3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
szerintem nem lehet alárakni feliratot, csak úgy, ha előtte "ráégeted" magára a filmre. -
Még mindig várok 5leteket ha vki tudja hogy kell feliratot rakni filmek alá Ipod video-ban:) -
vorta #466 Sziasztok! Eladó egy 2GB-os KINGSTON SD kártya bontatlan csomagolással és 1 éves garanciapapírral 10.000Ft-ért!
Ha érdekelne, keress meg: [email protected] -
trigonometry #465 Köszi megpróbálom akkor ahogy írtad! -
Ha iTunesban nincsenek benne a régi számok, akkor azokat szinkronizálásnál letörli róla és csak azokat rakja fel, amik benne vannak az iTunesban. -
trigonometry #463 Igen itunes-al. Miért lehet más progival is? -
stream man #462 itunes-al rakod fel gondolom a zenéket :D(ez hulye kérdés volt) SAJnos nemtoom mi lehet a gond -
trigonometry #461 Sziasztok!
Most kaptam ipod shuffle-t és nem értek vmit. Miért irja felül a régebbi zenei fájlokat ha tenni akarok rá újakat? :(
Ha vki tudja hol lehet beállítani ezt irja meg.
Köszi
Üdv!
Lécci vki segítsen mert kajak nem értem... -
stream man #460 jah valahogyan
-
és feliratot be lehet rakni a filmek alá?:) -
ok:P -
stream man #457 igen az :) -
ha nem tévedek a Videora az igaz? -
stream man #455 van külön programm lejebb olvashatsz róla :) -
sziasztok a kérdésem az lenne h lehet feltenni filmeket az ipod videora, elöször át kell konvertálni külön öket .mov-ra? -
Daveee #453 Boldog és Békés Karácsonyt Kivánok, Neked és Családodnak! -
én ott vettem a korábbi iPodomat, nem volt vele semmi gebasz. mikor megjött, megnéztem az apple honlapján, és felismerte a sorozatszámot szóval nem egy harmadik dzsunka balra típusú utángyártott átverés, nyugi :) -
trigonometry #451 Sziasztok!
Most kaptam ipod shuffle-t és nem értek vmit. Miért irja felül a régebbi zenei fájlokat ha tenni akarok rá újakat? :(
Ha vki tudja hol lehet beállítani ezt irja meg.
Köszi
Üdv!
Jah Boldog Karácsonyt! -
tehát nem lesz semmi para az iPoddal ha ott veszem? -
stream man #449 pár napon belül megveszem a 30gb-s ipod-ot
-
A tré az hogy ugye elvileg a Pixmánia "nevén" lett megvéve a dolog...ezért voltak problémák anno...én má ezt olvasom féléve... -
Tényleg?? ennyire nem vok madár...amúgy a jenkiknél lehet venni világgari nélkül is...csak megsúgom :D -
applenek világgaranciája van. Tök mindegy, hol vetted, ha beviszed itthon a szervizbe, megcsinálják. -
Mivel a "Pixmánia" nem magyar cég ezért nemis az itthoni "store"-tól veszi.Sajna m.o.-n is csak viszonteladó van.Szval igen az artijust vagy milyen matrica valoban nem kerül rá...és a gari kérdése is érdekes...bár van aki megveszi használja és semmi baj nincs vele...ez csak akkor érdekes ha tré van vele.Amúgy sok embernek van pozitiv tapasztalata velük.Én még nem vettem ott semmit de sztem nem lehet nagyon gáz.Egy dolog amiért leszolják az a csomag kiküldési határidő...de az sem vészes mert iszonyu sokat nem szoktak késni.
csöcs allz.. -
Méé az apple sztór honnan kapja??? -
Daveee #443 onann iyen olcso hogy közvetlen az aaple tol kapja a cuccokat -
Pixmania nem hiszem, hogy rárakja az artisjus sarcát. -
dehogy is, nézd csak meg hogy nem csak az ipod olcsó ott.. szerinted az online cégek (pixmania, amazon.com és tsai) mindegyik terméke lopott vagy hibás? :D
ugyan már. -
nagyobb forgalom, más adózás külföldön, nem kell boltot fenntartani (ergo nem kiskereskedelmi árak), stb... -
stream man #439 feketén szerzett áru vagy tudom is én virusos ipod-rol is hallottam máár ki tudja -
de hogyan ilyen olcsó az iPod a pixmaniaban...? -
stream man #437 Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek :) -
stream man #436 más forma fényesebb kijelző ennyi -
Daveee #435 kinézetben, picivel kevesebbet tud, kinézet boritásban, memóriába -
az első generácios nano az miben másabb mint a 2.?
-
köszi siekrült! -
ja, és kis angoltudással lehet beszélni is egy hozzáértő apple-ös arccal :) -
apple honlapján levő megoldást gondolom már nézted... ha ez sem működik, akkor szerintem próbáld meg kivárni, amíg az akksi lemerül és utána resetelni. -
ÁFA-val terhelt, bruttó árak -
srácok, vki segítsen, a gépem befagyott, mikor válgotaggam a számok között, bármit nyomok nem reagál egyfolytába világít, és ha rádugom a gépre nem ismeri fel, és nem tok mti csinálni. plz help h tudnám ujraindítani