3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
Állítsd manual sync-re.Magarul kézi szinkronizációra...és akkor csak az lesz rajta amiket te huzogatsz át a podba... -
PunkZoli #748 hahó
itunes ban hogyan lehet egyszerüen csak behúzni, és már fel is rakni a cuccokat? :P
shuffle m van:) -
A notes mappába tudsz txt-ket másolni, amiket az extras/notes menüben tudsz olvasni. -
dokumentum. kb ennyi :) -
itt vagy itt vagy itt esetleg itt -
meg hogy még eszembe jutott,hogy nano-n(nem az új félén) mit lehet még zenén és képen kívül? semmit?:) -
na még lenne egy olyan kérdésem,hogy a custom eq az ki van csukva? vagy esetleg lehet vmi firm frissítéssel? vagy vmi modolás esetleg?
hol érdemes ennek utána nézni?van vmi zsíros magyar oldal a témában? -
Helló!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehetne szerezni iPod 1G-t vagy 2G-t? Kösz. :) -
stream man #741 szar az összes kopppintott cumo NEMÉRI MEG -
Hát minőségben biztos.Ha esetleg "hibás" lenne az iPod akkor meg meglehet említeni a szolgáltatásokat...az iPodot egyből cserélik, ha meg olyan a hiba és kikell vizsgálni max 1 honap és ujat kapsz (teljesen ujat uj garival). Ezek a koppintott xarok meg hát...kinézetre lehet hogy hasonlitanak, de ugye nem azért hallgatod...a márkahűség meghát..figy az iPod ill Apple mint akármelyik más gyár nem csodát gyárt...minden márkának van hibája-előnye...ki-ki maga véleménye,igényes szerint vásárol...ha van lehetőséged próbálj ki egy iPodot...akinek nincs pénze rá és vesz egy teljesen más minőségi cuccot(Creative,iAudio stb.) azok csak azért fikázzák mert egyszerűen szerintük az olcsóbb, jobb...ami akár igaz is lehet...de megint a kinek a pap kinek a papné témába tartozik...Mondom probáld ki ha nem tetszik ne vedd meg, ennyi
üdv -
Lehet nem itt kéne megkérdeznem, de más fórumot nem találtam..
Mennyire éri meg ragaszkodni az Ipod-hoz mint márkához?
Eléggé sok "koppintás" található mostanság..
Azok nagyon elmaradnak az Ipodtól és nem érdemes azokat megvenni? -
Morphine tippje mellett a sony ex71-et tudom ajánlani, ha in-ear fülesről van szó, nekem maximálisan bejött. -
CX 300, ha in-ear-t akarsz viszonylag olcsó és nagyon jó hangminőségben.Nekem ilyen van.Kényelem terén van mit javitani de ha megtanulod jol berakni ami nem 5 perc lesz(mondjuk ez minden in-ear-nél igy van) akkor nagyon megfogod szeretni.Jah és ne a MM-ban vedd mert ott 13..ajánlom a kis számtech boltokat esetleg vmi audiofil boltot!
na cső!! -
jaja én is sennheiserre vagy sonyra gondótam -
stream man #735 ez személyes velemény -
stream man #734 nekem sennheiser OMX 52 van az jo :) -
hali,milyen fülest érdemes venni hozzá,mert szerintem a gyári az kutyaszar -
Realtibi #732 ja már rájöttem
azért kösz a segitségeket -
lajosnano #731 sikerult rajonni, v. kell meg segitseg??
viszonylag egyszeru, gondolom 4 nap alatt rajottel a fo dolgokra, de ha nem megy szolj!! -
PC-s értelemben vett könyvtárakat nem is lehet átrakni mivel előadó és album szerint rendszereződik a zene, csak ha csinálsz egy olyan playlistet azokkal a számokkal amik a mappában vannak.
persze shuffle-t még nem használtam, lehet hogy ott máshogy van. -
Realtibi #729 na azért már rájöttem pár dologra hogy mi hogy van
de azt nem értem még hogy pár zenét mért nem lehet átrakni
meg könyvtárakat hogy lhet egyátalán átrakni?? -
Realtibi #728 most vettem egy Ipod shuffle-t
fogalmam sincs hogy hogyan kell rárakni számokat,felraktam ezt az itunes de semmi
meg azt jelzi ki hogy nincsen rajta szám pedig raktam rá
pls help -
hát az előző, utángyártottas ajánlatod után ez nem túl biztató, remélem nem haragszol :) -
pentium4 #726 szeva mindenkinek!
Eladó a zsir uj apple radio remote-m! papirok, fülhalgató szivacs, minden megvan kivéve a dobozát! pár kép róla:
http://debrecenisolymok.uw.hu/P1030609.JPG
http://debrecenisolymok.uw.hu/P1030610.JPG
http://debrecenisolymok.uw.hu/P1030612.JPG
20.000 ért vettem, oylan 13-15e ért eladnám!
akit érdekel az irjon mailt: [email protected] -
Da Flava #725 Kössz szépen! -
persze, mindent ugyanúgy tudsz csinálni, csak nem lesz automatikus. a libraryhoz azért hozzá kell adni a számokat, és onnan (főablak) áthúzni az ipodra (oldalt a listán)
és igen, attól h összeomlik a windowsod attól még az ipodon megmaradnak a zenék, hiszen nem lesz bekapcsolva az autosync :) -
Da Flava #723 Aha, érdekes. Akkor ha az otthoni gépemen is manuálisra lenne téve, akkor egyenesen az iPod-ra kéne tennem a számokat és nem pedig a library-ba (persze az iTunes-on belül) ? ..és ha összeomlik a windows, akkor egyserüen hagyom az iPodon a zenéket, és ne synkronizáljam az iTunes-al? és anélkül hogy synkronizálnám is tudok albumokat hozzáadni? -
persze lehetséges, a haverod gépén mikor az iTunes felismeri az ipododat, ne az automatikus frissítést válaszd, így kézzel tudsz számokat húzigálni az ipodra, mintha csak playlistet állítanál össze.
ennek az az egy hátránya van, hogy ha később is meg szeretnéd tartani a haverodtól kapott számokat, akkor vagyy hozzáadod őket a libraryhez az otthoni gépeden is, vagy otthon is a manuális számkezelést kell bejelölni. -
Da Flava #721 Kössz a választ. Még egy kérdés... ha a haveromnál szeretnék zenéket hozzáadni a többihez, uugy hogy az iPod felismerje és a régiek is megmaradjanak, azt lehetséges az iTunes-al vagy mással megoldani? -
OSX alá jó és ingyenes "felmásoló"-program a Senuti, winXP-hez tudtommal csak fizetős (shareware) progik vannak, pl PodUtil (ennek van ingyenes próbaverziója) vagy iGadget
az, hogy az itunes nem találja az áthelyezett mappádat, sajnos nem változtatható meg, mivel kicsit más logika alapján működik, mint azt a mappa-alapú windowssal megszoktuk: alapbeállításban az itunes csinálna egy saját file-rendszert a zenékből, amit neked nem kell macerálni, elvan magában (ld még az ipod filerendszere).
sajnos csak azt lehet tenni, hogy a zenéid végleges helyéről importálod az itunes-ba, vagy a beállításoknál engedélyezed a "copy files to music folder when adding to library" és a "keep music folder organized" opciókat, így szépen előadó és album szerint rendszerez minden zenét a saját megadott itunes music mappán belül. -
Da Flava #719 Jah, és amit rátettem az iPodomra, azt hogy tudom valaki másnak a gépére bejátszanni? -
Da Flava #718 Helló. Jó az iPod, de az iTunes-al én sem vagyok kibékülve, pl ha át szeretnék tenni egy albumot a gépemen egy másik könyvtárba, akkor az iTunes már nem találja, és ha megfogok egy albumot és behuzom az iTunes-ba akkor ha nem egyeznek meg a számok paraméterei, akkor nem lesznek az iPodon egy albumban. Vagy ha a windowsom bekrepáll, és nem mentettem el a library-t, akkor kereshetem, hogy mit kell rá ujra feltennem.
Nem tudtok valamit ezen hibák kiküszöbölésére? Vagy esetleg valami módszert arra, hogy az iPod-ra zenét tudjak tenni az iTunes nélkül?
Előre is köszönöm. -
Kraft- #717 win, vegigcsinaltam mar ami apple oldalan van,de ugy sem indul be a dolog... -
Windows, vagy OS X? -
Kraft- #715 sziasztok! van valakinek valami otlete,hogy miert lehet az,hogy ahogy radugom ipod minit a gepre, egybol behal az egesz itunes, hasznalhatalan lesz, nem sync-el ipoddal, a gep maga latja az ipodot,de itunes nem,vagy ha meg is megtalalja kb 10 perc utan szetfagy az egesz, ujra raktam mar vagy 5x itunest, leirtottam mindent regeditbol meg mindenhonnan megse megy.... -
Dave0092 #714 hamrá ennyit belefektettek akkor kibirom a 9 et, és erederti garis apple fm rádiom van -
pentium4 #713 csá mindenkinek!
Tudok szerezni iPod-khoz fm rádió headszetet! igaz nem apple hanem utángyárott de nemis 20e az ára hanem csak 11e! akit érdekel az irjon mailt a [email protected]
Kép:
-
bocsesz, rosszat mondtam... ez lesz az :)
a xilisoft azért ugrott be mert mikor én kerestem, azt próbáltam először de nem volt jó. ez az "allok" a tuti! -
pentium4 #711 és a feliratot hogy adod hozzá?
vagy csak 1 mappába kell lennie a filmel azonos néven? -
xilisoft ipod converter