763
-
Takezó #120 nana, azé ezt se kéne... amúgy kétlem, hogy pogány, legfeljebb ateista, vagy agnosztikus ;) -
#119 Menj innen nagyon gyorsan. Azért nem káromkodok mert tiszteletben tartom a topikot. -
Takezó #118 pfff, milyen emberek vannak... -
#117 ha leállt a szive, az már nem kóma
(jó-jó, tudom, újraélesztették)
Most mondják, hogy már enni sem tudott... (retekklub) -
#116 Sztem ne TI döntsétek el hogy meghalt e...........
Majd kiderül . -
#115 láccik hogy pogány vagy!!! -
#114 el lehet húzni innen ilyen beszólásokkal... -
pasquale #113 de hule vagy... azé ilyet ne monnyá ha nem érdekel ne írj ide -
Takezó #112 Szerintem meg hülye vagy, hogy "jó", hogy meghalt... Valóban a katolikus egyháznak "jobbat" tenne egy liberálisabb, erősebb pápa, de ez így most erős volt :| -
Shadow_THH #111 én de visszavontam hogy ne legyen 100-ik üzi -
pasquale #110 ezért remélem hogy te nem reméled mert ez elég durva kifejezés.. az lenne a jó hogy már neki lenne a legjobb -
#109 titeket ez komoan érdekel??én aztán leszarom de a ferrarit nekem adhatná :DDDD -
#108 SZARJATOK AZ RTL re.. az amerikai CNN mar reg bemondta hogy nem halt meg.. lassan masfeloraja komaban van es leallt a szive.. REMELEM mindenki elolvasta es nem lesz meg 60 uzenet arrol hogy nem halt meg csak komaban van es leallt a szivmukodese... ( nem ugy mint az elozo 60 hozzaszolasban) -
#107 valaki tékerni mert a #100-ban?
Mellesleg szerintem jó, hogy meghalt. Gyakorlatilag már egy ideje szerintem alig élt. A keze úgy remegett, mint egy vajköpülő, a beszédére meg azt tudom mondani, hogy olyan volt, mintha a nyelve és az arca tisztára el lett volna zsibbadva. Ha most meghalt, akkor szerintem a szenvedései értek véget.
(szerintem hegyek...) -
Braveheart #106 Jaj Istenem csak ne április 1-én haljon meg... -
#105 nemtom, elég halk volt az angol fordítócsaj, alig értettem. -
#104 most nem -
pasquale #103 ja az hogy nem megy a szive és az EKG... -
#102 Most mondanak vmit. -
Tusy #101 Mondjuk az index.hu nem mindig mérvadó, de szerintük is meghalt -
#99 Isten segített most rajta. -
Shadow_THH #98 uhh nem fog azért -
pasquale #97 nemakarok huleséget mondani de valami 25-30 éve kb.. talán -
Takezó #96 az apostolok? lól... most ugye viccelsz? -
Shadow_THH #95 több mint 25 éve -
#94 Nyugodjék békében!
X(D) -
tudatlanka #93 1978 -
#92 jó ideje várható volt már ez az esemény. már a mostani betegsége elején le kellett volna mondania, hogy nyugodtan halhasson meg.
jó ember volt, csak a következő pápa nehogy európán kívülről érkezzen... -
#91 mikor is választották meg? -
pasquale #90 valami olyat mondanak hogy a média 4.ként tudja meg a híreket 1. a nemtom 2. nem tom 3. nem tom... -
Pontius #89 Így van, szánalmas az egész.
CNN legalább objektív képet ad.
Addig nem tesznek kijelentéseket, amig a Vatikán nem ad hivatalos nyilatkozatot... -
Takezó #88 igen, szerintem is valahogy így lehet... :| -
Shadow_THH #87 én ugy gondolom hogy nem sok értelme van itt találgatni, hiszen úgyis egyértelmü: már sokadjára eltávozhatott, a kérdés hogy meddig hozzák vissza gépeken ... -
#86 Azért legalább kiadhatna valami konkrét hírt a Vatikán, hogy megszűnjenek a találgatások... -
pasquale #85 ez a mai világ sajnos .... -
Takezó #84 szvsz 1 óra múlva már tudni fogjuk... amúgy meg részvétem -
#83 ez igaz -
Shadow_THH #82 szerintem az igazi pénzhajhászás még csak ezután jön (élőben a temetésről két mosópor reklám közt) sry az irróniáért -
pasquale #81 ja teljes információ zárta van... -
pasquale #80 sajnos az rtl klub is csak a nézettségért csinál mindent csak az a baj hogy még ezt is kihasználják :(