Unreal Tournament 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
Hát ez a UT3 elég gyenge 😊 még fél nap sem kelett hogy végig vigyem
remélve lesz sok kiegészitö pálya

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Nitramk
I am the Alpha, and the Omega.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

biomage
valaki leirhatná a gyilkolási beszolásokat amit mond a gép az xy öléskor

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

tototto
assaultra gondolsz az egyenlõre nincs de szerintem csak idõ kérdése, mert domination, meg bombingrun sincs hivatalosan, de modderek már készitik/elkészitették
szal szerintem idõvel assault is várható, vagy azis lehet majd epic adja ki bonus pack formájában

Maxtreme
Mh. Én abban a tudatban éltem hogy az csak bekorlátozza az fps-t 60ra 😄
De egyébként jól mér a frepsz, mert 1-2 fps eltéréssel, a belsõ frame mérõ is ugyanannyit mutat 😊

wesker24
Olyan nincs benne pedig jó lett volna ha raknak bele !
biomage
kösz, gyorsan letudtam nyomni az ellenfélt 😊

Lene még egy kérdésem, az UT2004ben meg a sima UTben volt küldetés, pl felkellet menni egy hajora és el kelett pusztitani a kijelölt helyeket, két csapat volt, egy aki vétekezis egy meg aki megprobálja a küldetést megcsinálkni, ilyen van az UT3 ban?

Ez az UE3 egyik újdonsága. Dinamikusan képes a motor csökkenteni a rendszer terhelését, ha az FPS érték egy bizonyos szint alá zuhan (az UT3-nál ez 22FPS). Ilyenkor pár képkocka erejéig alacsonyabb precizitáson lesz a számolás végrehajtva.

Hali!

Én meg arra lennék kíváncsi, hogy aki végigjátszoptta single playerben a játékot, azzal lett vége, hogy a fõsereplõ kinyírja Akasha-t majd meghal Jester (a testvére) és minden társa is? Majd búcsúzásként pedig azt mondja, hogy most a korábbi fõnõkét Malcolm-ot fogja kinyírni?
Ez nekem baromi fura, mintha olyan semmilyen vége nem lenne, avagy folytatást remélnék, de egyben szomorú is.
Gondolom innen tovább játszani nem lehet a single playert, de valamilyen kiegészítõ sincsen hozzá?

Köszi:
Nimo226

U.I.: az elõzõnek: a késõbbi pályákon, már általában mindig kevesebb embered van, mint az ellenfélnek, gondolom minél magasabb szinten játszol, annál inkább igaz ez. Ha nem megy, akkor vagy használd az addigm egszerzett kártyákat (van pl. olyan, hogy 2 játákossal csökkenti az ellenfél tagjainak számát, van olyan ami 2-vel növeli a tiéd stb.).
biomage
Hali

mi a francot basztam el? az ellenfél csapat 8-an van és az én csapatomban 4 karakter van csak :S, a pálya neve higgadtság "háború"

Maxtreme
Nézd csak meg Te is az fps számot, az nem csökkenik. Nem értem mi a fene ez.

A portálos dologra irtam, azt hittem egyértelmü lesz, na mind1, szóval a portál környékén akad csak, amugy jól megy a game, néhány másik pályán is belassul a portálok környékén mondjuk, de azon a havason a legdurvábban, amugy 2.9GHz-en menõ x2 BE a procim, nemrég vettem :p

Maxtreme
fps korlát...

Prince of Máté
Mi is az a smoothFPS?

Maxtreme
A saját fps kijelzõje is ennyit ír.
Már próbáltam hogy teljesen lowra veszek mindent, akkor is ez a helyzet.

Az tudom melyik... Ode vélhetõleg kevés a procid (bár nem tudom, hogy pontosan milyen géped van)
Annyi a lényeg, hogy az a pályarész tartalmazza a játékban a legtöbb scriptet és interakciót, így kevésbé combos procival megakad néha a gép tudománya.

A FRAPS az szarul mûködik az UE3 motor smoothFPS rendszere végett. Az UT3 nagyon épít erre a technikára, mert pörgõs a játékmenet.

Ha van kényszerített AA rajta akkor kapcsold le, mert ez a motor nem szereti.
Próbáld -onethread paraméterrel indítani a programot.

Ha ezzel sem jó akkor csökkentsd a World Detail részletességét egy fokkal.

Nitramk
az van 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Maxtreme
Jól vann, énsem tudok ám olvasni :-D
A heatray nem havas. Csak a walker dolog maradt meg bennem, mert az ott is van 😄

Necropolis?
Nitramk
Nem Heatray. Az városos. tudom melyik pályára gondolsz de gõzöm sincs mi a neve. 😊

Maxtreme
Heat Ray
Azzal nálam nincs gond. (sebességprobléma soha nincs, csak ez a portalos probléma aggasztó)

Nálam is ugyanugy csinálja, de eddig csak egyik pályán akadozott durván, a nevét nem tudom de havas, és a közepén van egy dark-walker egy ketrecben 😊

Maxtreme
A dolog nem változott. Ahogy közelítek a portal felé, nem lelassul, (rosszul fogalmaztam) elkezd rángatózni az egész.. Olyan mint mikor online 600-as pingel nyomod 😄

Pedig csekkold az fps számot:

Maxtreme
de akkor miért van 100 felett az FPS? 😊))
A tippet köszi, így fogok tenni! 😊

Köszönöm a válaszokat! Mondjuk én jobban szeretem az ugri-bugrit és a nonstop akciót, mint a jármûves ökörködést, de még átgondolom, hogy melyik mellé teszem a voksom, mert nem igazán szoktam játékot vásárolni <#zavart1>
Az nem bug ... A portal képje egy marha komplex shadert tartalmaz, ezt nem bírja a VGA-d.
Az "UTGame.ini"-ben keresd meg a "bCheckRelevancyThroughPortals" részt és tedd False-ra.

Nekem szállítással együtt volt 6k, futár +1k ez úgy nézd 😊! De nekem ilyen bug nincs benne hogy rángat ha közel meek a teleporthoz! Vagyél fel a gameban a barátlistára, ott is felegyi a nevem! (ha majd felteszem ujra ajátékot visszajelöllek)
Maxtreme
Mellesleg erre a játékra ráfér még 2-3 tonna patch.
Baromi idegesítõ dolog pl a portal bug. (bármely mapon elõjön) Próbáljátok csak ki hogy pl a Decken közel mentek ahhoz a teleporthoz, ami az atomfegyóhoz visz.
Az egész game úgy ráángat ha közeledtek a portál fele mint a k*rva élet. Hiába van az FPS szám 100 felett, olyan mintha menne vagy 10-20-al

..és ez sajna nem egyedi eset.

Azt már meg sem merem említeni hogy mi történik több portál esetén...

Maxtreme
Énmeg a tacskóba 5éert 😊

Öcsém ha magyar kell vegyétek meg! Rohadt olcsó és megéri, 6k szállítással együtt a Cdgalaxisnál. Én is onnan rendeltem!
HoReSz1975
Senkinek nincsenek meg a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
magyar nyelvi fájlok
<#confused><#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

tototto
CoD23
mit jelent az hogy bermuda szerver meg biztonsági másolat??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Nitramk
jaja, én is eléggé eltértem UT-tól. legtöbbet 2004-el játszottam, de az után UT3 nagyon nem tetszett. ugyanannak tûnt de a grafika miatt ut2004 mégis jobb. szép, részetes, de egyhangú. és igen én is eltértem más felé közben.

tototto
1. nem
2. persze hogy van eredeti szerver 😄
3. eredetin sehogy, törten nagyon macerás
4. elvileg a magyar bermuda szerverekre fellehet menni "biztonsági másolattal"

Balumann
Én is kicsit hasonlóan vagyok vele, nekem viszont az UT2004 az elsõ FPS játékom volt amivel multiban játszottam, voice chat-et használva... tehát nagyon sokat játszottam vele. Nem mondom, hogy rossz lett ez a játék, de tényleg az Ut2k4 valahogy szinesebb volt, és azok voltak benne amik kellettek. Ez a rész szerintem inkább azoknak tetszik, akik a 2k4-el nem játszottak.

Botokkal én már nem is tudok eljátszadozni (valahogy nem emberhez hasonló módon viselkednek). Multi néhány alkalommal szivesen felmennék, de nem látom értelmét megvenni, én inkább már más fajta fps-ek kedvelõje vagyok.

tototto
ezt neked kell tudni mindkettõ szerintem nagyon jó játék, ha van hozzá géped szerintem mindenképp a 3. részt válaszd, igaz hogy több a szerver és a player a 2k4ben, de ut3ba most jönnek majd ki a plusz modok mint pl a Domination, rengeteg jármû van , 2k4 viszont a kisebb gépigény miatt lehet jobb választás
a két játék stilus eléggé eltér, ut2k4ben inkább a pont lövõk, és a nagyon gazdag mozgás kultúra miatt inkább a profibb játékosoknak való, ha könyedebb kikapcsolódásra vágysz esetleg botok ellen single-t, sok jármû, sok raksi, és nem annyira "ugribugrizás" mint 2k4 akkor meg az ujabb rész
attól is függ hol akarod megszerezni, boltban a 2k4 elég necces, ut3 nagyon olcsó, steamen mindkettõ beszerezhetõ, akár csomagban együtt is a többi ut résszel, az is egy jó alternativa aztán azzal játszol mindig amelyikkel kedved van

CoD23
Hali<#integet2><#integet2>
Az 1. kérdéesm hogy tört gammel lehet-e eredeti szerveren tolni??
2. kérdésem hogy van-e eredeti szerver??
3. ha van és lehet akkor hogy tudok jácani??
4. ha nincs akkor hol, hogy tudok játszani??
Elõre is Thx!<#worship><#worship><#worship><#integet2>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

HoReSz1975
magyar nyelvi fájlokat honnan lehetne leszedni
<#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Nitramk
Hát nem tudom. Igazából én tovább elvoltam 2004-el, de nem nagyon tudhatok véleményt mondani egyikrõl sem mert nem igazán játszottam neten. Ha SP játéknak veszed akkor nyilvánvalóan UT3. UT3 sokban hasonlít 2004-hez. Igazából szerintem ami ütõs újdonság az csak a grafika (ami nekem annyira nem jött be mert túl egyhangú) és a hoverboard, valamint az Warfare. Ami szintén majdnem ugyanaz mint 2004. A grafikára még annyi hogy azért nem jött, be (bár lehet hogy a gépem volt gyenge kicsit, meg mert nem dx10ben vista alól futtattam) mert túl egyszínû volt. Nehezen lehetett látni. a talaj szürke, a sár szürke, a falak szürke, az ég is szürke, szóval nekem nem igazán tetszett.
UT2004-ben viszont színesebb volt, és igaz nem volt hoverboard, meg az ONS-ban sincsenek extra célok, és nincsenek necris jármûvek, sõt még a karaktered szemöldögvégét sem tudod megkonfigurálni, de ott viszont volt DOM, AS, BR, amik remek perceket okoztak nekem. Sajnos ezeket UT3ból kivették. Emellett szerintem a grafika is megállja még a helyét.

Igaz mindegyik UT sok remek percet, órát okozott nekem szerettem is mindet (2003-at nem próbáltam, meg a championship, meg U2-t sem), de én mégis azt mondom hogy ha igazán jó multiplayerre vágysz akkor inkább vedd meg Team Fortress 2-t. <#idiota>

na erre én is kíváncsi lennék<#finom>
bertino
én meg azt szeretném kérdezni, hogy bûár megvettem ezt a harmadik részt, de melyiket tolják a legtöbben vagy vélhetõleg a legtöbben... ?
mert azt is bevásárolnám még.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Srácok, tervezem egy UT rész megvásárlását. Persze nem a 99-es vagy a 2003-as, hanem a 2k4 és a 3 között hezitálok... Szerintetek melyiket vegyem?
tototto
AF = Anisotropic Filtering
és a driver meg hogy a videokarid driverében forceold rá azaz erõltesd, nem a játékon belül kell bekapcsolni

Hi!

Vistám van (pont directx 10 miatt tettem fe), így van diretcx10-em, de mi az az AF driver? Szóval hol lehet ilyeneket beállítani?

Elõre is köszi:
Nimo226
megírták 8as gpu-ra a hardveres fizikát
valaki nézte már azt a hardwares fizikai modot!
geforce8 kell v physx kártya
3 pálya hardveres fizikával
hardware physx!
tototto
ha fent van a legujabb patch (bár lehet már az elsõ pecsnél is kijavitották nem emlékszem) akkor offlineban is kell már rendesen mentenie

Maxtreme
Ha nincs online profilod, nem menti el a jelenlegi állást..

AA only DX10 alatt, AF driverbõl..

A gfx-el meg semmi probléma nincs.

Hali!

Én is úgy jártam, hogy mira visszalépek a játékba eltûnnek az elmentéseim. Baromi idegesítõ dolog, mert jópár pályát megcsínáltam tegnap, és most mind elveszett. Gondolom, ha felrakom a patchet, akkor ezzel nem lesz probléma, legalábbis remélem.
Viszont arra lennék még kíváncsi, hogy grafikát mennyire lehet beállítani? Alig van egy két, opció erre a menüben, pl. felbontás, meg asszem haladónál 2 minõségi beállítás.
Mindkettõt maxra raktam, de az unreal tournament 3-tól ennõl sokkal többet vártam, nem túl nagy szám a grafika.
Élsimiítást, meg azintróp szûrést pl. nem is lehet beállítani?

Köszi:
Nimo226