428
-
Engem az érdekelne majd idővel, hogy netes coop van-e!? ;-) -
Mármint magyarosítás? :-) -
hát ez rohadt szép,tehát szép,nem shader meg fityfene csak szép:)amúgy fájin lenne ehhez egy kis hun pöcs -
Ohhh, mégcsak most veszem észre hogy kijött ez a gyöngyszem ( remélem akkorát nem kell csalódni :))
Saját képeket vki kérem szúrjon be....... -
Nálam a training rész után mikor bemegyünk a városba lefagy a tököm kivan! -
Nálam Final Fantasy az etalon holnapleszedm azér kiváncsi vagyok egy olyasfélére... -
Lyan Kyj #61 Ezt rendesen lehet kezelni egér+bill. kombóval. Az egyetlen prob. esetleg az, hogy a kombókhoz nem a megszokott "minél gyorsabban kattintom az egér mindkét gombját" sémát követi, hanem szépen, csak pár másodperc után lehet benyomni a 3 egérkattból álló kombókat, meg kell szokni, hogy lassan kell kattintgatni...de a kamera tökéletesen műxik, a szokásos egérrel forgatod módszer... -
Kaslerka #60 Képek - Engem meggyőzött...
...arról, hogy ne töltsem le... :) -
Engem inkabb az iranyitasrol nehany velemeny erdekelne, mert a konzol atiratokon nem igazan szokott megfeleloen mukodni a dolog.
Gondolom eger nem muxik es hasonlo finomsagok. -
Valaki szurhatna be pár képet azt eldöntöm hogy szedjem-e vagy sem. -
Hát nekem egy jóval gyengébb van, de reménykedem, hogy 320x240-ben fut. ;-)) -
Lyan Kyj #56 Ezt tanisítani tudom, mert nekem is pontosan ilyen konfigom van:P -
Mr. Perfect #55 Hát ez jó kérdés. Nálam a következő a helyzet: intel P4 2,6 GHz, 1GB RAM, ATI Radeon 9600+ video kártya. Ezzel a géppel 1024x768-ban minden max-on 4x antialiasing bekapcsolva, tökéletesen rezzenéstelenül fut. -
Szokásos butakérdés: Milyen gépigénye van ennek a gyöngyszemnek? Vagy én vagyok vaksi ilyen (nekem) hajnal tájt, vagy tényleg se a honlapon, se a fejlesztők oldalán nem találtam róla infót. -
Mr. Perfect #53 Pedig tényleg magából a játékból van. Én is kiipróbáltam és azt kell mondjam, hogy nagyon ott van a játék a szeren. A grafika nagyon szép, nekem egy picit túl szines, de nagyon stílusos. Maga a játék tulképpen egy hack and slash stílus rpg elemekkel megtűzdelve. Jópofa játék ez, aki ezt a stílust kedveli az nehogy kihagyja!!! -
Lyan Kyj #52 Minden videója a játék motorjával készült!!!! Elképesztően részletgazdag, csodaszép!!! Már-már GW szinten gyönyörű:) A karakterek rohadt sok poligonból állhatnak! Nagyon ott van a játék, egyedi világa van, és nekem nagyon bejön....szép volt Climax! -
Nem hiszem el hogy ez a kép a játékból való. Lehet hogy videóból van kivágva?
-
Mr. Perfect #50 Ja, akkor azért egy fokkal jobb a helyzet :)))) -
mivel már márciusban megjelent a játék...csak mi `most férünk hozzá`. -
Mr. Perfect #48 Hehe, elég érdekes, most megy a PC-s oldal, és amint ott olvasható, már is van egy 31 megás patch :))))))))) -
Wanadoo-n is kint van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VÉGRE!!!!!
YEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
ja nem tudtam hehe!!! -
haxoror #45 Kicsit off de miért pakolod be a hozzászólásaidba a lófasz-a-seggedbe szmájlit?
-
Wanadoo-n is kint van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

VÉGRE!!!!!
YEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Lyan Kyj #43 ááááááááááááá! Most akarom!!! Már jön is! Nem is tudtam, hogy lesz PC-re is!!!! YESSSSSSSSSSS!!! -
Jó a játék??
Müködőképes a reloaded verzió??? -
http://www.sudeki-pc.com/ nekem is megy:))) -
hát ha az FF VII-nek az ötödét teljesítené hangulatban, akkor ez lenne az év játéka számomra :) -
http://www.sudeki-pc.com/
ez most megy legalábbis... -
Mr. Perfect #38 A PC-s oldal nálam sem jön be de az XBOX-os igen. ITT is van pár információ a game-ról... -
hogy én ezt már hogy vártam...
FFVII. érzés végre... -
most nálam se megy...a játék azért remélem fog. -
www.sudekipc.com vagy www.sudeki-pc.com se jön be:(( -
A hivatalos oldal nekem nem tölti be:(
Valakinek betölti??? -
www.dox.uw.hu-n is fent van!!
Reloaded DVD verzió
59x50 MB
Hurrá!!!!!

-
Mr. Perfect #32 Megnéztem a trailert, a weblapján, ténlyeg elég jónak tűnik a cucc. Habár nekem van egy kis fenntartásom a konzol átiratokkal szemben, de bár ne legyen igazam. Egy próbát tuti, hogy megér. Ha valaki már kipróbálta ne tartsa magában a véleményét! -
igenigenigen -
haxoror #30 NA VÉGRE!
Rohattul vártam ezt a cuccost JÚ ÁR MÁJ HIRÓ!
-
2005-08-17 Sudeki (c) ZOO Digital Publishing *DVD* RELOADED 59x50 MB
Torrent -
starforce...