Unreal Tournament 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélve lesz sok kiegészitö pálya
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
szal szerintem idõvel assault is várható, vagy azis lehet majd epic adja ki bonus pack formájában
De egyébként jól mér a frepsz, mert 1-2 fps eltéréssel, a belsõ frame mérõ is ugyanannyit mutat 😊
Lene még egy kérdésem, az UT2004ben meg a sima UTben volt küldetés, pl felkellet menni egy hajora és el kelett pusztitani a kijelölt helyeket, két csapat volt, egy aki vétekezis egy meg aki megprobálja a küldetést megcsinálkni, ilyen van az UT3 ban?
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy aki végigjátszoptta single playerben a játékot, azzal lett vége, hogy a fõsereplõ kinyírja Akasha-t majd meghal Jester (a testvére) és minden társa is? Majd búcsúzásként pedig azt mondja, hogy most a korábbi fõnõkét Malcolm-ot fogja kinyírni?
Ez nekem baromi fura, mintha olyan semmilyen vége nem lenne, avagy folytatást remélnék, de egyben szomorú is.
Gondolom innen tovább játszani nem lehet a single playert, de valamilyen kiegészítõ sincsen hozzá?
Köszi:
Nimo226
U.I.: az elõzõnek: a késõbbi pályákon, már általában mindig kevesebb embered van, mint az ellenfélnek, gondolom minél magasabb szinten játszol, annál inkább igaz ez. Ha nem megy, akkor vagy használd az addigm egszerzett kártyákat (van pl. olyan, hogy 2 játákossal csökkenti az ellenfél tagjainak számát, van olyan ami 2-vel növeli a tiéd stb.).
mi a francot basztam el? az ellenfél csapat 8-an van és az én csapatomban 4 karakter van csak :S, a pálya neve higgadtság "háború"
Már próbáltam hogy teljesen lowra veszek mindent, akkor is ez a helyzet.
Annyi a lényeg, hogy az a pályarész tartalmazza a játékban a legtöbb scriptet és interakciót, így kevésbé combos procival megakad néha a gép tudománya.
Ha van kényszerített AA rajta akkor kapcsold le, mert ez a motor nem szereti.
Próbáld -onethread paraméterrel indítani a programot.
Ha ezzel sem jó akkor csökkentsd a World Detail részletességét egy fokkal.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A heatray nem havas. Csak a walker dolog maradt meg bennem, mert az ott is van 😄
Azzal nálam nincs gond. (sebességprobléma soha nincs, csak ez a portalos probléma aggasztó)
Pedig csekkold az fps számot:

Az "UTGame.ini"-ben keresd meg a "bCheckRelevancyThroughPortals" részt és tedd False-ra.
Baromi idegesítõ dolog pl a portal bug. (bármely mapon elõjön) Próbáljátok csak ki hogy pl a Decken közel mentek ahhoz a teleporthoz, ami az atomfegyóhoz visz.
Az egész game úgy ráángat ha közeledtek a portál fele mint a k*rva élet. Hiába van az FPS szám 100 felett, olyan mintha menne vagy 10-20-al
..és ez sajna nem egyedi eset.
Azt már meg sem merem említeni hogy mi történik több portál esetén...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
2. persze hogy van eredeti szerver 😄
3. eredetin sehogy, törten nagyon macerás
4. elvileg a magyar bermuda szerverekre fellehet menni "biztonsági másolattal"
Botokkal én már nem is tudok eljátszadozni (valahogy nem emberhez hasonló módon viselkednek). Multi néhány alkalommal szivesen felmennék, de nem látom értelmét megvenni, én inkább már más fajta fps-ek kedvelõje vagyok.
a két játék stilus eléggé eltér, ut2k4ben inkább a pont lövõk, és a nagyon gazdag mozgás kultúra miatt inkább a profibb játékosoknak való, ha könyedebb kikapcsolódásra vágysz esetleg botok ellen single-t, sok jármû, sok raksi, és nem annyira "ugribugrizás" mint 2k4 akkor meg az ujabb rész
attól is függ hol akarod megszerezni, boltban a 2k4 elég necces, ut3 nagyon olcsó, steamen mindkettõ beszerezhetõ, akár csomagban együtt is a többi ut résszel, az is egy jó alternativa aztán azzal játszol mindig amelyikkel kedved van
Az 1. kérdéesm hogy tört gammel lehet-e eredeti szerveren tolni??
2. kérdésem hogy van-e eredeti szerver??
3. ha van és lehet akkor hogy tudok jácani??
4. ha nincs akkor hol, hogy tudok játszani??
Elõre is Thx!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#integet2>#integet2>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
UT2004-ben viszont színesebb volt, és igaz nem volt hoverboard, meg az ONS-ban sincsenek extra célok, és nincsenek necris jármûvek, sõt még a karaktered szemöldögvégét sem tudod megkonfigurálni, de ott viszont volt DOM, AS, BR, amik remek perceket okoztak nekem. Sajnos ezeket UT3ból kivették. Emellett szerintem a grafika is megállja még a helyét.
mert azt is bevásárolnám még.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
és a driver meg hogy a videokarid driverében forceold rá azaz erõltesd, nem a játékon belül kell bekapcsolni
Vistám van (pont directx 10 miatt tettem fe), így van diretcx10-em, de mi az az AF driver? Szóval hol lehet ilyeneket beállítani?
Elõre is köszi:
Nimo226
valaki nézte már azt a hardwares fizikai modot!
geforce8 kell v physx kártya
3 pálya hardveres fizikával
hardware physx!
AA only DX10 alatt, AF driverbõl..
A gfx-el meg semmi probléma nincs.
Én is úgy jártam, hogy mira visszalépek a játékba eltûnnek az elmentéseim. Baromi idegesítõ dolog, mert jópár pályát megcsínáltam tegnap, és most mind elveszett. Gondolom, ha felrakom a patchet, akkor ezzel nem lesz probléma, legalábbis remélem.
Viszont arra lennék még kíváncsi, hogy grafikát mennyire lehet beállítani? Alig van egy két, opció erre a menüben, pl. felbontás, meg asszem haladónál 2 minõségi beállítás.
Mindkettõt maxra raktam, de az unreal tournament 3-tól ennõl sokkal többet vártam, nem túl nagy szám a grafika.
Élsimiítást, meg azintróp szûrést pl. nem is lehet beállítani?
Köszi:
Nimo226