3942
-
#763 Na akkor bug:)
Szerintetek Lara néni mi az anyámba kapaszkodik? :Ð
-
#762 de jjóóó nektek, nekem az összes fájl crc hibás, ecceűen kész ideg vagyok...egy napon keresztül, vagyis 24 órán keresztül ment a gépem...a villanyszámla az egekbe lesz, az arányom csökketn, és végig crc hibás az egész rohadt mocskos játék. -
#761 MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS azt csak tájékoztato céllal tetem be a OPTIMAL SYSTEM REQUIREMENTS az ami kicsit nagyon tulzásnak tartok -
#760 miért? ez manapság teljesen jó. Meg hol találsz te olyat aminek ez a minimum gépigénye? -
#759 ez azért kicsit kemény nem ???
Gépigény:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
CPU: Pentium 3 1.0Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM: 256MB RAM
GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c -compatible 64MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)
SOUND: Windows compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DRIVE: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARDDISK: 9.9GB free disk space
INPUT DEVICE: 100% Windows compatible mouse and keyboard.
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
CPU: Pentium 4 2.0Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM: 512MB RAM
GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c-compatible 256MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 5900 / Ati 9800XT)
SOUND: Windows compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DRIVE: Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster
HARDDISK:9.9GB free disk space
INPUT DEVICE: 100% Windows compatible mouse and keyboard.
OPTIMAL SYSTEM REQUIREMENTS:
CPU: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP/64bit Equivalent
RAM: 1GB RAM
GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c -compatible 512MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800)
DRIVE: Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster
HARDDISK:9.9GB free disk space
INPUT DEVICE: 100% Windows compatible mouse and keyboard -
#758 Ahogy minden játék topic esetében. -
#757 Most még itt nagyba megy a warez, aztán egy hónap múlva szép banner, rajta meg ott villog majd hogy nem warez topik.. :P :D -
#756 Neked jobb...
Nekem még másfél óra -
#755 én is most töltöm :D még 20p !!! -
#754 Én segítenék, ha tudnék, de én még csak most töltöm még mindig.. de mióta.. :D -
#753 olvass vissza ... -
#752 apám ez a játék tuti,hangulat mint az elsö résznél,és azok a kis ügyességi feladatok, + misztikus szörny...stb...
9/10 nextgen felhuzott azért 9... -
Hegemonix #751 Üdv skacok, Matrox G400-ra optimalizált textúrák vannak a gémben?
-
#750 Lődd le nagy fegyverrel!
Nem lehet?:) -
xandr00 #749 nincs,nemtom,h mér jelez a nod.
bazze,nem tud senki sem segiteni??? :(
-
#748 Mhh ma nagyon formában vagyok, asszem nem iszok többet :D -
cenci #747 nah mind1:ettöl függetlenül királyul fut:most akkor van benne virus vagy
nem? -
xandr00 #746 nm,asszem nekem akartad megköszönni :DD
-
#745 Kösz. Már ezt is próbáltam de akkor valószínűleg béna vagyok. -
#744 Nekem így ment. Csak az AMON vizsgálja a fájlrendszert úgyhogy logikus végülis. -
gaspy #743 E-t -
#742 pff.. erre nem gondoltam, köszönöm. -
#741 Valószínűleg egy láma kérdés de azt mondja meg valaki hogy amikor bénán ugrok és csak 1 kézzel kapja el Lara valaminek a szegélyét akkor mindenképp leesik? Mit kell nyomni hogy mégis megfogja rendesen? :D Még a kis kéz ikon is felvillan. Köszi! -
xandr00 #740 menj arra,ahonnan jöttél,és a szakadék előtt balról rántsd meg a kötéllel a szobrot.ott a golyó
de most má lécci segitsetek nekem is -
#739 AMON kikapcsolása és ennyi?
A többit nem kell kikapcsolni? -
#738 Nekem elég volt ha kilőttem az AMON-t és felmegy. -
#737 Nem találkozott valaki fagyás problémával? Megy a játék egyszer csak lefagy -
#736 viszont kéne 1kis help nekem. :)
Második map, Peru.
Van 1 olyan rész ahol 3 kőgolyót kell rátolni 3 besüllyedő kapcsolóra. Középen 1 szobor. Namost ebből a 3 kőgolyóból mindössze 1 áll rendelkezésre, a másik 2-őt meg kell találni.
1 meg van, fent az 1ik l szobornál. (ahova 1 hosszú létrán át kell feljutni)
Na és a másik? :)
Mert van még1 felső szobor, aminél a 2 létra baromi magasan van, és nemtudok felugrani odáig :)
Hun a kő? Kőne :D :D -
xandr00 #735 nem -
#734 Egy kérdés!
Az nem elég, ha kikapcsolom addig? -
#733 oks, sorry én néztem el a postot 1-el :D -
xandr00 #732 2.:
vki má végigvitte a ghana-i pályát?
mer én ott akadtam el,a végén.a csávót nem tudom kinyirni.mindig felugrik 1 helyre,és feltölti az életét.mit kell csinálni?
pls heeeeelp -
#731 bazz,kéne egy faq ,uninstalláld telepitésig a nod 32-öt... -
cenci #730 nekem:win32 virust jelez a nod32 install végén,és nem is tud vele mit kezdeni!!!...???? -
#729 a két kép közötti különbségről -
#728 Tomb Raider Legend az első igen :) -
#727 jah, ezért olyan nagy az installja, 2x van minden textura -
#726 öcsém, április bolondja vok...hogy a francba képzelhettem volna, hogy el fog indulni a Tomb Raider...természetesen majdnem minden fájl crc hibás hogy rohadna meg ez a **ci...én ezt nem hiszem el. Most minden játékból kidob, nem megy, ez valami undorító egy nap...áh már le is csúlásztam a monitort itt folyik le... -
#725 lol.. Miylen különbségről beszélsz? :) -
#724 Azt a ... ekkora a különbség ,hát ez nem semmi.