Postal 2 : Apocalypse Weekend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az ed-s fegyeres átrakást meg passzolom, pár éve egy angol fórumon néztem, de már nem emlékszem rá, nem is próbáltam meg, talán itt volt róla szó régebben, de lehet akkor is csak említés szintjén
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Üdv
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
de amúgy a hiba nekem is mindig elõjött, ezért ott is hagytam a legelején, nem szenvedtem vele, és nekem az aw7-tel is kilépett ugyanezzel a crit errorral, csak én nem is néztem utánna, mi lehet a gond
és mi azért vagyunk, hogy ne tûnjön el a süllyesztõben ez a jó játék 😄
Na úgyhogy köszi hogy tovább vittétek a fórumot és általatok kincsre akadhattam.
csak akkor lehet csinálni, ha leszeded hozzá a multi patchet, pontosan nemtudom hogy melyik az, de utánna nézek, az nélkül nem megy a multi része
VALAMI ÖTLET???
Na ha ezt pontosan megmondod, tán vki tud is segiteni? 😊
Nem tudjátok hogyan tudok ezzel Vistán játszani, mert mikor elindítom azt írja ki hogy a StarForce illesztõprogram le lett tiltva mert nem mûködik a
windows ezen verziójával??? Lécci valaki segítsen!
(kóddal nem lkeérhetõ ) a dzsihadosok csatornájában van jol eldugva az szetrintem alegjobb fegyo iylen zölodl trutyit lõ
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
honnan lehet letölteni za apocalypse weekend-nek a no cd file-ját?????
kérlek segitsetek!!
ha megvan lécci küld el ide :[email protected]
kössszzz
Nos igen ahogy kijutsz az állatostól indulj el !!FIGYELEM KALAPÁCSOT ELÕ!!!!XD indulás.Ahogy elérsz ott ellesz barikádozva az út ott jobra felmész vagy balra nemtom a híd szélére és fölmész a létrán.onnan talán már tod és lesz még egy létrás asszem a jobb oldalt de itt egy vidi
amivel könnyedén átjutsz😊):
http://www.youtube.com/watch?v=vnlvVq8MX_Y&eurl=http://kssklan.gportal.hu/gindex.php?pg=25349193
bemész a options-ba és audio majd kivan irva...most igy fejbõl nemtom valami izé bizé 3d és azt kell átalakitani SAFE MODRA-RA!!!!!!!!!!!
Nos ennyi....szedd le ujra ha vissza olvasol a nevemen az ed-rõl irtam
és ottis az vót a hiba ho mindig kiakadt amiota leszedtem a fudge packot és arról instaláltam akko jó vót!!!
TEHÁT MINDEN ED SZARAKODÓS TÖLTSE LE A FUDGE PACKOT!!!!!
UTÓIRAT:nekem nem volt semi bajom a awp ill. aw7-el.
vki eltudná mondani h mitkéne csinálnom, a hid után akadtam el vmi nagy dögöt kéne kinyirni de hogy?!?!pls help thx
History: FCollisionHash::ActorLineCheck <- CheckWithActors <- ULevel::MultiLineCheck <- ULevel::SingleLineCheck <- UObject:😛rocessEvent <- (AW7ParcelController aw7_rwsblock.AW7ParcelController14, Function AW7Pawns.AW7CivilianController.Tick) <- AController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
2.felraktam a patchet.
3.frissítettem a videokari drivert.
4.frissítettem a directX-et(aug.).
5.a gépem +felel a minimális kövteléseknek.
és még most se jó:S
General protection fault!
History: UObject:😛rocessEvent <- (DeadBodyMarker AW7_Suburbs-3.DeadBodyMarker67, Function Postal2Game.BlipMarker.Timer) <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
nemtom mi lehet vki lécci segítsen....köszi elõre is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Egyszóval kurvára félek pedig ez csak egy játék...de akkor is XD
Egykén sosem birtam a horort se a resident evil-t.De azé fasza
Mert már az eleje egy intróval kéne kezdõdjön és nekem stp felülettel kezdõdött!!!Nos no idõ pazarolás !!!
torrentel töltsétek le a fudge packot ajálott oldalak:mininova
ajánlott torrent progi:bitlord bitcomet!!!!
Íme a ED Weapoins Wich AWP(AW7)!!!!!!!!
1. Install AWP in folder Apocalypse Weekend. If you have already then you skip this step.
2. Install ED in such folder, example: "C:\Program Files\Postal 2 STP\ApocalypseWeekend".
3. Download and install these two maps (edited by eddie) and file Postal2Game.u from ED: http://www.postalsite.inf...id=3&info_id=84 (Or use PostEd and add to your maps). This *.u file must be from ED - avoid error reload game! (saying prawdziwy 666).
4. Play, search weapon and enjoy!
Oksa emberek ezek a NAGY kérdések: XD
Hogy kell berakni az awp-be az ed fegyvereket?
Miért dob ki az ED-bõl pár lövés után?
Mé dob ki az awp-bõl egyként nekem még eddig az awp -vel semmi bajom
nem vot.
Válaszom:http://forum.postalsite.info/topics20/one-cheat-all-ed-weaps-in-awp-vt891.htm
De hogy hogy kell még mindíg nemtom 😊
Mé odb ki az ed bõl ..... ??? ezt nemtom.
Mé dob ki az awp (AW7)-bõl?
Ott viszont a texturával simán meglehet oldani egy dolgot kell csinálni asszem az audióba kell a 3D.....Most nem jut eszembe 😊) aztkell átváltani SAFEMOD-ra
Hát az6 ed probléma nincs megoldva de még keresek róla...
Remélem segítettem! 😊
a másikfelét meg az ED-bõl és mindenki csak kédéseket teszföl és
panaszt tesz itt közbe nemnekünk kéne irni hanem annak a qrva szerkeztõnek XD.Inkább beszéljünk a POSTAL 3-ról nem mikó jön ki pc-re demó?
Vagy ilyesmi! Nem?