A kör 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#worship>#worship><#worship>#worship>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szerintem az volt a szereplõválogatásbana legfontosabb, hogy hogyan tudok kimászni egy kútból
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
<#banplz>#banplz>
Tegnap megnéztem a Kör 2-t, hogy ontopik legyek 😊, tényleg eléggé nihil alkotás. :/ Gyakorltailag semmit sem nyújtott.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
I love this game!
I love this game!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Dettó ugyanez, 13-14 körüliekkel volt tele az egész.
Engem annyira nem fogott meg, mint az elsõ rész, de szerintem nem volt rossz. 😊
Csak azok a gyenge részek ne lettek volna, ahol elkezdtem röhögni. Hát a Samara ahogy mászott fel a kútból ott pl. röhögtem. 😄
Szóval nekem tetszett
Sokfelé olvasgattam, amit Te is mondasz, úgyhogy már kíváncsi vagyok, csak eddig mindig elmaradt.
(Pl. már régóta halogatom a Der Himmel Über Berlin megsasolását, aminek rimékje, az Angyalok Városa nagyon tetszett (Nicholas Cage, Meg Ryan. Majd meglátom. 😊)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
sõt. remake is, folytatás is akadt jobb, mint az elõzõ. (persze minden viszonylagos, ízlés kérdése, de ez azért igaznak tûnik)
Amúgy szerintem a Vanillia égbolt a tomkursszal jobb volt mint az eredeti, pedig még a rendezõ is ua volt, ha jól emlékszem. Szal nem bizti, hogy a remake mindíg szarabb.
Viszont most láttam egy NickNoltes gengszterfilmet, jót röhögtem rajta, aztán rájöttem hogy egy 20 éves francia film remakeje.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
basszus, ha kimászna valaki a tévédbõl megnézném, hogy miképp csûröd szájba.
Mindenki becsokizik és senkinek nemjut eszébe jól szájba csûrni...
Baromság az egész.<#zavart2>#zavart2>
miért ne ismernék? viszont úgy a kutya sem néz meg egy filmet. így viszont a ringu mozis bevételei is megnõttek a ring sikerének hatására. minden remake megismertet egy csomó nézõt az eredetivel.
aki nem szereti a remake-eket, az meg nem nézi meg õket. a többiek hadd nézzék.
a ringu 2 botrányosan rossz lett.
persze, izlések és pofonok.....
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Errõl a Körrõl meg az a véleményem, mint az összes többi horrorról...ha ez tetszik valakinek, akkor hajrá.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
De monnyuk ezért még izgisebb is volt, mert az ember nem nyugtatthatta magát, hogy ez csak kecsap és nem vér, meg ilyen kis sértések valóságban úgysem vannak stb.
Szal nem gyilkoltak meg senkit a szellemek, de nem lehettél benne biztos, hogy nem is fognak.
A hangeffektekkel sem fukarkodtak az biztos, de jól is csinálták😉
Míg pl Az átokban az a gyerekes vizcsaphörgés, meg a Kör hanghatásai egy idõ után unalmasak és nevetségesek lesznek.
Ha mondod, akkor annak megnézem a második részét.
Amúgy ajánlom a második részét is.
Nem azért mondom, de pl a kínai filmipart soha nem tartottam sokra, de ott van pl A szem c. film. Kiszámítható, sokkal eccerûbbnek tûnik (Kb mint a Korház a város szélén VS. Vészhelyzet) mint monnyuk a Zátok, asztán a végén még is csak jobban tetszett. Talán csak azért mert elmarad a végérõl a kötelezõen unalmas hororbefelyezés, amikor a pl a takarítónõ kendõje alol kivillan egy vizes hajtincs, vagy valami ilyesmi.
Szal szerintem azt érdemes megnézni.
mas-thief: Nagyon rosszul allsz a temahoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
szerintem itt is sokan kíváncsiak rá.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●