3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • petkom
    Ha még január végéig tart ez az ajándék falitöltős akció akkor gránátalmában ha nem akkor pixmániában veszem:)
  • petkom
    65 plusz ÁFA nem?
  • Zizou5
    igen, jo uj fülhalgato jo basszus stb... majd 20ropiért... hol élünk emberek?? most egy ipod fülhallgato, ( in ear ) ami sztem nagyon szar, az kerül 12 be... komolyan mondom beszarás. simát meg nem lehet venni sehol.. ezért van nekem jvc 5 ropiért, és ez se annyira rossz. (az előző fülesem elromlott, azért kényszerültem egy uj vásárlására.)
  • stream man
    a gyári fülhallgatot ugyis lecserélik a legtöbben ÉS NEM NAGYOBB az uj nano csak VÉKONYABB
  • Kiki
    ,,Pedig az új füles sokkal jobb elődjénél, erőteljesebbek a basszusok, de hangerőben is többet tud, mondjuk még mindig nem eleget, tömegközlekedve gyakran nem is hallani a dalokat. Remélem mostanra sikerült kiküszöbölni a korábbi generációknál rendszeresen jelentkező problémát, hogy tudniillik egy hónap használat után, 85 százalékos hangerő fölött menthetetlenül elkezdtek recsegni." ez igaz, most akkor halk a nano vagy tud hangos is lenni mert akarok most itt írországban venn egyet de amiket eddig hallottam mind halk volt a hangminóség pedig egy kb. 128k-s mp3 tompa középül szóló minőségével volt egyenlő.
    Lehet jobb a minőség????
    Nagyobb lett az új nano mint a régi volt????
  • Lacee
    amekkora az árkülönbség egy tényleges bolt és az ő listájuk között. (pl apple store-ban a 30gb-os ipod 99ezer, pixmania 65ért adja)
    plusz házhoz jön ugye...
  • stream man
    a pixmánia mennyire éri meg ?
    (bármint ott rendelni)
  • Daveee
    jo ismerős vagy ha ismersőd éppen szálitja ezeket akkor nagyon olcson
  • neevous
    Én Ausztriában nézegettem anno, de nem volt sokkal olcsóbb, mint itthon. A Pixmania tényleg jó. Ott vettem a Nanomat. Ha rendelsz még pluszban hozzá tartozékokat, akkor azoknak a házhozszállítási díját nem kell külön kifizetned.
  • Lacee
    itthon? szerinem a pixmanianál.
    de ha van lehetőséged, szerezz az USAból (tulképp szinte bárhol külföldről), sokkal olcsóbb.
  • magyar777
    nem tudna valaki segiteni hogy hol lehet a legolcsobban 30Gb-os iPod venni?
  • Daveee
    amit láttunk képe lég szar, hacsak emgnézed a touch pad szar minőőségű azon, kilet vágva az egész és a opacity lejeb lett véve, sokkal disegnesebben lenne megoldva a ipod menüje ha az a nagy kijelzős lenne a 6g s ipod
  • Vviikkttoorr
    Sziasztok!
    Van egy 60 GB-os iPOd Video-m és azt szeretném megkérdezni hogy mien video formátumba kell konvertálnom hogy felismerje??
    Mert ha mp4-be konvertálom akkor csak hang lesz nincs video mert az hangfile!
    PLS segíccsetek,fontos lenne!
  • Morphin
    jahjah ez beszeljukmac-es link ott már megy egy pár napja ez az iPod az űrben topic...és azért érdekes...
    jah és a másik nemtom ott hogy áll a topic, de ott feljött a téma hogy a zéró gravitációban hogy müxik a winyója...
    vki vmi 5let??
  • Zizou5
    háát. lehet h ilyen tervbe van, de nem most karácsonyra.. majd talán jövőre junius vagy tél fele. majd 150rongyért..
  • stream man
    amugy is ha mindig hozzáérnél a kijelzöhöz akko elöbb utobb szarrá menne :D
  • Daveee
    kamu.......
  • stream man
    ez a 6. gen ipod mennyire komoly mert szerintem ez kamu .. Ipod 6G
  • PSP PSP
    www.beszeljukmac.com ???
  • GregSB
    Az amcsi asztronauták is iPodot használnak :D
  • stream man
    legyen igazad :) asszem akko 30gb-st veszek :D
  • Lacee
    minden évben van vmi újítás, amit megszellőzttnek aztán nem erősítik meg hivatalosan.. de attól még igaz, csak fura észjárású a marketingesük :)
  • stream man
    De viszont meg is bukhat ez az "Új" Ipod.. hát én nemtoom az én igényemnek megfelel a 30gb-s IPod. izlés kérdése kinek melyik tetszik
  • stream man
    jah elgondokodtato De az mennyire biztos hogy LEssz 2007-ben uj ipod mert a honlapon nég nincs rola hir
  • Zizou5
    egyet értek. pl haveromnak 30 gigás van, és kb 4 gigányi zenéje van, alig néz videót rajta, nem használja ki azt h videot is tud jáccani, tehát teljesen feleslegesen dobott ki sokkal több pénzt, dehát, ha neki ez nem probléma. én nekem nem kéne 30 gigás mivel nagyon nagy sztem, és nem is szoktam videokat nézni, arra valo a hordozható dvd, inkább egy 8 vagy majd a később megjelenő 16 gigás nanora fizetnék be, de nekem most tökéletes ez a 4 gigás nano is. :)
  • Lacee
    tényleg azt kell mérlegelned, hogy mire akarod használni: futáshoz, edzéshez midnenképp ajánlatos nanot választani, a flashmemória miatt, például a nemsokára megjelenő 16GB-os már szép nagy lesz :)
    (link)

nekem a 30GB-os tökéletesen bevált, sétához, utazáshoz stb teljesen jó és mivel van cirka 25 gigányi zeném, a hely is ki van használva. videolejátszáas egy jópofa plusz (pl havernél megnézni egy filmet zsebből stb) de az nem olyan lényeges, ismétlem, számomra. igénytől függ!
  • stream man
    ja bár nagy a kijelzö az 5G-s ipodon :D
  • Zizou5
    én inkább 8 gigás nanot vennék, mert nekem a 4 gigás nano tele van, és raknék én még rá dolgokat, de videókat nekem nincs szükségem nézegetni, szal, én 8 gigás nanot vennék.
  • stream man
    és megéri az ipod 30gb-s? mert most nano-m van csak az 1gb kevés
  • Zizou5
    én folyamatosan hallgatom, nem holdozok, 5 seces háttérfényidőzítés, és már több mint 1 éves, és igy nekem fél napot, folyamatos hallgatással simán. ha hold, és nem váltogatok 2 seces háttérfényidőzítés. 1-2 napig is kibírja.
  • stream man
    az akksi milyen hamar merül le ?
  • Daveee
    köszi, nem apple boltbol vettem hanem egy maszektol, még talán kiis cserélik, de az a bökenő, hogy tegnap lett magyarul picit ujitva a gép, eddig ment szépen, de amint rá raktam usb-re tűzforro lett, és félek hogy a következő is igy járna, nem elhet hogy nagyon feszültséget kapott az usb hid?
    az elöiket használom, sztetek ami nem alaplapi usb hanem iyen beépitett azon nem lenne iyen?
  • Zizou5
    hát elvileg a garancia van még rá, egyből elviszed apple boltba, nehogy már pénzér javítsanak ki egy ekkora hibát... menny be egy apple boltba és kérdezd meg h javítanak e, ha igen zsír, ha nem elküldenek vhova és ott megcsinálják. apple boltot azt a mamut mellet tudsz találni, vagyis én azt ismerem. ha közel van akkor ;)
  • petkom
    Daveee: én nem értek hozzá de szerintem viddel szervíízbe (pölö www.granatalma.hu)
  • stream man
    most állok ipod vásárlás elött De attol parázok hogy az aksi hamar lemerul..
  • neevous
    Nekem kb bírja a gyári értéket, ha halkan hallgatom (24 óra). Tudtommal úgy van, hogy ha a garanciaidő közben az üzemidő a felére csökken, akkor garanciálisan kijavítják a hibát.
  • Morisz
    akinek nanoja van attól kérdezném h meddig bírja az aksija nektek??mert nekem 1napig tehát minde este töltöm!de még garis!ezzel az indokkal visszalehet vinni??kössze
  • Lacee
    nem nehéz művelet, megadod az eredeti file-t és hogy miben szeretnéd, aztán go.. egyetlen kellemetlenség, hogy mint minden konvertálás, időbe telik. töltsd le a Videorát és próbáld ki!
  • Daveee
    nagy gázba vok, ipod nano 1gb black, elnyomtam gépre hogy telepitsem, mert uj wincs, meg uj winfos, és rádugom kép elmegy, modnom oké, felnyomtam a prg-ket, és látom hogy az ipod képernyőjén van egy fekete folt, meg tűz forro, leszedtem az ajzatrol lement a fekete folt, meg a tüzesség, de nem birom bekapcsolni, mit tegyek vele? kuka?
    2006.06.01 én vettem
  • stream man
    megéri befektetni egy 30gb-s ipod-ba ? és a video átkonvertálás az nehéz müvelet?