3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Vegas
    hell
    a Nano télleg hama' karcolodik?
  • GregSB
    Ma használtam huzamosabb ideig először. Teljesen feltöltött állapotban vittem el, 1.5 órán keresztül hallgattam (sétáltam a városban), és most azt mutatja az akksija félig van! Szerintetek ez normális vagy rámsóztak valami selejtet? (ismerőstől vettem használtan)
  • GregSB
    Ma lett meg nekem is. Hozzáadott fülhallagó télleg elég vacak (nem olyan nagyon rossz azért, de egy olyan teméktől ami ennyivel drágább a konkurenciánál már elvárna az ember egy szintet...), a saját fülesemmel sokkal szebben szól.

Egyébként én is meg vagyok vele elégedve!
  • PSP PSP
    Sztem nagyon jó az ipod nano 2gb... nagyon meg vagyok elégedve vele
  • GregSB
    Jó fülest már vettem korábbi mp3 lejátszómhoz, szal azzal nem lesz gond ;)

Thx az infot.
  • Xtian
    Van benne EQ vagyis csak elöre tárolt beállítások, de minöségjavulást nem okoz a használata és valahol azt olvastam hogy ha használod akkor jobban szivja az akksit!
    Sztem ha veszel nano-t akkor mindenképpen keress hozzá egy jó fülhallgatót!
  • GregSB
    Hmm... van egyébként equalizer benne?
  • Xtian
    eddig olyan 20-25 albumot hallgattam meg rajta eltérő bitréttel és más más m?fajokból (rock-tól d&b-ig) és egyiktöl sem voltam hasra esve!
    Megpróbáltam több fülest és igy már sikerült olyat találnom ami a közepesnél jobb hangminöséget produkált, ugyhogy szerintem az lehet a sz?k keresztmettszet!
    Amugy én főként az autoban szeretném majd hallgatni az autom gyári cd-jére rákötve ugyhogy az ezirányu nagy teszt csak holnap lesz! :)
  • GregSB
    Erről írhatnál bővebben, mert én is pénteken veszek 2gb-os nanot.
    Én még 1 hónapaj próbáltam a 4gigásat (haverét), és meg voltam elégedve a hangminőségével...
  • Xtian
    na megvettem a 2gb nanot, nagyon profi kis cucc, egyedül a hangminőségével nem vagyok 100%ban megelégedve, ami ugye egy mp3 lejátszonál nem elhanyagolható tulajdonság! :)
    Lehet hogy a fülese szar? Nézzek uj fülhallgatót hozzá? Valahogy nincs benne basszus meg tul sok magas sem, valahogy olyan tompa az egész!
  • PSP PSP
    ahogy gondolod... én 35-36 nál többért nem vennék
  • Xtian
    Akkor próbálkozzak be én is elöször a 15tel? :))
  • PSP PSP
    36 rugó
    szerintem(én mondjuk 15 ért vettem ausztriában)
  • Xtian
    hi,
    Szerintetek mennyi az az összeg amennyiért megéri megvenni egy zsiruj 2gb nano-t? Egy kollégám árulja és épp most egyezkedünk! :)
    X.
  • PSP PSP
    azt énis megköszönném...
  • Morphin
    Hali!! Nem írnád le mindet?? Engem érdekelne mind!! Ha hazajöttél meg közzé teszed persze csak ha akarod...
  • ingy3nfr3g
    HI!

Most utazok el uk-ba azt megcsekkolom mennyi az ipod. akit érdekel valamilyen az irjon egy sms-t a mobilomra és megmondom mennyiért tok hozni :P
    06304596713
  • PSP PSP
    ne haljatok ki vazze!
  • Lacee
    ha nincs ismerős aki behozza, nem éri meg -> pl Amazon.com műszaki cikket nem is szállít USAn kívülre. Én is onnan rendeltem egy 30GB-osat, szerencsére pont most jött egy ismerős látogatóba és már itt van nálam :)
    azért tényleg nem mindegy hogy 95ezerért veszi az ember, vagy 58ért.

szóval ilyen szerencse híján külföldön hiába olcsóbb a cucc, mivel a szállítási költség (futár) kb annyiba kerül, mintha itthon vennéd.
  • PSP PSP
    szerintem nem éri meg...
  • kircso13
  • figure85
    Lenne egy kérdésem. Mégpedig h megéri-e külföldröl(amazon.com vagy a hivatalos Apple iPod Strorból) rendelni egy iPodot(30 Gigás, vagy 60 még nem döntöttem el).
    Erről van valakinek tanácsa, hogy mik lehetnek a buktatói egy ilyen vásárlásnak (anyagi, technikai, és egyéb)
    Előre is THX
  • PSP PSP
  • kircso13
    Hi

Formázd le!! Azt többet ne húzd ki csa úgy ,hogy ha leválasztottad az ipodot!!!
  • murof
    sziasztok!

van nékem egy ipod shuffle-m, ami igen érdekes dolgokat produkál. feltettem pár zenét, majd kirántottam az usb-böl - lehet ez nem tetszett neki, ám utána egyáltalán nem játszik le semmit. mintha meghalt volna az akksi. ha visszadugom usb-re akkor a gép felismeri, csak olyan ütemben kezd el melegedni, mint az állat, igy kénytelen vagyok kivenni. valami otlet, hogym i lehet vele? dobhatom ki? egyáltalán cserélhető ebben az akksi? koszi elore is!-
  • kircso13
    Hi!

Egy ötled, de jó:)

Kiveszed a régi aksit, megnézed ? voltos, elmész egy mobil telefon boltba és veszel egy ugyan akkorát vagy kisebbet azt beleszerkeszted! Nekünk otthon a hordozható vezeték nélküli telefonban motorola aksi van (több mint fél éve kitartóan működik)!

Ha más megoldás nincs, szerintem ez jó!!!

Sok sikert!!!
  • PSP PSP
    DE A NANO-HÓZ NINCS!!!!!!!!!!!
  • kircso13
    http://www.ipodbattery.com
  • kircso13
    Itt nézzd meg
    http://www.webakku.hu/index.php?action=usermenu&mid=cikkcsoport&id=29
  • PSP PSP
    a nano hoz nem lehet

• kircso13
    http://66.249.93.104/search?q=cache:GCh1dS4G1cUJ:expressz.hu/szorakoztatoelektronika/egyeb/showAdvert,2240029,548,1.html+ipod+akksi&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=1
  • PSP PSP
    ne haljatok már ki!!
  • PSP PSP
    nem lehet uj aksit venni szerintem.én megkérdeztem és nemet mondtak rá.de lehet hogy csak gari nélkül nem lehet...
  • töky007
    Egy aksi mennyibe kerül? Tudnál nekem 1 olyan honlapot írni,ahol az Ipod használati utasítása (töltéssel kapcsolatos információk)találhatók?
  • kircso13
    Általában az Li-ion és az újabb aksiknál nem baj ha mindig töltöd és nem várod meg míg lemerűl, de általában, valóságban nem így mügxik! Az aksit célszerű mindig akkor tölteni ha már lemerűlt így az élettartamát meg tudod hosszabítani és + tovább is bírja(készenléti idő + üzemóra!
  • kircso13
    LCD világítás folyamatossan megy? Ha nem megy és úgy is lemerűl akkor aksi csere.
  • Dave9214
    én az ipodom on tapsztalom hogy 15 perc után má egy pici scik lemegy rola
    de, én itthon halgatom áltba, és géppről ugyhogy közbe tölti, ez nem baj neki?
  • töky007
    Kössz Lacee! De az a probléma, hogy én csak zenét hallgatok, videot NEM!Így is ennyi a készenléti idő.
  • Lacee
    ha videókat nézel rajta, akkor 1,5-2 óra az akksi ideje, csak zenével 15 körüli.
  • töky007
    Légyszíves mondjátok +, hogy miért merül le szinte 1 óra alatt az Ipod Video-m? Gépen töltöm vagy 1 éjszakát, de mindig ilyen hamar lemerül! Léccy segitsetek! Elöre is köszi.