4006
  • DarkSector
    Na erre jó volna rájönni, mert én csonka graffal neki sem állok..
  • DarkSector
    Mondjuk nemtudom mennyi ram-od van, de 1g az alap....
    És azért sokszor nem igazán lehet a közölt gépigényt kézpénznek venni..
    + Még gép és gép között is különbség van....
  • bordy
    én nem vágom hogy lehet ezt átnyomni minőségileg...
    minden indításnál le resteli a beállitásokat, hol ott azt írja hogy restart kell neki a változtatáshoz.
  • DarkSector
    Ez most azt jelenti, hogy tetszik, vagy azt hogy többet vártál?
    Mert én ettől 2x szebbre számítottam a gamplay videók nézése miatt...
  • hitch
    nekem is.sztem más hiba van.
  • DarkSector
    Igen ez k..va jó és megértem, hogy a plafonon vagy...
    Mindjárt megnézem én is...
    Amúgy honnan szedted?
  • kuci06
    bazzzzzeeee :(
    indítás után ugyanazzal a hibával dob ki, mint anno a Stranglehold :(
    kevés neki az 1gb ram????
    nem úgy volt, hogy 512 a minimum???
    áááááá :(
  • Banano
    Megtaláltam a huzigáló bigyuszt amivel tom állítani a grafot..hááát mit is mondjak...1440*900 max (elméletileg) :
  • hitch
    minek oprendszer telepités???
  • Drizzthsz
    Szerintem ez medium. Maxon jobbak a textúrák, kb. ennyi a különbség. A játékmenet nagyon jó, csak az a para, hogy talán túl gyorsan is ki lehet nyírni bárkit bármivel. 2-3 lövés az alapfegyverrel is elég. De amúgy nagyon fasza, a dm-ben van egy bazinagy gép, amibe be lehet szállni, az rögtön öl, de csak lassan lehet vele célozni, meg csak 5 mp-enként lehet vele lőpni 3 mp-es folyamatos sugárban. A járművel Vctf-ben nagyon jók, multiban megkegyetlenül lagzik még.
  • GazCamp3r
    hát már tul vagyok pár agyvérzésen, és nemtom mi a rohadt anyjáért nem megy, de nem vok vele egyedül, mert haverom is igy van. nézzünk egy példát:

menüben álldogálunk, rámegyek Campaign... nem érhető el mert csak demo... ez rendben... INstant Action... pár bot ellen.. huhh ez jól hangzik, rámegyek, beállítok mindent kiválasztom a pályát botok számát, ügyességüket erős közepesre, aztán start game, megkérdezi, h ezzel a beállítással akarnám-é, avagy nem, hátm ondom legyen Begin Game, és megint ugyanott találom magam ahol a botokat állítom be... no hát, akkor nézzük a multiplayer részt, hátttha quick game, találja meg a számomra megfelelő szervert, számszerint ebből nullát talált, no akkor majd én manuálisan, tőlem lehet nagy ping is ,csak lássam már a grafot... nin van egy halom szerver, rámegyek join, és semmi.. na mondom mégegyszer... JOIN BAZMEG... seemmmi... na ezt még egy párszor joinjoinjoinjoinjoinjoinjoin SEMMI... köszöntem, uninstall... és egy doboz nyugtató, hogy reggel óta vártam az aktiválást...
  • DarkSector
    Konfigodat nézve rendszer gondokra gyanakszom..
    Újraindít driver DX9c frissít, majd oprendszer telepítés...ha nem jön egyébb megoldás...

Jah és lemeztöredezettség...
  • hitch
    és az én híbámra senkinek nincs ötlete???
  • DarkSector
    Ne ítélj elsőre..mindig van megoldás..
    Még ne töröld le egyenlőre, háátha valaki tud segítení...
  • DarkSector
    Ez gondolom eléggé gázos így..
    Amúgy próbálj linken rakni képeket még egy kis ideig, hogy még pár óráig csak az nézze meg, aki akarja, mert így akaratlanul is látom a képeket, és én először saját gépemen szeretném megnézni..
    Előre is kössz...

Amúgy ez a demo-ban a max???
  • GazCamp3r
    Talán azé b+ me felraktam, és szart se csinál a játék a menün kívül? semmire nemtom rámenni. Feltoltam a grafot maxra és semmit nem csinál. RÁmegyek, h join, kattan egyet, de nem lép tovább... fos
  • berlinboy6329
    Ez minimum?:O

Milyen maxon?
  • hitch
    mellesleg a legujjab driver van fönn.163.71 beta driver.Lehet ez a gond?
  • Balumann
    Na mindjárt próbálom én is a demot (nem szokásom de erre nagyon kiváncsi vagyok). Egyébként miért nem ír senki játék élményről, meg ezekről, mindenki csak a grafikát képes nézni, más már nem is érdekel senkit?!
  • hitch
    csáó.Nekem az ahibám hogy fölraktam elindul és utánna hibával kidob az asztalra.Nincs vkinek ötlete??
  • Banano
    Már megtaláltam kössz.
  • GazCamp3r
    Az ideg szétbasz.... felraktam, rohadt fileplanetről reggel óta megvolt, most aktiváltam, stb, erre bemegyek, és nem csinál semmit... fos... rámegyek, h quick game, vagy akármi, és kattan egyet, de nem csinál semmit.
  • Banano
    Huh azon kívül hogy 800*600-ról átraktam 1440-re ? oO...
  • Drizzthsz
    Lehet állítani a grafikát, nézz szét jobban.
  • Banano
    Gép : E4300 @ 2.9 , 2gb ram ,8800GTS..Grafikát nem lehet állítani csak minimum van (gondolom hogy ez minimum graf) fps szám korlátozva van 62-re ..de amúgy bőőőven menne ez 100fölött is.
    Képek: (1440*900)

• DarkSector
    UT3 demo!!!!! 830k-val
  • grebber
    Aki még nem tölti annak itt egy másik link!

Filefront mirror Nekem innen perpill 240-el jön.
  • Drizzthsz
    Nembizony.
  • mikisanzi
    fileplanetről letöltve. miért vár unlockra? máshonnan letöltve nem kell várni?
  • wesker24
    BIG THX !! Innen tényleg full max sebbeséggel jön !!
  • Ry0K3N
    Hogy a jó lókakba kell egy 700 megás demónak 8 giga szabad hely???
  • Banano
    Én már telepítem mindjárt rakok fel képeket.
  • Drizzthsz
    http://master.unrealgames.hu/download/index.php?dir=UT3/OTHER/

Itt is próbálhatjátok.
  • Denes888
    Elindítom a játékot beírom a fileplanet accom és valami baja van a játéknak. AZt írja hogy rossz a felhasználó nevem vagy a jelszavam. És még create accnál is ezt írja. LOL
  • ellington
    én a mininováról töltöm most is.
  • wesker24
    Illetve fennt vagy egy népszerű torrent oldalon de egyikre sem vagyok beregelve sajnos !!
  • wesker24
    Mint Pl ?? Ahol fennt van torrenten az sem müxik !!

Mininova és társai sem müxik !!
  • ellington
    lehet hülyeség a kérdésem, de lehet ezt a demot multiban játszani?
  • wesker24
    Nekem mindegyik server vagy mirror el sem indul vagy csak 20-30 KB-al jön !!
  • Drizzthsz
    Szedjétek le torrentről. :-P
    Mint a jobbak.