3942
-
#643 Szegény Laranák kicsit olyan mintha vmi műanyagból lenne néhány képen. -
#642 nem találok crack fájlt segítsetek!!! -
#641 Fagyás problémája nem volt valakinek? Játszok egyszer csak lefagy.. ( Reloaded verzio , NOD nem jelzett telepitéskor semmi hibát! ) -
M.A.D. #640 Ezért várok minden új játékkal vagy 1 hónapot. A franc akar idegeskedni. Idő meg van. Ja, és hivatalosan meg sem jelent...szóval... cigi a zsebbe lóf*sz a seggbe! -
M.A.D. #639 Ha ehhez (sem) jön ki pár héten belül pár patch lesz*p*m magam. -
#638 -
#637 Csináltam 1-2 süti ingame képet. ;)
(még nem ért fel mind) -
#636 Sziasztok, végr lejött a game, erre CRC hibát ír a harmadik fájl...:(:( -
#635 tombraider.hu walkie... bár nem tudom meddig van kész :P -
#634 Ha az elején gondolsz arra a repülőre akkor az elől csak menekülni kell.
Mit kell ott csinálni amikor van egy kutya özépen és csak 1 golyóm van pedig 3 kéne. (vagy legalább 2) -
GazVezir #633 Valaki tudja, hogy hogyan kell legyőzni a gonosz, fekete szörnyet? -
#632 A mentési rendszer elég katasztrófális
Hiába a checkpoint, el is kell menteni azt.
Legalábbis, eljutottam egész messzire, volt vagy 5 checkpoint azóta,
majd leestem, s nyomtam egy load game-et, visszatett az elejére :) -
#631 leuninstalláltam a nod32-öt,probálon ujra... -
#630 Ki kell lőni a nod32-t a telepítés idejére!
Mit kell ott csinálni amikor van egy kutya özépen és csak 1 golyóm van pedig 3 kéne. (vagy legalább 2) -
#629 király volt a motoros küldetés!! -
#628 nekem meg áll a telepitésnél valami erroral,mi ez? -
Gabe18 #627 Éjel azt irtam nem túl jo a lövöldözés.Korrigálom magam,azért tud a "kiscsaj" egy-két dolgot. -
#626 auuu,elfelejtettem lekapcsolni a nod32-öt kezdhetem elöröl a telepitést... -
#625 3d sex villa :P :D Amúgy bocs elírtam... :D -
#624 Már hogyne lenne? F bill. -
#623 A Full Screen Effects kikapcsolásával megszűnt a szellemkép-probléma -
#622 "ERROR OUT OF TABLE RANGE!" valaki légyszi segítsen hogy lehetne megoldani mer mindig ezt írja ki. -
mike369 #621 "ott a csaj neked csak a emgfelelő pillanatban kell benyomnod valamit"
az nem az a játék... -
Thanatos #620 tomb raieder meg eddig tudtommal nem is volt egyse :D -
Thanatos #619 az nem az a rész..., egy ilyen mozi style, megy magától ott a csaj neked csak a emgfelelő pillanatban kell benyomnod valamit... -
#618 Nincs külön guggolás gomb??? :S Hát akkor ez már nem tomb raieder... -
Lifeforce #617 Nem lehet ennyire egyszerü...
Én meg az F betüt nyomtam bőszen. -
Thanatos #616 amikormegjelenik a kis lefele nyil akkor a lfele gomb (alapból S) utána meg majd a felfele ha azt kéri -
Mattheus66 #615 honnan lehet letölteni a demó verziót?
-
Lifeforce #614 Én utána vagyok, és nemtom mivel kell lehajolni, hogy ne taroljon el a "kasza" :D
Próbáltam mindent, de nem igazán akarja a gazságot.
Nekem bejön, mert olyan igazi régi Larás hangulata van, nem úgy mint az előző részének :) -
#613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Libikóka alól kihúzod az egyiket, rátolod majd a másik oldalára ráugrasz fentről. Másik ládával ugyanígy. -
#612 Tudna valaki segíteni?Leszedtem a demót, felinstalláltam, de indításkor a következő hibaüzenetet kapom:
"ERROR OUT OF TABLE RANGE!"
Mi a túró ez?!A konfigomnak tutira elégnek kell lennie, hiszen az Oblivion is megy rajta.Help please! -
#611 Megoldódott. -
#610 HOgy kell azokat a ládákat felvinni? -
duwy #609 Aha, nem volt túl meggyőző rész, de azért annyira borzalmas sem... -
#608 Error out of table range
Ezt írja ki nekem mindig a demóban is megy a játéknás is és nem lehet elindítani az egészet. Nem tudja valaki hogy lehet ezt megcsinálni??? -
#607 Valaki motorozott már Lara-val?:) -
#606 Akkor ezek szerint jól dolgoztak az eidos +a Crystal Dynamics, na meg Toby Gard.. -
#605 Oké :)) -
#604 Várj megcsörgetem tellán az EIDOS meg a Crystal Dynamics dolgozóinak 1ikét, és megkérdezem :)