Újabb DC++ hubot foglaltak le Miskolcon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Egyebkent kivancsi lennek, ha kimennenek hozzajuk, barmelyik RENDOR-hoz, gondolom csak legalis dolgokat talalnak a gepukon, illetve egyetlen mp3-at, filmet nem talalnak a geoukon, vagy kiirva. Nevetsegesek!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
😊
ez vonatkozik a linkelésre is.
a zene és film LETÖLTÉS legális.
mást (szoftver, játék) sem közzétenni, sem pedig letölteni nem szabad.
ha elvisznek egy torrent szerver/dc hubot, es azon mas nincs , mint linux es a megfelelo ingyenes szerverprogramok (verlihub torrent tracker mysql adatbazis stb) akkor a szakerto ha megnezi, nem talal jogserto anyagot. vagyis vissza kell adjak a cuccot.
kerdes hanyszor vetodhet a rendorseg arnyekra, amig felismeri, hogy a kedves jogvesztok felrevezetik, es beint nekik. (lasd holland peldat)
Steam Nick: adakiller
Peladat lehetne venni...
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Remélem, Kenéz hadnagy is Vásárhelyrõl, és eljön Keszthelyre privátként ahogy ígérte, és megkapja, amit ígértünk neki.....
Ezeket le lehet tölteni, de MINDENNEK a megosztása, feltöltése, pénzért vagy ingyen tökmindegy, ILLEGÁLIS!!!!!!!!!!!!!
Amúgy kérek mindenkit, hogy vegye már észre, hogy a rendõrség is olvassa ezeket az oldalakat.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Az igazi anyagi károkat sok adócsalások viszik el de pottyantunk rájuk..
Aki meg valamit letölt mert érdekli nincs pénze megfizetni és csak ki akarja próbálni meghallgatni egyátalán,hogy milyen mert ha tényleg bejön neki akkor a legtöbb esetben megveszi...<#falbav>#falbav>
Fight Club
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ÁZ!
Azért pofátlanság volt hogy a Matrixot kicsit bezárták, mert a sok felhasználo a többire zudult, alig lehetett bejutni az ismert hubokra 😊
Amugy aki a HUB proram mellett fizetõs FTP-ét üzemeltett megérdemli. összeszedi a dc-rõl az anyagot ingyen aztán meg eladja. Ehhez pofa kell
Amugy jo fogás volt a 155 felhasználos hub. Ez nagyon micro hub
Inkább nem vesznek semmit, mert nincs rá pénz. Az eredmény ugyanaz, a "közhangulat" süllyed. 😊
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Nekem alapvetõen az a hangnem nem tetszik, ahogyan ezekrõl az esetekrõl az SG ír.
Megosztani illegális, letölteni legális.
Ugyanis amikor megvetted a "ArtJuris-adós" CD-t/DVD-t, azzal megvetted a letöltött film/zene otthoni lejátszására a jogdíjakat is.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Softwarenek már a megosztása is alapban illegális.
<#nemtudom>#nemtudom>
Nem azért,de is ismerek rendõr gyereket aki minden nap rack-kel indul munkába és délután már írja is serényen a DVD-det.
oldalról ami valahogy sose kerül a látókörbe... sõt
egyre inkább fejlõdik...
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
* Asus A8N-SLI Premium * AMD Athlon64 3200+@4100+ Venice * 2x256 DDR400@433 * Geforce 6800GT 350/1000@450/1100 *
szerintem valami mas lehet a hatterben.
Úgyértem 155 felhasználó az dc esetén mondjuk a semmi kifejezéssel vetekszik.
Lehet azért fogták meg mert 155 emberrel még tudnak valamit kezdeni, egy többezer useres hubnál pedig azt sem tudnák hova kapjanak, annyi ember váltja egymást?
biztos valami rendõr-gyerek site-ja....
:-))))
amúgy télleg van olyan, ami 1 éve megy már, és semmi félelem....
sorra szûnnek meg, és sorra alakulnak, de akkor sem állandó az összeállítás 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
te mirõl beszélsz????
ezek furcsa módon mennek.
vajon kinek is üzlet ez?
és vajon akiknek üzlet tejelnek -e valakiknek, hogy ne izélgessék õket?
nagy kérdések ezek Sodi-kám...