3942
-
Aluc4rd #1126 Na bazz,megint megakadtam.Miután megöltem a víziszörnyet és volt az a nyilas rész az újabb víziszörnnyel és bezárult mögöttem a kapu,egy kis terem szerű helyre kerültem.De most itt merre menjek?? -
Gyureszka #1125 nem nekem megy most néztem meg :) -
Gyureszka #1124 nekem se sztem tiltották!!!! -
#1123 #1099 Aki használ Fraps-et válaszoljon pls -
#1122 A hangra még mindig senkinek nincs megoldása?? -
Gyureszka #1121 valaki berakná a | Tombraider.com | Tombraider.hu | Demo letöltés | mellé (fent) a Tomb Raider:Legend Faq -t link : www.tombraider7faq.atw.hu -
#1120 Köszi sikerült. -
#1119 Köszi :-D -
Egyszerűen csak le kell rántani. -
#1117 és amikor átalakul? -
Aluc4rd #1116 Direkt ezért írtam le.
#1096 -
#1115 hi én most ott tartok hogy amanda átalakul szörnnyé!
ezt hogy kell legyőzni? -
scip #1114 Boliviában hogyan kell kinyírni Amandát ? Már vagy 5ször a földre kényszerítettem, de nem akarja az igazságot... :( -
#1113 Hello All!
Nem tom hogy kifutott téma e már a hangprobléma, de azért rákérdezek... :D Visszaolvasva sem lettem okosabb. :D Natehát... van vkinek ötlete miért recseg a hang? Előre is thx. :D -
#1112 Peruban, amikor egy olyan terem van, ahol a földön 3 olyan hely, ahova sziklagolyókat kell tolni. Egy golyó alapból van, egy az egyik kétkarú kővalami tetején, amit lelökök. A harmadik golyó pedig egy alacsonyabb álláson van, de nem tudok oda eljutni. Hogyan kell? Próbáltam a falon menni, de le van törve a fal a saroknál, így nem lehet átugrani. A másik kétkarú kővalami karjai (létrák) olyan rövidek, hogy nem lehet felmászni rájuk.
Hogyan kell a 3. golyóhoz eljutni? -
#1111 mi az az ora a sarokban? -
xandr00 #1110 vk imegfmondaná,h hogyan kell kinyirni a kazahstáni pályán azt a szörnyet?
látom többen is kérdezték,én is má 2....de ez a segitőkészség... -
baca01 #1109 a pbay-en is fenn van már vagy 1-2napja.... -
Aluc4rd #1108 Ok.Az volt a baj,hogy nem használtam a csillárt.Sry -
Lifeforce #1107 Köszi igen... :) -
Aluc4rd #1106 ja,és van itt egy csillár is,azzal mi a faxomat csináljak? -
Lifeforce #1105 "nekem úgy sikerült"
A lényegen nem változtat.
Akkor a harangal ellentétes irányba állsz, úgy megráncigálod a csillárt, majd vissza a kőtömbre (megemeli a harangot) aztán csá. -
Erre a részre gondolsz?
Itt csak gyorsan végig kell mászni.
Alapbeállításban az E vel mászol gyorsabban. -
Aluc4rd #1103 ha az 1049-re gondolsz,azt mondom hogy nekem úgy nem kong. -
Lifeforce #1102 Az is oda van írva.
Méghozzá majd 2 hozzászólással felette.
Pont én írtam :)
Egyébként a csillárra rálősz kötelet azt azzal megkondítod...
De meg ne kérdezd, hogyan kell megölni a rögtön utána lévő szörnyet, mert azt is leírtam nem sokkal felette. -
Aluc4rd #1101 De nekem úgy nem műxik.Ha a harangra ugrok,megkondul de semmi nem történik.
Ha a kőtömbre ugrok és lehúzom,akkor meg épp megáll a föld felett és nem is kondul.
PLS HEEELP -
Lifeforce #1100 #1043 és az az fölötti hozzászólások :) -
#1099 Szóljatok rám ha már kérdezte más is, de a Fraps-el nem megy a kép kivétele. Miért? 2.0 van meg. -
Lifeforce #1098 Jah, csak a különbség az, hogy a te segítséged csak 3x-4x lett leírva, csak ugye nem igazán szerettek visszaolvasni.
Én itt tartok, a peremen ha végig kapaszkodom akkor leszakad, kötelet sehova nem lehet lőni, és elvileg csak ez az egy út van... :D
-
#1097 A négy oltár alján kikell lőni a felkiáltó jeles cuccot majd a kilőhető kötélel kirántani ami ott marad és össze omlik az oltár. ez minegyiknél meg csinálod majd lövöd mint a hülye a fószert! -
Aluc4rd #1096 FEKETE SZÖRNY LEGYŐZÉSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na! Mivel szinte minden második hsz a szörny legyőzésével kapcsolatos helpekkel van tele,most itt a segítség:
1.Először rohanj körbe és kapcsold be a 4 generátort.
2.Ülj be a mágnesgépbe.Fogd a szörnyet és lökd be egy áramkisülésbe.Amíg újraéled,gyorsan belökdösöd a golyókat az energianyalábokba,szám szerint négyet.
3.Ha megvan a keletkezett pajzs megvéd a szörnytől és a fölötted lévő artifact lila burokja is eltűnt.Nosza,fogd a kampót és szedd le az artifactot.
A szörnyet NEM kell és nem is lehet kinyírni.
És most én kérek helpet:Angliában,a katedrálisban mit csináljak Arthur király sírjánál?Már leszedtem az egyik sír oldalát,és tudom mozgatni a harangot,de nem tudom ez mire jó????HELP MEEEEEEEEE
-
szaharin #1095 nekemis valaki segiccsen, mar reg tuljutottatok innen:D kosszy:) -
Lifeforce #1094 Nepáli pálya elején még mindíg kéne egy kis help. (legelején, hogyan kell átmenni a leomló falrészen?)
Egy páran már írtátok, hogy ott vagytok, vagy végigcsináltátok... -
szaharin #1093 hellosztok, mitkell ott csinalni, amikor 3 gombot lenyitva kinyitottam a kapu, kitudnek menni ott fent a kapun, es jon 1 bejatszas hogy feldarabol az a forgo akarmi:D mitkell csinalni?talan 1 %nal vagyok, eleg az eleje..:D -
#1092 véggre!megszereztem!és jóóó :) -
#1091 Na hali.Azt akarom kerdezni,hogy a west africa palyan hogy kell kinyirni a csokat?Allandoan visza tolti az energiajat.Pls help!!! -
#1090 Rájöttem, a targoncával kellett kinyitni. -
Lifeforce #1089 Nekem meg a nepali pálya legelején kellene help, csak mindenki a hardverrel és a warezzel van elfoglalva. -
#1088 ahogy a képeket nézem nextgen opcio nélkül is szép a játék -
#1087 Nekem meg el sem indul: #1058