NHL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A játékosok mozgására ugyanazt tudom elmondani mint a 2005 megjelenésekor ,szebben korcsolyáznak mint eddig fõleg a lendület nélküli siklások tetszenek(mondjuk ez nekem a 2005ben is tetszett már). A Check visszafelé fejlõdött vagyis lényegesebben nehezebb ütközni mint a 2005ben. Az akciók ,gólok talán jobban „ érzékelhetõek/láthatóak” mint a tavalyiban. Így az elsõ 3 meccs után szerintem ez a legkevesebb változtatással rendelkezõ NHL az elõdhöz képest(persze ez több játék után még változhat). Úgy emlékszem ,hogy az eddigi demokban nem lehetett átkonfigurálni az irányítást itt már ezt is lehet(ha eddig is volt és csak én voltam a béna akkor szorry) így látszik ,hogy az irányítás mindenben egyezik a 2005tel(sajna a modifiert idén sem lehet átállítani).
ma is tolnám ha meglenne a CD-ja
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
én se szeretnék berüházni hardwere (föleg nhl miatt)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Jó lenne ha elõre lépnének és nem hátra ,bár szerintem a 2005 sem volt visszalépés a 2004hez képest merthogy számomra a 2004 a valaha létezett legbénább NHL.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
kiváncsian várom a 06-ost! én a 2004et szerettem, csak az se volt közel a tökéleteshez. a 2005pedig no komment, egyszerü konzolos szar
Légyszi nézzetek be az NHL 2005 topicba, ott pl. van egy ilyen elég durva bug, amit beírtam. De hátha nem az és tudtok nekem segíteni. Légyszi nézzétek meg. Elõre is köszi...
" NHL-licensz - kizárólag az EA?
Az angol 1UP magazin élelmes munkatársai nemrégiben kiszúrták, hogy az EA Sports honlapján furcsa grafikák pompáznak, melyek egy közeljövõbeli bejelentést helyeznek kilátásba. Az omiózus képeken az NHL-logó alatt az EA Sports címere látható, valamint egy "Exclusive License" felirat, mely ugyebár azt jelenthetné, hogy innentõl csak és kizárólag az Electronic Arts sportrészlege készíthet az észak-amerikai jégkorong-ligával kapcsolatos játékokat. A cikkre természetesen a megacég szóvivõje is reagált, kik csupán egy félreértésként aposztrofálták az esetet, ám nem szabad elfelejteni, hogy az NFL-licensz már a birtokukban van. A 1UP munkatársai megpróbálták felvenni a kapcsolatot az NHL-el is, ám õket nem sikerült érdemben elérni - jelen pillanatban nyilván más miatt fáj a fejük." HCG-röl idéztem
Gyakorlatilag 98-tól jáccottam az összessel, és nekem mindegyik élvezetes volt.
Szerintem mindig jobb.
lásd bf2
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Endure, in enduring grows strong...
erre ki mit mond?