3942
  • Speedbreaker
    honnan tudnám letölteni a 6-ot?
    és nem torrentes fileban?
    Nem tudja valaki? thx
  • alert
    Ja hogy tisztázzam a TR6: Angel of Darkness-ről beszélek.
  • alert
    Milyen crackelt? ezt én nem értem :) Felrakod a sima demo-t vagyis trialt amit aktiválni kéne bankkártyával. (kb 1.2 giga) Ahhoz letöltöd az egyik hivatalos patch-et (javítást) amit kiadtak hozzá és kiüti a trial módot. Grat a fejlesztőknek :)
  • ACE
    nane, ezt nem hiszem... mármint a 2003-as verzióhoz, ami van? És crack-eltet kell felrakni?
  • alert
    Tedd fel vmelyik patchet ami az eredeti verzióhoz van. Erre is jó. És láss csodát... full game :D
  • ACE
    Ez nem demo, hanem Trial, bankkártyával lehet aktiválni, és egyébként csak 1 órát műkszik. Nincs valakinek crack hozzá? :D
  • böröczk
    max a kameramozgatásnál, legalábbis remélem. de tény, hogy grafikailag elsőosztályú lesz, valamint, ha igaz, amiket írtak, a sztorival is elégedett leszek, és, ha még az irányítással sem lesznek különösebb gondok, valamint az élvezhetőséggel, hát akkor leborulok az alkotók előtt.
  • rorr
    Hát nem tudom elég konzolos a cucc az irányítással pc-n gamepad nélkül már most látom ,hogy gondok lesznek....
  • böröczk
    ekkora beharangozás meg ováció uátán büntetne, ha mégsem ütné meg az első négy rész szintjét. én bízom benne, hogy még jobb is lesz. trailerek és ingame videók után mindenképp.
  • alert
    A helyes útban én is bízom a trailerek alapján... legalábbis nem ártana. Nekik se lenne rossz üzlet.
  • Gabe18
    Nem gond,de ebből még semmi demó sajnos.
    Hogy ezt is miért nem tudják idén kiadni...
    Mert én továbbra is bizom benne hogy ezzel a résszel visszatérnek a helyes útra.Aztán ki tudja.
  • Beagie
    hoppácska, bocs
  • Gabe18
    Ne zavarjon hogy ez az előző (6.) rész...
  • Beagie
    itt
  • Beagie
    persze már régen
  • haxoror
    Van már demo?
  • Beagie
    a demot nem probalta meg senki?
  • alert
    Csak héttel olvass vissza! Ejnye :)
  • NeoMaN
    tombréjder nyóc
  • datango
    mikorra jön ki ez a csinosjány?
  • marsu
    trailer van, játék nincs?
  • grebber
    Új trailer
  • [HUN]FaTaL
    Tomb Raider 3: http://thepiratebay.org/details.php?id=3347615
    Tomb Raider 2 + GOLD: http://thepiratebay.org/details.php?id=3252948
  • Istencsászár
    királyságosságos képek.. csak kár hogy csuszik.. (ezis)
  • Aspyrin
    nem maradt tátva a szám tőlük :-(
  • grebber
    12 új kép
  • grebber
    Az Eidos csúsztat: az eredetileg a 2005-ös ünnepi szezont (késő ősz) megcélzó Tomb Raider: Legend és Hitman: Blood Money egyaránt korocsolyát kapott a lábára, és villámgyorsan átcsúsztatják őket 2006-ra. A hivatalos indoklás: az angol kiadó így akarja "maximalizálni a bennük rejlő lehetőségeket", azaz inkább nem hajítják be őket a potenciális sikercímektől hemzsegő év végi piaci öldöklésbe.

info: 576.hu
  • Istencsászár
    na mivan lara bébivel nagy a csöd körülötte?....
  • marsu
    nekem a második, abban sokat kellet öldökölni.
  • grebber
    Képek
  • Gabe18
    "Azért kellene,mert végigvinném az összes részt egyszerre!"

Szerintem Te nem tudod mire vállalkozol...

Amugy a 3. rész engem is érdekelne.Szerintem az volt a legjobb.
  • leslieboy
    Bocsi,hogy ideírom,de másik topikok igencsak elhalltak!Szóval,ha valaki valahol tudna letölthető tr 3 4et,azt megköszönném!Torrent is lehet!Ja de ha neked van meg,akkor feltudod tölteni tárhelyre,ha úgy jobb!A részleteket pmben,vagy msnen megbeszélhetjük!Azért kellene,mert végigvinném az összes részt egyszerre!Köszi a segítséget!OFF vége :D
  • báttyó02
    még pár kép
  • báttyó02
  • báttyó02
  • báttyó02
  • Istencsászár
    én eddig egyik tömb radir gémbe se csalódtam. a videóbol kinézve ebbe se fogok:D
    lehet nem a legszebb páran azt irták de szerintem nagyon jólnézki mozgások is faszák videóbol kivehető pár környezet azis változatos mikell még? CSAK A GAMMA::))
  • Gabe18
    Lehet hogy egy hetes,de én még nem láttam,és ide sem volt belinkelve.
    Én is bizom benne hogy jó lesz,és ez a videó reményt adott erre.
  • Istencsászár
    EZMÁR 1 hetes videó:)) de amugy gecinagy gémlesz már rettentően várom lara babát
  • Sil3nt
    szerintem meg egyáltalán nem nagy szám