54
  • GodBadka
    Mint a cikk is írja a hubot üzemeltető személy is osztott meg illegális anyagokat. Így legfolaták a gépét, amin történetesen a hub is ment. A Mátrixot se a hub miattfoglalták le, hanem mert a gazdája nagyokosan ftp szervert üzemeltetett.
  • Felfedező
    Ebben igazad van !!! Tudok egy két olyan SMSweb-es
    oldalról ami valahogy sose kerül a látókörbe... sőt
    egyre inkább fejlődik...
  • Curtis
    Szerintem meg szimplán arról van szó, hogy egymást feljelentgetik A HUB / FTP üzemeltetők. Nem tetszik a pofája, feljelentem, rohadjon meg.
  • vegallomas
    Hatalmas teljesítmény, lúzerek :D A köcsög rendőr meg osztja a fél kapitányságot!
  • tomo
    es megis mi illegalis egy hubon, ha tenyleg csak dc hub fut a szerveren, az a magyar torvenyek szerint egyelore legalis. ( linux , dc hub sw mind nyiltforraskodu ). nalunk nincs dmca , mint amrikban , ahol meg a gondolat is buntetheto.

szerintem valami mas lehet a hatterben.
  • Yv@n
    Ez valami fizetős privát hub volt?

Úgyértem 155 felhasználó az dc esetén mondjuk a semmi kifejezéssel vetekszik.

Lehet azért fogták meg mert 155 emberrel még tudnak valamit kezdeni, egy többezer useres hubnál pedig azt sem tudnák hova kapjanak, annyi ember váltja egymást?
  • Frank99
    van ott állandó is.
    biztos valami rendőr-gyerek site-ja....

:-))))
    amúgy télleg van olyan, ami 1 éve megy már, és semmi félelem....
  • SoDI---
    nem SMSweb, hanem SMSwebes helyek.
    sorra szűnnek meg, és sorra alakulnak, de akkor sem állandó az összeállítás :)
  • Frank99
    smsweb bezárva?

te miről beszélsz????

ezek furcsa módon mennek.
    vajon kinek is üzlet ez?
    és vajon akiknek üzlet tejelnek -e valakiknek, hogy ne izélgessék őket?

nagy kérdések ezek Sodi-kám...
  • [HUN]PAStheLoD
    A fájlcserélő hubot forgalmasabb időpontokban 155 felhasználó vette igénybe.

akkor ez valami kis hub lehetett..
  • SoDI---
    Szívás.
    SMSweb-es helyek bezárva...
    eDonkey-s felhasználók feljelentve...
    DC Hub-ok rendőrkézen...
  • MrTressy
    vagy használni jó pár anonim proxyt :P
  • cSuwwi
    Egyszerűen külföldön kell elhelyezni a szervert (mint néhányan már csinálják, más jellegű oldalaknál). Lehetőleg olyan országban, ahova az asva és tsi keze nem ér el, vagy nem tud mit tenni. (most példának a feliratok.hu-t tudom hirtelen felhozni, bár ott nincs megosztás a júzer részéről, mégis a feliratok megosztása illegális.
  • Frank99
    a DC halálra van ítélve.
    nem értik meg sokan, hogy pont azért büntethetők, mert ŐK is közzétesznek azzal, hogy megosztanak, így büntethetők.

Egyban azért tévednek a T. Hatóságok:

Hogy nagyon kis része veszi meg majd a cuccosokat, ha nem tudják letölteni, ezek meg azt hiszik, hogy az állandóan irogatott millió dollárok majd csak ömlenek a sok vásárlástól.

aha...