Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól tudom tegnap mutatták be odakint a filmet!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ha nem világos kérdezz, bár én kaptam magyar leírást hozzá, és az elég egyértelmû
Más: Nekem is van iTrip-em! Milyen cuccot kell rátöltenem az iPod-ra, hogy zenét tudjak sugározni és milyet, hogy zenét tudjak venni? Hogy kell rátölteni, hova?
Más: Nem tud valaki mondani nekem egy olyan fm frekvenciatartományt az itrip-emhez, ami Budapest egész területén szabad? Behalás, hogy 0,2 fm tartományonként van valamilyen sz@r adó.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ja és ha jáccol vele, ne csodálkozz hogy idõ elött lemerül... A telefonoknál a készenléti állapot sem azt jelenti hogy az egész napot végig telefonálod vele+non-stop jáccol.
Szal csináld meg 3 szor amit írtam, jácc gameboyal és nem fog lemerülni 10perc alatt
Meg volt olyan is, hogy feltöltöttem (kiírta, hogy Charged) aztán levettem a töltõrõl és az aksi a kijelzõn csak félig volt... Na mondom jó, elkezdtem hallgatni, 10 perc múlva ránéztem a kijelzõre, fullon volt az aksi valamilyen oknál fogva... <#confused>#confused><#conf>#conf>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A segítséget megköszönném!