3942
  • Aluc4rd
    Na bazz,megint megakadtam.Miután megöltem a víziszörnyet és volt az a nyilas rész az újabb víziszörnnyel és bezárult mögöttem a kapu,egy kis terem szerű helyre kerültem.De most itt merre menjek??
  • Gyureszka
    nem nekem megy most néztem meg :)
  • Gyureszka
    nekem se sztem tiltották!!!!
  • Halfer
    #1099 Aki használ Fraps-et válaszoljon pls
  • Ceko
    A hangra még mindig senkinek nincs megoldása??
  • Gyureszka
    valaki berakná a | Tombraider.com | Tombraider.hu | Demo letöltés | mellé (fent) a Tomb Raider:Legend Faq -t link : www.tombraider7faq.atw.hu
  • killer123
    Köszi sikerült.
  • Noninnyó
    Köszi :-D
  • syLVer30

Egyszerűen csak le kell rántani.
  • Senkkik
    és amikor átalakul?
  • Aluc4rd
    Direkt ezért írtam le.
  • Senkkik
    hi én most ott tartok hogy amanda átalakul szörnnyé!
    ezt hogy kell legyőzni?
  • scip
    Boliviában hogyan kell kinyírni Amandát ? Már vagy 5ször a földre kényszerítettem, de nem akarja az igazságot... :(
  • zsakosfrodo2
    Hello All!
    Nem tom hogy kifutott téma e már a hangprobléma, de azért rákérdezek... :D Visszaolvasva sem lettem okosabb. :D Natehát... van vkinek ötlete miért recseg a hang? Előre is thx. :D
  • Noninnyó
    Peruban, amikor egy olyan terem van, ahol a földön 3 olyan hely, ahova sziklagolyókat kell tolni. Egy golyó alapból van, egy az egyik kétkarú kővalami tetején, amit lelökök. A harmadik golyó pedig egy alacsonyabb álláson van, de nem tudok oda eljutni. Hogyan kell? Próbáltam a falon menni, de le van törve a fal a saroknál, így nem lehet átugrani. A másik kétkarú kővalami karjai (létrák) olyan rövidek, hogy nem lehet felmászni rájuk.
    Hogyan kell a 3. golyóhoz eljutni?
  • urbijoe
    mi az az ora a sarokban?
  • xandr00
    vk imegfmondaná,h hogyan kell kinyirni a kazahstáni pályán azt a szörnyet?
    látom többen is kérdezték,én is má 2....de ez a segitőkészség...
  • baca01
    a pbay-en is fenn van már vagy 1-2napja....
  • Aluc4rd
    Ok.Az volt a baj,hogy nem használtam a csillárt.Sry
  • Lifeforce
    Köszi igen... :)
  • Aluc4rd
    ja,és van itt egy csillár is,azzal mi a faxomat csináljak?
  • Lifeforce
    "nekem úgy sikerült"
    A lényegen nem változtat.
    Akkor a harangal ellentétes irányba állsz, úgy megráncigálod a csillárt, majd vissza a kőtömbre (megemeli a harangot) aztán csá.
  • syLVer30

Erre a részre gondolsz?
    Itt csak gyorsan végig kell mászni.
    Alapbeállításban az E vel mászol gyorsabban.
  • Aluc4rd
    ha az 1049-re gondolsz,azt mondom hogy nekem úgy nem kong.
  • Lifeforce
    Az is oda van írva.
    Méghozzá majd 2 hozzászólással felette.
    Pont én írtam :)
    Egyébként a csillárra rálősz kötelet azt azzal megkondítod...
    De meg ne kérdezd, hogyan kell megölni a rögtön utána lévő szörnyet, mert azt is leírtam nem sokkal felette.
  • Aluc4rd
    De nekem úgy nem műxik.Ha a harangra ugrok,megkondul de semmi nem történik.
    Ha a kőtömbre ugrok és lehúzom,akkor meg épp megáll a föld felett és nem is kondul.
    PLS HEEELP
  • Lifeforce
    #1043 és az az fölötti hozzászólások :)
  • Halfer
    Szóljatok rám ha már kérdezte más is, de a Fraps-el nem megy a kép kivétele. Miért? 2.0 van meg.
  • Lifeforce
    Jah, csak a különbség az, hogy a te segítséged csak 3x-4x lett leírva, csak ugye nem igazán szerettek visszaolvasni.
    Én itt tartok, a peremen ha végig kapaszkodom akkor leszakad, kötelet sehova nem lehet lőni, és elvileg csak ez az egy út van... :D
  • raven87
    A négy oltár alján kikell lőni a felkiáltó jeles cuccot majd a kilőhető kötélel kirántani ami ott marad és össze omlik az oltár. ez minegyiknél meg csinálod majd lövöd mint a hülye a fószert!
  • Aluc4rd
    FEKETE SZÖRNY LEGYŐZÉSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na! Mivel szinte minden második hsz a szörny legyőzésével kapcsolatos helpekkel van tele,most itt a segítség:
    1.Először rohanj körbe és kapcsold be a 4 generátort.
    2.Ülj be a mágnesgépbe.Fogd a szörnyet és lökd be egy áramkisülésbe.Amíg újraéled,gyorsan belökdösöd a golyókat az energianyalábokba,szám szerint négyet.
    3.Ha megvan a keletkezett pajzs megvéd a szörnytől és a fölötted lévő artifact lila burokja is eltűnt.Nosza,fogd a kampót és szedd le az artifactot.

A szörnyet NEM kell és nem is lehet kinyírni.

És most én kérek helpet:Angliában,a katedrálisban mit csináljak Arthur király sírjánál?Már leszedtem az egyik sír oldalát,és tudom mozgatni a harangot,de nem tudom ez mire jó????HELP MEEEEEEEEE

• szaharin
    nekemis valaki segiccsen, mar reg tuljutottatok innen:D kosszy:)
  • Lifeforce
    Nepáli pálya elején még mindíg kéne egy kis help. (legelején, hogyan kell átmenni a leomló falrészen?)
    Egy páran már írtátok, hogy ott vagytok, vagy végigcsináltátok...
  • szaharin
    hellosztok, mitkell ott csinalni, amikor 3 gombot lenyitva kinyitottam a kapu, kitudnek menni ott fent a kapun, es jon 1 bejatszas hogy feldarabol az a forgo akarmi:D mitkell csinalni?talan 1 %nal vagyok, eleg az eleje..:D
  • dienesoft
    véggre!megszereztem!és jóóó :)
  • killer123
    Na hali.Azt akarom kerdezni,hogy a west africa palyan hogy kell kinyirni a csokat?Allandoan visza tolti az energiajat.Pls help!!!
  • Cápafogxy
    Rájöttem, a targoncával kellett kinyitni.
  • Lifeforce
    Nekem meg a nepali pálya legelején kellene help, csak mindenki a hardverrel és a warezzel van elfoglalva.
  • urbijoe
    ahogy a képeket nézem nextgen opcio nélkül is szép a játék
  • Lunki88
    Nekem meg el sem indul: #1058