Megduplázza kapacitását a Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
This link is all used up.
The link you followed to create a Gmail account has already been used to create an account. Now, its account creating powers are all gone. To create another Gmail account, you'll need a shiny new account creation link. We apologize for the inconvenience.
If you've already created a Gmail account, go to http://gmail.google.com to log in.
a pheelét most probálom ki pill
Szerintem neked azért nem mûködött mert,
1 beállításban engedélyezni kell
2 ssl-t használ
You are currently using 2 MB (0%) of your 2056 MB
:))) azert szep:)
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
Gmail szép, áttekinthetõ, kényelmes(Pl. a címzett kiválasztása, csak el kell kezdened beírni, és jönnel a lehetõségek). És jelenleg 2055 Mb helyet biztosít. Amit lehet, hogy soha nem fogok kihasználni, de adja. És ez a lényeg.
Egy szó mint száz, a Gmail jó!!
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Nyugodj már meg! Kiderült rólad, hogy kevered a szezont a fazonnal, de nem vagy képes belátni, inkább vakon vagdalkozol, és ezzel még mélyebbre ásod magad. Legalább nézz már utána, hogy mi az a CCNA, mielõtt ilyen hülyeségekre ragadtatod magad!
"3.11 Mit tegyek, ha a következõ hibaüzenetet kapom levélküldéskor: sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)
Ha nem a
Szóval vaccproblem?
A másik: mi köze az IMAPnak ahoz, hogy valaki nem akar levelezõprogit telepíteni? Arról van szó, hogy ha hirtelen bele akarsz nézni a leveleidbe, akkor minek telepíts külön levelezõt, amikor elég egy IE vagy FF is.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Egyébként megint keversz valamit, nem értem, hogy jön most ide az internetelõfizetés (ami nekem természetesen van, méghozzá teljesen korlátlan). Azt csak azért említettem, mert bizony vannak olyanok, akiknek nincs olyan elõfizetése, amihez járna emailcím is (és így használhatnák a szolgáltatójuk SMTP-szerverét), és nekik jól jöhet ez, hogy nemcsak a webmailes felületrõl tudnak küldeni emailt. Vagy pl nincs is elõfizetésük, csak betárcsáznak, és fizetik a percdíjat - mondjuk nekik jó a freemailes megoldás is. Vagy mondjuk ha a szolgáltató SMTP-szervere valamiért épp nem mûxik, jó, ha van "tartalék".
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A freemail-nél, mint már említettem, nincs SMTP, csak modemes elérésnél, az meg ugye nem ingyenes (meg persze telefonos kapcsolat is kellene hozzá).
Azért magyaráztam el "másképp ugyanazt", mert egyértelmû volt számomra, hogy abszolút nem értetted meg, mirõl van szó. Az, hogy bemásolsz egy szöveget, nem jelenti azt, hogy meg is értetted, mint a példa is mutatja.
A wap elérés tökre nem érdekel, ilyesmire nem használom a mobiltelefonomat, nem szoktam annyira sürgõs emaileket kapni, ami ne várhatna pár órát, amíg esetleg hazaérek és megnézem. Ha meg véletlenül olyat várnék, bármelyik netcaféban is meg tudom nézni, az se sokkal drágább, mint a wap.
Fogalmam sincs, mirõl van szó? Végülis talán a CCNA vizsgám elég lesz hozzá, hogy elhiggyem magamnak, ez talán mégsincs így. <#lama>#lama><#nezze>#nezze>
Az SMTP szerver kikeresi a neki átadott levélbõl a címzett e-mail címét és átadja a levelet célcímen mûködõ SMTP szervernek. Az ottani SMTP szerver beteszi a címzett személy postaládájába az általunk küldött levelet.
BTW teljesen irreveláns, hogy fél, egy, kettõ vagy húsz GB, a könnyû használhatóság, az egyszerû elérés és a rövid - egyszerû domain a lényeg szerintem. Na és persze a megbízhatóság. Ebben jó a gmail.
meg @gmail.com (nem nehéz megjegyezni)
Engem nem a hely motivált. (elég lenne 1G, vagy akár 100 mega is)
De a @unitedmailsystems.com az hossssszú. (meg a többi választható név is elég vérszegény)
És SMTP sincs.
shit happens
(az a-95-ösök között van)
eddig már 15-öt elszóram 1 nap alatt :)
úgytûnik sokakat érdekel.
akinek kell még mindig privi/email, vagy a megfelelõ topicban is lehet kérni :)
shit happens
Nekem a régi is elég :)
shit happens
a kerdest meg nem igy ertettem.
mi van ha a gmail 10mb-t enged, onnan kuldom pl. a hotmail-re, de az csak 2mb-s enged. akkor mi is van?
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX