678
Psychonauts
-
#77 Posta?? ahol a számkódot kell megadni? -
Coast #76 A pumpa a postán van -
#75 Hogy lehet belenézni az emberek fejébe?Lehet hogy én vok a béna de nem vágom... -
#74 sZewasztok! Tudtok Segíteni? (IGEN,IGEN,IGEN) Elakadtam annál a résznél amikor a kapuőr(a paranoiás) agyába megyek bele! A csatornába kell bejutni de nem találom a WC pumpát! Hol lehet? előre is kösssz -
#73 Futkarozz korulotte, bele fog akadni a csapja egy kagyloba, ilyenkor csepeld. -
Gareth #72 Na egen, de most azzal a pirosan izzó csápjával, vagy mijével csapkod és egy darab szöges doboz nincs, amit hozzá tudnék vágni (éreztem, hogy ezt tegnap is le kellett volna írnom... :P). -
#71 Jah igen megvettem ezt a nyílhegy keresőt....de hogyan kell ezt használni...
az öreg amit feladott feladatot..az utolsó megtalálandó tárgy egy bödön..azt merre
lehet megtalálni?
Előre is köszi... -
#70 Hi mindenkinek
Lenne egy olyan kérdésem (még eléggé az elején vagyok) hogy amikor ki kell engedni a kisgyereket abból a gömből akkor még mindig ott marad az x és valamit kellene csinálni...nah de mit...
Jah és mikor lehet használni a képességeket?
-
#69 Ez valami fantasztikus!!!!!
6 oraja nem birok a TV elol felalni! Most volt a Napoleonos harc! :DDD -
h3po4 #68 Kösz
-
#67 A temetőben a bokrot fel kell gyújtani. -
#66 A pokhalokat a tabori hazban levo oregurnal levo porszivoval lehet leszivni, 800 nyilhegybe kerul, ezert celszeru egy nyilhegykeresot venni, 5 perc alatt meglesz a della. -
h3po4 #65 Még két kérdés az egyi előszor is az hogy a rozsasin pokhálokaon hogyan lehet átmeni a második pedig a temetőben lévő rozsabokral mit kell csinálni s köszönöm a választ s elöre enek a válaszát is.
-
Coast #64 Írj be egy rossz kódot akkor kijön az őr és rádszól,de kizárja magát ezért beírja a kódot. Amikor bepötyögi akkor a pálya elején megszerzett képességgel menj be a fejébe és látod a kódot -
h3po4 #63 Hello valaki megtudja mondani hogy a bisztonsági őr fejében a postába valo bejútáshoz mi a kód vagy azt hogy hgyan tudom megszerezni? Előreis köszi -
Coast #62 én tegnap toltam végig és meg kell hogy mondjam szerintem ez a játék túlszárnyal minden más plantformert amivel én eddig játszottam. -
#61 tényleg jó ez a játék, de úgy tűnik itt nem igen van rá igény sajnos -
#60 igen! -
#59 gamepadot támogat? -
#58 Mikor kikopi a dolgokat, a sarga, szogeket tartalmazo dobozokat usd szet - 2-3 utan elkezd mozogni a viz, fuss mint a meszes, mindig maradj a szaraz teruleten, par perc utan ujra meg kell ismetelned a muveletet es aztan kipurcan a dog. -
Gareth #57 Azt a nagy halat a folyó mélyén hogyan nyírhatom ki? -
#56 Hát ez a játék valami hatalmas, abbahagyhatatlan :) Tele van jó ötletekkel, érdekes helyekkel, a legkevésbé sem sablonos, aminek baromira örülök. A történet is érdekes, legalábbis eddig bejövős. A grafika olyan amilyen, de szvsz teljesen jó ehhez a játékhoz. És tele van poénokkal! :) -
#55 -
abonyitomz #54 változat: Psychonauts BWClone 5CDs
Értékelésem: /demot figyelmen kívül hagyva/
Grafika: 82% /szép-szép , de leehtett volna szebb/
Hangok/Zene: 80% /átlagos/
Irányítás: 90% /tökéletes ilyen játékhoz /
Játékélmény: 92% /régen jött ki ilyen szinvonalas ugra-bugra game , Rayman óta ez az eddigi legszinvonalasabb platform game/
Végső: 86%
Indítás ha valaki még csak ezután próbálja ki a game-t:
1.Installáld az első 5 cdt
2.Mountold be vagy ha kiirtad helyezd be az 1.cdt
3.Játsz!
----------
--GL&HF!--
----------
--GL&HF!--
----------
--GL&HF!--
---------- -
#53 Psychonauts (c) Majesco Games
.:.........................................................................:.
^ ^
Supplied by ....: HOODLUM Release Date ..: 05/2005
Cracked by .....: HOODLUM Protection ....: SecuROM 7
Packaged by ....: HOODLUM CD/DVD Count ..: 5 -
ThunderBite #52 Szóval:Psychonauts BWClone
Daemonnal imageltem és simán fut. Kiégetéssel még nempróbálkoztam.
3D-s ugrálós logikás játék. Vmi mutáns kisgyerekek, psy erő fejlesztő táborában játszódik az egész. Eléggé szép játék, sok videóval.
-
abonyitomz #51 de poénosak vagyunk D(u)rex .... én téged másra szoktalak használni , esténként nagy szivességet szoktál csinálni ha csaj van nálam , csak hagy ne fogjak bele mert kiskorúak is nézik a topicot én meg nem irok a kiskorúak ellen -
#50 nézd már meg mikor üzentem szerencsétlen!
00:18 az nem éjfél után van?
tudod tegnap jókisfiú voltam! :)
aztán apád mit ad neked csokit? -
#49 Arról se tehetsz hogy ilyen bunkó vagy. -
ThunderBite #48 holnapra lent lesz nekem.
majd írok vmi jót róla :) -
#47 Jo. Nagyon. Most mar idegesito. De jo.
:) -
#46 őőőő, aki játszik már a játékkal, esetleg írhatna róla....khm... -
Drex #45 abonyiTORZ ???
aszem vennem kell másik szemüveget :))) -
#44 biztos lesz rip is rovid idon belul -
#43 egy dvd rip-nek jobban örülnék :( -
#42 Psychonauts-HOODLUM [ GAMES / HOODLUM | 3355.5MB in 236F ] -
abonyitomz #41 ja , biztos , téged meg az anyuci nemenged géphez már éjfél után.... más dolog meg az hogy arról nem tehetek hogy kinek ilyen kinek olyan nete van -
#40 szeretném kipróbálni ezért kérdeztem!!! -
ronhaven #39 nem tudom honnan veszitek hogy letoltottem
-
CéZé #38 meddig tart kipróbálni a daemonnal heee ?
ha megy vele örülsz ha nem akkor meg ird ki ennyi