60882
  • Bhalage
    gondoltam, fuj.

na meddig nem lesznek szerverek, ?? 20perc , lehet leugrom a mekegobe aztan veszek kajat meg cappuchinot
  • Kisponyi
    azért már most lehet ijeszgetni népet, hogy ottvan a következő sátáni játék ami rombadönti emberek millióinak életét :DD Elvégre ha már a béta képes függőséget okozni, mi lesz itt, ha kijön a végeleges :DDDDDD
  • Boncmester
    Indulnak lassan a szerverek
  • Ozzyehh
    Light side sith
  • Csabeszka24
    törlik a karikat?
  • Bhalage
    hat nemtudom ti miylen sithet jatszotok de en konkretan tobb sithte oltem mint republicot, szal senkivel nem targyalok ...
    legflegmabb legjobb kari ever
  • Omlás
    Először csinálják meg a preorderes accom, hogy be is tudjak vele lépni

Amúgy eldöntöttem BH Merc. lesz a Main nem Mara ... BH Epiiiic :D iszonyat hangulatos a story meg úgy az egész kaszt bejön.
  • Ozzyehh
    Nem tárgyal a birodalommal*
  • Bhalage
    aztan nehogy a blikkben kelljen olvasnom rolatok (a budin) hogy ujabb mmo aldozatok itt a satan uj kutyaja stb stb ...
  • [HUN]Crassus
    ne tedd! úgyis törlik a karikat....majd élesben tolod rendesen!

báááááár megfordult a fejemben,hogy mondjuk a preorderesek megkaphatnák élesben is a karijukat:P:D
  • Ozzyehh
    Az a poén, hogy sith inkvizítorral mentünk haverral és Black Talonban
    van egy Jedi csaj.. elkezdtünk dumálni és mi arra mentünk, hogy nem lehetne ezt békésen megoldani? erre a csaj A REPUBLIC nem tárgyal vagy valami ilyesmi... és nekünk támadt akkorát néztünk..:DDDD
  • j0nNyKa
    utólag nem hiszem hogy jó ötletnek fogod érezni :D
  • Omlás
    Valahogy úgy :)
  • TDC Geronimo
    Kedd reggelig még játszhatsz :p
  • DragonKnight
    Köszi az infót
  • Csabeszka24
    ja de ha vége 2 napot alszok
  • Omlás

Hát én úgy döntöttem nem alszok úgy megyek melóba :D

Ki kell használni a bétát nincs mit tenni XD
  • TDC Geronimo
    Vannak bizonyos itemek, amikhez dark vagy light side "rank" kell. Illetve a color stonek használatát is befolyásolja. Darkként nem lehet pl kék vagy zöld lightsabered/blastered.
  • Evoluti0N
    Uhm, vannak olyan cuccok, amiknek a viseléséhez meghatározott mennyiségű dark/light side pont kell. Hogy ezen kívül van-e valami hatása, azt majd a nálam okosabbak elmondják :)
  • [HUN]Crassus
    PVE-ben is zavaró.....tankként bazinagy Bossokon meg pláne....
  • DragonKnight
    No azt fraps-ra veszem :D
  • Csabeszka24
    én meg függő lettem péntek ota le se feküdtem
  • darth devil
    Vannak tárgyak amikhez light/dark pontok kellenek. Ennyi.
  • j0nNyKa
    faq
  • Bhalage
    ugy hallottam kirugnak...
    de elotte jo kis anal gangbang partyt rendeznek ahol te leszel a csaj
  • DragonKnight
    No eddig volt 2 crash a hétvégén meg egy olyan melvért a Jedi Warrior Zabrak némberemen ami kb félméterrel lemaradt a kariról ha futottam. Ennyi volt az összes bug amit eddig láttam.

Azt tudja valaki hogy a light -dark side pontok gyűjtésének mi az értelme azon kivül hogy megváltozik a kinézete a karinak?
    És mi van akkor ha jedi létemre csupa dark pontot gyűjtök és Sith létemre csupa light pontot? Van ennek valami következménye? Kirúgnak az Orderból etc etc ?
  • Bhalage
    miert lenne musthave - ja tudom, egy alapvetoen pve jatekban akarsz pvpzni, okos *sarcasm* ;d
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem ha fullra kitolod a slidert lehet akkora nem? Nem próbáltam még maxra kitolni
  • [HUN]Crassus
    ja és az tetszik mikor kiszállok a taxiból és "kizoomolva" marad a kari! nekem akkora zoom is musthave:P
  • Csabeszka24
    na 20 min pihi
  • [HUN]Crassus
    ez kurvajó!:D
  • TDC Geronimo
    soon

Nekem csak scale slider kéne, más nem :)
  • [HUN]Crassus
    az UI-t lehessen már állítani!! gyhááááá_D
  • TDC Geronimo
    hehe Rockjaw linkelte twitterre az imént

• j0nNyKa
    annyi, hogy instance-t kell váltanod, és visszaállnak a beállítások
    pl. liftezz egyet, mássz be a hajódba, stb.
  • Tyrpak
    Jaja, eléggé remélem, hogy ha visszalépek nem felejti el már sokadszor az összes beállításom és keymap-et. Már ha álmomból felébresztenek, akkor is tudom mit kell újra bekattintanom, ki-be kapcsolni autoloot, area loot, stb.
  • TDC Geronimo
    Rákérdezte twitteren erre és ez volt a válasz

Rockjaw Stephen Reid
    @
    @trsGeronimo Obviously we take performance issues seriously.
  • j0nNyKa
    csak úgy (1milla hp)

• darth devil
    Remélem optimalizálják még, mert 10percel a quit után eléggé halott a gépem. :S
  • Lonni
    Nem találták fel a spanyol viaszt, de pár hónapig biztos el lehet vele lenni, amíg minden karival végig játssza a sztorit, és fogalmam sincs mennyi idő egy karival végig tolni, nagyon izgalmas, és talán vannak is összefonódások a classok közt, mint a lotroban volt, ez majd kiderül, most a Sith Warriorral vagyok és nagyon tetszik, "fő" karit Republic oldalon tervezem, ezért nem akartam lelőni a poénokat.
    Megmondták, hogy RPG-nek készült, rendben is van, aki mást vár, az nem találja meg benne a következő játékot, Story telling-ről szól, és pont, na most a versenyképességet megtartani az rajtuk múlik, hogy mit tudnak kihozni a játékból, amíg mi elvagyunk a story-val

Nagyon várom a megjelenést, over and out.

U.i.: Best beta testing ever, nagyon jól le lett vezényelve az egész, és bízom benne, hogy a release is hasonlóan zökkenőmentes lesz.

Az erő legyen veletek.