678
Psychonauts
  • rorr
    nem muszáj turkálhatsz a registryben is.....
    honnan töltötted le?
  • ronhaven
    hat beszarok
    valaki valaszolna?
  • rorr
    ó igen !
    Lehet ,hogy azért ilyen itt kompenzálja a popószexet mostohaapukával....
  • ronhaven
    Ezt a clonecdt muszaj kiirni vagy lehet mountolni is?
  • Thanatos
    utcára? szeirntem még a szomszéd szobába se nehogy mostohaapja ujfent megerőszakolja... :P vagy valami hasonlo ami iylen lelki traimákat okoz neki :)
  • rorr
    Mire ez a NAGY arc ?Nyomkodd ki a pattanásaidat és tünés haza!
    Képzelem még az utcára sem mersz kimenni.....
  • rorr
    Miért akarod azt ,hogy MINDENKI téged utáljon?
  • ronhaven
  • abonyitomz
    talán bánt hogy valakik már a megjelenés pillanatában kipróbálják? sajnos neked az a sors jutott hogy az 5 cdt kb 1 hét alatt leszedd , nekem max 4 óra volt ... szóval ennyi
  • Lacc
    Na akkor tényleg leszedem :)
  • CrucifX
    Van neki, cirka ket percenkent elfog a rohogogorcs :) Zsenialis karakterek, remek poenok, felelmetesen jo, elvont "palyak" - Xboxon tolom, ott remek az iranyitas, remelhetoleg PC-re is sikerult atultetni jol.
  • Drex
    KÖCSÖG-gyerek huzzá má anyádba a felkiáltójeleiddel együtt....

bannolnikéne véglegesen az ilyennickeke :(((
  • abonyitomz
    működik a Colne CDs verzió , lehet tölteni !
  • Lacc
    Szép méretes darab, de lehet hogy leszedem, érdekesnek tűnik... Ugra-bugra puzzle, hátha van valami jó kis történet is hozzá.
  • Seth
    uff...ezt se tudom leszedni, pöttyet sok az a 3,5 Gbyte
  • Gabe18
    Kijött valami clone-os változata.
  • Gyusz
    Én még csak most néztem meg a demot és szerintem jó kis játék lesz ez. Engem valahol a Beyond Godd & Evil-re emlékeztet.
  • gergou
    Nos az original verzson a boltokban, azt mondjak, h securom 7 es vedelem van rajt, szal egy scene relase nincs messze... Jah es megvalami, azok akik mar nyomtak a teljest, teljesen elegedettek, szal jo kis gamez lett :)
  • gergou
    bocsesz, 16* anisotrop szuressel...
  • gergou
    hat hogy reagaljak erre a kritikus velemenyre:

Grafik: minden fullon 1024*768*32bit, 8*elsimitas 19*anis. szures, es sehol semmi belassulas, his ati 9800 pro-n. Nekem full bejon, a helyszinek nagyon elnek, es egy igazan szurrealis vilag tarul elenk. A karakter animok lehetnenek jobbak, ezt en is igy latom, de osszessegeben sztem nem ront nagyon az osszkepen. Ami az iranyitast illeti, nekem jobban tetszik, mint az ami a rayman 3 ban volt... Hangsulyozom viszont azt en is, h a Rayman 3 az egyik legjobb platform pcn, es ezt a szintet nem eri el, ezzel egyet ertek, bar szamomra az orok etalon a Gex 3d enter the gecko marad platform teren orokke :) ja meg a Conker`s bad fur day... nos ezekhez kepest telleg alulmarad... De hat egy Conkert felulmulni sztem soha sem lehetne :)
  • abonyitomz
    Demo értékelése:

Grafika: 82% ( nekem nem jön be a képi világ , karakter ábrázolások rosszak)
    Hangok/Zene: 80% ( átlagos , zene felejthető)
    Irányítás: 83% ( konzolos beütés miatt nehézkes!!!)

Negatívum: a "poénokon" valahogy nem tudtam nevetni , FULL grafikai beállításoknál ugy belassul hogy hihetetlen /Half-Life 2 minden fullon nem lassult be.../

Végső: 82 %

--> Véleményem szerint a full megjelenésig nem nagyon fog változni , ha valaki platform játékot akar játszani annak a Rayman 3at ajánlom , ami a PCn a legjobb , EZ FELEJTHETŐ!!<--

Akinek tetszik az szedje le ....

Vártam a játékot , de nálam elbukott .....
  • gergou
    hat pont egy het kb, de nem fox csalodni, sztem odabasz, az ati konfigomon 8*os elsimitas, es 16* anisotropikus szures mellett fut, de nem is akarhogy, es mondom full jo iranyitas, es nagyon poenos/hangulatos, de ne lodd le a poent, en is a fullt varom, de nagyon :) szal aszondom neked, ne szedd le a demot... de ha nagyon kivancsi vagy ra, akkor igen :)
  • Seth
    Én bevárom a teljest.....még egy hét ugyi???
  • gergou
    Megjelent a jatek demoja, a gamestar.hu rol mindenki leszedheti, es elmondhatom, hogy a grafik csodalatos lett, nagyon poenos atvezeto animokra szamithatunk, es az egyik lenyeges dolog, az iranyitas, nos sztem az eddigi legjobb a platformok eseten, eger+ billentyu tokeletes osszhangja, es kenyelmes, szal sztem kirra lett...ennyi :)
  • gergou
    Végéhez érkezett a Psychonauts maratoni fejlesztése, a Majesco ugyanis a multiplatform produktum aranylemezre kerülésérõl számolt be délutáni közleményében. A PS2-re, Xbox-ra és PC-re szánt akció-kaland már a 2002-es E3-on is elnyerte a "show legeredetibb játékötlete" címet, ráadásul a munkálatok fölött az a Tim Schafer bábáskodott, akinek nevét többek között a Day of the Tentacle-höz és Full Throttle-höz kapcsolhatjuk. Megjelenése még e hónapban az említett platformokra.

Nah vegre arany lett, mar csak 1 bo het es megjelenik :)
  • gergou
    ahogy mondjatok, sztem sem humorban, sem eredetisegben nem lesz hiany, telleg xboxra is megjelenik a gamez, de egyidoben a pc vel, meghozza april 19 en.
  • rorr
    Ja Tim Schafer-nek hívják és Ő követte el a Grim Fandangot is!
  • rorr
    Gyerekek!Az értelmi szerzője azért a monkey island 1 ,2 játékokkal azért már letett valamit az asztalra szerintem tökély lesz!!!
  • Seth
    Én is nagyon várom már az Advent Rising-gal együtt, asszem közel egyidőben jelenik meg.
    Egyébként ez a játék X-box launch title volt, picit megkésett :)
  • gergou
    hat azok full jok...:)
  • Roll
    Mint valami degenerált mesefilm. :-D
  • gergou
    Nah, vegre megerkezett eredeti jatekokert rajongo ember...:) En egyebirant mar joideje varom, erdemes megnezni a gamespoton a videokat is, mert nagyon hangulatos, es poenos atvezeto animok lesznek majd a jatekban...
  • Sephi
    Szerintem faxa lesz !
  • gergou
    sztem tok poen, vegre valami eredeti cucc, es nem a szokasos kozepkor mamutmeretu dogokkel, vagy futuriszt kornyezet ufonautakkal + a te kezedben a hypergiga lezeragyu, osztan sorozod oket...:) Ez vegre egy eredeti sztory full szurrealis kornyezetben, ez a kiraly...:)
  • Laky
    deszár :o
    a mario mét nem jó?? :o
  • gergou
    Jah, es par het mulva meg is jelenik, en mar nagyon varom...
  • gergou
    Nezzetek el iide Erdekesnek tunik ez a gamez, egy absztrakt vilagban jatszodo platform, nagyon jonak tunik...:)