Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
van fixed maxi image is gcw-n

[merlinw.org]

rage
Na, akkor aki letöltötte már, s feltelepítette, csak szerezze be a reloaded-es cracket, aztán már megy is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Seth
na ebbõl megint botrány lesz(nem nálunk,csak a crystal dinamicsnál, na meg az eidos-nál,amúgy is nagy szarban vannak pénzügyileg😄), 1 héttel a hivtalos megjelenés elõtt kint a warez

PSN ID.: Beegabor

DjDano
Tomb Raider Legend (c) Eidos - RELOADED

Már van tört verzió is 😊

nagykispeter
már van

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Tomb Raider Legend (c) Eidos - Reloaded 😊

Csak halkan, mert ez illegális...

MerlinW
Hát-e ennek télleg kell 9 giga, hogy eszem a szivét😊 Soron kívüli nagytakaritás powa..😊

[merlinw.org]

McW
Nekem is baxik feltelepíteni, a nod is vinnyogott valami vírusra. Rühellem ezeket a nuke-os szarokat!<#duma>

Mess with the best, and die like the rest...

olvass vissza nem csak neked nem megy
Cafu
Valaki Help Hogy kell elindítani????
MErt nem megy nekem curerommal!

tudom hogy a Satrforce...
de sajnos ezek se mentek nálam
Az a Satrforce...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LOL nálam elszáll a telepítés a trl.dat-al, mi lehet a gond? Azt mondja nem találja...
Gerbill
Vagy megvárom a cracket, vagy a Cureromot használom.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Hát én nem fogok kihúzni egy meghajtót se a játék kedvéért. Inkább kihagyom.

heliosz007
az a tuti ha kihúzod a meghajtókat akkor elindul mindenféle progi nélkül MAJD én is ezt fogom tenni

Ja vírust jelzett telepítésnél nekem. Kilõttem és úgy rakom fel...
rage
Ki kell írni a DVD-t Alcohollal, és állítólag úgy jó (csak el kell rejteni a virtuális driveokat)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

hát remélem lesz reload verzió
mert é se toca driver 3 se a pop3 nem tudtam igy használni
én meg nem huzogathatom a dolgokat mert garis a gép
Ahogy nézem még senkinek se megy sehogy...

ThugEdge
vkinek megy nod32 mellett?mert olvastam nforce-on vmi szarakodást ezzel kapcsolatban,bár én még nem tudom próbálni

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

heliosz007
épp ez az nekem az ilyenek nem mennek 😞 és nekem az a most gáz hogy ha kihúzom a 2 meghajtót akkor nem jön be a Windows. ( a Rack bezavar) ha kihúzom a Racket akkor jó de a C meghajtómon nincs hely : össz 5 Gb !!! nem baj , átrakom az 5 gb-osat a Rackbe és akkor nem lesz gáz!! DE LUSTA VOK 😄

Noninnyó
infóban:

You could be forced to disable your ide optical cd/dvd devices in order to fix blacklisting issues due to securom protection.
Try all your antisecurom tools, as each computer has different hardware.

Szóval lehet, hogy le kell húzgálni az ide egységeket, és több féle antisecurom progit is ki kell próbálni, minden gép különbözõ felépítésû.
Biztos lesz, akinek menni fog egybõl, és lesz olyan, akinek szarakodnia kell ezzel-azzal. Azért egy Reloaded verzió jól esne, felülírni az indítófájlt, és mehet a móka.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Egyenlõre nem tudok jobbat...

hát én meg csináltama hogy leirtad
de nem müxik vele a játék

A Commandos Strike Force-hoz volt Curerom beállitás segitség leirva:

"1: application😞ide kitallozod a feltelepitett játék exe-t)
application arguments😞ide nem kell semmi)
additional opnál nincs pipa
alul a curerom anti blaklistbe pipa
2:image mounting s(ezt ugye kiválasztod hogy daemoont használsz)
alatta backup image(ide kitallozod az mds.t)
use virtual drive 1
wait 7sec
többit hagyd ugy ahogy van csak lépj végig,save aztán mehet is
"

Ezt esetleg lehet próbálni hozzáigazitani ehhez.

GeneralsHungary
Valaki tegyen fel egy árva képet.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

letöltöttem curerom 1.3.1 a amit irtak
feltelepitettem létszi elmondanátok curerom használati leirást
és még egy kérdés instalálás után kell használni?
7 GB kell neki a telepítéshez.
CureRom-mal, SecuRom loaderrel én nem tudtam elindítani.
Istencsászár
CUREROM ennél egyszerûbben már nem is lehetne!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

heliosz007
õõõ lenne 1 kérdésem ( ha máá elhangzott volna akkor bocsi) . A játékot hogy lehet elindítani?? még nem töltöttem le a gamet de érdekelne meee nem nagyon bírom a CureRom-os izéket !!! ha valaki letöltötte már akkor please mondja + hogy indult el?? Egyszerû?

Noninnyó

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

valaki akinek már megvan a game irja le please , hogy milyen gép kell neki hogy elmenjen
Hát Deathtrap valóban hasonló volt,de azért az jóval harciasabb játék volt.Szóval ott nagyon a harcon volt a hangsúly.

Shep
Hú de rosszul gépeltem, bocsi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ha már felvetpdött ez a téma azt gondolom nem sokan tudjátok, hogy majndem nem TR kólokról beszélünk, hanem Deathtrap Dungeon klónokról, ugyanis annak idején a TR úgy indult, hogy olyan hátulról látós akciós játék lesz mint a DTR, csak hát a sors fintora, hogy a TR hamarabb jött ki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jó hát a PoP nagyon jó irányba vitte el a TR stilusát,nem hiába lett sikerjáték.Ügyes újitásokat tettek bele,mig a TR a 4 rész óta halódik.
Na de majd most!<#vigyor4>

SZilaJMaGGoT
Kb én is errõl beszéltem... : / Amúgy ha elõbb csinálnak új TR részt akkor most a POPot lehetne fikázni hogy TR klón.(kivéve falon szaladás)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ebben az esetben talán tudhatnád hogy ez az egész játékstilus,a Tomb Raider elsõ részébõl kezdõdött.Utánna ugyan csinátak egy Prince of Persia-t 3D-ben (nem a mostani 3 részre gondolok),de már az is csak egy TR klón volt mérsékelt sikerel.A régi 2D-s Prince-nek meg ehhez már semmi köze nincsen...

Shep
Az nem túl jó hír számomra nekem a 3 tetszett a leginkább.

Az lehet "öcsém", hogy elõbb volt, de ezek a mozdulatok, a rúdon pörgés, a láncon felmászás, mind a POP. Nekem ne ugass itt, én már akkor PC-n nyomtam, amikor te még a homokozóban húztad a dömpert.
grebber

Next PC upgrade: 2022

Gerbill
Azért mert nem akarok feleslegesen leszedni 4.5Gb-ot. Nincs túl gyors internetem, és így majdnem egy napig tart mire letölti.

Alucard
Ja ezen filózom én is 😄

Senkkik
hát jah...

Cafu
miért a Demóra vártok hja már majdnem az összes warezen torrenten fenn van a Full game!?!?!?!?

Senkkik
én addig már majdnem kijátszottam 😄

Scott21
Na mentem a csajomhoz majd holnap jövök! Addig remélem lesz demó!

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Scott21
Ja ezen már én is gondolkoztam! Még nem ébredtek fel! 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Gerbill
Eszembe jutott valami, azért nem jelent még meg a demo, mert más idõzónában vagyunk , ezért amerikában még reggel van