3942
-
Gyureszka #1046 sorry, még 1x: ott vna egy LÁDA az told oda be!!!!!!!! -
Gyureszka #1045 ott vna gey lábda az told be oda!!! -
#1044 Hm elakadtam, amikor az első pályán van az a 2 fal összemegy! És a másik az nagyobb, ott hogy kell átmenni? -
Nah Hali itt mit kell csinálni? mert hoába kongatom meg 1ccer a harangot semmi se történik.... -
gericooper #1042 Szevasztok!!! valaki segitsen már nekem , oroszországban tartok, a végénél, amikor a démont ki kell nyirni azzal a áramos gecivel, mondjátok már el, hogyen lehet megölni, me mindig visszajön az élete, Előre is köszi!!!! -
#1041 Ja, mostanra már rájöttem, azért kösz. -
Lifeforce #1040 Az "erkélyek" alatt vannak ilyen vackok szét kell lőni, aztán ott maradnak ilyen fénylő bizbaszok, amit a mágneses köteleddel kirántasz, ezáltal összeomlik. -
Gyureszka #1039 Hali!!!
én most 17%-nál tartok : ) | : ( | : S
de csinűlni fogok egy Legend FAQ oldalt!!!!!! -
#1038 Hogy kell azt az embert megolni aki mindig felugrál és visszatölti az életét? -
#1037 most vagyok nepálba 66% -
#1036 Amúgy eredetileg nem úgy volt, hogy a Laran kívül
mással is lehetünk majd a játékba??? (Asszem Amandával) -
#1035 Hehe, pont itt tartok én is. Ha rájöttem szólok. -
#1034 Au1-el nálam tökéletes, igaz nem sima au1,.. softmodded AU4. -
#1033 Audigy 1 amugy a hangkártya. -
#1032 Valakinek van ötlete a hang próblémára???
-
#1031 már tudom mit kell csinálni Valszeg a hidra előtt vagyok, meg kellene keresnem Artúr Király szarkofágját, bementem egy kápolnába, van egy mozdítható csillár, egy nagy ellensúly meg a harang. Help.
Itt mit kell csinálni?
itt.
van egy koporsó aminek a felét ki lehet húzni.Azt kell a nehezék melletti oszlophoz tolni.
meg kell jól himbálni a csiláárt a harang felé.Aztán gyorsan fel az oszlopra rá a nehezék kötelére és várni.
ennyi -
#1030 The minimum system requirements are as follows:
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 2000, XP
CPU:
Pentium 3 1.0Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM:
256MB
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)
SOUND:
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
9.9GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard
The recommended system requirements are as follows:
CPU:
Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP Equivalent
RAM:
1GB
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 512 MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800)
SOUND:
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c compatible)
DVD-ROM:
Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster
HARD DRIVE:
9.9GB free disk space
-
#1029 én se nagyon tudom hogy most mit kell csinálni!
Valaki segítsen!
itt vagyok : Valszeg a hidra előtt vagyok, meg kellene keresnem Artúr Király szarkofágját, bementem egy kápolnába, van egy mozdítható csillár, egy nagy ellensúly meg a harang. Help.
Itt mit kell csinálni? -
T1 #1028 mert kiváncsi vagyok azért.. mert ha nem megy el akkor elmegyek veszek 2 giga ramot meg egy 7900GTX-et -
#1027 Ehhez tuti lesz javítás..
Van benne 1-2 bug.. -
#1026 Aha az első pálya. -
moralosan #1025 most ezt minek kérdezed meg? -
moralosan #1024 de, gyertyát úgy tudsz, ha folyamatosan nyomod a spacet mászás közben. Bukfenc is van, futás közben nyomsz egy F-et. -
T1 #1023 mi a gémnek a rendszer követelménye? elfog nekem menni? -
#1022 Gyertyát (kézen nállni) lehet benne csinálni, mint régen? Az introban úgy mászott fel a szikla pereméről.
Bukfenc vagy hasonló sincs? A régi TB-kben annyi ilyen speckó mozdulat volt. -
T1 #1021 lol mekkora bug -
moralosan #1020 ez az első pálya igaz? :) Én is észrevettem.
Egyébként elakadtam, valaki help. Valszeg a hidra előtt vagyok, meg kellene keresnem Artúr Király szarkofágját, bementem egy kápolnába, van egy mozdítható csillár, egy nagy ellensúly meg a harang. Help. -
T1 #1019 akkkor astalavista.com vagy serials.ws -
moralosan #1018 ha folyamatosan nyomogatod a shiftet akkor sétál... ez a konzolokon lévő analóg kar miatt ilyen. -
#1017 Ezt nézzétek, hol áll Lara:
Kicsit fura -
moralosan #1016 és ha kell, akkor mi lesz? :) -
T1 #1015 köcke -
#1014 Nem -
T1 #1013 töltöm töltöm 2 óra és lejön... cd kulcs kell hozzá? -
#1012 igen... aztán rájöttem hogy azt nem is tudom bekapcsolni a demo miatt... :( majd ha meglesz a teljes akkor kiderül. -
#1011 1300-as, 512 RAM, nyúbi -
#1010 Hol kell a sziklákak a múltban játszódó részben rugdalni hogy leomoljanak?
-
gaspy #1009 Ha a végigjátszást megakarom nézni a tombraider.hu-n akkor azt irja az acrobat hogy jibás rejtjelezési szótár...
Miért? -
gericooper #1008 Szasztok! Figyu, a démonnál oroszországban az árammal hogy kell kinyírni mit kell csinálni? Kösz hali!!! -
#1007 Szerintem tuti lesz, ha megfigyeled ott a játék menüjében az van, hogy 1.0 20 Március 2006... hát gondolom csak lesz..