763
-
#161 nyolvan akárhány, asszem nyolcvanöt -
#160 igen kitöröltem :l
sry mindenki komolyan.. -
pasquale #159 PEACE ő is ezt kivánná sztem -
Shadow_THH #158 ezt szerintem holnap beszéljük meg, az élet megy továbbal egyet értek de most nem lenne illő -
#157 hány évét töltötte be idén? -
#156 -
tudatlanka #155 Zárjátok le nem érdemli meg hogy ilyen szapulják.... -
#154 megtértél.... -
Braveheart #153 Milyen emberek vagytok Ti, hogy még ilyenkor is veszekedtek? Nem kell ide vagy vallásosság, csak egy kis intelligencia... -
#152 az a kép kurva jó bazz :DDDDDDDDDDDD -
Shadow_THH #151 2-ből 2 :) -
#150 még kitudod törölni,nem? -
Takezó #149 Azt Te honnan tudod? Megdumáltad vele? ;) -
#148 én sajnálom szegényt egyébként:(
a gégemetszés után már beszélni sem tud(ott), szóhoz sem jutott az emberek/tömegek előtt:(
de hát az élet megy tovább sajnos:(
ő tartotta a hitet és a békét ezen a nyamvatt bolygón.. -
Shadow_THH #147 azért nem ment már mert már ő is tudta, hogy felesleges húzni, nem a kötelességei miatt -
Takezó #146 :egyetért: -
#145 neked sincs eszed....... -
Takezó #144 te is húzhacc... -
Shadow_THH #143 szerintem zárjuk le a topikot mert csak elbarmolódik -
Takezó #142 Az volt, de igenis ő választotta azt, hogy nem megy kórházba, hogy teljesíteni próbálja a kötelességeit, stb... -
#141 hat ez az enni se tudott.. ez is mar tobb napos hir.. az oran at etettek ha jol emlexem... mondjuk azt nemtom hogy miert nem lehet a szajan at etetni.. de komolyan ugy remlik hogy ezt mondtak tobb napja a tv ben -
#140 Ezt azért ne -
#139 Ezt nem kellett volna. -
Shadow_THH #138 hát renault még ha nem is értesz egyet teljesen akkor sem ekkor kéne kijelenteni. én is majd inkább késöbb mondanám el néhány nézetem nem egy ilyen pillanatban -
#136 Már mit választott??? A betegségét? Az teljesen tárgytalan, hogy ő volt a pápa, én úgy láttam, hogy egészségileg már egy roncs volt. -
pasquale #135 hát ja énse szeretnék úgy élni hogy nem tudok önálló lenni ezugyanolyan dolog minta az az ember akit 15 éve kómában vanm és nem tudjá mi van körülötte.. szal így jobb neki -
#134 ???????? koma... az agya mukodik csak .. mondjuk ugy hogy zombi... -
#133 Jah, igazad van, jobb így neki sztem, hogy meghalt HA meghalt, bár én nem tudhatom teljesen. Nyilván szenvedett nagyon. Bár ez már nézőpont kérdése. -
#132 pff,most erre mit lehet mondani??
normális vagy ember???
a 100-as tékernek is gratulálok.. -
Shadow_THH #131 szerintem is NEKI így jobb volt -
#130 váháháháh komoak vagytok na én léptem -
#129 mindenesetre azert eleg meredek hogy pont aprilis 1. en tortenik ez -
Takezó #128 Ő választotta, és ezexerint igen -
Takezó #127 hú, bakker, remélem kapsz pár büntipontot -
#126 Mert az az élet jobb volt, amiben az utóbbi időben része volt? -
#125 hát na...... -
#124 nemértem, mit írsz, de lehet, hogy nálam van a gond... -
Shadow_THH #123 szerintem meg igaza van. -
#122 ráadásul ahogy beszélt az durva volt és a sok veréb erre a "nyögdécselésre" hajlongtak meg tapsoltak meg minden :) pápa snack kell neki azt jóvan :) -
tudatlanka #121 RenaultMagnum majd ha te is ott leszel abban a kapuban akkor mondd ezt......huzz innen a fenébe