3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Lolita
    hu nem szoltam...megvan:)
  • Lolita
    aha...:)és árban megtudod mondani meik mennyi körül van?lehet béna vok de ezt nem találom:(
  • Lacee
    lényeges különbság: tárhely nagysága és a tényleges méret. ja és a shuffle-nak nincs kijelzője... shuffle: 512-1024MB, nano:1-4GB, ipod video: 30-60GB

mindegyik ugyanolyan jó zenehallgatásra, mivel ez egy zenelejátszó :)
    a nano nem merevlemezes (flash memória), így futáshoz és más rázkódós tevékenység mellé talán jobb (mivel nincs mozgó alkatrész), ha nem zavar hogy kevesebb mp3 fér rá.
  • Lolita
    hello...vk eltidja nekem magyarázni,hogy mi a lényeges különbdés köztük?:ipod shuffle, ipod nano , ipod ?és ha csak inkább zenehallgatásra kéne meik a jobb?köszike
  • gergod
    nem
  • Dave9214
    és nem lehetne rárakni vmi oylan kieglszitést, vagy olyan prg külön, avgy akár mrimware, amivel támogatná?
  • gergod
    Mert a nano nem támogatja.
  • Dave9214
    milrtnem?
    pedig ottvan a menürészben, hogy video, csak nincs rajta a pici ipodon
  • gergod
    sehogy
  • Dave9214
    hogyan lehet annora, klippet videot rakni?:
  • Dave9214
    ok, de nem rétem hogy mié csinálja azt hogy mden számbol 2 van, nem oyaln sorrendbe adja el a számokat ahogy kéne, és egy albumbol vagy csanál 7 et, ncsn erre vmi jo beálitás?
  • Lacee
    file menü, add file to library vagy add folder to library
  • Dave9214
    oké, nincsegy már egy számsa rajta!, de a librarybe hogyan talozom be a zenéket?
  • Lacee
    az egy dolog hogy letörlöd az iPodról a zenéket, de attól még az itunes még frissíteni fogja, ha rádugod... onnan kell először leszedni a fölösleget (vagy úgy ahogy mondtam, vagy kijelölöd ami nem kell és delete), és utána törölni magáról a lejátszóról.
  • Dave9214
    jaja leokéztam, de godnoltam ajánlott, ésha leformázoma sajátgépbe? ugy lehet?
  • Lacee
    az itunes-ban állítsd be a music libraryt, hogy honnan vegye a zenéket. ahogy elnézem azt úgy kell hogy törlöd a jelenlegi libraryt és utána a file-add paranccsal megadod egyenként, hogy mit szeretnél a listráa venni.
    installkor amúgy biztos kérdezte, hogy akarod-e az összes mp3-at hozzáadni a rendszerhez, ott valszeg leokéztad
  • Dave9214
    nekem olyan bajom lenne, hogy az összes gépen talált mp3 at rátöltötte?hoygan törölöm le? éshogyan rakom rá azokat amiket csak én akarok?
  • Dave9214
    nem ekngedi feltelepiteni
  • PSP PSP
    amugy egy sima szaküzletben (gondolok itt Media Markt, Elektro Word, Elektropont stb..)is megkaphatod
  • Dave9214
    figymá, ha ln rárakok egy 60 megás south parkot részt akkor azt full lképernyővel tom nézni? vagy csak akkora méretben mintha egy album boritot mutatna?
  • Nexxuss
    vazeg a gép az számítógép:P az Ipod meg ipod :D tehát ha azt írod hogy nem tölti a KIKAPCSOLT ipodot akkor érjük is a kérdést:D:D:D
  • rhinoelekes
    egy OFF típusú mp3lejátszót kikapcsolva is tölt a gépem.
    és az USB akkor is áram alatt van.
    :P
  • Nexxuss
    hát ha nincs bekapcsolva a gép akkoz nincs is áram alatt:P akkor hogyan töltene?
  • rhinoelekes
    Hello!
    Hát bedugod a gépbe, aztán megnyitod az iTunes-t(ha nem nyílik meg automat). És ott az ipodot kiválasztva letörlöd a listából amit akarsz.(delete gombbal :)

Sajna nem sikerült itt Egerben hálózati USB töltőt találni.
    Van valakinek olyan ami iPod Nano-val működik?
    Egyébként a gépbe bedugva nekem csak akkor tölti, ha megy a gép. Ez lehetséges? Vagy valami nem stimmel?

üdv: Ádám
  • q2w3
    Hello!
    Lenne egy kérdésem hogyan lehet letörölni zenéket a nano-ról? Nekem a 4Gb-os van ro**dt jó. Te a speedshop-ban vetted 3000-ért? Ott van fehér usb töltö aq konektorba való.
  • PSP PSP
    Hello!Könnyű kezelni de meg kell szokni!
    Elvileg semmi baja nem lesz én 3000ért vettem Hama márkáju töltöt.tökéletesen működik eddig semmi baja! ha meg tönkremegy beviszed a szervizbe és kicserélik...
    de nem valószínű!(tapasztalat)

üdv:krißzz
  • rhinoelekes
    sziasztok!
    nano-m van
    az lenne a kérdésem, hogy van-e itt olyan, akinek van olyan kütyüje, amit bedug a konnektorba azon van egy USB és úgy tölti az IOPD-ját, mert ugye nem adtak hozzá gyárilag, az eredeti Apple az meg 10000 HUF
    szóval valami alternatív megoldás kellene nekem
    láttam külföldi oldalon ilyeneket, de onnan nem rendelek csak szükség esetén

egy lehetséges megoldás nekem is eszembe jutott
    lehet kapni 3000-ért ilyen kis mini usb adapterjelerősítőt vagy mi a szöszt, és a számtekboltba megmértük ha bedugjuk a kütyünek az adapterét a konnektorba akkor az USB porton rajta van az 5V fesz meg az 1 A erősség, de nem merem nagyon beledugni az IPODot
    ért már valakit véletlenül olyan eset hogy ilyentől tönkrement?

üdv: Ádám
  • Dave9214
    könnyű kezelni?
  • PSP PSP
    én most kaptam és nagyon jó! ne haljatok má ki!!!!!!
  • Dave9214
    már csak 2 hlét és emglesz az ipod nanom-m:D
  • gergod
    akkor tekergesd a kereket
  • Dave9214
    kivan kapcsolva:D:D:D:D:D::D
  • gergod
    a hold kapcsolót ki kéne kapcsolni első nekifutásnak :)
  • Dave9214
    Gyerekek, tartottama kezembe, csudajó, csak nem tom kezelni!
    hiéba nyomok bármi gombot nem reagál, tesvoba probáltam ki vagy 2-t ugyanez,
    de vmikor véletlenül jo, csak nem veszem észre hogy mcisinálok, mit kellc sinálni hogy mondjuk le föl lépni, scusztatni vagy nyomni?
  • gergod
    Nano-n nem nezhetsz videot.

Lacee: szerintem hasznalhatod, de ezt kerdezd meg barmelyik apple boltban, eleg egy telefon.
  • Lacee
    már nem azért, de ha elolvasnád a használati utasítást akkor menne minden... persze nekem mindegy, főleg ha van segítőkész ember aki válaszol is, de mindenkinek könnyebb lenne :)

szerintetek a 4gen-es ipod falitöltőjét lehet használni 5. generációshoz is?
  • oasis UK
    sya köszi a segitséget!
    videot lehet nézni rajta?/ipod nano/
    leirnád mit hol tudok beállitani amiket elmondtál?
    vmi kis segitség kellene !!
    mert még uj nekem!!!
  • Dave9214
    tudnátok adni egy olyan magyar lniket, aohl lehet venni Ipod zoknit db-jra mert sokalok 10 et 6db-ra de nekm csak 1 kellene, lécci ha van ilyen linkeljetek pls!
  • gergod
    Van egy olyan program, hogy videora ipod converter. Én ezzel szoktam átkonvertálni a filmeket, majd ezután iTunessal ugyanúgy szinkronizálhatóak lesznek, mint a zenék.
  • Dosia
    üdv!segitsetek légyszives filmet akarok felrakni rá de 1szerüen nem tudom hogy kell?ui:zenét + képeket már sikerült