Tomb Raider Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
PSN ID.: Beegabor
Csak halkan, mert ez illegális...
[merlinw.org]
Mess with the best, and die like the rest...
de sajnos ezek se mentek nálam
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
mert é se toca driver 3 se a pop3 nem tudtam igy használni
én meg nem huzogathatom a dolgokat mert garis a gép
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
You could be forced to disable your ide optical cd/dvd devices in order to fix blacklisting issues due to securom protection.
Try all your antisecurom tools, as each computer has different hardware.
Szóval lehet, hogy le kell húzgálni az ide egységeket, és több féle antisecurom progit is ki kell próbálni, minden gép különbözõ felépítésû.
Biztos lesz, akinek menni fog egybõl, és lesz olyan, akinek szarakodnia kell ezzel-azzal. Azért egy Reloaded verzió jól esne, felülírni az indítófájlt, és mehet a móka.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
de nem müxik vele a játék
"1: application😞ide kitallozod a feltelepitett játék exe-t)
application arguments😞ide nem kell semmi)
additional opnál nincs pipa
alul a curerom anti blaklistbe pipa
2:image mounting s(ezt ugye kiválasztod hogy daemoont használsz)
alatta backup image(ide kitallozod az mds.t)
use virtual drive 1
wait 7sec
többit hagyd ugy ahogy van csak lépj végig,save aztán mehet is
"
Ezt esetleg lehet próbálni hozzáigazitani ehhez.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
feltelepitettem létszi elmondanátok curerom használati leirást
és még egy kérdés instalálás után kell használni?
CureRom-mal, SecuRom loaderrel én nem tudtam elindítani.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na de majd most!<#vigyor4>#vigyor4>
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Next PC upgrade: 2022
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!