60880
  • mnorbi
    8 euro / hó az 2400 ft
  • Boncmester
    Ennyibe kerül egy normál MMO.
    Ha belegondolsz, kb havi 2 mozizás vagy 1 bulizás ára, ami annyira nem sok.
  • Omlás
    Hát remélem te több sikerrel jársz mint én ;] a legjobb az lenne, ha béta után nyomnának egy global resetet a kérdésekre :) vagy valami.
  • Tatyla
    a Jedi Shadow most nagyon elgondolkodtatott,hogy meg kéne venni mégis csak a játékot de az a fránya havi 4k-t még mindig sokallom :(
  • Fenrir
    Köszi, küldtem nekik levelet, hátha így már előrébb leszek.
  • Caliph
    szövegből kiragadva csak egy hülye kérdés de a többit is hozzáolvasva már annyi nem is az:D
    ugye hogy nem mindegy a szövegkörnyezet:D
  • mnorbi
    heavyre gondoltál
  • Boncmester
    De annak van medium armorja :)
  • mnorbi
    lol olvass már 3 healerböl 2 nek van 3. nincs
  • Omlás
    Nagyon durva elvonási tüneteim leszenk holnap én már érzem
  • s0n1c
    "Hogy bánatban van az hogy minden healer classnak jedi sage / sco8ndrel a companionja egy tank vagy arra alkalmas skillekkel rendelkezo társ."

Mert így logikus? Jééééé!
  • Boncmester
    SWTOR FAQ Ezt Gero már linkelte korábban, eléggé jó.
    Van kétféle tank companionja is a troopernek, de később fogja őket megkapni.
  • Omlás
    support @ swtor.com

Erre a címre írtam erről reagáltak. Webformról írt ticketre nekem sem reagáltak.
  • Fenrir
    Én kaptam tőlük választ, de semmivel nem vagyok előrébb vele.

Te a webform-mal küldted el a ticket-et? Vagy írtál valahol levelet? Mert a webform eddig eléggé zsákutca.
  • mnorbi
    én imadom ezt a gamet , de egy dolgot nem értek.
    Hogy bánatban van az hogy minden healer classnak jedi sage / sco8ndrel a companionja egy tank vagy arra alkalmas skillekkel rendelkezo társ.
    Ami nekem tetszene az egy commando , de annak mi a térsa egy dps .... hát ez mi ? hogy bánatba csináljak meg egy 2 fös elite questet igy ... nos másik 2 karival simán ment ami a commandoval nem ,healer ágon mind 3 természetesen , nem értem miért nem kap a commnado is tank társat...

Amugy aki már magasabbra tolta szinte trooper mikor kap tank companoint ?
  • Omlás
    N1ggA kollega kölcsönadta a másik accját azzal tudtam játszani.

A support múlt hét péntek óta nem reagált semmit, csak hogy megkapták a levelem folyamatban... :D
  • Boncmester
    Alt+Z
  • Ozzyehh
    Srácok a HUdokat hogy tudom eltüntetni?
  • Fenrir
    Másik account-tal játszottál vagy sikerült valahogy reset-álni a kérdést még a választ?
  • Omlás
    Remélem, hogy vagy opcionálisan kikapcsolható lesz vagy simán nem fogom hallani látni, mert tényleg picit de csak hangyányit irritáló tud lenni néha :D.
  • Boncmester
    De azt mondjuk viszonylag egyszerűen tudják javítani, ha akarják. Persze ha nincs külön hangja minden fajnak, az se bug, csak feature, de örülnék, ha lenne. Vagy lehetne hangot változtatni :D
  • Omlás
    Vannak, de azért relatíve sok "leszögelt" group van de mint írtam is én ezt betudom a bétának. Szerintem a véglegesben ha más nem ide oda pár méteres körzetben császkáli fog minden mob csoport, vagy legalábbis valamit csinál nem csak áll mint a szög :) legalábbis ebben bízok :D de ha nem lesz ilyen akkor se esem kétségbe így is úgy is megvettek kilóra már most indíthatnák élesben a szervereket az is késő lenne :D.
  • picket
    Be van kapcsolva az autópilóta, csak vagánykodik, azért fogja a kormányt. Droidok meg szerelésre, protokoll droidnak vagy harci droidnak kellenek, nem taxit vezetni, elvezeti az magát. Ez nem a kőkorszak kérem!

A szoftverfejelsztés meg nem így működik, hogy fél év múlva kiadom, akkor majd lesznek patrolok meg taxisöfőrdroid, de erről ne nyissunk vitát, mert egyrészt felesleges, másrészt az lesz, hogy "te úgysem értesz ehhez, stfu".

Kihalt? Star Wars filmek megvannak? Nagy nyílt terep semmivel, kővel, erdővel. Corruscanton kívül mindenhol egy csomó "kihalt" hely. Érdekesen nézne ki egy Tatooine vagy Korriban (ennél is jobban) teletömve...
  • Laroa
    Annál úgysem idegesítőbb hogy 1000 kilométers körzetben mindenki companionját hallom, meg látom a csetben :D
  • Boncmester
    Az engem sem, de mondjuk flashpointnál ha két ugyanolyan nemű ugyanolyan class van, akkor lehet, hogy ugyanaz a hangjuk, és az lehet zavaró. Mondjuk mentem már két női SI-vel ide-oda, és nem vettem észre, meg nem is zavart, az tény, csak úgy eszembe jutott.
  • Jeffjohnson
    Ez jó kérdés csak tippelni tudok szerintem ugyanaz nem hinném, hogy több hanggal vagy változó hangszínnel leszinkronizálták ugyanazt 20x vagy akármennyiszer az baromira sok munka lenne és igazából ez nem is zavar végül is csak max 2 hallod :)
  • Laroa
    Jaja, juggernaut story kurvajó, nagyon jól eltalálták az empire oldalt. Imádom az egomán, fullgeci válaszlehetőségeket :D
  • Boncmester
    Amúgy azt nem tudom, classonként ugyanaz a hangja minden játékos karakternek (persze azon túl, hogy férfi vagy női) fajtól függetlenül? A női inquisitornál mintha 2 féle hang lenne, de nem tudom, hogy a fülem csal-e, és csak egyféle?
  • Jeffjohnson
    Akkor azt javaslom nézz vissza fél év múlva... csak utána nehogy az legyen a probléma, hogy nyuszikán most meg miért van sapka....
  • Spheriot
    Amugy teljesen nézőpont kérdése hogy kihalt e a játék, nekem pont nem volt ilyen érzésem, a wow-ban volt pár mozgó vendor hogy utáltam megkeresni, no meg amikor a questmob járörözik fél óra míg megtalálod...
  • Unknow
    Jó, de ha beprogramozzák minek vezeti a karakter? :D De mondom, ez legyen akkor a legkevesebb probléma. Szerintem még nem kéne ezt a gamet kiadni. Fél év fejlesztéssel simán kilehetne küszöbölni a gyermeteg hibákat.
  • Jeffjohnson
    Sorcinak is jó a storyja. A sith warrioroknak meg olyan a hangja mint egy gégerákosnak :D tök jó majd biztos kipróbálom. Egyébként a karakterek hangjai nagyon jól el lettek találva nekem tetszik nagyon.
  • Spheriot
    Én találkoztam járöröző mobokkal, be is húztam 2 groupot...
  • Spheriot
    elég ha induláskor beprogramozzák a taxit minek bele ember?
  • Omlás
    "Nincsenek járőrök csak előre letett mob groupok. Nem fogsz látni olyan mobot ami bejárja neked a zónát, oda megy a többihez beszélgetni és stb."

Mondjuk ezzel relatíve egyet értek, de lehet ez még a béta miatt is ki tudja.
    Kíváncsi leszek a végleges verzióban kevesebb leszögelt "mob" lesz e.
  • Unknow
    Én ESC-el próbáltam skipelni de nem jött össze :P

Aionba felkapott a spirit és vitt a kijelölt helyre, Warhammerben meg éppen az aktuális "mount vitt magával". Itt csupán csak nem értem a dolgot, hogy ha két személyes taxiban ülök, miért nem lehetett betenni egy droidot aki "szállít". Sokkal jobban nézne ki. De mint látható ezzel az egyel volt bajom, pl a többi szállító eszközzel nem.

Amúgy jah, sajnos ez nem lesz az én gamem.
  • Boncmester
    Próbáld ki a Juggernautot tanknak, jó kis storyja van! A mestertől kiráz a hideg, jó gonosz csávó, és király hangja van (nem úgy, mint Lord Zash a sorcinál, az nekem egyelőre inkább egy hülye picsa, mint félelmetes sith lord :D ), de azzal csak 12-ig jutottam.
  • Boncmester
    Az animációkat a space-el simán tudod skippelni, és odamegy, ahol választani kell.

A mobok tényleg mozoghatnának egy kicsit, ez igaz, de nekem nem tűnt fel. A taxit meg hogy a karid vezeti, nem tudom, Aionban és a War-ban is te magad vezetted a helikoptered/sárkányod/akármid, nem értem, mi ezzel a baj, amúgy sem ettől jó/nem jó egy játék szerintem.
    Én hátulról szoktam nézni a karakterem, nem tudom, te hogy vagy vele :)

De ezek szerint ez tényleg nem a te játékod, nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése :)
  • cain
    én meg bevállaltam, hogy na most majd én leszek a faszagyerek, és toltam egy snipert pve környezetben. hát mit mondjak, van kihívás. :D
  • Omlás
    Többek között ezért is játszottam hajnali 5 ig 6-kor "keltem" meló .

Hát de ha már van privát űrhajó nehogy már ne nézzek körül erre arra