428
  • BBird
    Engem az érdekelne majd idővel, hogy netes coop van-e!? ;-)
  • BBird
    Mármint magyarosítás? :-)
  • ThugEdge
    hát ez rohadt szép,tehát szép,nem shader meg fityfene csak szép:)amúgy fájin lenne ehhez egy kis hun pöcs
  • Seth
    Ohhh, mégcsak most veszem észre hogy kijött ez a gyöngyszem ( remélem akkorát nem kell csalódni :))
    Saját képeket vki kérem szúrjon be.......
  • CalebJoe
    Nálam a training rész után mikor bemegyünk a városba lefagy a tököm kivan!
  • Istencsászár
    Nálam Final Fantasy az etalon holnapleszedm azér kiváncsi vagyok egy olyasfélére...
  • Lyan Kyj
    Ezt rendesen lehet kezelni egér+bill. kombóval. Az egyetlen prob. esetleg az, hogy a kombókhoz nem a megszokott "minél gyorsabban kattintom az egér mindkét gombját" sémát követi, hanem szépen, csak pár másodperc után lehet benyomni a 3 egérkattból álló kombókat, meg kell szokni, hogy lassan kell kattintgatni...de a kamera tökéletesen műxik, a szokásos egérrel forgatod módszer...
  • Kaslerka #60
    Képek - Engem meggyőzött...
    ...arról, hogy ne töltsem le... :)
  • [Jakuza]
    Engem inkabb az iranyitasrol nehany velemeny erdekelne, mert a konzol atiratokon nem igazan szokott megfeleloen mukodni a dolog.
    Gondolom eger nem muxik es hasonlo finomsagok.
  • grebber
    Valaki szurhatna be pár képet azt eldöntöm hogy szedjem-e vagy sem.
  • BBird
    Hát nekem egy jóval gyengébb van, de reménykedem, hogy 320x240-ben fut. ;-))
  • Lyan Kyj
    Ezt tanisítani tudom, mert nekem is pontosan ilyen konfigom van:P
  • Mr. Perfect
    Hát ez jó kérdés. Nálam a következő a helyzet: intel P4 2,6 GHz, 1GB RAM, ATI Radeon 9600+ video kártya. Ezzel a géppel 1024x768-ban minden max-on 4x antialiasing bekapcsolva, tökéletesen rezzenéstelenül fut.
  • BBird
    Szokásos butakérdés: Milyen gépigénye van ennek a gyöngyszemnek? Vagy én vagyok vaksi ilyen (nekem) hajnal tájt, vagy tényleg se a honlapon, se a fejlesztők oldalán nem találtam róla infót.
  • Mr. Perfect
    Pedig tényleg magából a játékból van. Én is kiipróbáltam és azt kell mondjam, hogy nagyon ott van a játék a szeren. A grafika nagyon szép, nekem egy picit túl szines, de nagyon stílusos. Maga a játék tulképpen egy hack and slash stílus rpg elemekkel megtűzdelve. Jópofa játék ez, aki ezt a stílust kedveli az nehogy kihagyja!!!
  • Lyan Kyj
    Minden videója a játék motorjával készült!!!! Elképesztően részletgazdag, csodaszép!!! Már-már GW szinten gyönyörű:) A karakterek rohadt sok poligonból állhatnak! Nagyon ott van a játék, egyedi világa van, és nekem nagyon bejön....szép volt Climax!
  • Methylisocloro
    Nem hiszem el hogy ez a kép a játékból való. Lehet hogy videóból van kivágva?
  • Mr. Perfect
    Ja, akkor azért egy fokkal jobb a helyzet :))))
  • musha
    mivel már márciusban megjelent a játék...csak mi `most férünk hozzá`.
  • Mr. Perfect
    Hehe, elég érdekes, most megy a PC-s oldal, és amint ott olvasható, már is van egy 31 megás patch :)))))))))
  • Mustang2005
    Wanadoo-n is kint van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VÉGRE!!!!!

YEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mustang2005
    ja nem tudtam hehe!!!
  • haxoror
    Kicsit off de miért pakolod be a hozzászólásaidba a lófasz-a-seggedbe szmájlit?
  • Mustang2005
    Wanadoo-n is kint van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VÉGRE!!!!!

YEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lyan Kyj
    ááááááááááááá! Most akarom!!! Már jön is! Nem is tudtam, hogy lesz PC-re is!!!! YESSSSSSSSSSS!!!
  • Mustang2005
    Jó a játék??

Müködőképes a reloaded verzió???
  • Mustang2005
    http://www.sudeki-pc.com/ nekem is megy:)))
  • musha
    hát ha az FF VII-nek az ötödét teljesítené hangulatban, akkor ez lenne az év játéka számomra :)
  • musha
    http://www.sudeki-pc.com/
    ez most megy legalábbis...
  • Mr. Perfect
    A PC-s oldal nálam sem jön be de az XBOX-os igen. ITT is van pár információ a game-ról...
  • Tatyla
    hogy én ezt már hogy vártam...
    FFVII. érzés végre...
  • musha
    most nálam se megy...a játék azért remélem fog.
  • Mustang2005
    www.sudekipc.com vagy www.sudeki-pc.com se jön be:((
  • Mustang2005
    A hivatalos oldal nekem nem tölti be:(

Valakinek betölti???
  • Mustang2005
    www.dox.uw.hu-n is fent van!!

Reloaded DVD verzió

59x50 MB

Hurrá!!!!!
  • Mr. Perfect
    Megnéztem a trailert, a weblapján, ténlyeg elég jónak tűnik a cucc. Habár nekem van egy kis fenntartásom a konzol átiratokkal szemben, de bár ne legyen igazam. Egy próbát tuti, hogy megér. Ha valaki már kipróbálta ne tartsa magában a véleményét!
  • musha
    igenigenigen
  • haxoror
    NA VÉGRE!

Rohattul vártam ezt a cuccost JÚ ÁR MÁJ HIRÓ!
  • grebber
    2005-08-17 Sudeki (c) ZOO Digital Publishing *DVD* RELOADED 59x50 MB

Torrent
  • rorr
    starforce...