678
Psychonauts
  • Timbo
    Posta?? ahol a számkódot kell megadni?
  • Coast
    A pumpa a postán van
  • Wukifi
    Hogy lehet belenézni az emberek fejébe?Lehet hogy én vok a béna de nem vágom...
  • Timbo
    sZewasztok! Tudtok Segíteni? (IGEN,IGEN,IGEN) Elakadtam annál a résznél amikor a kapuőr(a paranoiás) agyába megyek bele! A csatornába kell bejutni de nem találom a WC pumpát! Hol lehet? előre is kösssz
  • CrucifX
    Futkarozz korulotte, bele fog akadni a csapja egy kagyloba, ilyenkor csepeld.
  • Gareth
    Na egen, de most azzal a pirosan izzó csápjával, vagy mijével csapkod és egy darab szöges doboz nincs, amit hozzá tudnék vágni (éreztem, hogy ezt tegnap is le kellett volna írnom... :P).
  • Wukifi
    Jah igen megvettem ezt a nyílhegy keresőt....de hogyan kell ezt használni...
    az öreg amit feladott feladatot..az utolsó megtalálandó tárgy egy bödön..azt merre
    lehet megtalálni?
    Előre is köszi...
  • Wukifi
    Hi mindenkinek

Lenne egy olyan kérdésem (még eléggé az elején vagyok) hogy amikor ki kell engedni a kisgyereket abból a gömből akkor még mindig ott marad az x és valamit kellene csinálni...nah de mit...
    Jah és mikor lehet használni a képességeket?
  • Sephi
    Ez valami fantasztikus!!!!!

6 oraja nem birok a TV elol felalni! Most volt a Napoleonos harc! :DDD
  • h3po4
    Kösz
  • Lacc
    A temetőben a bokrot fel kell gyújtani.
  • CrucifX
    A pokhalokat a tabori hazban levo oregurnal levo porszivoval lehet leszivni, 800 nyilhegybe kerul, ezert celszeru egy nyilhegykeresot venni, 5 perc alatt meglesz a della.
  • h3po4
    Még két kérdés az egyi előszor is az hogy a rozsasin pokhálokaon hogyan lehet átmeni a második pedig a temetőben lévő rozsabokral mit kell csinálni s köszönöm a választ s elöre enek a válaszát is.
  • Coast
    Írj be egy rossz kódot akkor kijön az őr és rádszól,de kizárja magát ezért beírja a kódot. Amikor bepötyögi akkor a pálya elején megszerzett képességgel menj be a fejébe és látod a kódot
  • h3po4
    Hello valaki megtudja mondani hogy a bisztonsági őr fejében a postába valo bejútáshoz mi a kód vagy azt hogy hgyan tudom megszerezni? Előreis köszi
  • Coast
    én tegnap toltam végig és meg kell hogy mondjam szerintem ez a játék túlszárnyal minden más plantformert amivel én eddig játszottam.
  • robotnyk
    tényleg jó ez a játék, de úgy tűnik itt nem igen van rá igény sajnos
  • rorr
    igen!
  • Tatyla
    gamepadot támogat?
  • CrucifX
    Mikor kikopi a dolgokat, a sarga, szogeket tartalmazo dobozokat usd szet - 2-3 utan elkezd mozogni a viz, fuss mint a meszes, mindig maradj a szaraz teruleten, par perc utan ujra meg kell ismetelned a muveletet es aztan kipurcan a dog.
  • Gareth
    Azt a nagy halat a folyó mélyén hogyan nyírhatom ki?
  • Lacc
    Hát ez a játék valami hatalmas, abbahagyhatatlan :) Tele van jó ötletekkel, érdekes helyekkel, a legkevésbé sem sablonos, aminek baromira örülök. A történet is érdekes, legalábbis eddig bejövős. A grafika olyan amilyen, de szvsz teljesen jó ehhez a játékhoz. És tele van poénokkal! :)
  • Solid Snake
  • abonyitomz
    változat: Psychonauts BWClone 5CDs

Értékelésem: /demot figyelmen kívül hagyva/

Grafika: 82% /szép-szép , de leehtett volna szebb/
    Hangok/Zene: 80% /átlagos/
    Irányítás: 90% /tökéletes ilyen játékhoz /
    Játékélmény: 92% /régen jött ki ilyen szinvonalas ugra-bugra game , Rayman óta ez az eddigi legszinvonalasabb platform game/

Végső: 86%

Indítás ha valaki még csak ezután próbálja ki a game-t:
    1.Installáld az első 5 cdt
    2.Mountold be vagy ha kiirtad helyezd be az 1.cdt
    3.Játsz!
    ----------
    --GL&HF!--
    ----------
    --GL&HF!--
    ----------
    --GL&HF!--
    ----------
  • Solid Snake
    Psychonauts (c) Majesco Games
    .:.........................................................................:.
    ^ ^
    Supplied by ....: HOODLUM Release Date ..: 05/2005
    Cracked by .....: HOODLUM Protection ....: SecuROM 7
    Packaged by ....: HOODLUM CD/DVD Count ..: 5
  • ThunderBite
    Szóval:Psychonauts BWClone
    Daemonnal imageltem és simán fut. Kiégetéssel még nempróbálkoztam.
    3D-s ugrálós logikás játék. Vmi mutáns kisgyerekek, psy erő fejlesztő táborában játszódik az egész. Eléggé szép játék, sok videóval.
  • abonyitomz
    de poénosak vagyunk D(u)rex .... én téged másra szoktalak használni , esténként nagy szivességet szoktál csinálni ha csaj van nálam , csak hagy ne fogjak bele mert kiskorúak is nézik a topicot én meg nem irok a kiskorúak ellen
  • rorr
    nézd már meg mikor üzentem szerencsétlen!
    00:18 az nem éjfél után van?
    tudod tegnap jókisfiú voltam! :)
    aztán apád mit ad neked csokit?
  • Lacc
    Arról se tehetsz hogy ilyen bunkó vagy.
  • ThunderBite
    holnapra lent lesz nekem.
    majd írok vmi jót róla :)
  • CrucifX
    Jo. Nagyon. Most mar idegesito. De jo.
    :)
  • Seth
    őőőő, aki játszik már a játékkal, esetleg írhatna róla....khm...
  • Drex
    abonyiTORZ ???

aszem vennem kell másik szemüveget :)))
  • toMpEr
    biztos lesz rip is rovid idon belul
  • Seth
    egy dvd rip-nek jobban örülnék :(
  • toMpEr
    Psychonauts-HOODLUM [ GAMES / HOODLUM | 3355.5MB in 236F ]
  • abonyitomz
    ja , biztos , téged meg az anyuci nemenged géphez már éjfél után.... más dolog meg az hogy arról nem tehetek hogy kinek ilyen kinek olyan nete van
  • rorr
    szeretném kipróbálni ezért kérdeztem!!!
  • ronhaven
    nem tudom honnan veszitek hogy letoltottem
  • CéZé
    meddig tart kipróbálni a daemonnal heee ?
    ha megy vele örülsz ha nem akkor meg ird ki ennyi