678
Psychonauts
  • Wukifi
    Nah én most vagyok a kártyavár építő fejében...oszt nem tom hol van a negyedik kártya...
  • Coast
    Köszi megnézem!

a tanárok agyába mások agyában található kis teleport izékkel tudsz bemennni abba a kör alakú helységbe ahova először elvitt agent nine és ott vannak az ajtók
  • Eye-scream
    Amúgy qrvajó a game. A kedvencem, mikor felgyújtom a mókust, Raz meg közli: That was a total accident :D
  • Eye-scream
    Kérdés: Vissza lehet menni majd még a tanítók agyába? Most ott tartok, ahol a tüdőshal kerget, de még nem szedtem fel az összes cumót agent nines agyából.
  • Eye-scream
    Fent van a fa tetején azon a terepen, ahol a kondor tojását is találtad
  • Wukifi
    Aham köszi szépen.....majd megpószálom ha otthol leszek.....az éjjel már nem volt kedvem vacakolni vele...és inkább pihiztem....
  • Sephi
    Mert kinyissa kinez majd becsokja kinyitja es kijon... akkor kell rohanni :D
  • Wukifi
    Aham...nah majd ha hazérek éjjel akkor kipróbálom....bár már egyszer próbáltam így és nem igazán történt semmi....
  • Coast
    Csupán annyi hogy legyél láthatatlan és akkor a csaj nem lát és slisszanj be mikor kijön
  • Wukifi
    Coast mi afrancot kell csinálni az ajtóval hogy kinyíljon?.....
  • Coast
    Én most a scavanger huntal szarakstok egyszerűen nem találom azt a mocskos dinoszaurusz csontot
  • Sephi
    Ay vaze tegnap este vittem vegig! 18 ora kellet de kimaxoltam mindent amit lehet es az a bonus palya hihetettlen volt.

A Conker ota nem teccet ennyire egy jatek! Eszmeletlen ez a Tim Schafer!
    Kedvenc jatekaim koze tartozik!
  • Wukifi
    Kiscsajt hogy lehet kiengedni a házból mikor lecsúsztam a telefon vezetéken...
  • Wukifi
    Hát ez elég beteges megoldás volt...
  • Coast
    használd a szalonnát Cruller hívására!! csomo dolgban segít nem is keveset
  • pluhi
    A megoldás kulcsa a toll. Használd arra, hogy a holló szemén keresztül láss.
  • Wukifi
    A virágot hogy lehet kiszedni, amit a nagy sövényfal vesz körül...
  • DarkHorSe
    ték
  • Wukifi
    Bazze de hüle vagyok......milyen igazad van.....köszi szépen....
    Minnél továb jutok annál jobban tetszik ez a gamma....és annál nehezebben is tudom abbahagyni

• CrucifX
    Baromi egyszeru: ugrandozz a tamadasai/foldbol kijovo karmok elol, majd he leverted a hpjat, szetnyilik es robbano izeket dobal ki magabol, egyet szepen vigyel a testebe targymozgatassal.
  • Wukifi
    Hogy a nyavajába lehet kinyiffantani ezt a köcsöt tűzszörnyet?Amelyeik lehúz mikor kijövök a megszerzett wc pumpával...
  • Coast
    Át kell menned a lézeren úgy hogy bekapcsolod a pajzsot, kiszabadítod a kis gnóm halakat aztán a léghajó odarepül a gát mellé és ráugrasz
  • Wukifi
    Hogy lehet letenni a a pákhálót?
    Vagy hogy lehet feljutni a gátra?
  • Wukifi
    Jah igen közben már rájöttem....azért köszi....

Most benne vagyok már a halnak a fejébe...és e vizierőmű tövében állok ahol magyarázott a kis krapek....hatástalanítani kellene a lézer cspdát....cak még nem jöttem rá...
  • Ren
    Alapbeállítás szerint a bal shift az a gomb. Amúgy még eleég sokat kell majd ezt használni, úgyhogy gyakorold be :)
  • pluhi
    Valamelyik gombbal a levitáló gömböt a fejed fölé ereszted, mint egy lufit. Ekkor szép lassan ereszkedsz és gyerekjáték a 3 karikán átmenni.
  • Coast
    Hát én utánna néztem de úgynézem sehol sem kapható egyenlőre, pedig én is eredetibe akarom
  • Wukifi
    Pedig aztán rég nem volt ilyen jó game......
  • Wukifi
    Pedig aztán rég nem volt ilyen jó game......
  • robotnyk
    mivel a legtöbben warezolják, a méret és a stílus elriasztja őket.
  • Wukifi
    Nah prószáltam azt is de valahogy nagyon nem jött össze.....a középső karika valahogy mindig kimarad
    Tiszta ideg voltam már....pedig ennél sokkal nehezebbet is könnyebben megoldottam..
    Nah igen én sem tudom felfogni hogy miért nem népszerű eme remekmű...lehet azé me még friisibe van, meg nem is volt olyan nagy híverése mint jó pár egyébb szar gagyi játéknak.....
    Nah mind1...lényeg a lényeg hogy valami iszonyatosan faxa :)
  • Gyusz
    Engem érdekel a játék, főleg amióta megláttam, hogy a gamerankings.com-on 91.7% áll az értékelés. Persze a demo alapján sejtettem, hogy jó értékeléseket fog kapni. Még nincs is meg és eredeti példányt szeretnék (mert ez a játék van olyan jó), de nem tudom, hogy forgalmazzák-e egyáltalán itthon. Szerintetek?
  • Coast
    ööö... azokon csak cikkcakkban átkell menni egyszerre ennyi.
    Amúgy én is furcsálom, hogy ilyen kevés embert érdekel ez a zseniális játék
  • Wukifi
    Sajnálattam látom hogy nem valami népszerű ez a topic....

Nah mind1....

Lenne egy olyan kérdésem hogy mikor a levitációt tanító nőnek a fejében vagyok, akkor van egy olyan rész hogy át kell ugrálni 3 karikán amik elkezdenek forogni, és valószínüsíthetően attól jön fel a rámpa amin fel tudok majd menni teljesen.
    A probléma ott kezdődik hogy mikor átugrok az elsőn, majd a másodikon, majd újra visszalök az a rugó,addigra leáll a két forgó karika,így az utolsót nem is tudom beindítani...

Szal nem vágom....most vagy én vagyok a lassú....vagy van valami trükkje...
    Na ez lenne a kérdésem hogy mi a frász karikát kell tenni hogy megtudjam csinálni... PLZ
  • Lacc
    Először is igen, a pókháló mögött lesz a postán a wc-pumpa.

A nyilhegy-kereső meg úgy működik, hogy előveszed, és pittyeg ha van a közelbe elásott hegy, minél közelebb vagy, annál hangosabban. Ha elég közel vagy, nyomkodni kell a use-t mint a veszett, és kiássa. És amit kiásol igy az sokat ér.
  • Wukifi
    Megvettem a nyílhegy keresőt...használtam is de nem vettem volna észre hogy valamivel is gyorsabban gyűlnének a nyílhegyek...
  • Timbo
    ott nem találtam! az baj lehet hogy nincs pókháló leszedőm?? mert ott az egyik ajtón pókháló van! akkor gondolom az lehet a baj:( azé kössz
  • Coast
    Mivel még a játék elején tartasz ezért még csak a tanáraid fejébe tudsz beszállni amikor új képességet tanítanak
  • Coast
    ja
  • Wukifi
    Kösz hogy ilyen segítőkészek vagytok.....