60882
-
Bhalage #19454 gondoltam, fuj.
na meddig nem lesznek szerverek, ?? 20perc , lehet leugrom a mekegobe aztan veszek kajat meg cappuchinot -
Kisponyi #19453 azért már most lehet ijeszgetni népet, hogy ottvan a következő sátáni játék ami rombadönti emberek millióinak életét :DD Elvégre ha már a béta képes függőséget okozni, mi lesz itt, ha kijön a végeleges :DDDDDD -
Boncmester #19452 Indulnak lassan a szerverek -
Light side sith -
Csabeszka24 #19450 törlik a karikat?
-
Bhalage #19449 hat nemtudom ti miylen sithet jatszotok de en konkretan tobb sithte oltem mint republicot, szal senkivel nem targyalok ...
legflegmabb legjobb kari ever -
Először csinálják meg a preorderes accom, hogy be is tudjak vele lépni 
Amúgy eldöntöttem BH Merc. lesz a Main nem Mara ... BH Epiiiic :D iszonyat hangulatos a story meg úgy az egész kaszt bejön. -
Nem tárgyal a birodalommal* -
Bhalage #19446 aztan nehogy a blikkben kelljen olvasnom rolatok (a budin) hogy ujabb mmo aldozatok itt a satan uj kutyaja stb stb ... -
ne tedd! úgyis törlik a karikat....majd élesben tolod rendesen!
báááááár megfordult a fejemben,hogy mondjuk a preorderesek megkaphatnák élesben is a karijukat:P:D -
Az a poén, hogy sith inkvizítorral mentünk haverral és Black Talonban
van egy Jedi csaj.. elkezdtünk dumálni és mi arra mentünk, hogy nem lehetne ezt békésen megoldani? erre a csaj A REPUBLIC nem tárgyal vagy valami ilyesmi... és nekünk támadt akkorát néztünk..:DDDD -
utólag nem hiszem hogy jó ötletnek fogod érezni :D -
Valahogy úgy :) -
Kedd reggelig még játszhatsz :p -
DragonKnight #19440 Köszi az infót -
Csabeszka24 #19439 ja de ha vége 2 napot alszok -

Hát én úgy döntöttem nem alszok úgy megyek melóba :D
Ki kell használni a bétát nincs mit tenni XD -
Vannak bizonyos itemek, amikhez dark vagy light side "rank" kell. Illetve a color stonek használatát is befolyásolja. Darkként nem lehet pl kék vagy zöld lightsabered/blastered. -
Evoluti0N #19436 Uhm, vannak olyan cuccok, amiknek a viseléséhez meghatározott mennyiségű dark/light side pont kell. Hogy ezen kívül van-e valami hatása, azt majd a nálam okosabbak elmondják :) -
PVE-ben is zavaró.....tankként bazinagy Bossokon meg pláne....
-
DragonKnight #19434 No azt fraps-ra veszem :D
-
Csabeszka24 #19433 én meg függő lettem péntek ota le se feküdtem -
Vannak tárgyak amikhez light/dark pontok kellenek. Ennyi. -
faq -
Bhalage #19430 ugy hallottam kirugnak...
de elotte jo kis anal gangbang partyt rendeznek ahol te leszel a csaj -
DragonKnight #19429 No eddig volt 2 crash a hétvégén meg egy olyan melvért a Jedi Warrior Zabrak némberemen ami kb félméterrel lemaradt a kariról ha futottam. Ennyi volt az összes bug amit eddig láttam.
Azt tudja valaki hogy a light -dark side pontok gyűjtésének mi az értelme azon kivül hogy megváltozik a kinézete a karinak?
És mi van akkor ha jedi létemre csupa dark pontot gyűjtök és Sith létemre csupa light pontot? Van ennek valami következménye? Kirúgnak az Orderból etc etc ? -
Bhalage #19428 miert lenne musthave - ja tudom, egy alapvetoen pve jatekban akarsz pvpzni, okos *sarcasm* ;d -
Hát szerintem ha fullra kitolod a slidert lehet akkora nem? Nem próbáltam még maxra kitolni -
ja és az tetszik mikor kiszállok a taxiból és "kizoomolva" marad a kari! nekem akkora zoom is musthave:P -
Csabeszka24 #19425 na 20 min pihi -
ez kurvajó!:D -
soon
Nekem csak scale slider kéne, más nem :) -
az UI-t lehessen már állítani!! gyhááááá_D -
hehe Rockjaw linkelte twitterre az imént
-
annyi, hogy instance-t kell váltanod, és visszaállnak a beállítások
pl. liftezz egyet, mássz be a hajódba, stb. -
Tyrpak #19419 Jaja, eléggé remélem, hogy ha visszalépek nem felejti el már sokadszor az összes beállításom és keymap-et. Már ha álmomból felébresztenek, akkor is tudom mit kell újra bekattintanom, ki-be kapcsolni autoloot, area loot, stb. -
Rákérdezte twitteren erre és ez volt a válasz
Rockjaw Stephen Reid
@
@trsGeronimo Obviously we take performance issues seriously. -
csak úgy (1milla hp)
-
Remélem optimalizálják még, mert 10percel a quit után eléggé halott a gépem. :S -
Lonni #19415 Nem találták fel a spanyol viaszt, de pár hónapig biztos el lehet vele lenni, amíg minden karival végig játssza a sztorit, és fogalmam sincs mennyi idő egy karival végig tolni, nagyon izgalmas, és talán vannak is összefonódások a classok közt, mint a lotroban volt, ez majd kiderül, most a Sith Warriorral vagyok és nagyon tetszik, "fő" karit Republic oldalon tervezem, ezért nem akartam lelőni a poénokat.
Megmondták, hogy RPG-nek készült, rendben is van, aki mást vár, az nem találja meg benne a következő játékot, Story telling-ről szól, és pont, na most a versenyképességet megtartani az rajtuk múlik, hogy mit tudnak kihozni a játékból, amíg mi elvagyunk a story-val
Nagyon várom a megjelenést, over and out.
U.i.: Best beta testing ever, nagyon jól le lett vezényelve az egész, és bízom benne, hogy a release is hasonlóan zökkenőmentes lesz.
Az erő legyen veletek.