3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • stream man
    szerintem kicsit divatcucc lett az ipod de amugy jo és birja jo sokaig nem mint a TEscos szarok :))

de mondjuk mikor valaki megkérdezi:- mi ez MP4?
    :-NEm ez Ipod
    :azmegmi?????

• Lacee
    nem a vevők támogatása, ember, hanem a cég részéről... customer support ha így érthetőbb. az apple-re amúgy is jellemző hogy jó support-rendszere van, ez nyilván az iPodnál is él. amúgy meg totál ízlés dolga hogy veszel-e ilyet, ha nem tetszik akkor ott a többi hasonló lejátszó. az is lehet hogy jobban jársz mint mi hülyék...

már bocs, de abban hol a logika, hogy "az emberek azért támogatják, mert drága"? :)
  • geri777
    hát miért támogatják az emberek ??? azért mert drága és márkás tulajdonsággokat kérdeztem nem a hírnevét
  • Dave0092
    pl.:
    mondj oyan mp3 lejácot, ami eyire van támogatva mint az ipod
  • geri777
    Sziasztok lenne egy kérdésem Az Ipod miért ojan jo azon kivül hogy nagy a tárhelye kicsi és márkás van valmi jo tulajdonsága amit más mp3-4 lejátszó nem tudna ?
  • stream man
    akkor hivd fel a magyar ipod szervizt majd ök segitenek de mi is tudunk (vagy nem tudunk).... :DDD
  • Kugli91
    persze a legújabb:D és ráadásulé windows sp2esem van!!!
  • stream man
    :))
  • neevous
    iTunes fent van?
  • Kugli91
    hali! volt már valakinek olyan problémája iPod Nanoval hogy amikor rácsatlakoztattal először a gépre akkor se kép sehang a gépen az iPodon meg csak annyi, hogy feltölti:S ha valaki tudja a megoldást lécci írjon!! ja és nem lehet probléma sem a kábellel sem a csatlakozókkal mert kipróbáltam még 3-4 iPoddal (nemcsak nanoval) és ment mindegyikkel!!!
  • Morphin
    http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=304508
  • Seithennin
    Sziasztok!
    Segítségre van szükségem sajnos! Az ipodom 1418 as hiba miatt nem használható! Nem lehet formázni sem restore-t sem lemez törlés nem enged! Mit lehet tenni ilyenkor?
    Előre is köszi!
  • Lacee
    az már biztos, eddig rosszat nem hallottam róla. ezért is nem próbálom ki, nehogy rákattanjak
  • stream man
    ez nemide tartozik de a world of warcraft kurva jo game :D
  • Lacee
    jóvanna :)
  • Zizou5
    ez igazán kimerítő válasz volt. :)
  • stream man
    jaa kösz az infot
  • Lacee
    letölthető adás, olyasmi mint egy rádióműsor; valamiért az iPodhoz kötődik, pedig szimplán csak egy offline hallgatható adás
  • stream man
    mi az a PODCAST??????
  • stream man
    nekem pl fél évig rajta volt a noano-n a kijelzövédö:D
  • izb
    a polír problémát legegyszerűbben egy órásnál tudod szakszerűen megoldani.
    nem is drága és legalább hatásos.
  • Zizou5
    na vmi épkézláb választ plíz!
  • neevous
    A fogkrém políroz...majd nyomatok pikcsört, hogy milyen karcos lett tőle a nanom... Amúgy ezres csiszolópapír is jó lenne.
  • stream man
    máá lehet venni fasza vékony tokokat is meg nem pénz vagy kulcs melett tartando :D én ott csesztem el
  • Morphin
    Miért kell ilyeneket terjeszteni???Ez ezerszer meglett tárgyalva hogy a fogkrém csak tovább karcolja, mivel televan apró kemény darabokkal...szval sztem sima polirlöttyöt vegyetek amit szinte minden normális gsm vagy háztartási-boltban van...
  • neevous
    Próbáld meg, hogy vizes vattára nyomsz egy kis fogkrémet és kitartóan dörzsölöd. Ezt egy haver mondta, aki gsm-ben dolgozik.
  • Lacee
    hmm ha a kijelzős dolog igaz akkor engem is érdekelne, sikerült 2-3 szép nagy karcot szerezni rá.
  • Zizou5
    srácok, amikor vettem az ipodom, megkérdeztem a boltba, hogy mivan akkor ha megkarcolodik? aszondta a csávo, hogy elméletileg telefonboltokba le lehet polirozni, hisz ugyanolyan anyagbol van mint a telefon kijelzője. ez igaz? mert ha igen, kéne nekem sürgősen, mert ennyi karcot 1 helyen nem láttam még soha :D:D.

a másik meg mostanság igy néha befagy az ipodom, amikor gyorsan váltogatok számokat... mit tegyek h ez ne történjen?
  • stream man
    öö a domm vagy milyen game az azt ho kell rárakni?
  • Lacee
    jópofa video, csak nem szabad bedőlni :)
  • stream man
    néézd meg a video-t a windows-oson egy sima grafit ceruzaval probal okoskodni :D
  • Zomil
    kár h fake mind a kettö, mert csak egy video van futtatva és ugy csinál mintha ö nyomogatná :)
  • Sam16
    Nem éppen ez az én ism eglepődtem hogy érintő képernyős :) Adok egy linket nézd meg és ez nem I phone.: http://www.youtube.com/watch?v=9teB3cgZGcw
    http://www.youtube.com/watch?v=LFsK9QXuEOw

Nézd meg és csodálkozz :)
  • Lacee
    tudtommal a 30 gigás ipoddal még nem kompatibilis a linux-project, bár ebben nem vagyok benne szal lehet hogy tévedek. érintőképernyős ipod pedig tuti hogy nincsen, szerintem az ősszel jövő iphone-nal kevered, nem?
  • Sam16
    Helló! Vettem nem is olyan rég egy I Podot 30 GB-osat nem naono rendes. Eddig nagyából mindent elértem vele de láttam hogy Operációs rendszert is lehet rakni. Az a kérdésem hogy milyet és hogyan? Aztán a másik a kérdésem az hogy hogy lehet érintő képernyős mert láttam olyat is ami ceruzával működik mint egy PDA ezt honnan lehet vagy hogyan lehet elérni? Ha tudtok ezekről légyszives segítsetek! Előre is köszi!
  • Sophielight
    Sziasztok!!

Nekem 2. generációs iPodom van(2 gigás),és lenne egy kérdésem.Szeretnék rá fotókat tenni-ez még megy is...de ha új fotókat szeretnék rá tölteni,akkor nem hozzárakja(mint a zenéknél),hanem fölülírja az addigiakat és csak az új látszik...hogyan lehet több fotómappát létrehozni? Légyszi segítsetek!Előre is köszi!!
  • stream man
    énis igy csinaltam nekem egy hetes az ipod videom :D és nincs baj akksi szupper de nekem le volt meritve :D
  • petkom
    okéoké:)

ja és már nem is tudom hol olvastam kezdőtöltésről...nekem úgy jött meg az iPod hogy töltve volt: feltettem gépre, töltött kicsit meg rá szinkronizáltam dolgokat aztán lemerítettem teljesen majd megint így.
    Ugye jól csináltam a dolgokat?
    Lehet ilyen hülyeségeket kérdezek, akkor bocs csak nagyon nem szeretnék valamit elcseszni hogy neadjisten kevesebbet birjon az aksi vagy hasonlók
  • Lacee
    ugyanolyan laptop, mint bármelyik másik csak apple :)
    OSX rulez!
  • neevous
    Hát azt kérdeztél:) Lehet. Indítsd el a Safarit:)