3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • stream man
    most oltári nagy baromságot kérdezek .. a MacBook-on lehet netezni???
  • stream man
    csinalj On-THE-GO playlisteket :D
  • petkom
    köszi de nekem a gépen lévő videókat kéne konvertálnom:S

Nah közben megjött a 30as iPodomm és nagyon ottvan:) De Ha igy előadónként választom a zenét akkor azt meglehet csinálni, hogy végigérnek x előadó számai és továbblép y számaira?
  • stream man
    ráb*sztam a kocsiajtot xDD
  • Lacee
    mi történt a hátlapoddal, megsérült?
  • Lacee
    azért ez így nem igaz. nekem pl volt egy olyan gépházam, ami az elől levő portokon bizonyos cuccokat gond nélkül kezelt (pl külön akkumulátoros videokamera), viszont aminek plusz energiaforrásra volt szüksége (mondjuk pendrive), azokat már nem.
    iPoddal is az volt a helyzet, hogy olvasni lehetett de nem töltötte fel, így hátulra kellett dugni.
    szóval hidd el, nem a levegőbe beszéltem. most kössek bele én is a Te mondataidba? :)
  • stream man
    jo az szép kicsi meg minden csak ugye kijelzö
    hiány de az izlés kérdése :) meg "OLCSO"
  • Tetsuo
    Az iPod shuffle-ról mi a vélemény????? Vennék egy 1GB-ost..
  • Tetsuo
    "pl sok háznál az elöl levő csatalkozók nem működnek rendesen" LOL
    Mi az h rendesen? :) Vagy be van kötve, vagy nincs. Vagy működik, vagy nem. :)
  • Daveee
    sehol
  • stream man
    HOL TUDOK IPOD NANO HÁTLAPOT VENNI?

• stream man
  • petkom
    valaki megoldást a problémámra?:S
  • neevous
    Úgy, hogy leveszed a bitrate-jét pl Audio Commanderrel, de ezzel a minőség is romlik.
  • stream man
    SEGITSETEK HOGYAN LEHET EGY SZÁM MÉRETÉT CSÖKKENTENI?
  • stream man
    http://vixy.net/flv_converter ide illeszted be az URL-t
  • stream man
    pQ dvd ipod video converter azzal konvertalod és pl a youtube-os URL-t beillezsted ide majd kiválasztod milyen legyen a formatum és má megy is majd itunsba masolashttp://vixy.net/flv_converter
  • petkom
    heló:)
    megtudnátok nekem mondani hogy mit csináljak a videórával...
    Elég fura dolgokat művel: mivel a héten megjön az ipodom elkezdtem a videóimat konvertálgatni...pl: az egyik videót simán le tudom játszani gond nélkül bármelyik lejátszó programban...konvertálom át....a 7.percnél megjelenik fél másodperces snowboardons kép(deszkás videó és alapbol nincs benne a filmben nemtudom hogykerült oda) onnantol iszonyúpixeles a videó, kábé nézhetetlen, hang nincs...
    másik eset: south park részeket konvertálok át 20perces részből csinált 9:51eset megy a videó semmi baj nincs vele csak 9:51perces ergó lemarad a vége....
    másik kisvideót konvertáltam azalatt meg a hnaggal van gáz...na most mit tegyek?
  • stream man
    van valakinek U2 iPod.ja??
  • stream man
    kinn van amcsiban
  • Morphin
    Hmm lehet, de én tökre abban a hitben voltam hogy már kinnt van...ami késik nem múlik mi ? :D
  • stream man
    :D arra
  • neevous
    Nem előrendeléseket találtál?
  • Morphin
    A Zune nem jött még ki?? én úgy tudtam..ill eBay-en láttam nem egyet...
  • Lacee
    igen ám, de a wifit nem tudod netezésre vagy a géppel való szinkronizációra használni (tahát amire lenne értelme), csak más zune-okkal számokat cserélgetni egy napig.. hát köszönöm szépen, ez ám az áttörés :D
  • neevous
    Wi-Fi-re gondoltál?:)
  • stream man
    egy okbol jo VAN rajta infra de ez ipod topic xDD minek beszélek én ilyenekröl

• Daveee
    veszt mint a szar...
  • stream man
    gondolom olvastátok a hirt hogy idén jelenik meg a Zune hmm érdekes :)
  • Morphin
    Nem nem!! Nem csak 800at lát hanem annyi is valóban..csak nem 1024el számolva..:D:D ördögi kör ez...
  • Daveee
    jah :D, azt 120 nak hirdették :D
    képzelem miyen lehet az 1 terrás wincs, a gép scak 800 at lát :P
  • Lacee
    sőt nem csak az apple hanem sajnos minden gyártó.
    bár valljuk be nem hangzik olyan jól hogy "új 113,765 gigabájtos merevlemezem van" :)
  • Morphin
    Az Apple nem 1024-el számol hanem 1000el..sajnos kerekítenek, mert jobban hangzik...a 30GBos is "csak" 27.5 GBos :D:D ez van...
  • Daveee
    a bnőmnek is 4 gigsa oyan ipodja van mitn neked, és ott is 3,6 ot ismer.... tod ez midnen iyen cucnál igyvan, pendrive, wincs...
    pl most van egy 160gb s vinyom , a gép 149 GB lát....
  • R0sc0
    az a baj egyedul az iTunesal hogy rengeteg memoiát megeszik ellentétben egy winampal. Talán egy macen jobban menne mint a mostani winfosomon :)
  • R0sc0
    sziasztok! Miert van az hogy a 4gb-s 2. generácios iPod nanombol csak 3,6 gb-t ismer fel. Nővéremnek is ugyanilyen van és neki is csak 3,6ot.
    Hol van a maradék 400 mega? :P
  • petkom
    én már 1 ébe iTunesban hallgatom a zenét...winampot űberli:D
  • Daveee
    énisbirom
  • stream man
    én 15 éves vagyok és tudom kezelni az itunes-t :D nem szar az
  • Daveee
    igen tudom ermt nekem ipod nanom van 1 gb....miez a apuci anyuci. cucc?