3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
PunkZoli #669 na feltettem egy uj vint és megoldotta a problémámat O.o :D nagyon heppi vagyok ...lehet a moddolt előző vinem baszott be neki ^^ -
stream man #668 ok -
#667 pont ezt akartam írni én is -
#666 Légyszi használd a "válasz erre" gombot, hogy rajtad kívül is tudja valaki, hogy mire akartál válaszolni. -
#665 Hello! Szvsz amúgy a pixmania-n található 65000ft-os 30GB-s Ipod G5 nagyon megéri. De lehet, hogy a te igényeidnek egy nano felelne meg (szintén a pixmania-n olcsó), mert azon fut az iPod Linux. Remélem tudtam segíteni. -
stream man #664 azé kiprobalom :D -
stream man #663 itt nincs helye ilyen kamu hirdetéseknek
-
Dave0092 #662 szar vagy -
stream man #661 más gépnál is szarakodik? -
PunkZoli #659 amikor meg fel akarom tölteni aszondja a hogy the disc couldnt be read to write them vagy vmi hasonló
-
PunkZoli #658 nemhatja meg:S ugyanazt csinálja... szervízt tudtok mondani ami gyorsan dolgozik? me agyfaszt fogok kapni ha nemtom az új kütyümet használni:S -
stream man #657 talan telepitsd ujra az itunest -
PunkZoli #656 most meg örökkétartó restoreba kezdett:( -
PunkZoli #655 vettem egy ipod shufflét ,és butus módon rádugom a dokkra, itunes magátol felpakolja a zenéket, amiket nem is kértem ,majd én az ipodrol letöröltem őket itunes nélkül...
a lényeg az ,hogy nyomor itunes nem tud ezután dolgozni ,restorra hibát ír ki ,vmi 14** vmi hogy couldn restore blablabla... és új zenéket se tok feltölteni:S ,vki vmi helpet? -
#654 ;) azért érdemes meglesni, mit dob ki a google az ipod programming -ra :) Végülis ARM9 proci ketyeg benne, innentől meg lehet csesztetni assembly-ben (vagy C-ben). Persze ehhez kicsit többet kell seggelnem a gépem előtt...
Arról tud vki infot adni, milyen típus esik manapság a legjobb ár/teljesítmény kategóriába?!
Melyik típus max mennyit ér meg és mennyiba kerül?
Mire kell figyelnem, ha használtat veszek?
Win kompatibilitás van-e?! -
stream man #653 iPoD : csucskategoriás luxuxs kellék :D ennyi -
#652 ez nem pda:) -
#651 valószínűleg neked csalódást fog okozni az iPod, ez ugyanis egy mp3-lejátszó, ami kezel néhányféle videot is (divx nincs köztük). telefonkönyved tudod szinkronizálni, illetve határidőnaplót, no meg sima txt fájlokat megnyit. ennél többre ne számíts... -
#650 Üdv Mindenkinek! Örülnék, ha valakik elvállalnák, hogy leírják, mire jó egy iPod?! Lehet-e assembly-ben programozni?! C-ben? Ha nem, akkor lehet-e tetszóleges (iPod-on futó) programokat futtatni? Word, Excel, Adobe Reader kompatibilitás létezik-e?! Van-e DivX avi lejátszó? Lehet-e róla rendszert bebootolni? Mindenki írjon minél több dolgot, ha kérhetem, szeretnék a hétköznapi használatról minél többet megtudni, azaz megérné-e a pénzét egy ilyen eszköz...
-
icecave #649 Köszi!
euPod csak a számok hangerejét emeli meg, azzal már szórakozom.
de GoPod sajnos nem látja a nanomat.
Ezért vagyok elkeseredve, mert ez ugy a limitet szedné ki, nem a számokat hangosítaná. -
lajosnano #648 euPOD Pro 1.6 This tool increases your iPod volume in a few seconds.
http://www.tucows.com/preview/396211
vagy http://gopod.free-go.net/# -ez a 1.4 verzio
mindkettorol azt irjak hogy hatekony az uj nanon
Sok szerencset!! -
icecave #647 Sziasztok!
Olvastam itt, hogy a GoPod nevű progival ki lehet szedni az ipodból az EU-s hangerő korlátozást!
Vettem egy 2. generációs ipod nano-t, és nem látja GoPod progi!
Tu vki vmi megoldást? Nagyon szeretném kiszedni a korlátozást... -
stream man #646 format c vagy reinstall -
Dave0092 #645 én oyat szeretnék most, hogy én lementettem a librarymat, de ujra tettem az win-t, és hiba tallozom be, nem jönek be a zenék [a zenék ugyanott találhatük meg! -
lajosnano #644 http://www.mininova.org/search/?search=itunes+7.0.2.16+ -
lajosnano #643 Igazad lehet!!:)
Vegul letoltottem a iTunes 7.0.2.16 + Multi-Plugin 2.5.1 AiO es ezzen minden egyben benne van. Van meg egy csomo extra skin is a csomagban, amit nem kell kulon telepiteni. Es ugylatom hogy ez 100%osan fut.
Ezzel meg az error 1418-os hiba is orvosolhato volt a shuffle-omon, amivel egy joideje visszateroen foglalkoztam.
Persze ez nem biztos hogy a program eredmenye, de eddig semmi mas nem segitett a error kijavitasaban, ez igen. Persze lehet hogy az volt az attores, hogy mikozben az itunes "reboot"-olta a shuffle-t en ki-be kapcsolgattam amikor le akart allni, ezzel valahogy eletet lehelve az akadozo folyamatba. Tudom sok embernek elojott ez a hiba, amire nincs standard megoldokeplet, nekem igy sikerul. -
#642 Hello, nekem tökéletes a multi-plugin az újjal is és nem fagy. Nem az lehet a probléma, hogy nem törölted le a multi-plugint, mielőtt felraktad az új iTunes-t? -
lajosnano #641 Mindenkinek ajanlom ezt a programgyujtemenyt!!!
Ipod es Itune programok
Egy igazi aranybanya :)
http://www.softpedia.com/catList/166,0,1,0,1.html
-
lajosnano #640 Letoltottem ma az uj itunes-t az Apple honlaprol es a jolmegszokott Multi-plugin lefagyasztja a Itunest. Ha barki hasznal Multi-plugin-t es szereti az, akkor nem javaslom az uj Itunes telepiteset, amugy szerintem csak a tervezok latnak kulombseget az uj es a regi kozott, igy nem eri meg. -
stream man #639 ha belegondolok én pl nem is tudnék más "gombos" mp3 lejatszot normalisan kezelni az ipod utan :DD -
#638 Nekem egy régebbi Shufflem van, nem rég akartam egy NANOt de rájöttem h nem éri meg, annyiért simán tudsz venni egy sokkal jobb mp3mat, vagy egy mobilt amibe van jó mp3 lejátszó(5300m van,de SE walkmanek is jók naon), azért mert apple attól még nem a világ teteje, nekem 1edül az új kicsi shuffle tetszik... -
#637 vagy inkább hallgatják és nem beszélnek róla :) -
stream man #636 ja sajnos
kevés embernek van ipod-ja :) -
SE mániás #635 kihal a forum
-
#634 igen, majd később érdemes, de az is érdemes lenne, ha nem mindent külön hsz-be írnál :) -
#633 Majd ősszel sztem. -
stream man #632 *nyitni
-
stream man #631 nemérdemes apple iphone topikot nitni ugye......
-
stream man #630 érdekes :) biztos mukodik :) -
lajosnano #629 Sziasztok! Ezt a levelet talaltam az egyik forumon amit nagy hasznosnak talaltam. Tobbszor volt mar problemam a nanommal es legtobbszor ez a durvanak latszo megoldas volt az egyeduli megoldas. Az ipod a vilag legjobb hordozhato medialejatszoja, de egyben az egyik legbonyolultabb. Igenyel egy minimali szamitogepes ismeretet.
Amit en nagyon hasznos kiegeszitonek talaltam az a halozati tolto. Mivel amikor a szamitogep toli az akut mindannyiszor kommunikal az ipoddal. Ha a szamitogep lefagy vagy egyeb problema adodik operacio kozben hatassal lehet az ipodra.
Arrol nem is beszelve hogy error 1418 feltehetoen egy virus eredmenye. Sajnos nincs semmi uiverzalis megoldas a hiba javitasara. Egyesek az sztalhoz csapkodtak az ipodot mig a play gonmod nyomva tartottak, masok az Itunes 6 telepitesekor tudtak javitani. Lehtet az USB port beallitasivak is kiserletezni. En sajnos nem tudtam a shuffle-om at ujrainditani :(
Remelem az angol szovegen sikerul eligazodni!!! :)
Ezzel a teljesen lefegyott gyakorlatilag halott ipodot is sikerult ujraleleszteni!!!
Udv
t spoke 2 ipod techanal service nd after i fixed my ipod i asked them to email the process to me
well her it is it will let your ipod mount it w/ your computer. if you think you've tryed evry thing ... your probley wrong
.
this is the main section of the email they send me (i added numbers 14 - 18 )
.
.
In Windows, some background processes can cause issues for other programs and processes. These conflicts can prevent applications such as iTunes and QuickTime Player from working correctly, opening, or even installing. You might be able to resolve these conflicts by disabling some items using the System Configuration Utility (MSCONFIG) in Windows XP. This utility is not included with Windows 2000.
Important: Disabling third-party System Services and Startup Items can prevent some software or OEM hardware on your computer from working correctly. For example, this can affect the CD/DVD control buttons on portable computers.
.
1. On the Start menu, click Run. A Run window (command prompt) appears.
2. Type msconfig in the Open field and click OK. The System Configuration Utility opens.
3. Click the General tab.
4. Select the "Selective Startup" option.
5. Deselect the "Load Startup Items" checkbox.
6. Click the Startup tab.
7. Select the "iTunesHelper" and "qttask" checkboxes in the list.
8. Click the Services tab.
9. Make sure that "Hide All Microsoft Services" is selected.
10. Click Disable All.
11. Select the iPodService checkbox in the list.
12. Click OK.
13. Click Restart.
14. Load the updator.
15. Restore the ipod (This will make you lose all of your files but will let your ipod work).
16. Your ipod should now be back to default settings.
17. now follow steps 1-4 agin but instead of selecting the "Selective Startup" option select "Normal Startup".
18. Click Restart.
.
If following these steps resolves the issue, you may want to use the System Configuration Utility to turn on the third-party System Services and Startup Items one or a few at a time (restarting your computer after turning on the item or items) to identify which System Service or Startup Item is causing the conflict. You can turn all of them back on by selecting the Normal Startup option under the General tab of the System Configuration Utility window, but please note that this may cause the issue to recur.
Important: Information about products not manufactured by Apple is provided for information purposes only and does not constitute Apple's recommendation or endorsement. Please contact the vendor for additional information.
.
DISCLAIMER
THE INFORMATION IN THIS DOCUMENT IS PROVIDED "AS IS" WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND. APPLE DISCLAIMS ALL WARRANTIES, EITHER EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. MOREOVER, APPLE COMPUTER, INC. DOES NOT WARRANT OR MAKE ANY REPRESENTATIONS REGARDING THE USE OR THE RESULTS OF THE USE OF THE INFORMATION CONTAINED HEREIN IN TERMS OF ITS CORRECTNESS, ACCURACY, RELIABILITY, OR OTHERWISE. YOU ASSUME TOTAL RESPONSIBILITY FOR YOUR USE OF THE INFORMATION. YOUR SOLE REMEDY AGAINST APPLE FOR DISSATISFACTION WITH THE INFORMATION IS TO STOP USING THE INFORMATION.
.
Thank you,
Apple/Jordan (i added a lil 2 it)
.
if any one has questions fell free to post them and i will r