3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Dave9214
    vsan eggez az egész ipod hogy egy magar fAQ
  • gergod
    iTunes-on keresztül kell beállítani, a fényképfeltöltést, meg azt hogy mutassa lejátsás közben.

A dalszöveget nem lehet külön fileból feltölteni hozzá, azt is iTunesban kell, amikor beállítod a szám tulajdonságait, ott be lehet írni a dalszöveget. Utána az iPodon a középső gombot nyomogatva fog előjönni a dalszöveg - legalábbis a 5th gen-en
  • oasis UK
    sziasztok!
    nem rég vettem 1 ipod nanot!
    Csak annyit szeretnék megtudni hogyan kell fényképeket feltölteni rá?
    Illetve mikor zenét halgatok ,oldalt hogyan tudom megjeleniteni az adott album boritoját? Illetve szöveges formátumu fájlokat hogy kell feltölteni és az adott szám halgatása közben a dalszöveget hogyan lehet olvasni v feltenni!!!!
    Ezen videot ugye nem lehet nézni?
  • Dave9214
    hát szopás, nem tom. vidd fel az apple szervizbe, kicserélik,
  • Gerasim
    Hello kedves Ipod használók!

Lenne 1 problémám amiben lehet hoyg tudtok segiteni!
    Van 1 30 gigás fekete Ipod-om és régen feltettem minden hozzá kelő programt drivert de az utobbi honapokban nem nyúltam hozzá és most amikor feltettem a
    géphez ismeretlen eszközként ismerte fel...
    Már lövésem sincs hogy mit próbáljak ki ha vlaki tudja a megoldást kérem segitsen!
    Köszi elöre is!

Csáó Gera
  • NYCMB
    Jah nem olvastam ezt az utazásos dolgot!Gondolom hogy kérik külföldön a garanciát!
  • NYCMB
    Én itt vettem-A4apple center,de ő ott vett 5generációsat!(+érné onnan venni )-kb.1éve volt itthon minden nap beszélünk- és +kérdeztem tőle :azt mondta hogy csomagok között simán átlehet hozni repülőn,és akkor semmi vám nincs!Viszon 1etlen amerikai internetes áruház nem küld közép-kelet eu.-ba!Hogy ha amerikából akarsz iPodot akkor valami ismerősön keresztül csináld és ajándék ként küldje,mert akkor valhogy olcsóbb! Vagy normál csomagküldőn,de akkor már több!A garancia az A4-ben 1füzetet adtak az a garancia is (az utolsólapon az adatokkal és a számlával)még nem volt szervízben!A garancia ott is ilyen füzet ugyanúgy!
  • Dave9214
    ninsen még se ipodom se semmim!
    De godnolom adtak az ipodhoz egy us kábelt amit a géphez köthetsz!
    Na ezt beje dugod az adapter be! az adaptert meg a 220-ba!
    és godnolom tölti, de mondom nincen ipodom, fejem szerint igy műkszik,de
    arra még nem adtatok választ hogy hány órát birki egy ipod!
    ne azt irjtok ami a proprektusokba van, hanem azt
    amit ti tapasztaltok, köszi!
  • KILROY
    hy all, most vettem egy fireware apple power adapter töltőt, és valahogy foggalmam sincs, hogy ezt hogyan, milyen kábelekkel és hova kell összekötni. plz help
  • Nexxuss
    ja meg még egy kérdés. a világgarancia hogy működik??? mindig magamnál kelltartani a számlát? Ezt abból az apropóból kérdem, hogy ha elutazom a nyáron és gáz van akkor mi lesz?
  • Nexxuss
    és neked küldte onnét a cuccot, vagy Te itthon vetted? Már csak a vám miatt kérdem. nem, votl vele semmi gond a határon?
  • NYCMB
    Nah sikerült képet rá raknom!:)))
    Testvérem Qeensben él(NYC)és ő is mondta nekem ugyan olyan az ottani iPod,nincs külömbség hang között!Ugyanúgy az ott árultakban is van magyar nyelv!Van 1ébként az iPodnak olyan opciója ahol be tudod állítani a max hangerőt!
  • Dave9214
    és kb háyn órát bir az aksija?
  • Nexxuss
    pixmánia drága:P
    www.depo.hu
    most van olyan hely ahol 40 alatt van.
  • Dave9214
    étrem, akkor maradok a 1 gb nano fekete, pixmania rendeltről!
  • Nexxuss
    nem tudsz rendelni:D mikor véglegesíteni akarod akkor kiírja hogy ebbe a régióba nem küldenek. Találtam egy helyet ahonnét mondjuk lehet, de a postaköltségük sok nekik, így kb 2000forintot lehetmegspórolni. szal nincs értelme annyiért külfödlről rendelni.
  • gergod
    1 év, de lehet +2év extar protection plant venni
  • Dave9214
    akkor neis reneljek usa-bol:?
  • Nexxuss
    mennyi ideig van világgari a ipodokra??
  • Nexxuss
    nincs USa vagy EUS verzió. CSak egy verziója van az iPODnak. Világgaranciás, tehát bármely Apple storeban elvileg cserélik ha gáz van.

USAból meg mondom nem küldenek.
  • Dave9214
    És nincs vmi magyar oldal ahol véletlenül lenne USA ver.?
    és ha amcsi odlarol szedem, emnyi idő alatt jöne ki, mert jun 10 re megkéne hogy legyen, de biztos vhol vanneki garanciája, ha visszaküldöm nekik!
  • Nexxuss
    Hát ja onnan kéne elvileg. Világgaranciás a cucc, tehát bárhova bemésza világon kicserélik. Magyar menüjeis van a leírtak alapján. Egy a baj, hogy nem küld hivatalos eladó európába. Nem hivatalosnál meg nincs garancia. szal patthelyzet. Amúgy itthon 41 egy 1 gigás. Kinn ugyanennyi egy 2 gigás.

• Dave9214
    Akkor aztmondjátok hogy USA-bol rendeljem?
    És ha vmi szar, akkor hogyan vitetem vissza, kicserélik-e?
    Mennyi idő alatt hozzák le?
    Magyar lehet-e?
    Mennyibe kerülhet egy 1gb fekete?
    Mennyi idő alatt hoznák ki?
    Aki lenne olyan rendes tudna olyat linkelni nékem ahol megis tudnám rendelni az USA-i árut!?
  • magus
    nem tudom mennyire latszik meg feketen, de azt tanusitom, hogy nagyon karcolodik.
  • NYCMB
    Kössz Kilroy mingyárt +próbálom!Hátha?
  • Nexxuss
    azrét akarok nanot venni, mert az kicsi. Alapvető ruhafelszerelésem az öltöny meg ing. Szal egy nano ing zsebben nem gáz. De egy "sima" Ipod azért lehuzza. Szal akkor aszongyátok hogy inkább fehér mint fekete?
  • magus
    nemtom, en nem vennek nanot, draga ahhoz kepest hogy mennyit tud, es fel kezzel el lehet torni
  • magus
    nagyon gyorsan karcolodik, a plexi legalabbis nagyon csunyan, a boritas egy kicsit strapabirobb
  • magus
    van egy oriasi kulonbseg. europaban van egy torveny es/vagy szabvany ami miatt halknak kell lennie a zene lejatszoknak. nekem egy usabeli ipodom van es ha maxra tekerem a hangerot a szoba masik vegebol hallom, persze nem az a lenyeg h megsuketulj de tobb elonye is van. 1. hallod a buszon 2. mikor egy europai ipodot probaltam alig hallottam, melyhang mint ha nem is lett volna benne. sztem ha teheted usa-bol rendelj.
  • Nexxuss
    hát mivel amazonról nemtok rendelni ide, ezért kapóra jött, hgoy haverom kimegy. Megveszi nekem és küldi haza. Szal remélem nem lesz semmi exra járulékos költség.
  • Lacee
    viszont erre még rájön a vámolás is, ha jól tudom...
  • Nexxuss
    mennyire sérülékeny a cumó borítsa? Csak azért kérdem, mert feketét szeretnék venni, oszt nehogy csunya legyen hamar
  • Nexxuss
    ami egy csomó lóvé
  • KILROY
    " © KILROY 2005. 11. 07. óta regisztrált VIP fórumozó
    tegnap 22:12 | Privát | Válasz | #110
    Hát, az iPod minden szempontból a tökéletes zenelejátszó.
    Két negatívuma van (és ezt tapasztalatból mondom):
    - nagyon hamar lemerülő akksi,
    - könnyen karcolódik, emiatt vigyázni kell rá, legjobb, ha tokot, vagy zoknit veszünk hozzá."

De vehetsz hozzá egy csomó extra cuccot, töltőt, stb...
  • Dave9214
    Tesokém modnj véleméynt, milyen az Ipodod, menyni idő alatt merül le, és csak gépel elhet tölteni?
  • KILROY
    Tedd egy mappába azokat a (JPG!) képeket, amelyeket az iPodra akarsz, töltsd le az iTunest, és ott ez Edit -> Preferencesnél jelöld ki a mappát, ami azután auto. rárakja a Podra.
  • NYCMB
    Csáo Szombaton vettem 1nano 2gigásat, zenét még aznap sikerültrá felraknom, de képet nemtoom felrakni!Windowsos vagyok és ACDsee-t használok úgy látom mikor rádugom az iPodot felismeri csak (talán) nem tudja át konvertálni!???Please help me!!!próbáltam iTuneson keresztül azopcióknál 1ideig csinál vmit. és utána kiírja hogy nem sikerült!Kérekmindenkit akinek windowsos nanoja van az segítsen ,legalább mondj+ milyen képnézegetőt használ!!!
  • Nexxuss
    még egy kérdés. USA verziót érdemes venni? van valami különbség ez eus verzióhoz képest? csk mert az amazonon egy 2 gigás 185 dolcsi. 23 dolcsis fedex extra futárral is csak 208 dolcsi ami 44000 forint....
  • KILROY
    Hát, az iPod minden szempontból a tökéletes zenelejátszó.
    Két negatívuma van (és ezt tapasztalatból mondom):
    - nagyon hamar lemerülő akksi,
    - könnyen karcolódik, emiatt vigyázni kell rá, legjobb, ha tokot, vagy zoknit veszünk hozzá.
  • Nexxuss
    egyébként mennyire sérülékeny a cuccos? Én feketét szeretnék venni.