5328
A Biblia és a keresztény vallás értelmezése, gyere be ha van kérdésed, és válaszolj a feltttekre, ha szeretnél.
 • [SiX] Boci
  #5315
  A Biblia üzenete:
  https://www.youtube.com/watch?v=yfjbrKDwCeY
 • [SiX] Boci
  #5309
  A misztikus Babilon beazonosítása, avagy egy nagyhatalom bukása aBiblia szerint:
  https://www.youtube.com/watch?v=HEaEx9PBWdQ
 • [SiX] Boci
  #5306
  Mikor lesz a világ vége a Biblia szerint (már nincs messze):
  https://www.youtube.com/watch?v=bvvCBmB6MAI
 • [SiX] Boci
  #5305
  Izrael és Júda királyainak történelmi és régészeti bizonyítékai:
  https://youtu.be/cV69tksFfzg
 • gombabácsi
  #5304
  esetleg ha valakit érdekel, pár, nem igazán szokványos gondolatom a témában:
  https://barathendre.wordpress.com/gondolatok/
 • czihaki
  #5303
  Igen igazad van részben én is igy gondolom- itt tanulunk, és az életünkből szinte levizsgázunk-- de csak a botlásokkal teli lélek tisztul meg a halál utáni utolsó-Úton amit minden holt lelkének meg kell tennie a Földünk Szívéig" A szennyes lélek megsemmisülhet ezen az úton mert lassabban halad nem fény sebességgel-- ha még is végig haladna akkor a kiáramló fények miután érzékelték visszataszítják az izzó láva örvényekbe. Sok aljas ember nem is gondolja, hogy az életének aljasságaival, a saját létezésének halhatatlanságát pusztítja el.!!
 • czihaki
  #5302
  maki85 ---mindenhol azonos dolgot írtam- nem tudok mást írni csak azt, amilyen következtetést levontam mind abból amivel szembesültem. Jó pár éve igaz sietve mert attól tartottam elpatkolok mindent leírtam a blogjaimba.
  Nézz bele- tanulhatsz belőle pl öngyógyítást-- amit én önmagamon is használok- ezért élek még ma is.

  http://A-letezes-fantasztikuma-.blogger.hu

  18. f. Mi a lélek, létezik egyáltalán?

  19. f. A két csodálatos lelkünk.

  28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...

  29. f. Érezni belső valónkat, lelkünk energiáit.

  13. f. A teremtés kérdése régen és korunkra

  http://tervszeruen-nytottan-egyszeruen-eln.blogger.hu
 • ximix #5301
  Szerintem, a Földi élet célja lelked formálása, csak itt a "tudatlanságban" tudod a lelked őszintén formálni, itt te választod az utad, ha tudnád, hogy a halál után mi vár, már nem lennél őszinte, ezért tud most a lelked a Földön fejlődni és ezért nem tudsz a halálod után, mert akkor már tudod mi vár rád.

  Itt is van egy "elképzelés" pl.
  link
 • maki85
  #5300
  Jó lenne, ha megbeszélnéd önmagaddal a dolgot, mert másutt pedig ezt írod :))

  Lehet, hogy mégis csak a zserni papa gyikjai a megoldás???
  Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.07.11. 21:15:25
 • czihaki
  #5299
  zserni olvasd el a halál után- írásom-- amihez még azt tenném hozzá hogy a jövőnk csak akkor sikerülhet olyan formán ahogy írtam, ha az emberiség felső rétege nem pusztítaná ki teljesen a földi életet a gazember gyilkoló háborúival és a hatalom vágyával-- amibe ők maguk is bele pusztulnának!!
 • zserni
  #5298
  Hát, ... hogy, ha ugyan ezt a [email protected] művelnénk más bolygókon is, attól még nem változna meg semmi... (kivéve azt a szart, amit ott is magunk után hagynánk)..

  Nem gondolod, hogy az életünk célja inkább az, amit Jézus is mondott, nevezetesen az, hogy: ismerjük fel, hogy itt a Földön csak önmagunk árnyékai vagyunk. Vagy úgy is mondhatnánk, hogy önmagunk vetületei vagyunk, a valódi énüntől szétkapcsolva.
  Az igazi cél szerintem az, hogy ismerjük meg a világunk valódi működését, és ezzel az új tudattal az energia egy magasabb rezgésén kinyíljanak előttünk eddig még ismeretlen lehetőségek, ahol nem szünik meg a szellemünk tudatának a folytonossága az újabb reinkornációk, vagy új testek öltése során.
 • czihaki
  #5297
  Kihagytam a vesszőt a zserni megszólítása után, ezért olvastad folyamatosan.

  Van a bibliában egy igaz gondolat.>>>Hogy is szólt múltunk szentírása?
  „Új ég és új föld” lesz és feltámadás."

  Az élet célja, csak az lehet, örökkön-örökké,
  újra élni, belakni a végtelenséget,
  Emberként.De nem itt a Földön, hanem másik bolygókon.

 • maki85
  #5295
  "Egyébként zserni Isten maga a tökéletes tisztaság és szeretet-"

  Mikor jöttél rá, hogy zserni papa maga az isten?????

  Én mindig gondoltam, hogy valami nincs rendben az öreg körül.
  Csak ne imádná annyira a gyikokat, meg a malacokat.
 • czihaki
  #5294
  Egyébként zserni Isten maga a tökéletes tisztaság és szeretet- a Jelenése olyan erős szeretetet sugárzott reám a lelkemre hogy a lelkem szinte átitatta a boldogság érzés olyan erősen amilyen a legboldogabb életemben se éreztem- egy ideig bizony visszavágytam ezért a csodálatos érzésért.
  ----- Nem csak én rendelkeztem e világon ilyen ritka képességekkel midig éltek olyan emberek akik különböző para-dolgokra képesek voltak. Bár nagyon sok a tanult megjátszó szélhámos is
  pl az Amerikában élő indián népeknél van egy régi szokás, hogy a holtakat magas fa emelvényekre helyezik azért hogy ha az isteni ló megérkezik a holtnak a lelke feltudjon ülni a hátára.-- Ez a szokás onnan származhat hogy valamikor élhetett hozzám hasonló indián aki szembesült egy vakító fehér energia lóval-- kb 10 emeletes ház nagyságú ha a hátsó két lábára áll, és úgy nyerít figyelmeztetőn-- ezt láthatta az indián és pont akkor meghalt valaki közülük- ebből azt gondolta, hogy a ló a holt lelkéért érkezett és igy lett szokás a magas állvány építése, mivel a ló kb egy ház teteje magasságában jeleníti meg magát. ---- Persze az indián ebben sajnos tévedett mert nem azért érkezik hanem Isten hírhozó lova amely az életet figyelmezteti az Űrből várható veszélyre- aszteroida becsapódásra-- Ami valószínűleg utána meg is történhetett és talán az volt az a hatalmas becsapódás és pusztulás Észak Amerika Déli területén.
  Ezt a lovat én is láttam 91 ben tavasszal és akkor még nem hatott reám a férjem viszont ott követtem el hibát hogy elmeséltem neki és látta azt is hogy kimegyek az udvarra kilépek a testemből hogy láthassam a megjelenő lovat, csak azt nem vettem figyelembe hogy a megjelenő ló topogása a házunk alatt kicsit megmozdítja a földet topogásszírűen és attól férjem nagyon meg fog ijedni különösen hogy elmondtam neki buta fejjel hogy egy aszteroida fog becsapódni bár nem hazánkra viszont nálunk földrengés lesz a szomszéd városban s a utó gyenge mozgása a földnek az udvarunkon keresztbe vonul csak végig.-- Ezért rémült meg és indult el világgá rémületében.--A Fekete jelenés pedig csak azért mozgatta a földet alattunk hogy térjünk vissza az otthonunkba csak hát a férjemet még jobban megijesztette és késztette menekülésre. szóval erre nem gondolt a butácska Fekete Energia hogy a földmozgás még jobban megfélemlíthet.
  S tulajdonképpen Istennek se volt igaza hiszen a házunk alatt épp az Ő vakító Fehér energia lova ropogtatta meg a földet valójában attól rémült meg a férjem és csak ezek után próbáltam elmesélni neki mindent hogy ne féljen a földrengés nem nálunk lesz-- S csak miután nem sikerült megnyugtatni és elindult ki az országból is próbálta vissza hívni buta módon máshol ismételt földmozgással a Fekete Jelenés által küldött lovakkal--- Ezek a lovak viszont koromfekete vörösen izzók amerre vágtatnak utánuk földrengés történik-- tulajdonképpen megtestesítik a Fekete energia pusztító erejét amelyet a föld belső felbomlása vált ki.--
  Amit nem tudnak a fizikusaink tudósaink-- A Földünk azért forog a tengelye körül, mert a felbomlott izzó anyagban idők kezdete óta az egyre hatalmasabb Fekete energia vágtat az izzó láva örvényekbe neki feszülve a föld kérgének aminek a következménye a föld tengely forgása, amerre száguld a Fekete energia egésze az örvénylő izzó láva tömegekkel és neki feszülve a szilárd kéregnek, arra felé forog a Föld tengelye is .
  Egyébként a Fekete energia kisugárzása biztosítja a gravitációs erőt és a Fehér energiának a kisugárzását és irányát metszi a mozgása és kisugárzása- amivel megteremtik ketten együtt a Tér-feszültséget=IDŐ
 • czihaki
  #5293
  Mózes valóban felment a hegyre mert azt hitte hogy ott Istennel szembesülhet.-- ebben tévedett, mert Isten nem jeleníti meg magát az embernek itt a Földön, mert olyan erős az energetikai sugárzása még a három ember méretű jelenésének is, hogy az emberi testnek ártana.
  Mózesnek a barlangban a Fekete energia alkotta Teremtő ERŐnek a Jelenése jelent meg. Csak ez sugallhat olyasmit hogy "Ne nézz hátra" Ha Isten akar emberrel esetleg beszélni akkor az történik, hogy az isteni Jelenés emberi testet utánozva megjeleníti magát de csak a felhők feletti messzi Térben és onnan nyúl le sugárzó erejével és rántja ki és fel az ember lelkét fel magához a felhők fölötti Térbe ott leállítja és az emberi hangot utánozva szólal meg hangot adva amely hasonlít a legszebb húros hangszer rezgéséhez.
  Ezt én is átéltem de csak azért mert iszonyú haragomban leüvöltöttem Istent- mindenféle trágár szóval Észak Németországnak egy kisebb városa szélén levő hatalmas ligetfélében. azért mert mind az ami történt velünk idegesítőn és ráadásul a férjem rémületére azt hittem Isten teszi velünk vagy azért mert túl kíváncsi voltam, vagy azért történik minden mert valamit félre értelmezett a férjem vagy mind ketten.--
  Tulajdonképpen minden ami történt velünk azt először értettem, de a férjem félelme miatt kénytelen voltam a férjem akaratához igazodni. Vagy is itthonról egész észak németig menekült, mert bárhol megálltunk a föld mozgott alattunk épp úgy mint itthon a házunk és a kertünk alatt. Észak-Németben amikor szintén mozdult alattunk a föld illetve ott csak az én ágyam alatt, akkor azt feltételeztem, hogy Isten büntetése azért mert lementem tavasszal a Földünk belsejébe egészen a MAG-ig- vagy azért mert megnyílt a MAG fala és a kiáramló fények beakartak vonzani de én azonnal visszatértem és talán azóta is hív vissza - és ezért mozgott csak az én ágyam éjszaka.
  --- Délelőtt kimentem a ligetbe ahol egyébként festegettem a tájat, de közben a dühöm egyre nagyobb lett az utolsó földmozgás miatt, hogy nem marad abba hónapok óta májustól kezdve december elejéig folyamatosan ahol csak megállunk vagy a kocsink vagy a szállodai ágyunk alatt.Hiába is akarja esetleg hogy menjek vissza a Föld Magjához én akkor se megyek vissza- és a dühöm már tombolt amikor üvöltözni kezdetem ég és föld felé felemelve a karomat és a erős durva sugárzásommal erősítettem még jobban-- Majd abba hagytam és visszaindultam amikor elérkeztem a város széléhez épp egy templom előtt haladtam el- s bár én soha nem voltam vallásos, azért betértem-- Üres volt azért mentem be mert miután lecsillapodtam a sértő üvöltözésem miatt féltem, hogy a férjem is megszenvedheti esetleg Isten haragját s ezt nem akartam.
  Bocsánatát kértem, majd levettem a gyűrűmet és a fülbevalómat és oda tettem a papi ima asztalkára, azzal hogy bocsánatkérésem jeleként legyen a szolgáidé Isten-- ezzel megnyugodtam és eljöttem
  Másnap hajnalban arra riadtam hogy valaki megmarkolja a hajam és felránt- aztán rájöttem hogy nem a hajam hanem a lelkemet markolta meg valami és az rántott fel- és már ott is találtam magam a felhők feletti tértől messzebb a térben. az isteni Jelenés hatalmas több ember nagyságúra formázott utánzat ezüstös vakitó fehér energia rajzolat volt. A sugárzásától megszűntem szinte, nem volt saját gondolatom se akaratom se erőm attól kezdve hogy megszólalt és oda szegezett szinte a térhez mozdulni is képtelen voltam
  A legelső amit mondott-" Ne akarj bocsánatot vásárolni. Nem kell az aranyad visszakapod ékesítse asszonyi tested-- S ne üvöltözz és szidalmazz hiába, mert a földet nem én mozdítottam alattatok hanem Ő és a Térnek egy messzibb felébe mutatott- ott állt a Fekete teremtő erő Jelenése.--- Segíteni akart nektek csak a párod félre értelmezve megijedt és menekült, te pedig az ő hatása alá kerültél és feledted azt amit valójában eleinte jól sejtettél.
  Siessetek haza ahol értik szavad, mert az erőm ártani fog neked, még akkor is ha a lelkedet érintettem-- mivel olyan erőssé fog válni amely a testedbe visszatérve annak is ártana és sok problémát okozhat, ezért gondolkodj és gyengítsd le magad.
  Majd egy pillanat és a Tér másik felében volt és elkezdődött egy hatalmas vita kettőjük között a Fekete szinte vakítóan izzóvá lett a Fehér pedig kékes lilás vakító feszültséggé s ahogy egymás felé csaptak megremegett még a Tér is, alattuk pedig iszonyú erejű vihart okoztak az én lelkemet pedig olyan erő csapta meg mint egy hatalmas beton fal vágódott volna a jobb oldalamnak és szinte visszavágódtam a testembe is.-----
  Eltelt 3 nap egy féfi keresett fel bennünket németül szövegelt majd letett az asztalra egy borítékot, köszönt és távozott-- A borítékban volt a gyűrűm és a fülbevalóm és 2000 márka.
  ----Majd eltelt még 3 nap és én már hat napja nem tudtam aludni éjjel nappal festettem és a németek vették a képeimet-- de mivel a nem alvás ártalmas eszembe jutott mit mondott a Jelenés- siessünk haza-- hiába jött értem egy német mentő hogy kórházba vigyen-- mivel a férjem szólt a helyi orvosnak- én nem maradtam németbe hanem arra kértem a férjem azonnal induljunk haza és majd addig se alszom akkor otthoni kórházba fekszem be és csak ismerős orvoshoz.
  --- Egyébként Isten nem támadott soha a földi életre és nem segítette az emberi faj gyilkolási hajlamát se!-- ezt is a zsidók találták ki na és minden uralkodó ha a hatalmát akarta erősíteni idegenekkel szemben igy hitették az embereket ha azt akarták, hogy az ő hatalmukért harcoljanak és pusztuljanak.
 • czihaki
  #5292
  maki 85 Kisebb Térben veszélyes. S biztosra veszem hogy valamikor is láthatta más is akiknek megjelent persze az illetőtől messzebb-- valószínűleg annak a Jelenésének látványa után találta ki valaki az ördög vagy sátán fogalmat.
  Kis gyerek voltam amikor Nekem először megjelent messze tőlem éjszaka a Balatonon jegén, de még akkor is hatalmasnak és félelmetesnek láttam ez mentette meg az életem,l mert frászt kaptam és visszamenekültem az intézetbe.-- Így életbe maradtam-- mert azért szöktem ki éjszaka hogy a Balaton befagyott jégen addig megyek befelé amíg egy léket, repedést nem találok és abba belemegyek hogy meghaljak-- S akkor a szüleim sírhatnak utánam, mint ahogy láttam egy temetéskor.
  Tudniillik se levelet nem kaptam egy ideje és karácsonyra se küldtek pénzt hogy haza mehessek és ezzel akartam őket megbüntetni, hogy meghalok és nem leszek többé számukra.-- Persze fogalmam se volt arról, hogy szinte egyszerre mindketten életveszélyes állapotba kerültek kórházba-ezért nem írtak és ezért nem vittek haza karácsonyra.
  Ez a Teremtő erő viszont kicsi koromtól kezdve figyelhetett mivel anélkül, hogy értettem volna mit élek át, sorozatosan elhagyni voltam képes a testemet amikor csak édesanyám után vágytam és sírtam este az intézetben. Amikor visszamenekültem a Balatontól és lefeküdtem ismét sírtam és elmúlt a haragom és akkor megint megismétlődött a kilépésem" ott találtam magam a kórházi ágya mellett.
  Csak önvédelemre használtam és csak a természetes erőmet pofán vágtam valakit ököllel vagy épp a töküket rúgtam szét az aljas gazembereknek fiatal nőként. De a lelkemet ilyen célra soha nem használtam de nem is tudtam volna esetleg-- viszont a lelkem ön maga ítélkezett helyettem is, ha Én nem akartam. Ha pedig eltávozott a testemből és úgy szembesült aljassággal akkor Ö maga tett mindent anélkül hogy az Énem beleszólhatott volna gondolatilag. Itthon történt meg hogy a testemben volt, de mivel én nem akartam az illetővel nagyobb cirkuszt pedig aljas volt, viszont azt akartam javítsa ki a rossz munkát amit végzett, visszafogtam a haragom. Viszont a lelkem valószínűleg feldühödött és kicsaphatott a testemből bele a velem szemben állóiparos testébe, mert szétrepedt a bele olyan mértékben és úgy hogy a sebészek ledöbbentek hogy lehetett igy össze-vissza szétszakadni a bélnek.-- Tőlem már a kórházba került.
  A lélek öntörvényű azt teszi amit ő akar vagy ami az ÉN számára jó. Amikor valakit bántott azt csak Ő akarta én nem irányíthattam ilyen értelemben.-- Nagyon ritkán jutottam el oda ahova én akartam eljutni, többnyire oda érkezett a lelkem ahova ő akart eljutni vagy ha az Énemet megsajnálta vagy épp valamiféle kutató, v. kísérleti szándékom volt akkor eljutottam oda is ahova érkezni akartam.
 • zserni
  #5291
  Az ugyan hihető, hogy Mózes ment fel a hegyre, csak az nem kerek, hogy miért az úr nem fáradt le hozzá a hegyről neki nem egyszerűbb lett volna ?
  Ennek a "Ne nézz hátra"-nak semmi köze Mózeshez. Lót felesége volt az, aki pórul járt.
  Ha ismered a sztorit, akkor tudod, hogy Lót idegeneket vendégelt meg, akiket a helybeliek análisan zaklattak, még annak ellenére is, hogy Lót felajánlotta a zaklatóknak a két szűz lányát is.
  Ezt aztán megelégelték az idegenek (akik az úr küldöttei lehettek az az a jinneké (a gyíkjaim)) és az úr utasítására bombát (atom?) küldtek Szodomára és Gomorára... a menekülés közben vált porrá Lót felesége, mivel a tiltás ellenére hátra nézett..
  Arról van e valakinek fingja, hogy mikor küldi a Prájdra a következőt az úr ?
 • maki85
  #5290
  A második része az írásodnak egyszerűen lenyűgözött.
  Nem lehetne megoldani, hogy ezen energiádat felhasználd a bűnözők megbüntetésére???
  A sok tehetetlen rendőr meg elmehetne meggyet szedni.

  Avagy annyira önző lennél, hogy csak az általad kiválasztottra sújtasz le???

  Azt meg lehetne oldani, hogy a zserni papa gyíkjai ne kezeljenek bennünket malacokként????
  Mert bizony az is nagy segítség lenne !!
  Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.07.09. 21:23:18
 • maki85
  #5289
  "Ne nézz hátra!" Mert ha Mózes hátra tekint kisebb helyen a Teremtő erőnek a kisugárzása kiégette volna a szemét vagy frászt kapott volna mert félelmetes látvány még messziről is koromfekete izzó részecskékből formálja meg a saját emberi testet utánzó Jelenését.

  Ha halandó nem láthatja, akkor te hogy tudod mégis ilyen szemléletes módon leírni????

 • czihaki
  #5288
  maki85 Az Ó-szövetségben Mózes ment fel a hegyre , hogy Istennel beszéljen- részben hihető, viszont nem Istennel találkozott a barlangban hanem a Teremtő Erővel-- Isten nem jeleníti meg magát itt a Földön, viszont a Teremtő erő igen és csak az sugallhatta azt a gondolatot Mózesnek, hogy "Ne nézz hátra!" Mert ha Mózes hátra tekint kisebb helyen a Teremtő erőnek a kisugárzása kiégette volna a szemét vagy frászt kapott volna mert félelmetes látvány még messziről is koromfekete izzó részecskékből formálja meg a saját emberi testet utánzó Jelenését. A frigy láda a Fekete Jelenés ajándéka volt de mivel egy kicsit butácska a segítő szándéka rosszul is végződhet, ezért mivel a Föld mélyéről hozta a maga által készített táblát, ezért valószínűleg sugárveszélyes kőtábla volt ami halált okozott.
  Jézus ha valóban élt és gyógyított az nem volt varázslat.-- csupán a testi-lélek energiája vagy a szellemi lélek energiája erős volt- mind kettővel aki ilyen erős hatni lehet egy másik emberre vagy gyógyítón vagy pusztítón. Ezt szintén tapasztalatból tudom -- gyógyítottam sok embert a klinikán bénákat, komából hoztam vissza, vagy olyat akit az orvosok nem tudtak meggyógyítani mert még az okot se találták. Viszont az már megdöbbentett amikor az ÉNEM dühe miatt a saját lelkem viszont ártott annak aki engem durván sértett.-- de valahol Keleten még meg is ölt egy férfit a lelkem mert kicsi sovány gyermekeket dolgoztattak agyon és aki megállt azt ököllel verték és amikor elesett rugdosták a lelkem magasból hallotta meg a gyermek sírását és amikor ott termettem lecsapott a gyermeket rugdosó gazemberre aki pár lépésre elvonszolta magát majd összeesett és meghalt, mert a lelkem hihetetlen haragjában úgy működött mint a lézer..
 • maki85
  #5287
  Olvastam egy hsz-t, és szó ami szó, tetszett:

  "Engem továbbra is az érdekelne hogy hol a fenében volt, és mit csinált abban az időszakban amikor eltűnt szem elől. Volt egyszer hol nem volt a karácsonyi történet a csillaggal és a három királlyal akik nem is voltak királyok, aztán nagy-nagy szünet majd megjelent valaki Jézus néven és elkezdett csodákat tenni. Ami ebben az egészben érdekes, hogy az amit Jézus mond és csinál elég nagy mértékben ellentétes az Ószövetséggel. Az ottani Isten kimondottan egy népre koncentrál, és az alapján ami ott le van írva simán lehetne egy robot, vagy egy technológiai civilizáció utolsó túlélője is. Csinál szép nagy dolgokat, Pl. ketté választja a tengert, de ezek igazából elég technikai jellegű dolgok. Pl. frigyláda, vagy az hogy tűzoszlop és más hasonló formákban kommunikál a kiválasztottal. És közben megértéssel figyeli amint a Választott Nép megcsinálja a Holocaust béta verzióját a kánaánitákon. Ezzel szemben Jézus egy hippi varázsló aki kézrátétellel gyógyít mindenféle kütyü nélkül, és visszaragasztja az őt elfogó katona fülét."
 • czihaki
  #5286
  Sajnos túl széles sávban folyik a népünk elsötétítése gondolatilag. Az amit a Facebookon is olvasni lehet az borzalmas, annyi oldalon repdesnek a szárnyas angyalok, akkor a legújabb a számok varázsa, vagy a természetgyógyászat egyre szélesebb működése, holott személyesen ellenőriztem egy vezetőt akit nagynak tartanak, holott csupán innen onnan összeolvasott szövegeket sóderol és a gyógyításhoz valójában semmi érzéke nincs. De azért tanfolyamokat tart nem kevés pénzért. Amikor meglátogattam, mint valami jelentkező és ott ültem a többi között, ráfűztem az egyik legnagyobb hibáját- erre azonnal az irodába hívott, és felajánlotta, hogy tanfolyam nélkül holnaptól már bejegyzett gyógyító lehetek.

  Olyan képtelenségekkel tömik a jelentkezők fejét, hogy vagy Jézus is segít a gyógyításba, de a Jó Isten is segít csak kérni kell, de maga a gyógyító az univerzum energiáit átvezetheti a beteg testbe amely gyógyító képességgel egyenlő. azt már nem is említve, hogy az indiai csakra marhaságokat szinte mind használja, ráadásul egyre többen hisznek az újra leszületésbe. Vagy a keleti meditációt is tanítják, amely hallucinációt okozhat, hasonlóan veszélyes lehet az amerikásból behozott agykontroll gyakorlata, ha valaki komolyan gyakorolja. Na persze egyik gyógyítási szándék sem ingyenes, mivel kimondottan jövedelem szerzés..

  Arról nem is szólva hogy az átok levétel , vagy a jóslások még a tv ben is, szintén az egyszerű embereket sötétíti- szóval egyre jobban ó-korban vagy épp középkorban érzem magam ha feljövök az internetre.
 • Nemzsidó
  #5285
  Hm... A padsorok nincsenek tele a templomokban, esetleg egy-egy jeles ünnepnapon. A pálvallás épp amiatt aggódik, hogy rohamosan fogynak híveik, különösen Európában, Usa-ban. Új területeket kellett meghódítaniuk, de már nem gyilkolászással térítenek, hanem juttatásokkal. Fekete Afrika volt soron legutóbb, s csak jelzem, Jézus azóta nigger. Ja, az Usa-ban is több helyen így tanítják :)
  A némethsándor-szekta pedig nem valami vallási irányzat, hanem egy filoszemita "kurzus", a zsidóimádat szükséges a politikai-, pénzügyi-, művészeti-, stb. előmenetelhez. Természetesen megfelelő anyagi befektetés mellett, hogy csúcsra járathassák a blankoltak pénzimádatát, s a gojok e filoszemita közösségét ideig-óráig hallgatólagosan megtűrje a kiválasztott faj. Az ottani teli padsoroknak nincs köze az istenhithez, csakis a hatalomhoz és a vagyonhoz. Különben ők átkot mondanak ellenfeleikre, az átok megvalósulásában pedig mély bizodalmuk, azaz hitük megrendíthetetlen. (ez a hit is a félelmen alapul, mi van, ha egyszer ellenük irányul?)
  Ezek a térítő vallások (zsidó vallás, pálvallás, s ideértve az iszlámot is) az emberiség megrontói. De nem gondolnám, hogy a mágia -legyen az fehér, vagy fekete-, s így a "gyógyítás" is problémamentes, s "ingyenes" lenne (itt nem ellenszolgáltatásra gondolok). A jobb érthetőség kedvéért: volt egy ismerősöm, aki egyszer azzal állt elém, hogy imádkozott értem... Hogy mi??? Kihez? Melyik istenhez? Hát a bibliai istenhez-volt a válasz. Mondom a zsidó istenhez, Jehovához (Jahvéhoz)? A válasz: Igen. Megkértem, hogy többé ne tegye, felejtsen el, hagyjon békén, az aljas, mocskos és perverz játékait a családján élje ki, azokért imádkozzon. Elkerülni nem tudom, mivel kollégám. A példa okán, a gyógyítást sem lehet ráerőszakolni valakire... csak azért, mert tudsz gyógyítani, s kollégám tud hinni :)
 • ManoNegra
  #5284
  Csak szekálódik, ne törődj a személyeskedésével.
 • czihaki
  #5282
  tudod mit kár titeket tanítani bármire is, nem érdemlitek meg, mert nem tudtok logikusan elgondolkodni semmin.
 • maki85
  #5281
  ezt amit most írtál kitűnő!!
  légyszíves állj a tükör elé, és olvasd fel magadnak hangosan:))
 • czihaki
  #5279
  Különben semmi rendkívüli nincs Jézusról szóló írásokban, hiszen elég régen fogalmazták-- Különösen ha azt vesszük figyelembe hogy jelen pillanatban is mennyi babonaságot tesznek közzé tv ben és az interneten és ami a legszomorúbb, hogy nagy tömegek el is hiszik-- mert ha nem hinnék el akkor nem lenne tele a vidám vasárnapos HIt gyüli, és nem lennének tele a padsorok a templomokban.
 • czihaki
  #5278
  Amit írtam Máriával kapcsolatban, csupán a leírt és fennmaradt írások elemzése volt részemről, XX. századi tudással, értelmezéssel
 • czihaki
  #5277
  A fennmaradt írások szerint Jézus zsidó volt- az hogy valóban létezett-e vagy se az most más napra tartozik- a vallásosok épp elég képtelenséget kitaláltak már a történelem során egy személlyel több lényegtelen.-- de ha valóban élt, akkor csak közönséges zsodó ember volt és úgy is halt meg, csodák nélkül- a csodákat már a fantáziálók körítették köré.
 • maki85
  #5276
  valamelyik csatornán volt egy vélhetően zsidók által készített műsor, melyben elismerték Őt, de csak mint halandót
  hasonló volt a "Ki ölte meg Jézust" is, ott is hasonlóan nyilatkoztak
 • czihaki
  #5274
  Itt van pl Mária szentsége- bevallom én mint az anyaság szentségét értelmezem és így is festettem meg képen. (szentlélek nélkül!)

  DE! Először is régen volt egy zsidó törvény. Ha egy leány házasságon kívül terhes maradt, akkor azt romlottnak tartották és megkövezték. az élet viszont akkor se volt más mint korunkban a szerelem, előbb utóbb testi kapcsolatba torkollott akkor is és ma is.-- Ma ilyen esetben, előszór is ha kiderül, semmi probléma vagy elveteti, vagy megtartja a magzatot és pereli az apát tartásdíjra. S minden elrendezett, elfogadott.

  az antik zsidók idejében viszont ha kiderült volna hogy Mária teherbe maradt mint leányzó, akkor kiközösítette volna a környezete és esetleg meg is kövezték volna. Tehát mit lehet tenni ilyen esetben? Ki kell találni egy olyan indokot amit az egyszerű tömegemberek már nem mernének megtámadni, hiszen ha Isten elküldte a szent-lelket, hogy Istennek földi halandó testben fia születhessen, azt tisztelni lehet csak és bűn lenne bírálni, esetleg még bántalmazni is. Bár így se fogadta el mindenki valószínűleg ezért férjhez adták a szülők majd a párocska elvándorolt, vagy inkább elmenekült és egy idegen városban hozta világra a gyermekét.-- a hozzá tett királyok látogatása az szerintem már vagy a született keresztények vagy a könyvet író papok kitalációja.

  Miért gondolom azt, hogy a szentlélek csupán kitaláció? Mert az isteni energiából egy kisebb darabka is magas feszültségű lett volna, amely az emberi testnek már ártalmas, abban az időben pedig még életveszélyes is..
 • czihaki
  #5273
  Szia Saintgerman-- muszáj, hogy az agyam még működjön, mivel két csodálatos unokámat nevelem 14. esztendeje. A fiuk ma 16.-ik és 22.-ik évesek és bizony észnél kell lennem, mert mind a kettő nagy betyár és nagy dumaláda.
 • czihaki
  #5272
  Tudjátok a biblia tulajdonképpen egy antik mű. S ha valóban azt írták másolták le a kolostorok papjai a kiadatásakor amit a régen élt zsidók megírtak, akkor se tudományos ez az írott emlék. Mert a régen élt emberek még nagyon keveset értettek meg abból, amit esetleg mint természetfeletti jelenséget tapasztaltak, vagy érzékeltek, vagy valamivel" szembesültek. aztán van a bibliában akár az Ó-testamentumban akár az Új-testamentumban olyan fejezet is amelyet nem is lehet komolyan venni, mivel ha a fennmaradt írás eredeti, akkor bizony az írója vagy fantázia dús volt, vagy csupán egy csóró kódis, aki így akart boldogulni a kitalációival.

  Ami pedig a biblia elemzőket illeti, amely már több ezer éve tart (nem is olyan rossz foglakozás ha azt nézzük ha..ha..ha)-- Egy antik írótt művet helyes ha lefordítják és minél jobb a fordítás annál valódibb a mű.-- ezt egyébként el is lehet fogadni, hisz szükséges, másképp nem lenne az emberiségnek visszamenőleg történelme, ha az ilyen fennmaradt műveket nem fordítanák le.

  Azt viszont nevetségesnek tartom, hogy értelmezzenek benne minden fejezet tartalmat. Értelmezni lehet azt ami történelem, ami megmutatja miképp alakították a törvényeket, miképp akartak egy népet összetartani, tanítani.

  Viszont azokat a szövegrészeket amelyek már misztikumnak, természetfelettinek számítanak, ne akarjanak olyan emberek értelmezni és megmagyarázni, akiknek soha nem is volt rendkívüli képességük, és főleg ne misztifikáljanak és ne tegyék úgy közzé az embereknek mint igazságot, mikor halvány fogalmuk sincs semmiről.-- --mert ez már hazugságnak számít amikor a tömeg embereket becsapják, félrevezetik, a felnövekvő fiatalokat egyenesen átmosott agyúvá, babonássá, bigottá, fanatikussá nevelik.
 • Saintgerman
  #5271
  bocsi, hogy öregítettelek.. irigyelhetnének a húsz évesek, ahogy vág az agyad
 • czihaki
  #5270
  Igen maki85 nő- vagy is nagymama és 74 éves.--(Saintgerman-- nem 75!!) S bizony nem azonos a Neurológia a Pszichiátriával. Az én betegeim gerincbetegségek-bénák, agyvérzéses, agydaganatos, műtétesek, illetve különböző okból komások, parkinson, szklerózis multiplex és egyéb neurológiai problémák.

  De dolgoztam sebészeti intenzíven is- de inkább a neurológiát választottam hosszabb ideig.
 • maki85
  #5269
  másik topicból: " intenzív nővér voltam a budapesti Neurológiai klinikán,"

  akkor bocsáss meg, így már értem a felfogásod:))
  habár a neurológia nem azonos a pszichiátriával

  még egyszer ne haragudj:))))))
 • Saintgerman
  #5268
  az. 75 éves.
 • maki85
  #5267
  "Isten lánya lennék én is,"

  nő vagy??

  már csak azért kérdezem, hogy nő szájából még soha nem halottam ilyeneket:)))

  tévedés joga fenntarva
  Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.05.09. 19:24:14
 • czihaki
  #5266
  AMIGA a biblia fordítása nem egyforma minden nyelven, vagy is a magyar nyelvűben A Lukács "Jézus megkísértetik" teljesen másképp van leírva mint ahogy annak idején filmben lejátszották. De egyébként is ha valaki éhezik az árnyékot is angyalnak hallucinálj.

  De tudod eleve ha egy ember 40 napig nem eszik, az jóval előbb belehal, de ha alig eszik akkor is megbetegszik az elméje mindenképp, és bizony az is lett, paranoiás és hallucinálóssá válhatott. Még ha el is fogadjuk hogy Isten fia, akkor is a természetet nem lehet becsapni, már pedig hiába isteni a lelke, ha a teste emberi, sejtek, szervek és agysejtek- ezek az éhezésre megbetegednek és elpusztulnak
 • czihaki
  #5265
  Igazad van Energia csak energia és egynek minősül, energiának.. DE az energiának két pólusa van egy pozitív és egy negatív. S mivel a Föld energiájával életem során szembesültem, ezért tudom, hogy az egyik a negatív a Fehér, a pozitív töltésű pedig a Fekete.

  A Fehér az csak szálak, hullámok rajzolata, amíg a Fekete testes, részecskékből rakódik össze. minden részecske között pedig vörösen izzik.