3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • neevous
    és akkor ettöl a cégtöl csak házhozszállitással lehet rendelni?
    igen

video lejátszás-rol vkinek van tapasztalata? esetleg tv-re dugva szép a kép?
    nincs tapasztalatom

és még annyi h akkor az 5. generácio a legujabb?:)
    asszem.

• Zomil
    jóvan most nemazé mondtam:) csak furcsálottam h olcso:P
    és akkor ettöl a cégtöl csak házhozszállitással lehet rendelni?

video lejátszás-rol vkinek van tapasztalata? esetleg tv-re dugva szép a kép?

meg igazábol csak azért vannak kételyeim,mert nézegettem használtat és 60-65ezer körül volt ez meg ujonnan 65ezer:DD
    szoval örök hálám h mutattad ezt az oldalt

és még annyi h akkor az 5. generácio a legujabb?:)
  • ajem kisa
    Passz!
  • neevous
    Akkor fizess nyugodtan 100k-t:). Ugyanolyan árban vannak.
  • Zomil
    még arra nem válaszoltál h hogy lehet olcsobb a fehérnél:) és ennek a cégnek nincs vmi boltja aholva be lehetne menni, mert nem bizok a szállitásba:P

egyébként meg itt a hivatalos honlapon van 99ezer irva 30gigásra azért csodálkoztam h 65k elég olcso
  • neevous
    65000+2500 házhozszállítás. Tényleg ennyi. Itt vettem a nanomat 37000-ért+2500 volt a házhozszállítás és teljesen új. Szerintem a 100000 forintos, amit láttál az 80GB-s volt.
  • Zomil
    amit mutattál oldalt azon találtam ezt hogy lehet h ugyanaz de mégis csak 65ezer? jah és apple oldalán kb 99ezerért ki van irva itt meg ujonnan lehet venni 65ezerért?
    sorry tudom h vok:) ne haragudjatok csak elég sok pénz és azért érdeklödöm h mire adom ki:)

és hogy ne külön kelljen irnom még annyi h videot szépen játszik le? illetve ha veszek hozzá átalakitot amivel tv-re rádughatom akkor jó minöségü a kép?

Válaszokat elöre is köszi!
  • Zomil
    köszi szépen csak azért érdekel, mert használtan szeretnék venni mivel ugy olcsobb:) és pl apronet-en irkálják h 4. generácio meg 5.g szoval csak ezért kérdem h az 5. számit-e a legujabbnak:)
    Egyébként érdemes használtat venni?(ugy értem ha megvan minden hozzá csak pl 2honapos és hasonlok)
  • neevous
    Ez a legújabb.
  • Zomil
    akkor inkább ugy kérdezem: az 5. generácio számit a legujabbnak?:)
  • neevous
    ilyeneket itthon be lehet szerezni valahol?:)
  • ajem kisa
    Egy kis otpik tuning :)
  • zs0ltee17
    sajnos nem jó a linked! :S
  • Zomil
    Sziasztok! Most tervezem egy Ipod vételét és azt szeretném kérdezni h a legujabb ipod video most hányadik generácionál tart?
  • neevous
    Az második gen-es nano-k sem tudnak videót lejátszani, és nem drágák.
  • Zizou5
    lehet h az uj ipod nanok tudnak, de azok elég drágák.. :/
  • zs0ltee17
    és ez a link akkor nem mondd igazat?

http://www.pdamania.hu/content/5747/
  • Zizou5
    ugy tudom h csak az iPod VIDEO tud lejáccani videókat, ami olyan 60-70nél kezdődi ha ezt is jol tom.
  • ajem kisa
    Én is ugy tudom!
  • zs0ltee17
    ebben 100%-ig biztos vagy?:S:S:S
  • Zizou5
    a nano nem jáccik le videot tudtommal.
  • zs0ltee17
    Sziasztok! A segítségeteket kérném! Most akarok vásárolni egy iPod nano-t 4 GB-osat, csak nem igazán ismerem csak annyit hallottam róla hogy elég strapabírók! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy milyen videoformátuomokat jáccik le és hogy szaggatottan jácca le és mennyire élvezhetö egy 1.5"-os kijelzön? Kell majd konvertálgatnom vagy lejáccik sima avi-t is pl.? Elöre is köszi a választ!
  • Zizou5
    lol srácook, kb. 4-5 honapja leraktam az ipod fülhallgatomat, mivel recsegett... azota ottvolt a tvn, most leveszem, megnézem... hát nem jo teljesej? na lekopogom... :D
  • fishguy
    Sziasztok segitseg kellene, vidot akarok konvertalni az ipodomra (80gig vid) es majdnem minden avi amim van letterbox-os. Szeretnem kerdezni, hogz tud e valaki olyan konvertalo programot ami a leterboxos divixet ugy atkonvertalja hogy nem lesz kinyujtva az ipodon. A valaszokat elore is koszonom...
  • ingy3nfr3g
    rosszól az ipod nano az 2.g a rendes ájpodban van 4.g meg 5. 6....
  • Zizou5
    az amugy nem 2. generációs hanem 4. ha jol tom!
  • neevous
    egy kis keresgélés csodákat művel
  • ingy3nfr3g
    hol most a legolcsóbb az ipod nano 4gb-os 2.g-s lejáccó linket pls
  • Zizou5
    tudom túl okos vagyok :D:D:D:DD
  • Nexxuss
    vágom és egyet értek :D
    csak a mondtatot nem értette ami írtál :D
  • Zizou5
    az van h a zune egy nagy koppintott fos, olyan mitn a windows!
  • Nexxuss
    mi az hogy nem az apple előtt?
    Dos volt a MacOSX-el egy időben. Vagy miva?:D
  • Zizou5
    szar, lemásolt fos! olyan mint a windows és az apple. hasonlísd össze! ezt is lemásolták, csak nem apple elött most hanem utána, de még igy is mérföldekkel le van amradva!
  • PSP PSP
    mit szóltok a Zune-hoz?
  • Zizou5
    nincs mit!
  • ajem kisa
    Kösz!
    Igazad volt, leszedtem az uj verziót, azon ott volt a 2 nagy "gomb" az orrom elött egyböl, hogy update, vagy restore...
    igy sikerült, aztán megpróbáljuk felrakni a muzsikákat ujbol!
  • vibo
    akkor ez itt mire yo?
    http://micheipl.tripod.com/nano/
    ez nem nanora van?
    p
  • Lacee
    talán azért mert nanora nincs még installer, nem?
    "Currently the 1st, 2nd and 3rd generation iPods are supported in release version. The iPod mini, 4th generation iPods (including U2 version), Photo iPods, and the Nano are in development."
  • vibo
    hi.
    vki elmondja nekem hogy kell ipodlinuxot installni a nanomra?
    mert soha nem láttya az ipodot az installer.
    nemértem....
  • ajem kisa
    Aha?!
    ok, thx!Megprobálom!