3942
-
#83 honnan tudnám letölteni a 6-ot?
és nem torrentes fileban?
Nem tudja valaki? thx -
#82 Ja hogy tisztázzam a TR6: Angel of Darkness-ről beszélek. -
#81 Milyen crackelt? ezt én nem értem :) Felrakod a sima demo-t vagyis trialt amit aktiválni kéne bankkártyával. (kb 1.2 giga) Ahhoz letöltöd az egyik hivatalos patch-et (javítást) amit kiadtak hozzá és kiüti a trial módot. Grat a fejlesztőknek :) -
ACE #80 nane, ezt nem hiszem... mármint a 2003-as verzióhoz, ami van? És crack-eltet kell felrakni? -
#79 Tedd fel vmelyik patchet ami az eredeti verzióhoz van. Erre is jó. És láss csodát... full game :D -
ACE #78 Ez nem demo, hanem Trial, bankkártyával lehet aktiválni, és egyébként csak 1 órát műkszik. Nincs valakinek crack hozzá? :D -
#77 max a kameramozgatásnál, legalábbis remélem. de tény, hogy grafikailag elsőosztályú lesz, valamint, ha igaz, amiket írtak, a sztorival is elégedett leszek, és, ha még az irányítással sem lesznek különösebb gondok, valamint az élvezhetőséggel, hát akkor leborulok az alkotók előtt. -
#76 Hát nem tudom elég konzolos a cucc az irányítással pc-n gamepad nélkül már most látom ,hogy gondok lesznek.... -
#75 ekkora beharangozás meg ováció uátán büntetne, ha mégsem ütné meg az első négy rész szintjét. én bízom benne, hogy még jobb is lesz. trailerek és ingame videók után mindenképp. -
#74 A helyes útban én is bízom a trailerek alapján... legalábbis nem ártana. Nekik se lenne rossz üzlet. -
Gabe18 #73 Nem gond,de ebből még semmi demó sajnos.
Hogy ezt is miért nem tudják idén kiadni...
Mert én továbbra is bizom benne hogy ezzel a résszel visszatérnek a helyes útra.Aztán ki tudja. -
Beagie #72 hoppácska, bocs -
Gabe18 #71 Ne zavarjon hogy ez az előző (6.) rész... -
Beagie #70 itt -
Beagie #69 persze már régen -
haxoror #68 Van már demo? -
Beagie #67 a demot nem probalta meg senki? -
#66 Csak héttel olvass vissza! Ejnye :) -
#65 tombréjder nyóc -
#64 mikorra jön ki ez a csinosjány? -
#63 trailer van, játék nincs? -
#62 Új trailer -
#61 Tomb Raider 3: http://thepiratebay.org/details.php?id=3347615
Tomb Raider 2 + GOLD: http://thepiratebay.org/details.php?id=3252948 -
#60 királyságosságos képek.. csak kár hogy csuszik.. (ezis) -
Aspyrin #59 nem maradt tátva a szám tőlük :-( -
#58 12 új kép -
#57 Az Eidos csúsztat: az eredetileg a 2005-ös ünnepi szezont (késő ősz) megcélzó Tomb Raider: Legend és Hitman: Blood Money egyaránt korocsolyát kapott a lábára, és villámgyorsan átcsúsztatják őket 2006-ra. A hivatalos indoklás: az angol kiadó így akarja "maximalizálni a bennük rejlő lehetőségeket", azaz inkább nem hajítják be őket a potenciális sikercímektől hemzsegő év végi piaci öldöklésbe.
info: 576.hu -
#56 na mivan lara bébivel nagy a csöd körülötte?.... -
#55 nekem a második, abban sokat kellet öldökölni. -
#54 Képek -
Gabe18 #53 "Azért kellene,mert végigvinném az összes részt egyszerre!"
Szerintem Te nem tudod mire vállalkozol...
Amugy a 3. rész engem is érdekelne.Szerintem az volt a legjobb. -
#52 Bocsi,hogy ideírom,de másik topikok igencsak elhalltak!Szóval,ha valaki valahol tudna letölthető tr 3 4et,azt megköszönném!Torrent is lehet!Ja de ha neked van meg,akkor feltudod tölteni tárhelyre,ha úgy jobb!A részleteket pmben,vagy msnen megbeszélhetjük!Azért kellene,mert végigvinném az összes részt egyszerre!Köszi a segítséget!OFF vége :D -
#51 még pár kép -
#50 -
#49 -
#48 -
#47 én eddig egyik tömb radir gémbe se csalódtam. a videóbol kinézve ebbe se fogok:D
lehet nem a legszebb páran azt irták de szerintem nagyon jólnézki mozgások is faszák videóbol kivehető pár környezet azis változatos mikell még? CSAK A GAMMA::)) -
Gabe18 #46 Lehet hogy egy hetes,de én még nem láttam,és ide sem volt belinkelve.
Én is bizom benne hogy jó lesz,és ez a videó reményt adott erre. -
#45 EZMÁR 1 hetes videó:)) de amugy gecinagy gémlesz már rettentően várom lara babát -
#44 szerintem meg egyáltalán nem nagy szám