SMS játékok a TV-ben

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
ha az ATV-re gondoltok egyszer volt olyan, hogy "kockába" szal függõlegesen, vízszintesen behálóztak ilyen állatneveket, például: pioca, kóala, gyik, varju, gója😄DDDDD
3állatot kelett ebben a hálóban találni és 1Milka...
pfff szánalmas volt, de az is aki hívja
volt egy ilyen is: adja össze a számokat:

|EGY|SZÁZ|KETTÕ|
|44| VAGY| 45 |
|négy|120| kilenc|
lol nem?😄D
persze hogy átbaszás, fõleg azért mert még csak játékba SEM kerülhetsz!
Nyomja meg 0-9ig az egyik számot! Jaj sajnos ez nem a szerencse számunk volt nem került be de ne csüggedjen!

Telefonáljon most felemelem másfél millió jaj de jó lenne ez a pénz otthon hétfõre de tudják mit legyen 1millió 600ezer itt fogom a kezembe biztos ön is el tudné költeni ezt a rengeteg pénzt és csak annyit kell tennie hogy telefonál, jaj telefonáljaon 1millió 600ezer nagyon szeretném hogy telefonáljon és megnyerheti csak egy egyszerü kérdésre kel lválaszolnia és máris ez mind az öné lehet ugye el tudná költeni telefonáljon egymillió 700ezer legyen ennyi, jó ennyi egymillióhéccázezer csak telefonáljon megemeltük most már tényleg telefonáljon csak fel kell vennie a kagylót amit nem tudok megcsinálni ön helyett és válaszol

http://www.lohere.net - a MagyarChan

😄DDDDD hát Voltan ha még bedõlsz az ilyeneknek úgy kell neked 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

NecroJoe
Az átverés teljesen egyértelmü a Viasaton, pl reggeli játék: Mondja meg hány forint van a képen (kép: sok apró benne 4db 100 forintos, 2 db 50 forintos, a többi lényegtelen). Fél óra alatt 15en bemondják a jó megoldást, ezen kivül 10en mondanak ehhez képest +-1et, a mûsorvezetö még meg is jegyzi milyen népszerû ez a szám. A jó megoldás (szerintük) háromszázvalamennyi...

Necro

PResident Evil
a királyi TV-n szokott lenni hajnali 2-3 tájt egy mûsor, de tög gáz mûsorvezetõvel, mondja a rizsát 3 órán át és egy lélek sem telefonál be 😄 ennyi erõvel... semmi értelme 😄 nagyokat szoktam rajta röhögni fullkészen 😄

bigapó
És akkor mi van, ha Te kiszámolod otthon az adott feladat megoldását (persze nem telefonálsz be, mert Te nem vagy olyan HÜLYE (Én sem)) és mikor jönnek a megoldások a Tied is közte van, erre azt mondja, hogy SAJNOS NEM NYERT...
Pedig tízszer számolja át az ember, de akkor se annyi, amennyit mondtak a végén. akkor ez mi ha nem átverés?? A feltett kérdést nem lehet többféleképpen értelmezni. Vagy igen? 😊)

The Matrix has you...

Voltan
Néhánynak tényleg nem lehet megmondani a megoldását. Volt egy olyan, hogy adja össze a kártyalapok értékeit. Volt vagy tíz lap, félig meddig fedték egymást, az egyiknek pedig csak a káró jele látszott, semmi más. Nem lehetett tudni az értékét. Meg az ilyen "számolja össze a nyolcasokat az ábrán!" dolog is nagyon gyanús nekem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Aramir
Azért mert a sok balfasz nemtalálja el a megfelelõ megoldást, azért miért lenne átverõs?
Inkább ott az átverés, hogy felhívod, aztán közlik, hogy sajnos nem nyertél (sorsolják a mûsorban való részvételt), de ezt nem közlik elötte veled, hogy ilyen is van.

mindenhol ahol ilyen van nagy s****!!!!!!!! a viasat kezdte el

ÁZ!

Tufa
ez van...

Voltan
Jól van ügyes vagyok. Már a topig címét is elbaltáztam. SMS helyett betelefonálóst akartam írni. <#zavart2>
No, arról van szó, hogy az ATV-n meg ilyen csatornákon van egy betelefonálós játék, ahol egy rosszarcú mûsorvezetõnek be nem áll a szája, és valami (rendszerint megfejthetetlen) feladvány van a képen. A fõdíj mindig milliós, de én még nem láttam, hogy megnyerték volna. Ezernyi ember telefonál be, megmondja a szerinte jó megoldást, mire a mûsorvezetõ elvigyorodik, azt mondja: "Számoljaátmégegyszer!". Vonal megszakad, next hívó. Amikor pedig már elég pénzt bezsebeltek, akkor (szerintem találomra) elfogadnak egy választ, és a játékos mehet tovább. Valami iszonyatosan pofátlan pénznyelõ az ilyen mûsor, az emberek pedig beveszik a dolgot. Tegnap már az M1-en is láttam ilyet. Vélemények?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

← ElőzőOldal 3 / 3