3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Nexxuss
    ok :D cask kicsit tulmisztifikálták a kérdést a boltokban :D számla meg gari jegy van természetesen. Netre regelni hogy lehet? ha haver beregelt akkor nekem annyi?
  • gergod
    A számla kell (sőt elvileg még az sem kéne, mert seriall alapján megy, de itthon szaroznak ha nincs szla), nem kell hogy névre szóló legyen, de lehetőleg a serial a szlán egyezzen meg a seriallal az ipodon :)
  • Nexxuss
    eza garanciás dolog hogy megy? Névre írt a garancia levél vagy mi? csak azért kérdem, ha én haveromét megveszem mondjuk, akkor mivan?
  • gergod
    Hat sajna nem tudom hány szám fér az 1 ill. 2 GB-os nano-ra... de te is kiszámolhatod. Átlag 192kbps al számolva....

Mi a baja??? Hát igazából semmi de azért néha elromolhat mint minden. Szerencsére az applenek elég jó a garancia rendszere, feltéve ha külföldön vetted. Azért gondolom itthon sem rossz, de azzal nincs tapasztalatom. Csak azt tudom, hogy az angliában vett minimet szó nélkül 4 napon belül kicserélték egy tök újra. Kiküldték angliába, és már jött is az új kérdés nélkül. A magyaro.-n vettet elvileg ők "szervizelik" de erről nem tudok véleményt mondani... Gondolom ez sem rossz.

Töltő kábelt adnak hozzá, amit az USB portra tudsz kötni...

Pixmaniát meg nem ismerem...
  • Dave9214
    enyemre is válaszoljaotk, nem akarok rosszul járni!
    Amtnéztem ahhoz szerintem adnak töltöt!
  • gergod
    Kulon extra :) original apple kb 10k, de sokan azt csinaljak, hogy vesznek usb hubot, max 1-2k-ert, es azt hordozzak magukkal es azzal toltik. Mondjuk ez kicsit olyan, mintha a vadi uj S mercid csomagtartojaban szallitanad a tragyat...

egyebkent www.apple.hu itt nezz korul
  • Dave9214
    És van vele vmi hiba?
    Kb 10 ből mennyinek jó!?
    Pixmaniarol érdemes rendelni?
  • Nexxuss
    alapból vagy külön "extra" ?:D
  • gergod
    van
  • Nexxuss
    sima 220-as töltő van iPOD nanohoz vagy csak USBn keresztüli
  • gergod
    Videót csak 5. generációs ipoddal lehet lejátszani. Át kell konvertálni mpeg4-re asszem, de a legegyszerűbb, ha letöltöd a Videora ipod convertert, és az 2 kattintással átkonvertálja.
  • KILROY
    csáo, képeket, videot hogy tudok feltölteni és milyen formátumban lehet?
  • Nexxuss
    Énis gonolkodom most, hogy Nano-t vagyek, vagy MPIO-ONe-t. Megmondom őszintén a Nano sokkal Hitecheb cucc mint az ránézésre. Egy kjérdésem van. Mp3 kívül mit játszik le? Ogg megy neki?? Nemtudtok olyan normális boltot ahol mindkettőt ki lehet próbálni??

más. a karra erősíthető pántot próbálta már valaki? miléye? mert az engem érdekelne.
  • cog
    Az én 2 GB-os nanomon most 141 szám és 74 kép van, és még van 1.1 Gb szabad memó. Mikor megvettem 1 hétig kisérletezgettem, hogy összekössem a géppel (3 gépen is próbáltam) és nem ismerte fel az xp. Egy világ omlott bennem össze az appleval kapcsolatban. Én is direkt azért vettem ilyet, mert több olcsóbb cuccal is volt problémám. De egy szombaton visszavittem, és délután már kész is volt! Egy pirospont az applenak.Azt mondták, hogy csak ujrainditották a szoftvert. amugy a szilikontok sem a legjobb védelem, mert pont a kijelzöjét nem védi(hát igen, a logikát nem ismerik a tengerentúlon), de én a védöfóliát nem szedtem le teljesen, hanem a kijelzö alatt szépen elvágtam. Szinte észrevehetetlen, föleg, ha a szilikontok eltakarja a széleit. De végülis 100 százalékosan meg vagyok elégedve mostmár vele,nyugodtan vegyél egyet te is.
  • Dave9214
    Olyan kérdésem lenne nákem, hogy vennék most egy Ipod Nanon 1 GB vagy 2 GB-ot lejácót
    Véleményeket szeretnék róla kérni, hány szám fér rá, mert a 250- számot 1 gb ra keveslem, Mi hibája van, szervize hol található!
    Mertt nagyon emgjártam egy logitexh mx5000-el, 45 e vettem és még mostis külföldön van szervizbe!
  • Loál János #93
    Köszönöm szépen, Lacee. -.-
  • Lacee
    USB- és firewire-kábelen keresztül is tölthető, nem kell hozzá dock.
  • Loál János #91
    4th-genhez ért valaki?
    Annyi a kérdésem, hogy az USB-kábelen keresztül tölti a gép az eszközt, vagy az csak a dokkolón keresztül történik?
  • gergod
    Volt róla szó, hogy ez gyári hiba. Csak sajna magyar szervizben erre szarnak, és nem fogják ezért kicserélni...
  • Inquisitor
    Nem ezért szoktak PDA-ra, mobiltelefonra, PSP-re védőfóliát tenni?
  • streetracer
    Nagyon karcolódik a fekete Nanom. Bevittem a szervízbe, azt mondták, hogy nem tudnak vele mit csinálni, ez ilyen. De lassan már annyira szar, hogy alig lehet látni a kijelzőt, mit gondoltok lehet vele valamit csinálni, hogy szebb legyen? Mindenképpen veszek hozzá szilikon tokot. Lehet, hogy meg kéne egy kicsit políroznom és akkor javulna a helyzet...
  • Lacee
    nézzétek az aláírásom :)
  • Trade
    Hello'

Van egy Ipod photom.Vettem hozza adaptert is hogy a fenykepezorol
    attolthessem a kepeimet.Sajna sikerult egy "rossz" kepet csinalnom.
    Letoroltettek velem azt a teljes szalagot amin a foto volt.
    Hogy lehetne visszaallitani a kepeket?
    elore is nagyon koszi
  • I.C.ram
    Valaki segítsen már légyszi, hogy hogy lehet megoldani azt, hogy teljesen kompatibilis legyen az iPod a Mac-kel és PCvel is.

Most pcsre van formatálva, és macen baromi lassan jön be, ha meg macesre formatálom, akkor pcn fel se jön.
  • Gladiator
    na, teljesen meghalt... ennyi idő után már rég beszokott kapcsolni. szervíz hol van?
  • gergod
    Nekem amikor a minim nem kapcsolt be, visszvittem a szervizbe, és kicserélték, mert nekik sem kapcsolt be....
  • kircso13
    Hi

Nekem lefagyott vagy 3x és ki sem tudtam kapcsolni, meg kellett várni míg lemerült. SW csere segített! Nekem bejött
  • gergod
    ne ejtsd le?
    Amúgy nem tudom... sry :)
  • Gladiator
    ált. ha leejtem az ipodom, akkor úgy kikapcsol, hogy ha nyomogatom be se kapcsol, csak akkor, hogyha rádugom a gépre, és akkor egy idő után magához tér. na, hogy lehetne ezt a feléledési időt meggyorsítani, mert már kurvára unom...
  • gergod
    sehogy....

Arra más program kell, keress a neten, vagy mindjárt jön valaki aki tud ajánlani neked.
  • tosatt
    Hogy lehet az iPod-ról a zenéket leszedni az iTunes segítségével
  • gergod
    Nah sok itt téves információ :)
    Szal nanóra hivatalosan nem lehet videót rakni, lehet van valami dzsunka soft amivel lehet, mert elvileg szines kijelzője van, de hivatalosan nem lehet.
    A podcast az teljesen más, annak köze nincs a videóhoz. A podcast az olyasmi, mintha rádió műsort töltenél le.
  • tosatt
    LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tosatt
    Nézd vissza mert asszem le van írva valahova a konvertáló neve és címe.
  • tosatt
    Én úgy tom hogy lehet. Van valami Podcasts az micsoda. Én kicsit hülye vagyok ehhez, mert csak franciául és nbémetül volt leírása. Egyébként van hozzá kijelző.
  • ndaysay
    hallo,
    valaki nem tudja,hogy az új iPod-ra hogy lehet videot felrakni,úgy hogy le is játssza?Az iTunes nem engedi rárakni a videót, lehet,hogy előtte még át kellene konvertálnom más fálj típusba?
  • I.C.ram
    Nanora szvsz nem lehet, csak a normál ipodra. Nanon nincs is normalis kijelző, vagy igen? :)
  • tosatt
    sziasztok!
    Én is most kaptam egy iPodot karira. iPod nano 2gb 1.0. Légyszi segítsetek hogy honnan és hogyan tudok rá videókat rakni! Előre is köszi.
  • I.C.ram
    Sikerült beszerezném az amcsi Appletől a legújabb, 60 GB-s iPodot, de van vele egy kis gondom.

Családban van Mac meg PC is, viszont csak az egyikre lehet kalibrálni. Nincs valami megoldás, hgy mindkettő tökéletesen felismerje?
  • lektor
    koszi a linket, problema megoldva!