3942
  • böröczk
    új képek
  • böröczk
    kíváncsi leszek a gépigényekre
  • hinar
    Innen töltd le
    csak jelszó kell.
  • STREEX
    Megjelent egy új videó.Szerintem jó lesz ez a játék
  • böröczk
    szerintem nézz meg egy ingame videot, és eldöntöd : - D
  • alert
    Nem jó hozzá. Illetve valószínűleg csak régebbi verziójú demóhoz. De ahhoz meg nem kell loader, csak felteszel egy hivatalos patchet hozzá és kész. Ez az új demókkal azonban -állítólag- nem működik. Keress olyan helyet ahová régebben rakták fel a demóját.
  • hinar
    Vegyetek Powercolor 9600 (Ati) video kártyát és ajándékba kaptok egy TR6-ot, ha még lehet kapni.
  • urbijoe
    TR6 loader
  • urbijoe
    akkor a lejebb irt T6loader kell hozzá?
  • Istencsászár
    mivel nem demo hanem időlimites verzsön:D 1 óra gém utánna unlockolni kell
  • urbijoe
    akkor a demobol lehet full-t csinállni?
  • urbijoe
    az hogy van hogy az angel of darknes demo majdnem olyan nagy méretü mint a full játék?
  • alert
    Hát mivel újabb biztos fejlesztettek. Valószínüleg azt, hogy ne lehessen ingyen játszani ha patcheled :))) másban sztem kizárt, esetleg még bele integrálták a patcheket.
  • ACE
    De ebben az újban van valami változás? Mert mintha a grafika jobb lenne, de nem tuti... fejlesztettek rajta valamit? Vagy ha a régi meglenne, az is elég lenne?
  • alert
    Aham. Hát régi cucc. Lehet hogy még az AOD első kiadásához van.
  • ACE
    A Loader képernyő bejön, de hiába kattintok a Run-ra, vagy a Settings-re, nem csinál semmit... :(
  • alert
    Nem vagyok biztos benne, hogy megy, de próbáld meg hátha... TR6 loader
  • alert
    OK. De visszaolvastál, hogy miről van szó? :)
  • báttyó02
    ez ugyvan hogy leszeded a demot,ami 1,3giga,ráteszel egy peccset,és full a játék
  • ACE
    Lehet, de a pöcsöm szedi le újra...
  • maozedong
    1.3 gigás trial ??????!!!!! lál
    lehet h ebben van törés is..
  • ACE
    ja, trial-t akartam írni, de érdekes módon nincs a játékhoz crack... A www.tombraider.hu -n is írják, hogy patch-el nem kell aktiválni, de úgy tűnik ezzel az új verzióval nem megy, a régi meg már nincs sehol.
  • alert
    Trailer??? Trial maximum. De igen erről beszéltem. Illetve ez tényleg új, lehetséges, hogy egy régebbi verzióval működik csak. De az is ugyanilyen 1.2 giga körül van, és kéri hogy aktiváld bankkártyával vagy ha nem akkor 60 percig játszhatsz vele. Na ekkor kell felrakni rá a javítást. Nekem anno működött, énis több fórumon láttam ezt a módszert és azután próbáltam ki. Keress akkor egy siteot ahova még régebben rakták fel :) egyébként valszeg egyszerűbb lenne ha egyszerűen letöltenél egy cracket.
  • ACE
    http://www.fileshack.com/file.x?fid=7520
  • ACE
    Biztos hogy egyről beszélünk? Mert ez a trailer, amit letöltöttem most lett felrakva az összes letöltőoldalra, köztük a Fileshack-ra...
  • ACE
    Érdekes, én hiába patch-elem, nem indul el...
  • alert
    Elírtam, treditor.hu -n vannak mapok.
  • alert
    Egyébként nekem se tetszik ez az új generáció de már az 5 is borzalmas volt szerintem. Csak a pályaszerkesztőért vettem meg :) azóta már ingyenes lett de akkor még nem volt :) Mondjuk örültem is neki, mert már a 3 óta ki akartam próbálni a pályaszerkesztést és az akkori nem hivatalos editorok írtó gyengék voltak. Néhány jó levelt "gyártottam" is kár, hogy már nincsenek meg. De aki akarja még élvezni a régi tr-eket új mapokkal akkor a tombraider.hu-n van egy rakás pálya. Remélem a 7 überel mindent.
  • alert
    Tökmind1. pl ezt: http://www.tombraider.hu/cgi-bin/schlabo/dl.pl?TR6patchV52
  • datango
    mikor lesz ijen?
  • ACE
    És akkor milyen patch-et kell felrakni?
  • hinar
    Tomb1-5 "első korszak".
    Tomb6 (Angel of Darkness), Tomb (Legend), és a harmadik még nem jelent meg." második korszak"
  • ACE
    Akkor a TR6 az az Angel of Darkness? De egy ilyen játék már megjelent 2003-ban is, annak is hasonló volt az alcíme...
  • hinar
    Ugyanez lesz a Tomb7 is (remélem nem). Mind annak idején a Tomb6 -ból. Mekkorát nagy kudarc volt, nem volt átütő sikere.
  • böröczk
    [egyetért]

felőlem átalakíthatják a régebbieket is (támogatom az ötletet, de nem rajtunk múlik: - D)
    viszont ez a hetes nyilvánvaló, hogy jó húzás, ingame-ek és trailer-ek alapján mindenképp. azt meg nem engedhetik meg maguknak a készítők, hogy ekkora dobpergés után csalódjunk
    miért érzem azt, hogy nem is fogunk?
  • hinar
    Ahelyet, hogy a régebbi verziókat alakitanák át, hogy gond nélkül müködjön xp alatt is és szép legyen a grafika.
    Vannak kisérletek, de jobb lenne ha játék fejlesztői készitenék el.
    http://www.resonantedge.com/trx/index.php

• Gabe18
    Ezt a demó-patch dolgot nyilván a készitő,kiadó is felfedezte már a TR6-al kapcsolatban.Hogy nem tesznek ellene semmit,az asszem jól mutatja a játék minőségét...
  • haxoror
    beszarás :D
  • böröczk
    atyaég...

azt nem tudom még, hogy lehetnek egyesek ennyire értetlenek

teljes játékot amellett, hogy demoból is lehet csinálni, már csak azért sem éri meg letölteni, mert ritkaszar, TR sorozat szégyene.

ez a 7es viszont állat lesz, méltó nagy híréhez : - D
  • alert
    Na grat.. most mondtam el :) na még 1x: Letöltöd a demot és keresel hozzá patchet pl hcgamer.hu vagy mittomén hol. Az ki fogja ütni a "demo védelmet" és teljes játékod lesz.