3942
  • Scott21
    Az nem egészséges. :)))
  • GazVezir
    Na igen, én Lara babát egy másfél gigahertzes athol xp-n futtatom, 256mb ddr ramocskával, nomeg egy jó öreg radeon 8500 le-vel 128mb-os kiszerelésben. :-)
  • Scott21
    Én még veszek a gépemhez 7800 GTX-et meg 2 giga Ramot! hehe :))
  • dienesoft
    vagy vegye meg a P***i Atomerővű Kft.-t
  • GazVezir
    Gyerekek, természetesen idegesítő, hogy az ember rajta ül a 200e ft értékben vásárolt számítógépén, de bizony váltás van, itt a next-gen, a nyakunkon és aki élvezni akarja, az bizony upgradeli a jelenlegi konfigurációját, aki meg nem, annak lehet továbbra is ajnározni.
  • urbijoe
    aki ezzel akar játszani cserélje el a kocsiját 1 gépre
  • Kandurex
    Grafikálya? Félelmetes.

Visszatérve Cápa, az imagehack -től minden jobb.
  • Cápafogxy
    Kösz a helpet.
  • Cápafogxy
    Csak megsúfom hogy nekem 2Ghz celeronon 512 MB DDR 9600pro 256MB és 1024*768-ba minden off és 40fps
  • urbijoe
    nekem van ps2-öm azon is kurva jo a grafikálya és nem szaggat :)
  • GazVezir
    A Legend végigjátszásának egy része fent van a következő oldalon: http://tombraider.hu/index.shtml . A többi golyó a magasban van, de a végigjátszásban ez a rész le van írva.
  • urbijoe
    johogy már ,nem 1 milios gép kell ennek a szarnak
  • Cápafogxy

Mit kell ott csinálni amikor van egy kutya özépen és csak 1 golyóm van pedig 3 kéne. (vagy legalább 2)
  • Cápafogxy
    mert sokkal jobb mint a magyar oldal
  • Maxtreme
    jó kérdés, énsem szeressem :)
    Azért hogy 7800GTx-el si 18 fps.. hát lol
  • Csuhai G
    :)
  • Kandurex
    Emberek, miért erőltetitek az imageshack -et?
  • Maxtreme
    akarom mondani 2 :)
  • Maxtreme
    Ez 1 7800GTX szintre húzott 7800GT-vel készült kép..

No commnet
  • Csuhai G
    Sajnos ez így van. :'((
  • kirol
    Na viszont ezzel vége is a demonak.
  • kirol
    Ennél a résznél a ládás rész nagyon ott van.
  • szaharin
    2 giga ramom van 7800GT..majd szolok ha kiprobaltam, de sztem meg nekem sem lesz erdemes bekapcsolni a nextgent..Az a szar hogycsak 256os a kartyam, es 512 kene neki szerintem fullmaxon..:(
  • GazVezir
    Nem, a menekülős résztől már jó messze járok. Egy elektromos kütyükkel felszerelt terembe vagyok, ahol ott van Amanda, meg a csúf fekete szörny is. Azonban valahogy nem tudok rájönni, hogy hogyan kell legyőzni. Akinek sikerült, az árulja el a titkot! Köcce!
  • Maxtreme
    már hogy lenne.. basszus..
  • Maxtreme
    Igen nekem is ezzel van problémám mint azt már említettem. 0-ról nem kéne rögtön 200-ra kapcsolni, nem ártana 1kis átmenet...
    Mhh.. nincs valami ini file a játékba? Van egy 5letem..
  • Gabe18
    aimán=simán
  • Gabe18
    Inkább tipikus konzol "átiratnak" mondanám.Van a PS2-Xbox szint,az pc-n a NextGen nélküli beállitás,és van az X360-as szint,ami itt akkor jön elő ha NextGen-t benyomja az ember.
    A 2 dolog között meg nincs semmi gyakorlatilag.Pedig nyilván lehetett volna részletesebb átmeneteket is csinálni.De hát minek,aimán szinte bárkinek elmegy,a Nextgenhez meg menjen a boltba 7800-as kártyáért ,2 giga ramért,stb...
  • Maxtreme
    Ennél a játéknál szvsz érthető a vasigény. Már leírtam miért..
    A 6600GT már csak a 128vram miatt is karcsú neki. (tudom van 256-os is, de nemigazán elterjedt dolog) Nézzétek meg a textúrákat bazz. Tű éles minden. Meg az árnyékok, fények.. eszméletlen.
    Na nem azt mondom hogy ezen még nem lehett volna optimalizálni, de valahol érthető a szitu.Valamit valamiért. Sajna hiába gyönyörű, ha nincs gép amin elfogadható sebességet produkálna.
  • M.A.D.
    Jézus! Ilyen gép mellet...tipikus szoftvercsali és hardver....a faszomnak nem tudnaák programozni...a sulineteset át lehet verni.
  • Senkkik
    uninstalláltam!Ujra is indítsam?
  • [NST]Cifu
    Egy 6800Ultra-val mindent maxra állítva, kivéve az FSAA-t, ami ki van kapcsolva, 1024x768-ban is keményen belassulgat. El kell fogadni, hogy a 6600GT lecsúszott az alsó szegmensbe.
  • Tatyla
    uninstalláld a telepités idejére a nod32-öt...
  • Gerbill
    Lara meglepő könnyedséggel tologatja a többmázsás kősziklákat
  • Maxtreme
    Azért messze van a játszhatótól :D
    6600GT kevés neki. Sőőt még az agyontuningolt 7600GT is.. az utóbbival is csak 800x600-ba élvezhető.
  • Senkkik
    bazz én meg nemtom felraknimert azt írja hogy : nem találja a trl.dat fájlt vagy mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ati2002
    A nextgen beállítás jobban megfogja itt a gépet, mint az Oblivion fullon?
  • Tatyla
    namármost 1,5giga memoria meg 6600GT-vel miért akadozik?
    levittem pedig 800x600-ba shadow,reflection,depht of field off és mégis...
    vagy a gépem gyenge fos?
  • Solid Snake
    Nesze vazz: #459
  • kirol
    Hú bammeg!
    Neked így néz ki a gépeden megfelelő FPS mellett?
    Az a bőrkanapé marha jól néz ki, nagyon valósághűen csillog.