4006
-
#443 Háát GameStar is napok óta 40-80k val adagol...mi van itt bazzeg...
Összeomlik a Renszer 3 demo miatt? -
#442 jah nekem is kéne egy normálisan müködö server !! Mert nekem vagy el sem indul vagy csak 20-30 Kb-al tölt !! -
#441 nah ez aq régi gépecskémen is jol teljesit és nem is olyan ronda de látszik hogy texturákbol a low verzio került bele :)
de a menü zene meggyözött :) -
#440 De nem vagyok előfizető..
Ezé nem fizetek egy béta demo-ért -
Drizzthsz #439 Lehet állítani a textúrákon egy 7-es, vagy milyen skálán. A hetes se a max? Egyénként faszán megy nagyon, minden fullon 1680-ban, min. 40 fps, de általában 60-on áll. -
#438 Léccives töltsd fel... -
Inquisitor #437 Erős túlzás, érthető módon a demoban nem HQ textúrák vannak a méret miatt, de még így is jól néz ki, persze nem úgy, mint az Ultra High Quality Screenshotokon a 64x-es FSAA-val :D -
#436 1,5 óra alatt lejön fileeplanetről. -
PunkZoli #435 nekem is az kéne:) -
#434 Hogy fut?? Szép a játék? -
#433 Ha valaki tud egy gyors FTP linket, ahol nem akadozik, akkor szóljon... -
#432 MOst rakom fel. Remélem jól fog futni.Alig várom :D -
Code92 #431 hát ja de jó ez így :) -
Inquisitor #430 Itt van pár mirror ... -
Inquisitor #429 Torrent -
Inquisitor #428 Timeshift, UT3, CoD4 demo, és jön még pár a közeljövőben. Azt hiszem lesz mivel tökölni október-novemberben (demo) és véglegesekkel (november-december). :D -
#427 Ja 1 évig kb semmi, most meg egy nap minden egyszerre, nagyon beteg! -
Djemba #426 én már 552 mb járok -
Inquisitor #425 Az jó, mert accountom az van, csak a hozzá való mailcímemet törölte egy meglehetősen köcsög szolgáltató. Nem néztem rá 1-2 hétig, erre mindíg törölték azzal, hogy 3 hónapja nem használom, sokadjára meg nem csináltam meg újra :(
Na mindegy. Valahogy megoldjuk vagy lesz "egyébb" verzió 1 napon belül. -
#424 Demo INNEN is szedhető lesz pillanatokon belül... -
#423 neked tuti most ez lesz a legszebb játék, már tudom előre -
Inquisitor #422 http://www.utzone.de/include.php?path=content/download.php&contentid=6293
ftp://games2.unreal.ie/UT3BetaDemo.exe - mailto:[email protected] -
#421 este ctf-ezni fogk sztem :D még 5 perc és meg lesz nekem is. -
#420 Demo letöltés Itt!
Info:
Jah és csak fileplanet accal lehet profilt csinálni!
az ingyenes is jó csak az a lényeg ugyanazal a email cimel és jelszóval ami a fileplaneton is van -
#419 -
#418 Én már töltö9m ;)
MIVAN ITTT??? HL2 E2, SOK DEMÓ meg minden XD -
Inquisitor #417 Akartam betenni egy norvég linket, de már azt írja, hogy fullra van összes letöltési szál és kiírja, hogy nézzek vissza valami 114.000 perc múlva :) -
rush21 #416 nah telepítem kivi vagyok hogy fog futni... -
r4pt0r #415 Viszont az egyik legnagyobb magyar torrent oldalon már fent van. Sajna még ott is várnom kell 2 órát. :D -
#414 Én is akkor tudom csak szedni, mert előfizetők már rég játszanak vele...tudtommal. -
r4pt0r #413 Hát ha lesz publikus letöltés igen. Mert nem vagyok Fileplanetre regizve. De érzésem szerint ahogy kint lesz valaki úgyis ír egy kommentet. :D -
#412 Szólsz majd légyszíves ha kijön?
Előre is THX -
r4pt0r #411 Az nem azt jelenti mikor lesz kint, hanem csak akkor fogja magátol megint megnézni hogy suedhető e. Lehet hogy 3 óra sem kell már. -
#410 Igen, de a publikusra menvén azt írja, hogy már csak 9Hrs...
Ezzel a demo letöltés menedzserrel...
Ha viszon rácsekkolok, a gombbal akkor asszem visszaugrik 12-re, úgyhogy nem szabad bántanom...
11Hrs-nél egyszer rányomtam és visszaugrott 12-re...
Este 22-re így is meglesz.. -
#409 Akkor ezek szerint csak előfizetőknek lehet PRE-LOAD tölteni! -
#408 Download Manager azt írja Fileplaneten, hogy "12Hrs" akkor ezek szerint még nem lehet tölteni? -
#407 sajna csak preload, még nincs key. -
#406 Valóban ;) -
#405 fileplanetről jön 120-al, a beta demo! óóó micsoda méret 741 mega cakk-pakk. -
ZÓÓÓcsi #404 Na most egy kicsit zavaros ez a VCTF játékmód! Egy videóban azt mondta egy Epices fazon h a járművekkel nem lehet zászlót rabolni, mert túl gyors lenne, akko meg minek járművek? Támogatod a zászlós embert vele vagy mi?