50
Mivel már egy rahedli hírt küldtem az SG-re, de egyszer sem vették a fáradtságot, hogy legalább írjanak úgy gondoltam, nem hagyom ezt a hírt csak úgy elveszni, főleg azért mert rohadt nehéz volt hozzájutnom (mivel még be sincs jelentve). Szal...
-
marcinger #50 Hi. Nekem 9300ám van és teljesen úgy néz ki mint az első kép csak más a billentyűzete. -
turho #49 Volt N-Gage QD teefonom egy kis ideig. Nagyobb reményt fűztem hozzá, mint amennyire bejött a számításom. Gyakorlatilag egy GBA szintjét ha elérte a tudása, akkor sokat mondok. Ahhoz képest viszont kényelmetlenebb és kezelhetetlenebb is volt mint egy GBA. Szerintem ennek a típusú hibridnek egyébként is leáldozott, továbbá van éppen elég fajta nagy-és kézikonzol a piacon enélkül is. Telefon telefonálni az igazi :) -
#48 Nehogy má a Nokia akárcsak beszagoljon is ezzel a konzol piacra!! :)
Má a portán megbukik!
Lassan a telo is lecserélödik. Egyre többen vesznek kis 2,8"-as kijelzöjü pda-t.
-
#47 Ja, és eddig ezeket a játékokat jelentették be rá :
Asphalt 3: Street Rules, Brothers In Arms, Brain Challenge , Midnight Pool, World Series of Poker Texas Hold'em, FIFA 2008, Fifa Street 2, Dogz, és valamilyen Doom portról is hallottam már ... :) -
#46 de van :
az új n-szériás nokiákon lesz egy "ngage" szoftver.
Szóval minden n-es telón menni fognak az ngage játékok(persze csak a next gen játékok, a régi gamek nem kompatibilisek az új telókkal :(
Szeptember után lesz elindítva a rendszer, de már asszem ausztráliába, vagy hol volt egy zárt körű teszt, és az jó szuperált.
pár videó a tudásáról :
http://www.youtube.com/watch?v=IlbckgOnj7E
next gen ngage preview 2next gen ngage preview 1
n95 demonstration(az első kiadott next gen ngage játék bemutatása) -
#45 nincs hír új n-gage-ről? :S -
#44 Doom 1-2 már régóta játszható alatta.
N-gage 3 nem várható, hiszen a classic sem jött be a Nokia-nak, a QD meg akkora bukta lett, hogy szériából talán lekvárt is kellene hozzá adni.
Ja, a kép meg fék... fantáziakép. -
#43 Doom3 ??? -
#42 :)
-
zoolee #41 Ühh lol ekkor lecc még 1 n gage -em.
De az naon teccik.
De akkor is az 1 verzsön a leg szebb. -
Shadow_THH #40 hát valszeg meghalt már ja, de nem is baj N-gages létemre ezt mondom
nem tudna versenyezni más handheldekkel és jobb is hogy a mostani pár új játék meg fut más telókon is, így legalább van esély rá hogy el tudnak adni párat -
#39 Ez fake! N-gage DIE!!!! PSP POWA @ Gizmondo -
kozmiviktor #38 oh de 2007-be lesz nem ?valami hírt már hallottam róla
-
turho #37 Már asszem törölték a projectet, A sima N-Gage, de főleg a QD akkorát bukott mint az ólajtó....QD-m volt, nem rossz, de közel sem volt GBA minőség sem. -
kozmiviktor #36 és ez miKor fog megjelenni ??? -
Shadow_THH #35 ne mond már ilyen itthon is volt :D de ott elég volt nyomkodni a matáv telefon gombjait :) -
#34 Annál már csak a Sat1 2D-s trailblazer vagy mi a rák játéka volt jobb, amikor is a bekötött szemű műsorvezető csaj markolta a joystickot (enyhén perverz lehetett aki ezt kitalálta :)), és a telefonáló "links" és "rechts" bemondásai alapján próbálta kisebb-nagyobb késésekkel mozgatni a kis labdát :). -
#33 Kulsore ez azert komolynak tunik, ha az iranyitast meg a hulye rendszert atszabjak jatekosbaratra akkor meg barmi lehet vele (persz a Nintendo Sony harcba sohasem fog beleszolni szerintem). -
#32 Nekem eleg volt az Ngage 1 is! A noikia nalam leszerepelt a gagyi gepevel! -
#31 Mint anno az elektor kalandorban amikor telefonrol kellett nyomni a mariot, az is kesett picit:) -
Shadow_THH #30 de az én apukám meg erősebb!!!4
akkó is jó a symbian, csak kiaknázatlan :P -
#29 Jah, akinek az a legnagyobb elvárása egy játékkonzollal szemben, hogy a gomblenyomásokra ne érezhető késéssel reagáljon a gép, annak elég volt :). -
Shadow_THH #28 akkor ha nem hárdveres ugyanugy igazam van: akkor mégsem gáz a symbian hiszen elég volt a frissités is :P -
#27 Szerintem nem kamu a cucc, en legalabbis nem lennek meglepve, ha bemutatnanak hamarosan egy ilyet, bar akkor sem ha nem:) -
#26 Nemrég még a gyártás beszüntetését fontolgatta a nokia... érdekes -
orkenyid #25 Úgy hogy biztos javítottak az oprendszeren :) -
#24 Valószínűleg egy frissített Symbian van rajta. -
Shadow_THH #23 akkor hogyhogy a QD-ben lecsökkentették a billentyűesemények észlelési idejét? -
#22 Hogyne lenne. Ezek alap oprendszer-funkciók. Nem a hw gyenge az N-Gage-ben sem, hanem a Symbian lassú. -
Shadow_THH #21 az mind hardveres :) azoknak az op rendszerhez nem sok közük van -
hzx #20 De igen. Nézd meg, az NGage 100Mhz -es ARM -ja szenved a GUI kirajzolásával. A játékok nem bírják rendesen lekérdezni a billentyűeseményeket, lassú, na. -
Shadow_THH #19 nem igaz -
#18 Hogy lassú. Pláne játékgépre. -
Shadow_THH #17 mi baj a symbiannal? -
hzx #16 Én már semmit nem merek mondani - az E3 előtti DS képekre is azt hittem, fake, mert milyen gagyi, aztán mégis igazinak bizonyultak :) -
#15 100% fake, nyilvánvaló. -
#14 Ez a kép vagy fake, vagy én vagyok részeg, és nem látom át a perspektívát, de furcsán dülöngélnek a feliratok meg a képernyő is :). Meg azért ennél még a Nokia formatervezőiből is jobbat nézek ki... A specifikációk amúgy nem rosszak, ha igazak, de ez még kevés az üdvösséghez. Handheldnél a dizájn legalább annyira fontos, mint a technikai adatok, + a symbiant sem kéne erőltetni. -
#13 fake szvsz -
Shadow_THH #12 nemtom én a mostani telómmal meg vagyok elégedve (sima n-gage) igaz én nem is azért veszek telefont hogy felvágjak vele hanem mert ki tudom használni -
Shadow_THH #11 mi lenne? :) telefon