Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nem multiba nyomom és nincs accountom sem
Akkor is leszedi? Csak kiváncsiságból mennyi a verziószámod a fömenü jobb alsó sarkában???
AntiHero
Belépsz a játékba és autómatikusan patcheli😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hogy? Honnan lehet leszedni?
BEAST
"Tárgy szinte" xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

xotyi
Linket tudsz adni?😊

Trance&Friends nothing more..

Mr Hyde
Lol

XeeN
Az elsõ unique-om:

Átállítja mellém az ellent. 😊

ok bizakodok a demo nélam szépen ment
THX
BEAST
nalam jobban fut a teljes mint a demo futott

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nos #2094 😄?
BEAST
😮

AntiHero
Yeeeeeeeeeeeee
Kiajvitották a BUGOT!
RAktak oda egy küldetést és oda teleportál mos már jeeejkejejej😄

+ a patch rakott bele + effekteket égnek a a házak falak füstölögnek nagyon jó😄

Most próbáltam... de nem megy.
ProGabe
4.06-os daemon?próbáld meg azt,hogy csak egy virtual drive van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát lol, azzal se megy (XP egyébként)... -.-
hali
rosszabul van optimalizálva mint a demo?
nekem az jól ment
MrDevil
a honnan lehet megközelíteni az Elfeledett járatokat ahol ki kéne nyírni a goblint ?

A securom és safedisk (vagy mi) védelmet iktatja ki elvileg... Amúgy gratulálok hozzá, hogy van pénzed megvenni mindent eredetiben! Ügyes vagy, én nem... 😊 De errõl beszélgethetünk még az OFF topicban...
Van szerver, és új patch is érkezett.

Friczy
ez a yasu valami lopom a szoftvert, felháborodok dolog? komoly a kérdés, nekem eredetiek a cuccaim.

keep walking... www.artum-inferniti.net

tugyiti
😞 nekem se ment yasu1.4-vel csak az 1.3 mûx hozzáteszem hogy x86 vista alatt,xp alatt nem próbáltam
Ilyenkor nekem mindig a starforce jut eszembe... Volt akinek ment, volt akinek nem. Pedig ugyanazt csinálta. Olyan, mintha ez is gépfüggõ lenne...
Nyugis
nála,m szintén ugyan ez a helyzet! egyszerüen nem megy.. de már ugy vagyok vele, hogy most jött el a pillanat, hogy beleszarok! !de nagyon.. majd ha meglesznek a NORMÁLIS javitások, meg a használható crack-ek na majd akkor.. addig csak a gond meg az idegeskedés van vele.. kár, pedig isteni jó a game..

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Én is ugyanezt csinálom, de nekem nem megy! Habár én YASU 1.4-el próbálom... De nem hinném, hogy a régebbitõl jobb lenne :/
Ja, hogy rohadjon meg.

fel lehet adni a küldetést szerintem

AntiHero
NA a szerver is megadta magát😞

AntiHero
Nekem ott volt😞 Hiába lépet ki mikor visszaléptem ott volt😞

Elsö peccshez honnan van az a "launcherquickpatcher.exe" program???
az csak az eslö peccshez való?
csuszi
en arra gondoltam hogy 5 szintenkent kimentem a dokumentumokbol a hellgate konyvtarat (nem nagy) es akkor van biztosnagi mentesem😊

MJ rulz Pink Team The Only One

BEAST
Igen, kilep a menube es amikor visszalepsz mar nem lesz ott az aktiv kuldetesek kozott, ha a kuldetesen keresztul jutottal el uj teruletekre, akkor azok megint nem lesznek elerhetoek, amig ujra fel nem veszed a kuldetest. A vicc az egeszben az, hogy hiaba csinaltam ezt, hiaba tunt el a kuldetes a listabol ... a bugos masodik quest item nem tunt el az inventorybol, igy az elsot sem tudtam mar felvenni 😄

AntiHero
De nálam nem lehet törölni:S Mer ha törlöm kilép a menübe.

BEAST
igen arra gondoltam

AntiHero
Hogy lehet töröltni a küldetést?

(mert én a félbehagyásra mentem az ugyan az?)

PiszkosFred
Idonkent erdemes csinalni backupot a karakterrol (dokumentumok kozott van elvileg a karakterek filejai), es bug eseteben visszamasolod. Talan muxik, d2ben mukodott lokal karaktereknel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát nem tudom...sajnos manapság a minõségnek ára van, a 24/7 support, meg a fejlesztõk munkája sem kis summa szerintem, az a 10 euró vagy mennyi nem volna sok, csak legyen is minõségi tartalom érte. Mondom ezt úgy, hogy 2 vagy 3 éve folyamatosan WoW-ozok. 12 euró/hó, de (szerintem) maximálisan megérte. Itt viszont a sok bug meg hiba miatt addig tuti nem fizetek elõ, amíg egy-két patch ki nem jön...

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Hogylehet feltenni az uj peccset?
grebber
Valakinek van valami ötlete esetleg miért szünt meg a hang a játékban?

Next PC upgrade: 2022

BEAST
Ugy nez ki enis elakadtam egy bug miatt :< ... mindegy, amig nem lehet legalabb a single storyt vegigjatszani ilyen fatalis bugok miatt, addig nem fizetek erte 😊

Amugy nekem az "...All the live long day" nevu Questnel akadt el az egesz, a vonat masodik alkatreszet, hiaba van nalam, nem lehet leadni. Probaltam torolni a questet es ujracsinalni, ugyanez lett az eredmeny :<. Mar ezelott is voltak kisebb problemak, pl ilyen olj meg x mobot ebbol a fajtabol kuldetesekben nem mindig szamolta az olest, egyszerre levertem 4et es csak 1et szamolt a jatek. Majd par patch utan ujra megnezem 😄

csuszi
ennyit en is ertetem😊 csak szeretném tudni melyik küldetés is az ahol vigyázni kell a jutalommal

MJ rulz Pink Team The Only One

SubZero911
Megprószálom, Danke !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

koszi, akkor kihagyom😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

wedge31
Mint a Diablo mész és hentelsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez egy olyasmi jatek mint az oblivion vagy witcher hogy lehet beszelgetni, kuldeteket felvenni, jo story van vagy csak palyarol palyara megyek es hentelek?
Ez meg nem derult ki szamomra es addig a demot sem toltom le.

koszi

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber
Hm lehet újra kell tennem majd a gamet mert nincsen hang játék közben 😞

Next PC upgrade: 2022

Az hogy nem lehet találni "apróságokat:alma ,cukor stb.." ez csak a multira vonatkozik akkor igaz?
Falabu
Ittvan pár a kép a karimról meg a felszerelésekrõl, nemrég kezdtem szóval még "fitatal", de akkor is az én drágaszágom😛.
Kisasszony:

A fegyver:

A kesztyû:

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Hali!
ha szétbontok egy tárgyat alkotórészekre , azután megéri estleg uj tárgyakat olvasztani belöle ? mert még nem volt lehetöségem kiprobálni , de nagyon érzödik a diablo 2-es hatás 😊 ez az összerakósdi tiszta Horadric Cube a diablo 2-böl ! Jó game lett nagyon , tetszik ,de sztem ha elö is fizetek rá akkor már inkább a életre szóló elöfizetésre voksolok , de mielött erre elszánom magam végig tolom a warez-os változatot!😄
De ha valaki érti az elöfizetéses témát mélybenyúlóan az irhatna hogy az életre szóló fizetés esetén 11990-ért megkell -e venni a játékot , vagy
a 27000ft-os elöfizetés esetén megkapjuk az alap játékot is meg a jogosultságot arra hogy unlimit játszunk vele ezt nem értem ...
de sztem erösen rókabör ez a játék és gusztustalan amekkora különbséget tesznek a gamerek között mert sztem inkább kiadnának 1 év vagy 1.5 év mulva egy kiegészitöt és mondjuk 11000 -ért megint megkéne venni sztem igy jobb lenne , és elfelejtenék ezt a baromságot hogy premium account.de tom ezt azért nem teszik mert joval kevesebb pénzük lenne belöle , bár igazából nagyon pénzröl szól már ez is , és nem szimpi nekem ez a havidijazás , mert nem értem . van 60 szponzoruk meg kiadó stb , meg miért az EA-val szerzödnek mert az drága kiadó sokat elnyul a fejlesztöktöl is , sztem mellé nyultak nagyon ezzel a dologgal , mert én ugy gondolom most is meglehetne oldani ugy mind régen is megoldották a battle net-et hogy lehessen rajta játszani ingyen , és sztem még most is meglehetne ezt valósitani ! sajnos ezek a fejlesztök és a blizzard is megfertözödött a pénz utáni sóvárgás és az extra profitra való törekvés miatt . sajnos ez van . a játékosokat már leszarják ha nem csengetnek pénzt ki a zsebükböl . de nem baj . ez már csak rosszabb lesz ...........
lalakov
Megvásárolod az életed 800 pénzért(nekem ennyi volt) és megnézheted a saját sírkövedet😊) vagy "szellemként" térsz vissza, de ez nem tudom mit takar.
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem, mégpedig mitörténik akkor ha esetleg meghalok? Uj karit kell kezdenem vagy fellehet éledni vhogy.
Köszönöm a válaszokat és ellnézést ha böszmeséget kérdeztem