Szakadásmentes zenehallgatás futás közben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt már kidolgozták. A Toshiba új akksiját 1 perc alatt fel lehet tölteni 80%-ra, a teljes töltés is csak pár perc.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Izé: "mégsem vagyok benne"
mégsem vagyok biztos benne
mégsem vagyok biztos benne
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A vadkacsák közti homoszexuális nekrofília is az emberiség tudásbázisát növeli, mégsem vagyok benne, hogy feltétlenül ilyesmikkel kéne foglalkozni...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"A futó lelki motivációja bíztató kiáltások és tapsok szabadon programozható bekeverésével növelhetõ annak érdekében, hogy tartsa a neki diktált tempót."
<#alien>#alien> beszol az mp3 lejatszo: "Gyorsabban má, bazze!"
<#alien>#alien> beszol az mp3 lejatszo: "Gyorsabban má, bazze!"
Annyiban nem baj, hogy ha gyakorlatban nem is lesz sok ertelme, de probalgatjak a kulonbozo technikakat es ezaltal novelik az emberiseg tudasbazisat.
<#wilting>#wilting>
Ez most komoly?
Mert az MMS-t hosszas gyõzködés után még talán esetleg el tudnám fogadni, mint az SMS és a kamera összepárosítását.
Mi lenne, ha az ilyen f*szságok helyett mondjuk kicsi, gyorsan feltölthetõ, nagy kapacitású akkukat fejlesztenének, esetleg a telefonok belsõ szoftverét írnák meg villámgyorsra, illetve a PC-s összekötéshez szükséges szoftvereket csinálnák meg mûködõképesre és használhatóra?
Ez most komoly?
Mert az MMS-t hosszas gyõzködés után még talán esetleg el tudnám fogadni, mint az SMS és a kamera összepárosítását.
Mi lenne, ha az ilyen f*szságok helyett mondjuk kicsi, gyorsan feltölthetõ, nagy kapacitású akkukat fejlesztenének, esetleg a telefonok belsõ szoftverét írnák meg villámgyorsra, illetve a PC-s összekötéshez szükséges szoftvereket csinálnák meg mûködõképesre és használhatóra?