54
-
GodBadka #14 Mint a cikk is írja a hubot üzemeltető személy is osztott meg illegális anyagokat. Így legfolaták a gépét, amin történetesen a hub is ment. A Mátrixot se a hub miattfoglalták le, hanem mert a gazdája nagyokosan ftp szervert üzemeltetett. -
#13 Ebben igazad van !!! Tudok egy két olyan SMSweb-es
oldalról ami valahogy sose kerül a látókörbe... sőt
egyre inkább fejlődik... -
Curtis #12 Szerintem meg szimplán arról van szó, hogy egymást feljelentgetik A HUB / FTP üzemeltetők. Nem tetszik a pofája, feljelentem, rohadjon meg. -
#11 Hatalmas teljesítmény, lúzerek :D A köcsög rendőr meg osztja a fél kapitányságot! -
tomo #10 es megis mi illegalis egy hubon, ha tenyleg csak dc hub fut a szerveren, az a magyar torvenyek szerint egyelore legalis. ( linux , dc hub sw mind nyiltforraskodu ). nalunk nincs dmca , mint amrikban , ahol meg a gondolat is buntetheto.
szerintem valami mas lehet a hatterben. -
Yv@n #9 Ez valami fizetős privát hub volt?
Úgyértem 155 felhasználó az dc esetén mondjuk a semmi kifejezéssel vetekszik.
Lehet azért fogták meg mert 155 emberrel még tudnak valamit kezdeni, egy többezer useres hubnál pedig azt sem tudnák hova kapjanak, annyi ember váltja egymást? -
#8 van ott állandó is.
biztos valami rendőr-gyerek site-ja....
:-))))
amúgy télleg van olyan, ami 1 éve megy már, és semmi félelem.... -
#7 nem SMSweb, hanem SMSwebes helyek.
sorra szűnnek meg, és sorra alakulnak, de akkor sem állandó az összeállítás :) -
#6 smsweb bezárva?
te miről beszélsz????
ezek furcsa módon mennek.
vajon kinek is üzlet ez?
és vajon akiknek üzlet tejelnek -e valakiknek, hogy ne izélgessék őket?
nagy kérdések ezek Sodi-kám... -
#5 A fájlcserélő hubot forgalmasabb időpontokban 155 felhasználó vette igénybe.
akkor ez valami kis hub lehetett.. -
#4 Szívás.
SMSweb-es helyek bezárva...
eDonkey-s felhasználók feljelentve...
DC Hub-ok rendőrkézen... -
MrTressy #3 vagy használni jó pár anonim proxyt :P -
#2 Egyszerűen külföldön kell elhelyezni a szervert (mint néhányan már csinálják, más jellegű oldalaknál). Lehetőleg olyan országban, ahova az asva és tsi keze nem ér el, vagy nem tud mit tenni. (most példának a feliratok.hu-t tudom hirtelen felhozni, bár ott nincs megosztás a júzer részéről, mégis a feliratok megosztása illegális. -
#1 a DC halálra van ítélve.
nem értik meg sokan, hogy pont azért büntethetők, mert ŐK is közzétesznek azzal, hogy megosztanak, így büntethetők.
Egyban azért tévednek a T. Hatóságok:
Hogy nagyon kis része veszi meg majd a cuccosokat, ha nem tudják letölteni, ezek meg azt hiszik, hogy az állandóan irogatott millió dollárok majd csak ömlenek a sok vásárlástól.
aha...