Megduplázza kapacitását a Gmail

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

h4x0r
Jee, tegnap meg a vegtelen+1 tarhelyrol volt szo :-)

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Sil78
Na ja, de ennél meg kell adnod az emailcímedet... Szvsz kicsit gyanús, és tökéletesen alkalmas módszer a címgyûjtésre spammereknek (bár lehet, hogy csak paranoid vagyok). A b14.uw.hu-n meg csak rákattintasz egy linkre (ami maga a meghívó), és kész, nem kell megadnod semmit.

These are my friends, see how they glisten...

cSuwwi
2050-ig ment, tovább nem megy nálam. Egye fene, elég lesz 😄

shit happens

a_n_d_r_e_w
Az én számlálóm már 2050 megánál tart. Lehet nem 2GB lesz a határ?

One Vision. One Purpose.

www.2BIG.hu
-ha nem tudja a postafiok fogadni a nagy file-t...
[HUN]PAStheLoD
http://isnoop.net/gmail/ itt is lehet "kérni" .. szépen be kell írni a számot a képrõl , meg egy ímél címet és megy az invájt..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
jah és GMail még támogat SSL/TLS-t is ^.^

[HUN]PAStheLoD
nekem már sikerült 18 megás cumót küldeni/fogadni ;]

[HUN]PAStheLoD
na énis hozzátettem párat..

Sil78
Ja, OK, de valahogy nem stimmel. Ha be vagyok jelentkezve, alul a postafiókom mérete 1680 MB-nál tart, az a számláló meg még csak 1328 körül...

<#ravasz1> van egy számláló, ami 2000 MB-ig fog pörögni egy nap alatt.

Hogy-hogy mit csinál? Hát számlál

Sil78
Én is kiraktam most 10-et... ;-)

Sil78
Miért, mit csinál a számláló? Én nem szoktam ki- meg bejelentkezgetni (pláne nem megyek ahhoz külön a Gmail oldalára), simán a Gmail Notifier-rel használom (persze nem a Gmail-essel, hanem a Firefoxos verzióval).

A "levelet olvasó reklám programok" alatt mit értesz? Jobboldalra ugyan berak pár reklámot (amit persze Firefoxban pár másodperc végleg eltüntetni, úgyhogy nekem speciel nincsenek is), de nem olvassa a maileket, tökugyanazzal a technológiával jeleníti meg õket, mint a sima Google keresésnél.

cSuwwi
Sokan "nem mernek" úgytûnik. Kb. 1.5 óra alatt mind az 5 elfogyott 😄
Kiraktam még ötöt. Akinek kell, írjon privit, vagy keresse meg a fórumon a topicot. Nem harapunk :o)

shit happens

Kösz a tippet, ha már ilyen egyszerû regisztráltattam magam. Jópofa a számláló kijelentkezéskor. <#vigyor2>

Bár használni nem hiszem, hogy fogom, mert egész egyszerûen zavarnak a levelet olvasó reklám programok.

Sil78
A vírusszûrés alap dolog, de a freemail-en spamszûrés csak pénzért van, ingyen csak szûrõket csinálhatsz, az meg nem egy túl hatékony módszer (ezért is használom a freemail-es címeimet Thunderbird-del). SMTP szerver sincs hozzá, csak modemes kapcsolódásnál.

5 MB-on, offkorsz.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

1. Ahogy Sil78 is írta, van benne egy elég jó spamszûrõ, amely 30 naponta üríti magát.
2. A fenti spamszûrõ 2 GB helyre dolgozik.

Ráadásul a spamszûrõ tanítható abból a szempontból, hogy a spamgyanús levélre nyomsz egy "Report as spam"-et.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

van smtp server amit tudsz használni.

... ami a GMail-nél szintén van ...

Csak épp 2 GB tárhelyen, nem pedig ötön, vagy mennyin.

Freemail-ben egyedül a neve gagyi. Enyhén szóva sem elegáns ez a freemail.hu végzõdés 😞

Szerintem a freemail király, kiváló a vírus szûrés és ami nekem néha külön jól jött, van smtp server amit tudsz használni. Ha nincs épp elõfizetése az embernek és nem akar webes felületet használni ez igen hasznos tud lenni.

cSuwwi
írtam 5 accot a b14-re, hátha valaki "nem mer" kérni 😊

shit happens

hát igen ez is benne van a pakliban. nekem sehol sincs cimlistám amit néha hiányolok is ,de copy paste. amugy ez egy picit télleg rosz ,mert ugy aktiválást,jelszó ujra elküldést már nem lehet megejteni😊 sajnos

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Sil78
Minden 20. látogatónak felajánlják a regisztrálást mostanában. Amúgy meg meghívóval lehet, azt meg pl a b14.uw.hu-n is lehet szerezni.

Sil78
A Gmail-en van tökingyenes spamszûrés, és egész jól mûxik. Ez nem a freemail...

Amúgy én arra gondoltam , hogy ha egy szimpla mail címre ami mondjuk 5-10 Mb -os elfér pár ezer mail , akkor egy ilyen szép kövér 2 G-s re milyen jól lehet pakolni : )

Ez spec ebben a formában nem teljesen igaz..van egy láma beütésekkel rendelkezõ ismerõsöd, aki benyomja a mailcímedet a címtárába, benyal egy akármi kis vírust, és már ott is vagy a spamserver címlistájában és kapod az áldást, annélkül hogy bárhova regisztráltál volna...elég egy gyenge láncszem az ismerõsök körében és kész a baj.

jah tudom, nem is mondtam , hogy én álandóan azt kapom de éppezért jó több mail címet tartani és üzleti vagy barátoknak nem azt adom amire a junk jön , amúgy meg ha aktiválni kell valamilyen regisztrációt, akkor az xy_bizbasz ról nem tudod megtenni .

én spec még 1et sem kaptam,az olyasmit akkor kapod ha valamilyen fórumokra regisztráltál ,mert általában a progik ott keresgetik a mail cimeket.

szerinted miért xy_kukac_bizbasz_pont_hu -adnek meg a legtöbb helyen?
szerintem elõrelátóak

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Junk mail paradise , rosz belegondolni hogyha mondjuk , nem tud az ember ránézni hosszú ideig milyen féle jungel alakulhat ki a pénisznövezstõs, és hitelkártyavásárlós levelekbõl

nemcsakfeel2sch
a szolgáltató<#wow2><#mf2>

regisztráláshoz meghívó kell-

Undorítóak a galambok, mert halálos betegséget terjesztenek. Vigyázz! A kutyák rühösek vagy sánták.

takraj
Csak azt tudnám, hogy hogyan lehet regisztrálni...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Néztétek mostanában a www.gmail.com -ot? Pörög a számláló. És tényleg növekszik. Vagyis legalább ki van írva. Jelenleg így állok:
You are currently using 7 MB (1%) of your 1487 MB.
Szóval elvileg meglesz a 2 GB. Persze egyhamar nem lesz tele. 😊

formatuq
errol jut eszembe, mi szabja meg hogy egyes szolgaltatoknal mekkora a max mail merete?

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

nemcsakfeel
csak a fájlméret korlát ne lenne 10 mega..

*hihi ** *

← ElőzőOldal 2 / 2