60876
  • Tyrpak
    szerver újraindítás.
    épp flashpoint utolsó része, a vissza és leadnál tartottunk, amikor kidobott :)))
  • Panzeradler #19407
    Megy most a szerver srácok? Mert nekem login service unavailable-t ír:/
  • TDC Geronimo
    Én 10ig toltam azt, de BH nekem a favorit most minden tekintetben.
  • Bhalage
    lofaszt :D

fu amugy nagoyn komoly a sith tortenet :DDD eszeletlenul magaval ragado, de nm akarok fanboikodni, engem megvettek kilora D:
  • TDC Geronimo
    BHnak szebb bibibi :p
  • TDC Geronimo
    wow szebb!!4
  • Bhalage
    na meglett a hajoo istenem de gyonyoruuuuuuuuuuuu
    :DDDD (sith jugger tie rombolo:D)
  • Fenrir
    Remélem most, hogy vége lesz a béta hétvégének (amiről teljesen le is maradtam) most már képesek lesznek rá, hogy megoldják ezt a Security Questions problémát mert nem szeretnék új accountot kreálni :\
  • j0nNyKa
    gondolom találkoztál olyan... véleményekkel, hogy 30 felett "teljesíthetetlenül nehéz" a játék, és hasonlók ?!

most csináltuk végig a Hoth heroicokat úgy, hogy egy marauder (!) tankolt :D
    .. semmi baj nem volt, simán toltuk

ez meg továbbra is a legszebb:
  • BoneDragon
    Mást is nagyon sokszor kidobál errorral?
  • TDC Geronimo
    BH a best :D legeslegeslegjobb
  • TDC Geronimo
    Nem szívtam vele semmit. Ez az egy problémám volt, de 3 perc várakozás után megoldódott
  • Jabar
    BH-t 16ig húztam, nagyon beteg, hajós móka is szerintem jópofa, pvp érdekes.
    Jedi Sentinel-t is kipróbáltam most, igaz csak lvl 12-ig de szerintem sokkal gyengébb mint BH, hangulatban viszont nagyon ott van.
    Bug van jó pár, optimalizálatlan iszonyatosan de ezek mind javíthatóak valószínüleg.
    Őszeségében fasza kis játék, de a szaladgálással már most tele van a hócipőm :D
  • [HUN]Crassus
    én érzem úgy,hogy aki kitalálta,hogy Joci bejön lvl 10-en kap 12k Hp-t és nyomogat 2 alap spellt ellenem aki vagyok perpill. 22.szintü ugyanennyi HP-val és kb 11 féle képességel ,hogy van esélye??
    Szép és kedves az ötlet csak életképtelen és illúzióromboló...fölösleges
    Lehetne 10 szintenként külön PVP....na mind1
  • [HUN]Crassus
    Light 2 de nem néztem fényesedett-e a kari:D
  • Bhalage
    nekem mind2 jatek poccre indul :o)

meglett a dark II - karimnak befeketedett a szaja es a szeme korul ;D
  • [HUN]Crassus
    furcsa olvasni ,hogy míg nekem pöccre indult a játék mennyien szívtok vele.....hihetetlen,hogy nekem meg BF3 volt szoppedli ez meg megy babán
  • j0nNyKa
    várjál egy jó 20 percet, amikor áll a töltőképernyőn, észhez fog térni
    ne is alttabolj le, mert akkor adsz a szarnak egy pofont :)
  • TDC Geronimo
    Hallod neked hogy oldódott meg a probléma miután "ottragadtál" a high lvl serveren, de nem engedett be? Rámentem most mert nem volt sor de nem töltött be. alt f4 volt de most meg egyből azt a szervert hozná be szerintem és megáll az egész a töltőképernyőn a legelején, amikor bejön a kliens.
  • RaKmaTakaTa
    Sötét képernyő, csak az interface látszik. (ATI 4850, driver frissítés megtörtént a 11.11-re, de mivel javult a helyzet kipróbáltam több verziót is. Mindig ugyanaz).
    Ötlet?
  • V43 1105
    Na ez már tetszik :

• BoneDragon
    Na ja, de ahogy Gero említette, jó lenne egy fasza sw zene. :)

Vagy 30x ctrl+u-tam és csak rosszabb lett. Eltűnt az enemy képe is. :D
  • j0nNyKa
    leveszed winben az swtor hangját, én olyankor azt szoktam
  • Nephin
    Keress a jobb felső sarokban egy pending feliratú gombot.
  • zee21
    megoldották egybe. néha fájok magamnak :(
  • zee21
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=663699 itt olvasgass elméletileg meg oldották ezt.
  • TDC Geronimo
    Ja, simán szólhatna az epic login zene helyette.
  • V43 1105
    Skacok, heeelp :( Megkaptam a lehetőséget hogy megtanuljam a második skillt, tehát hogy Sentinel vagy Guardian legyek, csak nem volt helyem az invetoryban.. most meg nem tudok újra válsztani, ilyenkor mi a lépés ? :(
  • morzsi555
    Szerencsére nem vagyok egyedül a szürke Play gomb problémával. Köszönjük Bioware.

• Bhalage
    befosás baszkiiii ha helmet van a karin, akkor mas hangon megy a duma :D:D:D:D jáj nagoyn állat ez a game :D like
  • BoneDragon
    Egy valami nem tetszik a játékba... Ha szerver queue van akkor a háttérbe fél percenként elmegy egy űrhajó, annak milyen baszott idegesítő hangja van. :D
  • darth devil
    Azért egy kis optimalizálás még ráfér a játékra.Túlságosan lefogja a gépet.
  • BoneDragon
    Köszi, azt hittem én vagyok béna. :)
  • j0nNyKa
    az nem beállítás, hanem bug

ctrl+u-zz sokat
  • BoneDragon
    Valahol be lehet kapcsolni a karakter képet? Mert tegnap eltűnt és azóta nem jött vissza, lehet elnyomkodtam valamit...
  • Nephin
    Ki tudod kapcsolni, hogy zöld/piros erőtér legyen a phase-eknél.
  • j0nNyKa
    preferences.
  • N1ggA
    Azt hol kell beállítani, hogy ha egy tárgy fölé viszem az egerem, ne csak a rajtam lévő cuccal hasonlítsa össze, hanem a companionjével is?
  • TVelvet
    nemszóltam, elnéztem... :)
  • TVelvet
    Jedi Shadow lettem. kb 3 szin óta, a jedi consuler advancet trainer nem tanít. mármint rányomok, benyom egy sablon dumát mint a többi npc, és annyi. semmi nem történik. halp!