3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
stream man #709 pfuu jo kérdés :D -
pentium4 #708 szeva all!
mondjatok már nekem oylan progit amivel aviból ipod videot lehet csinálni ugy hogy ráégeti közbe a feliratot!
1000 köszi -
egyszerű, töröld az itunes libraryjábóll is :) -
PunkZoli #706 olyankor mi a teendő ,mikor egy számot letöröltem, és a listában van, amit feltett? pofál miattta...
és begajdult egyszer már ,mikor sok ilyen számocska volt az itunes ban -
Nagyon szívesen. Örülök ha segíthetek:) -
Macsek88 #704 Huuu sikerült 1000000000KÖSZIKE, jó vagy nálam egy felesre vagy nem tudom mire...:D Még 1x köszi xépen a gyors és sikeres tanácsot!!!!! -
Nyomtál már restore-t? (hold be, utánna ki és utánna nyomod a menü és a középső gombot egyszerre) -
Macsek88 #702 Hi!!! Olyan problémám volnah hogy kb. fél éve van egy 4GB iPod Naonom eddig minden rendben is volt de 1 hete amikor felraktam gépre a kütyüt hogy rakjak rá muzsikát nem nyitotta + automatán az itunest. A gép nem érzékeli hogy csatlakoztattam de az a furcsa hogy az iPod mindeközben meg töltődik! Tehát fel tom tölteni de semmit nem tok rárakni.....már volt itunes re-install meg meg néztem hogy esetleg az usb vel van e baj de ha pendrivét dugokrá akkor érzékeli.....Ha esetleg bárkinek valami javaslata volna akkor azt naon szívesen venném!!! köszyke -
stream man #701 ja :D -
egy kis javitás...a click wheel közepén van gomb... -
az első sem gombos volt...azon fizikailag is mozgott a wheel...a többin már nem...asszem a 3Gnek vannak gombjai a wheel fölött...a 4G azaz a Phoon meg elistűntek gyorsan...
én tegnap kaptam meg a Video-mat...igaz már volt nálam iPod használatra de ez azért mégiscsak más...a sync-el semmi gond nemvolt...16GB már vanis rajta...a töltéssel buziztam egy kicsit de az se volt több 2 percnél...szval jo kis konstrukciok ezek,aki fikázza őket ne vegyen ilyet vagy adja oda annak akinek nincs...
na csöcs -
mondjuk az lehet igazi ipod, csak 1-2-3. generációs :) -
stream man #697 jah jah vanank utanzatok haveromnak olyan van xD és sima gombos :D gagyi clickwheel nem is érintos :D -
Dave0092 #696 bocsi, ipodra értettem....
mert vannka ipod utánzatok 20 e ft-ééért
és ugy reklámozzák hogy apple ipod.... -
adapterre is van világgari? :) -
Sok kis műszer egy szimpla adapterben? Meg szvsz inkább veszek 4 1500 forintosat, mint egy gyárit. -
Dave0092 #693 nahmeg világ grancia, és még sok kis műszer a belsejéből :D -
Azonkívül hogy nincs rajtuk alma, nincsen. -
Nem. -
Köszi a válaszokat...és semmi probléma nincs ezekkel az olcsóbb megoldásokkal?? -
ZiP90 #689 Az érdekelne, h. lehet-e iPod mini USB csatlakozójára rákötni vmilyen adattárolót (pl. külső vincsesztert), és arról az iPodra másolni, úgy h. az iPod felismeri és átcopyzom ami kell? -
Én 1500-árt vettem Pixmania-sat. -
szerintem az utángyártott falitöltő is teljesen jó, 3 ezerért már találhatsz olyat. (pl speedshopnál 2870ft) -
ZiP90 #686 Köszi a választ... Azt hittem már kezeli :) -
Hali nekem holnap jön meg a kis drágaság amcsibol...(rokon)
a kérdés az hogy fali töltő kéne és most nincs még felesleges 10ezrem...mit ajánlook estleg használt eredetit?? hol mennyiért lehet olyat szerezni ami az iPod-al teljesen kompatibilis?? -
rá kell égetni -
ZiP90 #683 Lenne még 1 kérdésem: iPod video kezel feliratot? vagy ha felirattal akarok nézni vmit, akkor rá kell égetnem a filmre? -
ZiP90 #682 Thx! Akkor majd én is ott veszem, ahogy látom ~62ezer a 80 Gbos verzió, az egész jó ár :) -
www.amazon.com, én onnan rendeltem amcsi címre. -
ZiP90 #680 Sziasztok!
szeretnék venni egy 80 Gb-os Apple iPod Video-t, és úgy láttam, hogy amerikában (ebayen néztem, kizárólag csak új, dobozos verziót!) olcsóbb (60-70ezer) mint Mo-n (90-100ezer)... szerencsére él kint amerikában rokon, aki májusban jön Mo-ra, és akkro hozhatná nekem az iPodom, de azt szeretném ha nem ebayen "brand new"-ként megjelölt termékre kelljen licitálnia, hanem vmilyen szaküzletben vegye meg, garival meg minden egyébbel, de neten keresztül. Szóval hasonló oldalt keresek mint itthon a depo, csak amcsiban kéne, vki tud erről vmit? -
csipkesgabi #679 Ja, amugy az nem lehet hogy a gépen van vmi progi ami bezavarja? -
csipkesgabi #678 Ok megpróbálom valahogy megszervizelni :D -
stream man #677 az is meglehet hogy valahol megtört a kábel :) vagy csak siman fujd ki ha koszso az usb bigyo :D -
csipkesgabi #676 Jo abba igazatok van hogy nem bonyolult az Itunes. De olyan sz*r hogy nekem hohasem sikerült csatlakoznom a géphez. Más gépével meg rögtön. (már minden hogy próbáltam ujraraktam a windowst, mind a 4 USB-be néztem stb.) egyszerűen nem tom nekem mért nem akar jó lenni -
sztem is nagyon egyszerü a kezelése itunsba berakom a zenéket ipodot rádugom és már tölti is rá a zenét -
stream man #674 tévedsz :D az ipod minöségi! vehetsz magadnak egy gagyi kinai szart de az max fél évig birja az ipod meg több ideig ... nagyon egyszeru az itunes és érdekes nalam sosincs semmi probléma és tetves gyorsan csatlakozik a géphez :) ésmég nemkell leszarozni az ipod-ot maximum neked ez az MP3 lejatszo nem jott be (ez csak az én véleményem ..) -
csipkesgabi #673 De pontosan ugyanugy fog USB-vel. De az iPodra iTunessal kell zenét felrakni. Gondolom a gyártók ugy gondolták hogy ugy mint a többi mp3 lejátszóra hogy csak ráhúzom a zenét és kész túl egyszerű. Hát lebonyolították rendesen az már biztos. -
miért, a más "gagyi szar" nem ugyanolyan USB2.0 sebességgel fog töltődni? -
hát ésszel kéne használni... -
csipkesgabi #670 Hát én még ennyire semmit sem utáltam jobban mint ezt a ku***a iPodot.
Ha mondjuk készülünk vhová és rakni akarok rá zenét azt már meg kell tennem egy héttel hamarabb de még akkor sem biztos hogy végzek. Kb ilyen 1-2 órák szoktak azzal elmenni hogy össze próbálom csatlakoztatni a géépel ezt a sz*rt. Mindig kiir vmi fa****ágot!!!!!!
Eladom a francba és veszek egy gagyi kínai sz*rt azt legálább arra tudom használni ami eredetileg való ZENÉT HALLGATNI nem fel****ni magam!!!!!