86
  • cSuwwi
    kiraktam a b14.uw.hu-ra újabb 5-öt :)
    (az a-95-ösök között van)

eddig már 15-öt elszóram 1 nap alatt :)
    úgytűnik sokakat érdekel.
    akinek kell még mindig privi/email, vagy a megfelelő topicban is lehet kérni :)
  • [HUN]PAStheLoD
    én TheBat!-ból használom, csak az invite-ok miatt néztem fel ezévben gmail-ra :)
  • HuHa
    50 megás accot nem tudok megtölteni, minek akkor 2 giga:)
  • cSuwwi
    Nálam is megjelent. Gondolom html alapú levelet lehet vele csinálni, az eddigi plane mellett
    Nekem a régi is elég :)
  • Sil78
    És a másik újdonsággal, a "rich formatting"-gal hogy álltok, nálatok megjelent már? Nálam már tegnap is megvolt, bár nem szoktam ilyeneket használni.
  • Sil78
    Mi lenne, az persze hogy nem fog menni. Freemailre se érdemes túl nagy fájlokat küldeni, mert egyrészt ott asszem 1MB a max méret, másrészt meg az egész postafiók összesen 5MB... De pl a Yahoo meg még pár hely tudja fogadni.
  • a_n_d_r_e_w
    2051 :P :D
  • [HUN]PAStheLoD
    ez már közelít hozzá :P
  • formatuq
    gmail acc.-tom a kezdetek ota van.
    a kerdest meg nem igy ertettem.
    mi van ha a gmail 10mb-t enged, onnan kuldom pl. a hotmail-re, de az csak 2mb-s enged. akkor mi is van?
  • [HUN]PAStheLoD
    hát gyanús, de nem hinném hogy szpemhely .. gmail úgyis elbánna velük ;] a régi címre meg mi értelme küldeni ? :P
  • h4x0r
    Jee, tegnap meg a vegtelen+1 tarhelyrol volt szo :-)
  • Sil78
    Na ja, de ennél meg kell adnod az emailcímedet... Szvsz kicsit gyanús, és tökéletesen alkalmas módszer a címgyűjtésre spammereknek (bár lehet, hogy csak paranoid vagyok). A b14.uw.hu-n meg csak rákattintasz egy linkre (ami maga a meghívó), és kész, nem kell megadnod semmit.
  • cSuwwi
    2050-ig ment, tovább nem megy nálam. Egye fene, elég lesz :D
  • a_n_d_r_e_w
    Az én számlálóm már 2050 megánál tart. Lehet nem 2GB lesz a határ?
  • dondore
    www.2BIG.hu
    -ha nem tudja a postafiok fogadni a nagy file-t...
  • [HUN]PAStheLoD
    http://isnoop.net/gmail/ itt is lehet "kérni" .. szépen be kell írni a számot a képről , meg egy ímél címet és megy az invájt..
  • [HUN]PAStheLoD
    jah és GMail még támogat SSL/TLS-t is ^.^
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem már sikerült 18 megás cumót küldeni/fogadni ;]
  • [HUN]PAStheLoD
    na énis hozzátettem párat..
  • Sil78
    Ja, OK, de valahogy nem stimmel. Ha be vagyok jelentkezve, alul a postafiókom mérete 1680 MB-nál tart, az a számláló meg még csak 1328 körül...
  • accord
    van egy számláló, ami 2000 MB-ig fog pörögni egy nap alatt.
  • accord
    Hogy-hogy mit csinál? Hát számlál
  • Sil78
    Én is kiraktam most 10-et... ;-)
  • Sil78
    Miért, mit csinál a számláló? Én nem szoktam ki- meg bejelentkezgetni (pláne nem megyek ahhoz külön a Gmail oldalára), simán a Gmail Notifier-rel használom (persze nem a Gmail-essel, hanem a Firefoxos verzióval).

A "levelet olvasó reklám programok" alatt mit értesz? Jobboldalra ugyan berak pár reklámot (amit persze Firefoxban pár másodperc végleg eltüntetni, úgyhogy nekem speciel nincsenek is), de nem olvassa a maileket, tökugyanazzal a technológiával jeleníti meg őket, mint a sima Google keresésnél.
  • cSuwwi
    Sokan "nem mernek" úgytűnik. Kb. 1.5 óra alatt mind az 5 elfogyott :D
    Kiraktam még ötöt. Akinek kell, írjon privit, vagy keresse meg a fórumon a topicot. Nem harapunk :o)
  • accord
    Kösz a tippet, ha már ilyen egyszerű regisztráltattam magam. Jópofa a számláló kijelentkezéskor.

Bár használni nem hiszem, hogy fogom, mert egész egyszerűen zavarnak a levelet olvasó reklám programok.
  • Sil78
    A vírusszűrés alap dolog, de a freemail-en spamszűrés csak pénzért van, ingyen csak szűrőket csinálhatsz, az meg nem egy túl hatékony módszer (ezért is használom a freemail-es címeimet Thunderbird-del). SMTP szerver sincs hozzá, csak modemes kapcsolódásnál.
  • Garfield
    5 MB-on, offkorsz.
  • Garfield
    1. Ahogy Sil78 is írta, van benne egy elég jó spamszűrő, amely 30 naponta üríti magát.
    2. A fenti spamszűrő 2 GB helyre dolgozik.

Ráadásul a spamszűrő tanítható abból a szempontból, hogy a spamgyanús levélre nyomsz egy "Report as spam"-et.
  • Garfield
    van smtp server amit tudsz használni.

... ami a GMail-nél szintén van ...

Csak épp 2 GB tárhelyen, nem pedig ötön, vagy mennyin.
  • echo
    Freemail-ben egyedül a neve gagyi. Enyhén szóva sem elegáns ez a freemail.hu végződés :(
  • echo
    Szerintem a freemail király, kiváló a vírus szűrés és ami nekem néha külön jól jött, van smtp server amit tudsz használni. Ha nincs épp előfizetése az embernek és nem akar webes felületet használni ez igen hasznos tud lenni.
  • cSuwwi
    írtam 5 accot a b14-re, hátha valaki "nem mer" kérni :)
  • Cleawer
    hát igen ez is benne van a pakliban. nekem sehol sincs cimlistám amit néha hiányolok is ,de copy paste. amugy ez egy picit télleg rosz ,mert ugy aktiválást,jelszó ujra elküldést már nem lehet megejteni:) sajnos
  • Sil78
    Minden 20. látogatónak felajánlják a regisztrálást mostanában. Amúgy meg meghívóval lehet, azt meg pl a b14.uw.hu-n is lehet szerezni.
  • Sil78
    A Gmail-en van tökingyenes spamszűrés, és egész jól műxik. Ez nem a freemail...
  • Ninth
    Amúgy én arra gondoltam , hogy ha egy szimpla mail címre ami mondjuk 5-10 Mb -os elfér pár ezer mail , akkor egy ilyen szép kövér 2 G-s re milyen jól lehet pakolni : )
  • Yv@n
    Ez spec ebben a formában nem teljesen igaz..van egy láma beütésekkel rendelkező ismerősöd, aki benyomja a mailcímedet a címtárába, benyal egy akármi kis vírust, és már ott is vagy a spamserver címlistájában és kapod az áldást, annélkül hogy bárhova regisztráltál volna...elég egy gyenge láncszem az ismerősök körében és kész a baj.
  • Ninth
    jah tudom, nem is mondtam , hogy én álandóan azt kapom de éppezért jó több mail címet tartani és üzleti vagy barátoknak nem azt adom amire a junk jön , amúgy meg ha aktiválni kell valamilyen regisztrációt, akkor az xy_bizbasz ról nem tudod megtenni .
  • Cleawer
    én spec még 1et sem kaptam,az olyasmit akkor kapod ha valamilyen fórumokra regisztráltál ,mert általában a progik ott keresgetik a mail cimeket.

szerinted miért xy_kukac_bizbasz_pont_hu -adnek meg a legtöbb helyen?
    szerintem előrelátóak