4006
-
#2965 pedig itt van sőt most elég óccsó a pakk :) -
gregtom6 #2964 Üdv, elmondaná vki, hogy warezzal lehet-e multizni? vannak szerók, amikre felenged, vagy csak hamachin lehet? -
Morpeus #2963 Üdv! Újra itt :D A problémádra én azt javasolnám, hogy nézd meg mi fut a háttérben mert valami progi akaszthatja meg a gépet. Szerintem ami nem fontos lődd ki és próbáld meg újra. Ha akkor is akad, akkor szépen scanneltesd le a géped egy vírusírtóval vagy telepítsd újra a gépet. Ha akkor is gon van akkor hardware hiba. -
Dominic901 #2962 Sziasztok
Olyan gondom lenne hogy 1-2másodpercenként akad a játék függetlenül attól hogy milyen a grafikai beállítás.
előre is köszi a helpet -
#2961 hehe, tényleg csak az Unreal Gold, az UT, meg az Unreal ][ maradt a steam-en :D -
#2960 fail.
vedd meg boltból. -
Neoncsoves #2959 eltűnt steamről az UT3 :| nem tudom megvenni -
#2958 FSAA még szerintetek sincs a játékban, igaz? :]
Windows XP-t és DX9-et feltételezve -
#2957 Én ezt kiegészíteném még egy pár névvel :
kk*Kubi_@
Misaly
dr0id
z$igolo|Becks
stepelord
Alkarcsont
|1UP|
aZubiii
Best1972
KosadZjEh
WrEt
SySERR
setzka
Lehiboy
gezaaa
Cornetto_HUN (eddig csak egyszer találkoztunk )
TK-421[HUN]
Custer
zoly666 (már egy ideje nem találkoztam vele)
Senior59
sikeferenc
galistvan
pokerarc
RICSY
-
amnesia #2956 Csak a lista kedvéért még pár név akikkel találkoztam a servereken, de a lista nem teljes, mert ennél azért több névvel találkoztam.
Akybron
deathgoat
gamerpeter
kabalababa
Tisztogato
ferykee
sentinel
atomi76
egyenlőre ennyi jut az eszembe. -
#2955 steamen is karácsony van, minden unreal játék egyben 20€, csak ut3 10€
elég jó ár szerintem, ha nem lenne meg 2k4 meg ut3 biztos megvenném :) -
tasken #2954 Köszönöm a segítséget!
ott van a probléma de még nem sikerült megoldani. -
#2953 Thanks for you!!!! -
Cyrus666 #2952 Windows Live ID kreálásához nézd meg itt az SGn a GTAIV GYÍKját. -
#2951 Megvan a játék.' gondom van:nem bírok online profilt csinálni mert mindíg azt a hibaüzeneet kapom hogy a jelszó nem megfelelő az email címhez vagy vmi ilyesmi:S
ha vki tud plíz segítsen
köszi -
ZÓÓÓcsi #2950 Bár ha a (letöltött) CustomChars mappában valahol van ilyen fájl: UTCustomChar.ini, akkor mennie kellene.. -
ZÓÓÓcsi #2949 Az egy dolog hogy bemásolod a CustomChar mappát a megfelelő helyre, de még meg kell mondani a proginak, hogy az új karaktereket olvassa be! Ezt rendszerint a UTcustomChars.ini fájlban kell megtenni. Amit ebbe a fájlba kell másolnod az a letöltött cuccokban kéne legyen.. -
tasken #2948 Hello!
a Skin Sity oldaláról töltöttem le két új karaktert, az egyik egy keresztes lovag,a másik pedig egy xeno nevű csaj,a problémám az hogy fogalmam sincs,hogy hova kell bemásolni mert miután beteszem a c-re a doc.
my games/ ut 3/utgame/published/cookedpc-be nem használja, elég sok verziót meg próbáltam ide másoltam oda másoltam de nem megy, a keresztes leírásában az van ha jól értelmeztem, hogy egy új kasztot tesz be és nem a meglévők közé teszi. HA valaki tudna segíteni azt megköszönném és hálám örröké üldözni fogja! -
#2947 hejjjhüjjjhajj megint van na most aztán rákattanok;) -
Cyrus666 #2946 Pehh... -
#2945 Na már csak pakk nélkül lesz unreal -
#2944 Ez fasza lenne de csak a készlet erejéig tart remélem kibírja még legalább 2 hétig:D -
Cyrus666 #2943 Én is ezzel a "pakkal" szereztem meg az UTt. :D -
#2942 szia a gépeddel maxon is tökéletesen kell mennie a játéknak, sajnos a játékosok száma az nem az igazi de mindig találni szervert szal unatkozni nem fogsz
ha ajánlhatok neked egy jó packot akkor ezt nézd meg katt
3 játékot kapsz meg alig kicsit többért mintha csak az ut3at vennéd meg máshol -
#2941 Lenne 1 pár kérdésem.
Így karácsony közelében rászántam magam 1 újjabb eredeti pc-s játék beszerzésére,nem kicsi a választék és olyat akarok amit legalább nyárig nem unok meg,van azé ebben a szűk körben is választék többek közt az UT3 és mivel nekem anno az UT 2004 volt a favorit gondolom ez már csak jobb lehet.
Kérdések:Az én konfigomon(aláírásomban) kb milyen grfikai beállításokon futna a játék?A multiplayer népszerű tehát sokan játszanak?Vannak magyar szerók?Attól hogy eredeti a játékom még csatlakozhatok nem eredeti játékkal futó szerverhez?
Kb ennyi jut eszembe a fontosabbakból a válaszotokat előre is köszönöm.
Ja és bocs ha vmi hülyeséget írtam. -
#2940 Szépen bővül a lista, majd egyszer összefuthatnánk többen is :) -
Cornetto33 #2939 Ezekről a magyarokról csak én tudok.Ez elég sok?
Cornetto_HUN
UnDead90
MATEO9HUN
zsolt.santa
Sichrol
-w.i.k.t.o.r-hu
Akos9999
Phoenix26
Passz
PacaTriK
w77d
GamerTua
Sony500
mester.pediz
Morph
Jatfield
Chiller_HU
Jericho86HUN
CzG_HU (hibát ír, lehet én írtam rosszul)
cronos74
Tihamer
Coldman-SVK (Ő Szlovák magyar)
Chernobyl_Child
zsoltr
Chronic
thomaster
Kriszkikessz
med33
hunRage
hawkeye_12 (Ő pedig németországban született "magyar", de jól beszél)
politomikiller
gyilkosgyuszi
Attila
sikeferenc
jozsasoma
Ratbone
GuaZarG
Csemegeubi
-
Cyrus666 #2938 Én nemrég vettem meg a gamet, eddig még csak párszor toltam online, de az itt és egyéb oldalakon olvasott hsz-ek alapján elég sok honfitárs rohangál a világhálón! -
Eftörsokk #2937 people,mennyire érdemes megvenni a gamet? úgyértem sokan tólják online?
-
S8DJ #2936 akkor szerintem nekem is ez a baj -
Cyrus666 #2935 YEEEESSSS!!! Nálam is müxik!!! Nagyon köcce. -
#2934 én még kikopiztam egy txtbe hogy meglegyen:
"Az intrós fagyásokra ezt találtam külföldi fórumon, és nekem is működött:
Az UTEngine.ini-ben, ami a dokumentumokban van az
[Engine.ISVHacks] résznél a:
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=False -t kell True ra átírni, és jó lesz talán."
hát belehetne tenni ha egy admin erre jár szerintem is hogy nekelljen megkérdezni mindnekinek :) -
Cyrus666 #2933 Hy! Nekem is új gép, új OS van fent, eredeti game + 1.3 . Először a videók alatt fagyott ki, másodszor eljutottam a "nyomjon meg egy gombot"-ig és ott halt meg minden. Az ini-s mizériát futtában átolvasva nem találtam, de majd alaposabban is átolvasom. Az ilyen problémákat nem lehetne betenni a FAQba? És akkor én sem írogatnék most :D -
ZÓÓÓcsi #2932 Akkor azt a 3 mappát ide csomagold ki: "documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC"!
Nekem is kb annyi.. -
Cornetto33 #2931 Hali.Nincs ilyen mappa.3 db van customchars,Custommap,Script.Lehet, hogy nem húztam volna le 100%-ban? 491,628 MB az egész neked is? -
ZÓÓÓcsi #2930 Szia!
A "cbp3_volume2_zip" fájlban lennie kell egy olyan mappának, hogy UTGame.
Na ezt a könyvtárat csomagold ki "documents\My Games\Unreal Tournament 3\" mappába!
Lényeg az, hogy a mapok a "documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps" mappába kerüljenek! De asszem elég ha a CookedPC-ben vannak, mert a program rekurzívan végignézi az összes ott lévő könyvtárat és megkeresi a szükséges fájlokat.. -
Cornetto33 #2929 Segítséget szeretnék kérni. Lehúztam a cbp3_volume2_zip patch-et, de nem zalálok RUN file-t a readme-jébe ez van: Unzip ALL folders in the archive, as they are, to this directory:
documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC
símán másoljam be a kicsomagolt file-okat? Ott most jelenleg 1 db file van. bemásoltam, de nem látok változást.Mit rontottam el? -
S8DJ #2928 Ez minden hol lefagy a menüben,a szerver keresőnél de szerintem ebből winfos reinstall lesz. -
#2927 elég csa az 1.3asat feltenni abban benne vannak a korábbiak változtatásai is
mikor fagy le mert ha a video lejátszásánál, akkor ebben a fórumban volt már róla szó párszor mit kell átirni iniben -
S8DJ #2926 Hellósztok!
Miért van az hogy felteszem mind 3 patchet sorban,elindítom a játékot és lefagy?