3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#308 elméletileg, ha letöltöd az iTunes legujabb változatát az apple oldaláról, de elötte beregisztrálsz a sorozatszámával akkor elvileg letöltöd a progit, és ott tudstz bármit állítrani mivel a progi angol! -
#307 ugyértem a ipod vinyóját azt a 2 gigát! -
#306 nem a vinyót akarod leformázni? -
#305 Nincs itt a cd-je, de a menü francia, ő meg akkor látott pc-t, amikor...tod...itt van a laptopja, de nemtudjuk hogy kell "leformázni" az akksit a nano-n... -
#304 nincs a telepítő cdn vmi teljes kuka opció? (nem tom csak kérdezem) -
#303 Szevasztok!
Van egy problémám, az ismerősömnek van egy 2gb nano-ja, és az én gépemen lett egyszer az akkuja feltöltve. Azóta a lejátszó nem talál semmit, pedig az itunes azt irja, hogy 1.8g van foglalva!
Az nem is gáz, de mivel nem magyar az illető, én meg nem vágom a franciát annyira...tehát azt szeretném kérdezni, hogy azt, ami rajta van, hogy lehet leszedni, mert a könyvtárból leszedtem, de az itunes mindig látja azt a majdnem 2gb-t! És még új számokat sem lehet felrakni rá...
helpmíí -
#302 a mini nem.
Eladni nem fogju tudni sokért. max 25 szerintem. -
#301 privibe kérdezd meg! -
#300 Subtitle: videót lejátszik? mennyiért adnád? -
#299 vatera,teszvesz, apronet... kb ennyi -
Subtitle #298 Üdv!
Nem tudjátok mennyiért tudnám eladni 4GB-os Silver Mini Ipodomat?
Papírok doboz telepítő cd minden megvan hozzá,karcmentesen jó állapotban...
Szeretnék váltani Nanora azért paszolnám el.És a vaterán kivül hol vennék be még annyit.
THX -
#297 vatera -
#296 nem tudja valaki hol lehet kapni ipod-hasnonmásokat?
meg hogy egyáltalán mi a nevük és milyen márkájúak?
megköszönném ha valaki felvilágosítana...
köszi -
#295 egy hét alatt vehetted volna a fáradságot megnézni az Apple honlapját...
vagy egy szimpla "ipod nano games" a gúgliban :)
"iPod games work with fifth-generation iPod only. iPod games are not compatible with iPod nano." -
PSP PSP #294 hmmm... -
PSP PSP #293 télleg ipodra (nano) lehet játékot rakni?ha igen honnan?
-
#292 ezt a kettőt: H.264 MPEG-4
ha konverter kell, itt egy könnyen használható és jó minőségű: videora -
#291 az ipod video milyen formátumokat jácc le? -
PSP PSP #290 télleg ipodra (nano) lehet játékot rakni?ha igen honnan? -
#289 igen, de vmi az a baja a srácnak h nem tudja felrakni rá, vagy nem engedélyezi asszem. holnap pontosabban megkérdezem. -
#288 akármilyen videot nem játszik le, megfelelő a formátum? -
#287 srácok, a haveromnak ipod videoja van, és nem tud lejáccani videókat. miért van ez? -
#286 Van egy iPod 60-asom és szereztem hozzá khm warez.. jatekokat. Ezeket hogy lehet felmásolni rá? iTunes állandóan azt írja, hogy ezen a gépen nem tudom futtatni a játékokat. -
#285 Hali! Én is vmi ilyesmit tervezek...anyum uncsitesoja jön haza karácsonykor és remélem meglep egy ilyen csodaszerkezettel
Ha jól tudom gravíroztatni is lehet a hátoldalára teljesen ingyen...persze ez is csak az amcsiknak...és valóban 55ropi...a 110 helyett...hmm m.o. -
Tom Tom #284 télleg mini usb-s a gép vagy sima 2.0?Ti mennyiért vettétek és hol? -
McCartman #283 ö.. már úgy értem hogy kaphatok vhol olcso hálózati usb tolto ami mukodik ipoddal os? -
McCartman #282 az ipodokat lehet tolteni 'normal' usb toltovel? -
Tom Tom #281 Hát én olyan karácsony fele fogok hozatni hawerral usából egy 30gb-set ami átszámítva ftbe 55rugó míg itthon 90-110 szóval Magyarország... -
#280 Ja, és kijött a 7-es iTunes, ami letölthető az Apple oldaláról. -
#279 Kijött az új Nano. Szerintem kinézetre az előnyére fejlődött, a működési ideje a gyártó szerint 24 órára emelkedett. Majd meglássuk:)
Az új Shuffle:
-
izb #278 biztos hogy lehet.arany áron... -
PSP PSP #277 nem hiszem
hogy lehetne. -
#276 az ipod videonak nem lehet valahogy cserelni az elolapjat? mert noverem egyszer vitte el es ossze vissz karcolta... -
#275 ???? -
Daveee #274 nekem oyan bajomv an, hogy sokáig tart mig rámegy a gépre, aztirja vagy 5 percig hogy ne csatlakoztassa le! -
#273 köszönöm szépen! -
Xtian #272 Az 1gigás -140 euro-tól
a 2gigás - 170 euro-tól
és ezek a legalacsonyabb árak amiket én láttam eddig! -
#271 Ha olyan sűrűn mész ki meg tudnád mondani, h mennyibe kerül az 1 vagy a 2 gigás nano. Érdekelne, mert nem akarok potyára utánnajárni. -
#270 töltő-készlet
apple aranyos húzása, hogy az 5G-s ipodok mellé már nem ad falitöltőt... minden a profit sajnos.
elszánt sportolóknak pedig itt a brutális biciklistöltő :DD -
#269 Hello!
1 kérdésem lenne és ha kapnák rá választ az jó lenne!
A b. nőmnek van 1 iPod-ja Új és azzal szenvedünk hogy
csak az én gépemen tudja feltölteni nem lehet valahol
olyan kiegészitőt kapni ami a hálozati konektorról tudná
töleni és nem kell éjszakákra a gépemre rádugva pihennie?
ha ez számit 30 vagy 60 GB os a tároló képessége!
Köszi a segitséget elöre is