SMS játékok a TV-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint mondtam én is úgy tudtam, hogy közel a felét leszedik, mert végülis jövedelem. Amit nem tudtam, hogy ez meg a nyereményadó nem ugyanaz.
Egyébként itt említik e BB-t és a VV-t, és ezeknél is nyereményadót ír a srác, de akkor ezekszerint tévessen:
http://www.nethirlap.hu/forum-mod.php?m=32001
pláne ilyen baromságokat, hogy áfa. anyám! (nagyon ritkán? majdnem mindig! a tévék szeretnek minél nagyobb összegekkel villogni, de ezek mind-mind bruttók. ld az áll az alku 50M-ja, vagy a VV 20M-ja)
ha valaki egy nyereményJÁTÉKban nyer kisebb-nagyobb összeget (kapcsoltam, legyen ön is milliomos, tudomisén) (és itt a játékon van a hangsúly!), akkor 40% SZJA, tehát személyi jövedelmadó kerül levonásra a nyereménybõl, hiszen jövedelemjellegû tevékenységre tett szert. a 40% egy feltételezett afósáv százaléka - így, ha a nyertes más, alacsonyabb sáv szerint adózik, akkor a különbözetet (felét, negyedét) visszaigényelheti adóbevalláskor az apeh-tõl.
(vagyis, aki a legyen ön is milliomosba nyer 1,5M forintot, az csak 900ezret kap kézhez)
a nyereményadó az más tészta. azt azon sorsolásokkor kell fizetni, amelyek a szerencsejáték törvény hatása alá esnek. ld. lottó - viszont a szerencsejáték rt., mint az a szabályzatában is megtalálható, átvállalja a nyereményadó kifizetését az állam felé.
"Az átverés? Ott meg mindig elõre megbeszélik valamelyik kollégával, hogy mondja be a tvben a megoldást, mint telefonáló?
Szerintem mindenbe lehet csalást képzelni."
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
a tévében (szinte) mindenhol bruttó összeg van - itt biztosan. (ezért jó a tárgynyeremény, azt nem kell leadózni)
a 2M 40%-át lecsippentik adónak, de annak a 40%-nak a felét vissza lehet igényelni az apeh-tõl, ha a kereseted egy bizonyos éves összeg alatt van.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
az azért jelent valamit, hogy a hálózat tévén indultak, és már az mtv-n is nyomják.
a szerencsejáték mindig is magas mgtérülési rátávaL kecsegtetett. ha valaki talál egy piaci rést, akkor meggazdagszik.
Ez itt az atveres.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fákjúal!
ÁZ!
nem értelek. ezt a mûfajt sorsjegynek, nyereménysorsolásnak, tombolának nevezik. beszedik a jelentkezõktõl a pént, és annak egy részét odaadják valakinek. egy sms-sel veszel 160 forintos sorsjegyet, aztán vagy nyersz, vagy nem. lottó, totó, kaszinó. ezek mind a pénzt akarják kihúzni az emberbõl.
azt viszont tényleg nem szokták mondani, de érdemes észben tartani. játszani nem kötelezõ. aranycsirke? volt olyan, aki nézte? még szép, hogy mindent megtesz az rtl, hogy növelje a bevételét, hiszen nyereségorientált cég. (aki kereskedelmi tévét néz, az ne legyen álszent és meglepett, hisz tudja, hogy mire számíthat
persze, de ezt mindenki tudja. vazz, szegény mûsorvezetõknek 2-3 órát kellene megállás nélkül beszélni - jóhogy már ilyesmit mondanak😊
Épp néztem. 😄
a csaj ugy mondta meg az utolsó választ, hogy letelt már 2mp e az idõ mégis odadták a 2 millát neki... :\
most nem jokeres hanem 5 kérdés volt amibõl 4 et kellet megválaszolnia..
sose nézem nem is tudtam hogy ott is van csak az mondta hogy JEHUU ma nem joker van... de télleg egyfolytába nyomják és szerintem a hangjukat szeretik... =)))
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Meg van, hogy várnak 4 percet, és végig mondja, hogy "és Ön miért nem telefonál?", "Most nyerhet, csak telefonáljon" stb. stb. közben már tuti egy csomóan telefonáltak.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ó! ezek a hülye összeesküvés elméletek. a legyen ön is milliomosban pedig mindig stábtagok vannak, nem?😊
teljesen real emberek nyerik meg a pénzt. simán megéri az ilyen mûsor, hiszen a telefonkból per adás összejön pár millió forint - abból nem nagy cucc leadni pár százezret.
Tehát 100 hogy nem viszi el a milliókat.
csak minimális az esélye, de szerintem, ha valaki csakúgy nyer 10-20ezer forintot már az is megéri és akik nyernek jól is jön, hiszen nyilván nem a legtehetõsebb réteg telefonál.
miért zavar?
van pár tízezer ember, aki nyert már ilyen játékokon - (bruttó) 10ezer, 100ezer vagy 1millió forintot - nem beszélve a kisebb nagyobb tárgynyereményekrõl.
akkor tõlük is sajnálod a nyereményüket?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ÁZ!
Szerintem mindenbe lehet csalást képzelni.
Én az ATV-s szarságról azt gondolom, hogy nem az az átverés, hogy nincs megoldás, hanem az a geciség, hogy aki megmondja a jót annak dobnia kell 3 dobokockával vagy ilyesmi. Tehát 100 hogy nem viszi el a milliókat.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
nem a viasat kezdte el. egy cég vásárol mûsoridõt tévékben (elõször a hálózat tévén, majd az atv-n, viasaton volt, utána többek között az mtv-n)
Jogilag nem meriti ki a csalas fogalmat, de erkolcsileg siman!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A másik keressen 3 állatnevet mindeki csak mondja ami eszébe jut pl: zsíráf,bagoj,roka, azt persze hogy nem jó mivel nincs helyesen irva tehát simán van megoldás csak a sok ember nem figyel.
Next PC upgrade: 2022
ÁZ!
ÁZ!
Amit te példának felhoztál, ott pl vannak hibás érmék, amit nem kell beleszámolni az összegbe. Persze ez nem látszik, csak ha 20 cm-rõl nézed a tv-t 😄
A többinél is valami hasonló lehet, pl láttam egy olyat, hogy köröket kellett megszámolni, ott pl gondolom én, azokat nem kell beleszámolni, aminek egy része levan takarva, vagy valami hasonló.
Mondom, nem ez a része az átbaszás.
ÁZ!
még jó hogy kódolatlan a HBO de most valami szar koncert megy rajta, ha zene kell van viva meg mtv vagy mp3 a gépen
ÁZ!
http://www.lohere.net - a MagyarChan