Megduplázza kapacitását a Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
These are my friends, see how they glisten...
-ha nem tudja a postafiok fogadni a nagy file-t...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A "levelet olvasó reklám programok" alatt mit értesz? Jobboldalra ugyan berak pár reklámot (amit persze Firefoxban pár másodperc végleg eltüntetni, úgyhogy nekem speciel nincsenek is), de nem olvassa a maileket, tökugyanazzal a technológiával jeleníti meg õket, mint a sima Google keresésnél.
Kiraktam még ötöt. Akinek kell, írjon privit, vagy keresse meg a fórumon a topicot. Nem harapunk :o)
shit happens
Bár használni nem hiszem, hogy fogom, mert egész egyszerûen zavarnak a levelet olvasó reklám programok.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
2. A fenti spamszûrõ 2 GB helyre dolgozik.
Ráadásul a spamszûrõ tanítható abból a szempontból, hogy a spamgyanús levélre nyomsz egy "Report as spam"-et.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
... ami a GMail-nél szintén van ...
Csak épp 2 GB tárhelyen, nem pedig ötön, vagy mennyin.
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
szerinted miért xy_kukac_bizbasz_pont_hu -adnek meg a legtöbb helyen?
szerintem elõrelátóak
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
regisztráláshoz meghívó kell-
Undorítóak a galambok, mert halálos betegséget terjesztenek. Vigyázz! A kutyák rühösek vagy sánták.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
You are currently using 7 MB (1%) of your 1487 MB.
Szóval elvileg meglesz a 2 GB. Persze egyhamar nem lesz tele. 😊
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX