90 millió dollárt fizet a Sony szabadalomsértés miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki le tudná írni, hogy kb mi az a tucatnyi effekt, amit egy profi kormány létre tud hozni?
hm, lehet, hogy maga a marketingszöveg van levédve? <#wilting>#wilting><#hehe>#hehe>
ja raadasul semmi "realisztikus filing nincs benne, csak rezeg. Semmi kulonos. Sztem nem is er semmit az egesz. Eloszor pl meg is ijedtem hogy miazisten ez 😊
Itt nem csúcs-kormányokról van szó. Volt már a kezedben PS játékvezérlõ? Azok csak egyszerûen rezegnek.
Valószínûleg ha nem 10-ed annyi fogyna pc-n mint ps2-õn a gta-kból, akkor a Take 2 is jobban sürgetné a dolgot...
haha, immerson biztos támogatást kap M$tõl, milyen jól jönne xbox-nak ha kitíltanák a ps játékokat 😄
"A per lényege, hogy ezeket a több éven át fejlesztett és kikisérletezett algoritmusokat és technológiát nyúlták le a fent említett cégek !"
ha ez lenne a per lényege, akkor nem lenne per, mert egyértelmû lenne a helyzet.
szerintem inkább az van, hogy az immersion kitalált valamit, gyorsan levédette, aztán most rájött, hogy hozhat némi pénzt a konyhára, ha megpumpolja a sony-t, akiknek lehet, hogy fogalmuk sem volt a szabadalomról...
ha ez lenne a per lényege, akkor nem lenne per, mert egyértelmû lenne a helyzet.
szerintem inkább az van, hogy az immersion kitalált valamit, gyorsan levédette, aztán most rájött, hogy hozhat némi pénzt a konyhára, ha megpumpolja a sony-t, akiknek lehet, hogy fogalmuk sem volt a szabadalomról...
Az Immerson már legalább 4-5 éve kifejlesztette a fémhuzaloz vezérlésû erõvisszacsatolásos FFB-es rendszert a hozzá tartozó software effektusok létrehozásával. Ezáltal több tucat effektet lehet elég élethûen visszaadni az Immerson féle technológiával. A per lényege, hogy ezeket a több éven át fejlesztett és kikisérletezett algoritmusokat és technológiát nyúlták le a fent említett cégek !
Nekem azért ez nem világos.... Imerssion csak azért kap pénzt mert magát a fogalmat találta ki, de a SONY más technológiát alaklmaz ugyanazon fogalomhoz???
Ha ez így van, akkor ez ugyan az min az egér jobb gomb körüli mizéria....... Tényleg, az USA-ban a kereket és a reggeli napfelkeltét már szabadalmaztatták?? Ha nem, milliárdokat kereshetnénk vele!
Ha ez így van, akkor ez ugyan az min az egér jobb gomb körüli mizéria....... Tényleg, az USA-ban a kereket és a reggeli napfelkeltét már szabadalmaztatták?? Ha nem, milliárdokat kereshetnénk vele!
Enél jobb reklám nem is kel a SONY nak enyit kel csak áldoznia reklámra és már miliokat söpör be ismét azért is támadják meg az ítéletet hogy minél tovább legyen a porondon a SONY nak ez csak jo. Jo a reklámkampányuk.
Sony az nagyvállalat. Szerintem csak nagyon kicsit fogja befolyásolni ez a pénzbírság. Azon is elcsodálkoztam, hogy ha jól tudom, akkor Microsoft napi bevételének az 5% 5 millió dollár.
ez azert egy kicsit vicces, szted mennyit szamit a sonynak 100 millio? Nem azt mondom hogy semmit, de annal azert nem tul sokkal tobbet.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Csak nehogy a PS tulajok berágjanak és szétszedjék ezt a Immersion izét! De ahogy látom nem csak a Sonynak tör borsot az orra alá!
Ha viszont veszit és pénzbírság lesz, én biztos utalok pár $-t a számlájukra! És ha a többi rajongó is megteszi, akkor szinte semmi vesztesége nem lesz ebbõl a Sony-nak!
Ha viszont veszit és pénzbírság lesz, én biztos utalok pár $-t a számlájukra! És ha a többi rajongó is megteszi, akkor szinte semmi vesztesége nem lesz ebbõl a Sony-nak!
"Sony PlayStation! Ezt megérdemlitek! Minket megszivattatok, amikor csak PS2-re jött ki a GTA: San Andreas! Most nektek legyen rossz!"
Aki PlayStation rajongó, az ne idegesítse fel az 5 éves szintû hozzászólásomon, ezt azért, csak is azért írtam, mert már elegem van abból, hogy GTA: SA-t 5x végigvihetik PS2-vel rendelkezõ rajongók, miközben mi, pc-sek leshetünk a semmibe.
Aki PlayStation rajongó, az ne idegesítse fel az 5 éves szintû hozzászólásomon, ezt azért, csak is azért írtam, mert már elegem van abból, hogy GTA: SA-t 5x végigvihetik PS2-vel rendelkezõ rajongók, miközben mi, pc-sek leshetünk a semmibe.
Mindíg felbaszom az agyam az ilyen szabadalmi buziságon...
jah, ezt aztán k.rvára le kellett védeni...
és miért is nem perelt az immersion már 97-ben, amikor megjelent az eredeti dualshock ps1-hez? akkor még nem volt eléggé zsíros falat a vélt elmaradó haszon/licenszdíj???
és miért is nem perelt az immersion már 97-ben, amikor megjelent az eredeti dualshock ps1-hez? akkor még nem volt eléggé zsíros falat a vélt elmaradó haszon/licenszdíj???
Ehh, mi is ez a nagy szabadalom? Szerintem egy egyszerû kis vibrátor-motor. (Egyébként még hogy "force-feedback"...)
Jé, a Gravis még él?...
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp