltűnt az enemy képe is. :D -
leveszed winben az swtor hangját, én olyankor azt szoktam -
Nephin #19385 Keress a jobb felső sarokban egy pending feliratú gombot. -
megoldották egybe. néha fájok magamnak :( -
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=663699 itt olvasgass elméletileg meg oldották ezt. -
Ja, simán szólhatna az epic login zene helyette. -
Skacok, heeelp :( Megkaptam a lehetőséget hogy megtanuljam a második skillt, tehát hogy Sentinel vagy Guardian legyek, csak nem volt helyem az invetoryban.. most meg nem tudok újra válsztani, ilyenkor mi a lépés ? :( -
morzsi555 #19380 Szerencsére nem vagyok egyedül a szürke Play gomb problémával. Köszönjük Bioware.
-
Bhalage #19379 befosás baszkiiii ha helmet van a karin, akkor mas hangon megy a duma :D:D:D:D jáj nagoyn állat ez a game :D like -
Egy valami nem tetszik a játékba... Ha szerver queue van akkor a háttérbe fél percenként elmegy egy űrhajó, annak milyen baszott idegesítő hangja van. :D -
Azért egy kis optimalizálás még ráfér a játékra.Túlságosan lefogja a gépet. -
Köszi, azt hittem én vagyok béna. :) -
az nem beállítás, hanem bug
ctrl+u-zz sokat -
Valahol be lehet kapcsolni a karakter képet? Mert tegnap eltűnt és azóta nem jött vissza, lehet elnyomkodtam valamit... -
Nephin #19373 Ki tudod kapcsolni, hogy zöld/piros erőtér legyen a phase-eknél. -
preferences. -
Azt hol kell beállítani, hogy ha egy tárgy fölé viszem az egerem, ne csak a rajtam lévő cuccal hasonlítsa össze, hanem a companionjével is? -
nemszóltam, elnéztem... :) -
Jedi Shadow lettem. kb 3 szin óta, a jedi consuler advancet trainer nem tanít. mármint rányomok, benyom egy sablon dumát mint a többi npc, és annyi. semmi nem történik. halp!